bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 18:17

Български клубове - Янтра (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 808 мнения ]  Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2008 03:07 
!!!ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ НА МОДЕРАТОРИТЕ НА ФОРУМА ДА ВЗЕМАТ ОТНОШЕНИЕ И ДА НАПРАВЯТ НЕОБХОДИМОТО ЗА ДА СПРАТ НАПАДКИТЕ СРЕЩУ МЕН!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2008 15:45 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Оф айде стига вече бе ! Я някой да напрай една нова тема "Спорове с антикобра" и да се свърши вече

тоя е кат първокласник,я сега го изкажи на другарката Smile

СКОРО МАЙ СПОРА ЩЕ БЪДЕ БЕЗМИСЛЕН! ЗАТОВА ПРЕСТАНЕТЕ ВСИЧКИ, ПАК КАЗВАМ ТЕМАТА Е ДОСТАТЪЧНО ОС````НА !
ЯНТРА ГБ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2008 16:02 
Аватар

antikobra, виж какво, по- добре за теб ще е да не се намесват администратори, повярвай ми :)
Нямам никакво желание да споря с теб, нито да те дразня. Просто ти обясних, че такава мрежа няма в нито един компютърен клуб или институция. Може да има такава домашна мрежа, даже аз бях с такава преди известно време. Ти обаче не искаш да си признаеш грешката,а отместваш темата на разговора като говориш щуротии. Това за кражбата на интернет го дадох като пример, а не като обвинение.Нищо против теб нямам, даже мисля, че мненията ти са обективни, но работата ми тук е да контролирам форума и да следя за спазването на добрия тон и осигуряването на възможност за нормална комуникация. Грешката ти е в това, че просто не трябваше да си правиш втори акаунт. Защото ако всеки започне да си прави по няколко акаунта сам се досещаш какво ще стане...

P.S.Предложението на Марто всъщност е правилно и скоро май ще трябва да събера всички мнения и да го прехвърля в тема "Спорове с antikobra", защото достатъчно много оспамихме темата!

Love and Peace from the Stereo Crew

Последна промяна parmalat на 25 Фев 2008 16:08, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2008 16:08 
marto написа:
тоя е кат първокласник,я сега го изкажи на другарката :)
ЗНАЕШ ЛИ КАКВО: ВЕЧЕ СЕ УБЕДИХ,ЧЕ В ТОЗИ ФОРУМ
ИМА КАКВО ДА СЕ ОБСЪЖДА,НО РАЗУМНИТЕ И СЕРИОЗНИ ХОРА ЗА ТОВА СА РЯДКОСТ И ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА СА ТАКИВА КАТО ТЕБ И ЕМО ДРАГАНОВ,КОИТО ВМЕСТО ДА КАЖАТ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО,ЧАКАТ ДРУГИ ДА СИ ДАДАТ МНЕНИЕТО ЗА ДА ГО НАПАДАТ И КРИТИКУВАТ.АЗ ЕСТЕСТВЕНО НЕ ИСКАМ ДА СПОРЯ,ЗАЩОТО НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛА ДА ГО ПРАВЯ С ХОРА БЕЗ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ.НО СМЯТАМ,ЧЕ ТУК ВСЕ ПО-МАЛКО УМНИ ХОРА ЩЕ КОНТАКТУВАТ С ВАС И СПОКОЙНО МОЖЕТЕ ДА СИ ОБМЕНЯТЕ ПРАЗНИ МИСЛИ НА БИРИЧКА И ДА СИ ЛАФИТЕ ЗА ТУЙ-ОНУЙ БЕЗ НЯКОЙ ДА ВИ СМУЩАВА ЖИВУРКАНЕТО.
ХАЙДЕ МНОГО ВИ ЗДРАВЕ,ЗАДРЪСТЕНЯЦИ,ВИЕ НЯМАТЕ И НЕ СТЕ ИМАЛИ НИЩО ОБЩО С ФУТБОЛА ОСВЕН ДА ГЛЕДАТЕ ОТСТРАНИ СЕИРА И СЪМ СИГУРЕН В ТОВА,ЧЕ ИМАТЕ БОГАТ ОПИТ.
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ОСТАНАЛИТЕ,ЗА ТЯХ ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ,НО УМНИЯ ЧОВЕК ВИНАГИ УСЕЩА ЗА КОГО И ЗА КАКВО СТАВА ДУМА.
ВСЕ ПАК ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ФОРУМА И ВСИЧКИ,КОИТО НАИСТИНА МИЛЕЯТ ЗА ФУТБОЛА В ГРАДА И ГИ ВЪЛНУВА БЪДЕЩЕТО МУ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ПОСРЕДСТВЕНИ ХОРА С НЕЧИСТИ ЦЕЛИ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ДОВЕРИЕТО ВИ.

ИЗЛИЗАМ ОКОНЧАТЕЛНО,НО СИ ЗАПАЗВАМ ПРАВОТО НА МНЕНИЕ ЗА СЕРИОЗНИ ВЪПРОСИ И ТЕМИ ВЪВ ФОРУМА.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2008 16:23 
И ПОВТАРЯМ,НЯМАМ ВТОРИ АКАУНТ,ФАКТА Е,ЧЕ ПОКАЗАХ НА чардафон гб КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРА И ДА УЧАСТВУВА ВЪВ ФОРУМ,НО ИНАЧЕ ТОЙ Е СЪВСЕМ ДРУГО ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ,А ТОВА КАКВО Е НЕГОВОТО МНЕНИЕ И ДАЛИ ЩЕ ГО ДАВА ТУК СИ Е НЕГОВА РАБОТА И АКО ГО НАПРАВИ,ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ,ЧЕ АЗ И ТОЙ НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО ОСВЕН ТОВА,ЧЕ СЕ ВЪЛНУВАМЕ ОТ ФУТБОЛА В ГРАДА И НЕГОВАТА СЪДБА И ЕДНАКВО НИ БОЛИ ЗА НЕГО,А ИНАЧЕ ВСЯКАКВИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ДИАГНОЗИ ЗА РАЗДВОЯВАНЕ НА ЛИЧНОСТТА,ЗА МАНИПУЛАЦИИ И ФАЛШИФИКАЦИИ ЗА МЕН СА ОБИДНИ И НЕОСНОВАТЕЛНИ.НО КАКТО И ДА Е АЗ НЯМАМ ВИНА ЗА ТОЗИ СПОР И НЕ ИСКАМ ДА ГО ПРОДЪЛЖАВАМ,ВЪПРЕКИ НАПАДКИТЕ СРЕЩУ МЕН,И СМЯТАМ.ЧЕ МОЖЕТЕ ДА МИНЕТЕ И БЕЗ МОИТЕ МНЕНИЯ И "СЛОВОИЗЛИЯНИЯ".НЕ СЪМ ИСКАЛ ДА ОБИЖДАМ НИКОГО,НИТО ДА МУ СЕ ОБЯСНЯВАМ В ЛЮБОВ,НО ТЕЗИ ЗАЯЖДАНИЯ НА ХОРА КАТО ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ,СМЯТАМ,ЧЕ ИЗМЕСТВАТ ТЕМИТЕ ОТ ФОРУМА И ЩЕ ПРЕЧАТ И В БЪДЕЩЕТО НА ДРУГОМИСЛЕЩИ ДА СЕ ИЗКАЗВАТ ТУК,КОЕТО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА.
ТОВА НАИСТИНА БЕШЕ ПОСЛЕДНО И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МОГА ДА ОТВРЪЩАМ НА ЗЛОБНИ ЗАБЕЛЕЖКИ,ДОРИ НЯКОЙ ДА МЕ НАПСУВА НА МАЙКА,С ТАКИВА СЕ ОПРАВЯМ НА 4 ОЧИ БЕЗ МНОГО ДУМИ.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2008 16:57 
Аватар

Ето вече ме стресна шял да се разбира на 4 очи с мен!Сега трябваше да се уплаша ама май ми става смешно!Я ми виж постовете и провери дали някога съм те обиждал?Провокирам те да видя до къде ще стигнеш и ето показа се слаб и почна да ни обиждаш и заплашваш!И кои ти дава право да ми говориш за несериозност неразумност при факта че изобщо не ме познаваш? А относно моето мнение е същото каквото е мнението на Янтра Гб Емо и всички останали от фенклуба! Айде със здраве

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2008 17:45 
marto написа:
Ето вече ме стресна шял да се разбира на 4 очи с мен!Сега трябваше да се уплаша ама май ми става смешно!Я ми виж постовете и провери дали някога съм те обиждал?Провокирам те да видя до къде ще стигнеш и ето показа се слаб и почна да ни обиждаш и заплашваш!И кои ти дава право да ми говориш за несериозност неразумност при факта че изобщо не ме познаваш? А относно моето мнение е същото каквото е мнението на Янтра Гб Емо и всички останали от фенклуба! Айде със здраве
не те заплашвам,чети внимателно и престани да спамиш

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2008 17:57 
Аватар

ЗНАЕШ ЛИ КАКВО: ВЕЧЕ СЕ УБЕДИХ,ЧЕ В ТОЗИ ФОРУМ
ИМА КАКВО ДА СЕ ОБСЪЖДА,НО РАЗУМНИТЕ И СЕРИОЗНИ ХОРА ЗА ТОВА СА РЯДКОСТ И ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА СА ТАКИВА КАТО ТЕБ И ЕМО ДРАГАНОВ
С ТАКИВА СЕ ОПРАВЯМ НА 4 ОЧИ БЕЗ МНОГО ДУМИ

Чета внимателно и пак тва виждам!точно ти за спам не говори щото 90% от постовете ти са еднотипни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2008 18:12 
ТОВА Е ТОЧНИЯ ЦИТАТ:

ТОВА НАИСТИНА БЕШЕ ПОСЛЕДНО И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МОГА ДА ОТВРЪЩАМ НА ЗЛОБНИ ЗАБЕЛЕЖКИ,ДОРИ НЯКОЙ ДА МЕ НАПСУВА НА МАЙКА,С ТАКИВА СЕ ОПРАВЯМ НА 4 ОЧИ БЕЗ МНОГО ДУМИ.

и не търси под вола теле,а чети внимателно и МИСЛИ преди да пишеш глупости и да ме провокираш

антикобра имаш лично съобщение!!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2008 18:14 
И ОЩЕ ПО-ТОЧНО,АКО НЕ ДОВИЖДАШ:

,ДОРИ НЯКОЙ ДА МЕ НАПСУВА НА МАЙКА,С ТАКИВА СЕ ОПРАВЯМ НА 4 ОЧИ БЕЗ МНОГО ДУМИ.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2008 18:33 

Ако съм те обидил-извинявам се!Но докажи че не си случаен човек!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2008 19:07 
прощавам ти,но няма как да го докажа,освен тук,но това може да стане ако дискусията не се прави на лична основа,а конкретно по темите и там ще се радвам ако ме провокирате,тогава сигурно ще разберете че защитавам истината а не някой конкретно.Съгласен съм с реакцията ви за акаунтите,но не сме го искали с чардафон гб и стана така,защото му помогнах да се регистрира и да изпрати мнението си във форума,иначе не съм такъв спец по интернета за да знам,че сме направили грешка,той и затова спря да пише.за което се извинявам.Това е

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2008 19:23 
Аватар

айде стига вече глупости де
има лично съобщения ко си мерите пишките пред всички ся!тая тема заприлича на това кой е антикобра и дайте всички срещу него
нали каза човека че на 29-ти ще е на линия

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2008 23:11 
ето един разумен човек,благодаря

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2008 09:32 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
http://www.7sport.net/7sport/b_grupa/d4971_7.htm

много интересна анкета на "7 дни спорт". Вижте мненията на треньорите на Етър и Чавдар /БС/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2008 10:41 
Аватар

И Белите мърди не пропускат да ни споменат...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2008 10:57 
Аватар

Инцидентът с футболния рефер Валери Петровски е станал около 6,40 часа

07 март 2008 | 09:31 | Агенция "Фокус"

София. Инцидентът с футболния рефер Валери Петровски е станал тази сутрин около 6,50 часа пред дома му на улица „Перник” в София, разказаха за Агенция „Фокус” близки до семейството му. Той е бил в личния си автомобил и е четял вестник. Петровски е изчаквал съпругата си, за да я закара на работа. В този момент той е бил нападнат и пребит. Съпругата му го е намерила в безпомощно състояние, като цялата кола е била в кръв. Петровски е с черепно-мозъчна травма и премазани колена. Повиканата линейка се е забавила с около 40 минути, след което го е откарала в „Пирогов”. Според лекарите това закъснение е можело да се окаже фатално за състоянието на рефера и семейството ще подаде жалба чрез адвокат срещу "Бърза помощ".

Всичко се връща...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2008 12:05 
Аватар

Тоя Петровски да не би да свиреше 2002ра в оня мач срещу македонска слава или съм в грешка?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2008 12:18 
Аватар

Vincenzo_Iaquinta написа:

Всичко се връща...

Защо понякога забравяме тази проста житейска истина................

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2008 15:17 
Аватар

ed_edd'n'eddy написа:
Тоя Петровски да не би да свиреше 2002ра в оня мач срещу македонска слава или съм в грешка?

Не, онзи мач го свири Костов.
Иначе за инцидента мисля, че това е прекалено голямо зверство и извършителите му трябва да лежат солидно време зад решетките.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2008 15:26 
Аватар

parmalat написа:
ed_edd'n'eddy написа:

Не, онзи мач го свири Костов.
Иначе за инцидента мисля, че това е прекалено голямо зверство и извършителите му трябва да лежат солидно време зад решетките.

А това, което вършат такива като него на терена не е ли зверство ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: янтра завинаги
МнениеПубликувано на: 14 Мар 2008 17:52 
ГОНЗО НЕ ТЕ ПОЗНАВАМ НО ИСКАМ А ТИ КАЖА ЧЕ ХУБАВО ЧЕ СИ ПИЛ КАФЕ С РИЖИЯ В ЦЕНТЪРА, НО ОПРЕДЕЛЕНО ИМЕННО ТОЙ МАЙ РАЗВАЛЯ ОБСТАНОВКАТА В ОТБОРА. ВСЕ НЯКОЙ МУ Е КРИВ ИЛИ ВИНОВЕН. АМА КАТО ИЗЛЕЗЕ ДА ИГРАЯ НИКАКЪВ ГО НЯМА. ПРИМЕРИ НА МАЧА С АКАДЕМИК ПРЕЗ ЕСЕННИЯТ ДЯЛ ГО РАЗМИНАХА ЗА ПЪРВИЯТ ГОЛ КАТО МАЛКА ГАРА, НА ДЕРБИТО С ЛОКО МЕЗДРА ПОДАДЕ ЗА ИЗРАВНИТЕЛНИЯТ ГОЛ НА ГОСТИТЕ, ОТДЕЛНО НА МОМЕНТИ ПРАВИ СУПЕР ГРЕШКИ. КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ МАЙ ДОРИ И ВАЖЕН ГОЛ НЕ Е ВКАРАЛ ЗА ОТБОРА НЕ ЧЕ ТОВА МУ Е РАБОТАТА НО ВСЕ ПАК ДА ВЗИМА ПРИМЕР ОТ ИЦО КИРИЛОВ
ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙ ГОНЗО НЕ ТЕ ПОЗНАВАМ НО НЕ МИ СЕ ВЯРВА МНГО НА ПРИКАЗКИТЕ НА РИЖИЯ, НЕ ЧЕ НЯМА ПРОБЛЕМИ В ОТБОРА НО МИ СЕ СТРУВА ЧЕ НЕ РИЖИЯ Е КРИТЕРИЙ ЗА ТОВА

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Мар 2008 20:01 

Виктор и Рижия вече тренират с отбора. Заплатата за декември е платена.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Мар 2008 20:22 
Аватар

Супер.
Добри новини преди мача с Бяла Слатина :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Мар 2008 20:59 

Зарко искаш да кажеш че може би ще вземат участие в мача с Бяла Слатина ???

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 808 мнения ]  Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 33  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 113527 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 223420 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 239822 19 Окт 2009 22:34