bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 23:12

Български клубове - Янтра (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 91 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

С колко гола разлика ще победим Алмус Биър?
Анкетата свършва на 22 Ное 2009 03:09
с 1 гол 33%  33%  [ 2 ]
с 2 гола 50%  50%  [ 3 ]
с 3 гола 0%  0%  [ 0 ]
с 4 гола 0%  0%  [ 0 ]
с повече от 4 гола 17%  17%  [ 1 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2009 11:40 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Отбор: Локомотив (Дамяница)
Yantra Fan 1919 написа:
Бъдете сигурни, че е имало и по-срамни периоди! И не мога да разбера, какво толкова искате от отбора?! Аз ви гарантирам, че точно тия момчета, които сега плюете, след години ще са ви любимци! Затова, не бъдете толкова крайни, за да не изглеждате смешни след година, две!

:020: :020: :020: Цялата работа е Мънчев да се гуши с пари. Ако искаха да правят кадърен отбор можеха да направят така, че старите но опитни футболисти да играят с младите и да ги учат. Но не .. Мънчев реши че трябва да ги изгони. Нз ... и не ме интересува -тея ще ги плюя докъто съм жив.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2009 17:43 

По срамни периоди е имало но по слаб отбор не е имало.Ами този отбор от снимката в Спорт-Габрово(1986)едва загуби от Левски с 2-3 за Купата.Сираков Михаилов Велев,Искренов бяха на терена в Габрово.И в габровския тим бяха терена 4 човека габровци.И още поне 6 резерви.Нотогава всички играеха за името Янтра. Един талант за да изгрее трябва около него опитни футболисти а в момента не виждам такива и таланта ще се затрие.Как израсна Писаров ами Пръвчо?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2009 21:17 
Аватар

Отбор: Левски (София)
akademik1 написа:
По срамни периоди е имало но по слаб отбор не е имало.Ами този отбор от снимката в Спорт-Габрово(1986)едва загуби от Левски с 2-3 за Купата.Сираков Михаилов Велев,Искренов бяха на терена в Габрово.И в габровския тим бяха терена 4 човека габровци.И още поне 6 резерви.Нотогава всички играеха за името Янтра. Един талант за да изгрее трябва около него опитни футболисти а в момента не виждам такива и таланта ще се затрие.Как израсна Писаров ами Пръвчо?
психо-много си прав мънчев гледа да гушне възможно най много пари от отбора.Ако искаше да прави стабилен отбор щеше да извика опитните играчи който са от Габрово а той не ги извика защото така му е по-лесно с юношките.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Алмус Биър - Янтра 1919
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2009 22:00 
hooligan
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
лукаев, не е баш така той не че не ги е извигал. Той не ги задържа да си тръгнат

95 години вечно втори

5лв. градски транспорт
10лв. билет за мач
5лв. пуканки и семки
да видиш физиономията на Гошко Петков след гол- БЕЗЦЕННО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2009 14:32 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Той нарочно не пожела да ги задържи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2009 21:12 
Аватар

Във този отбор просто има бъдеще . А във предишният имаше само още година или две във най-добрият случай . А пред този млад отбор има бъдеще . Но ще трябва време . Аз мисля , че на Мънчев му пука за отбора и за футбола във Габрово . До сега идва на всечки домакински срещи . А до колкото се и сещам , май дойде и във Дряново . Дава веднага премиите на момчетата . И всичко говори добре за него . А не разбирам защо не го харесвате ? Естествено , че който се захване със фунция като неговата ще гледа и да спечели . Но важното във момента е че се грижи и за отбора .
Няма го онова притеснение на отбора за пари . И си мисля , че сега е по-добре от колкото предната година . Когато властваха Гърците . И все не беше ясно ще има ли отбор или няма да има .
Отбора е млад и няма нужда от това напрежение което им се насажда . Янтра или янтра 2000, голям отбор и веднагическо влизане във Б .
Според мен момчетата има какво да покажат и ще го покажат . Но ще им трябва време да натрупат малко самочуствие , опит и хъс !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2009 22:11 
Аватар

Фен на Янтра написа:
Във този отбор просто има бъдеще . А във предишният имаше само още година или две във най-добрият случай . А пред този млад отбор има бъдеще . Но ще трябва време . Аз мисля , че на Мънчев му пука за отбора и за футбола във Габрово . До сега идва на всечки домакински срещи . А до колкото се и сещам , май дойде и във Дряново . Дава веднага премиите на момчетата . И всичко говори добре за него . А не разбирам защо не го харесвате ? Естествено , че който се захване със фунция като неговата ще гледа и да спечели . Но важното във момента е че се грижи и за отбора .
Няма го онова притеснение на отбора за пари . И си мисля , че сега е по-добре от колкото предната година . Когато властваха Гърците . И все не беше ясно ще има ли отбор или няма да има .
Отбора е млад и няма нужда от това напрежение което им се насажда . Янтра или янтра 2000, голям отбор и веднагическо влизане във Б .
Според мен момчетата има какво да покажат и ще го покажат . Но ще им трябва време да натрупат малко самочуствие , опит и хъс !

Във всеки случай ще трябва много време, освен това ако някой от тези млади момчета се разиграе няма да остане в Янтра.
А това че идва на мачовете не значи че му пука за отбора.Аз лично не го харесвам защото се подигра с играчи които са дали толкова много на Янтра през годините и за това няма и не може да има никакви смекчаващи вината обстоятелства.
Наистина миналата година не беше ясно дали ще има отбор или не, но поне имаше вероятност да има, а това което представя града ни трудно може да се нарече отбор.
А и в началото на сезона не беше обявено че ще се обиграва отбор за следващи години, а че се гони класиране в Б група.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2009 22:16 
Аватар

Ако някой още не е разбрал,Мънчев се занимава с футбол,за да може да печели от билети за вход.Засега това не му се отдава,но това е целта му.Можете да бъдете сигурни в това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2009 23:26 
Аватар

lyubaka написа:
Ако някой още не е разбрал,Мънчев се занимава с футбол,за да може да печели от билети за вход.Засега това не му се отдава,но това е целта му.Можете да бъдете сигурни в това.

От всичките неща това е най-абсурдното,което съм чул,или може би не разбирам хумора ти.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 02:32 

какъв вход бе човек той от входа за 3 години не може събра да си купи акумолатор за колата , какви билети ше печели, той дори отбора да е в б група пак ще има 800 души от тях 300 най-много да си купят билет другите ще минат през оградата аз по-евтино,той ако иска да печели от вход ще направи фолк клуб ..... целта е други пари.. ама нема се палите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 09:57 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
lyubaka написа:

изби рибата пич :lol!: Мънчев да не президент на Барселона :a026:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 13:39 
Аватар

[AS Roma]Gu73v написа:
Фен на Янтра написа:

Във всеки случай ще трябва много време, освен това ако някой от тези млади момчета се разиграе няма да остане в Янтра.
А това че идва на мачовете не значи че му пука за отбора.Аз лично не го харесвам защото се подигра с играчи които са дали толкова много на Янтра през годините и за това няма и не може да има никакви смекчаващи вината обстоятелства.
Наистина миналата година не беше ясно дали ще има отбор или не, но поне имаше вероятност да има, а това което представя града ни трудно може да се нарече отбор.
А и в началото на сезона не беше обявено че ще се обиграва отбор за следващи години, а че се гони класиране в Б група.

А аз не мога да разбера защо щом старите играчи на Янтра са толкова добри не ги взеха във по-голям отбор ?! Единствено Пантев отиде във Видимата .
И как се е подиграл ?! Просто не успяха да се разберат за треньорското място . И всеки пое по своят път . Тъй като и двете страни не отстъпиха . И никой не направи компромис във доброто на отбора . Ако толкова много искаха да останат щяха да направят компромис . И да бъдат още тук .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 16:47 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Абе не може чесъна дето е от вчера футболист да взема 300 лв, а на Кирилов да предлагат 150 ... Имаше треньор но Мънчев го отхвърли защото нямаше да му се подчинява. Цялата работа която Мънчев искаше, а и успя да направи е да изгони старите, можещи футболисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 17:00 

ncuxo™ написа:
Абе не може чесъна дето е от вчера футболист да взема 300 лв, а на Кирилов да предлагат 150 ... Имаше треньор но Мънчев го отхвърли защото нямаше да му се подчинява. Цялата работа която Мънчев искаше, а и успя да направи е да изгони старите, можещи футболисти.

Абе с какво толкова са можещи старите футболисти??? Ако бяха толкова можещи, сега щяха да играят поне в Б група! Другото което е, като бяха в Янтра какво направиха?! Нека аз да ти отговоря, играха два пъти в Б група и изпаднаха и двата пъти! По добре с младите няколко сезона в тръстиката, отколкото да се лутаме със старите и да нямаме никакво бъдеще! А за това, че на Кирилов са му предложили 150 лв., това си е клубна политика. Като не му харесва, да се прави на треньор в Трявна!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 18:19 
Аватар

Темата беше за мача в Лом :scratch:

иначе в габровския футбол промяната беше от животоспасяващо значение. Близките месеци до края на сезона ще покажат дали е прав пътя. Тези момчета вярно, че записват слабо класиране до момента, но пък нямат нито един продаден мач /за сега/, на същата тема "легендите" в Трявна и Дряново могат да напишат доста дебела книга.....и то само за "мачове" с бяло-зелената фланелка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 19:25 
Аватар

янтра гб написа:
Темата беше за мача в Лом :scratch:

иначе в габровския футбол промяната беше от животоспасяващо значение. Близките месеци до края на сезона ще покажат дали е прав пътя. Тези момчета вярно, че записват слабо класиране до момента, но пък нямат нито един продаден мач /за сега/, на същата тема "легендите" в Трявна и Дряново могат да напишат доста дебела книга.....и то само за "мачове" с бяло-зелената фланелка

Напълно съм съгласен с теб!А това за 300-та лева на чесъна и 150 за Кирилов е равносилно на печалбата от вход-пълни глупости!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 19:36 
Аватар

Много сте зле,момчета.Това,което написах за входа,са думи на самия Мънчев.Също така е вярно и за заплатите,което беше написано.ФЕН НА ЯНТРА и ЯНТРА ГБ,поне си сложете по едно 2000 след никнейма,защото сте ми напълно ясни,поне не заблуждавайте останалите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 19:45 

Мога да ти кажа, че точно те двамата са едни от най-обективните хора в тоя форум!!! И са фенове на единствения отбор, който представлява Габрово - Янтра 1919!!! А вие подкрепяте отбор, който е част от настоящия!!!
ЯНТРА 1919 Е ПРАВОПРИЕМНИК НА ВСИЧКИ ПАСИВИ И ПОЗИТИВИ НА ИСТОРИЧЕСКИЯ ОТБОР НА ГАБРОВО!!! В МОМЕНТА ЯНТРА, ЯНТРА 2000 И ЯНТРА 1919 СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 19:49 
Аватар

Yantra Fan 1919 написа:
Мога да ти кажа, че точно те двамата са едни от най-обективните хора в тоя форум!!! И са фенове на единствения отбор, който представлява Габрово - Янтра 1919!!! А вие подкрепяте отбор, който е част от настоящия!!!
ЯНТРА 1919 Е ПРАВОПРИЕМНИК НА ВСИЧКИ ПАСИВИ И ПОЗИТИВИ НА ИСТОРИЧЕСКИЯ ОТБОР НА ГАБРОВО!!! В МОМЕНТА ЯНТРА, ЯНТРА 2000 И ЯНТРА 1919 СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!!!

Да бе,да, в София може и така да си мислиш,ама грешиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 19:50 
Аватар

lyubaka написа:
Много сте зле,момчета.Това,което написах за входа,са думи на самия Мънчев.Също така е вярно и за заплатите,което беше написано.ФЕН НА ЯНТРА и ЯНТРА ГБ,поне си сложете по едно 2000 след никнейма,защото сте ми напълно ясни,поне не заблуждавайте останалите.

Виж сега аз съм фен САМО на Янтра от както се помня, така че ми е през к``` дали съм ти ясен или не. Зад ника си мога да слагам каквото си искам. Не ангажирам никого с мнението си, както и не искам то да съвпада с разсъжденията на когото и да е. Затова не смятам, че заблуждавам някого. В момента в Габрово има един отбор и аз подкрепям САМО него, ако ще да е 10 точки зад последния в областната група! о`к пич?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 19:56 
Аватар

янтра гб написа:
lyubaka написа:

Виж сега аз съм фен САМО на Янтра от както се помня, така че ми е през к``` дали съм ти ясен или не. Зад ника си мога да слагам каквото си искам. Не ангажирам никого с мнението си, както и не искам то да съвпада с разсъжденията на когото и да е. Затова не смятам, че заблуждавам някого. В момента в Габрово има един отбор и аз подкрепям САМО него, ако ще да е 10 точки зад последния в областната група! о`к пич?

Лошо няма,просто недей да говорош срещу т.н."ЛЕГЕНДИ" и да ги наричаш продажници,или дай доказателства.О'К,пич?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 20:02 
Аватар

lyubaka написа:
янтра гб написа:
lyubaka написа:

Лошо няма,просто недей да говорош срещу т.н."ЛЕГЕНДИ" и да ги наричаш продажници,или дай доказателства.О'К,пич?

Няма да влизам в глупави спорове. Питай Тасос той ги знае нещата. Аз лично съм го питал. Отговора му беше, че "обикновено тези неща се разбират следващата години" е тази година мина.....
Айде със здраве :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 20:05 
Аватар

янтра гб написа:
lyubaka написа:
янтра гб написа:
lyubaka написа:

Няма да влизам в глупави спорове. Питай Тасос той ги знае нещата. Аз лично съм го питал. Отговора му беше, че "обикновено тези неща се разбират следващата години" е тази година мина.....
Айде със здраве :a006:

МИР,ПИЧ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 20:32 

спора ви е безсмислен с легенди или без легенди , в габрово футболисти и пари за футбол няма така че не се хабете

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 20:43 

lyubaka написа:

Момче ти или си напушен или толкова си ти е акъла. Като не ти харесва тук вземи и иди при любимите си легенди и спри да се занимаваш с тея работи. Ако в Габрово се печелеше от билети той и Батков щеше да ни купи бе мойто момче.
Ще ти цитирам една от легендите дето рита в Трявна - Знаеш ли кво ми е спокойно там. Никой не ми ще победи всеки мач, никой не ще да влизаме никъде, вземам си парите и не ме ебе за нищо. Няма и разни фенове само да викат и да са все недоволни.
Аз нямам коментар на тези думи.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 91 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 113399 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения ще остане ли янтра на първо място и след края на сезона?
янтра гб 18782 10 Мар 2007 21:02
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Чумерна(Елена)-Янтра гб
Fabio_Cannavaro 51786 11 Мар 2007 00:54
от parmalat
Преглежда непрочетените мнения Янтра-Спартак(Койнаре)
Fabio_Cannavaro 22660 14 Мар 2007 00:35
от parmalat
Преглежда непрочетените мнения Валекс(Трявна) - Янтра(Габрово)
Fabio_Cannavaro 24509 19 Мар 2007 21:20
от parmalat