[AS Roma]Gu73v написа:
Yantra Fan 1919 написа:
при тая защитата и Гошо Петков да пази, пак ще му набутат толкова голове.
Нали Гошо Петков го смяташе за нещастник, сега вече и за пример го даваш
Yantra Fan 1919 написа:
Освен това, не съм съгласен, че някои наричат Янтра 1919 частен отбор. Не мога да разбера какво толкова против Мънчев имате?! Та нали ако не беше Мънчев, сега Габрово и тоя отбор нямаше да има! Замислете се, че ако Дандис искаше да се грижи за Янтра, сега щеше да си стопанисва отбора, а не да се обединява. И ако вашя любимец го беше грижа, сега щеше да има два отбора - неговия и този на Мънчев. И последно, кажете ми какво значение има дали сме трети, пети или десети във В група?!
ахаххах да добре че е Мънчев иначе кво щяхме правим...
Ако по инициатива на Мънчев не се беше създало формированието Янтра 2000, общината щеше да дава пари за един отбор, а не да ги разделя на две и съответно Дандис(който държа дебело да подчертая че не ми е любимец и никога не е бил) щеше да продължи да издържа отбора.И последно - за мене има огромно значение дали сме 3-ти или 10 ти във В група.
Така, нека ти отговоря първо за Гошо Петков. Дадох него за пример, точно заради неговите поддръжници тук. Иначе от както аз го набедих за "нещастник", се вижда колко мача е изиграл за Левски.
Това, че Дандис се бил отказал от своя отбор заради общината, е смешно! Точно Дандис и Тасос от години се подиграват с габровския футбол, а вие сте тръгнали да ги защитавате.
И последно, освен победителите, от години се вижда, че между 3-то и 13-то място, отборите са напълно равностойни. Но теб щом би те топлило третото място, пожелавам ти да успеем да се класираме на него, пък да видим тогава какво ще кажеш.
Гошо Петков е контузен и затова не играе или ти си мислиш че Гонзо е видял какво си написал и затова не го пуска.
А като определяш нещо за смешно, се аргументирай какво имаш в предвид.
Не знам какви са ти и аргументите, че отборите между 3-13 място са равностойни, но на първо четене това ми звучи меко казано смешно.Няма да се радвам на 3-то място, но 10 място е много по-срамно от него.