bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 22:57

Български клубове - Шумен 2010 (Шумен) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 36 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: ''Шумен 2010''-''Чавдар'' Етрополе 0:3
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2012 07:01 
Аватар

Отбор: Шумен 2010 (Шумен)
30 септември
17 ч.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2012 19:40 

30.09 e мачът

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2012 21:20 
Аватар

Мачкаме 3-0 за ШУМЕН !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2012 19:24 

В неделя от 17 ч. на градския стадион „Панайот Волов“ предстои поредният домакински мач на „Шумен 2010″. След загубата не и без съдийска помощ при гостуването си на „Спартак“ в Плевен миналия кръг, сега футболистите са амбицирани да се реваншират пред своите привърженици с победа и добра игра. От ръководството на тима се надяват, че в този мач явната до този момент тенденция от съдийски грешки в ущърб на отбора няма да продължи и че главният съдия Стефан Павлов от Бургас ще бъде обективен на терена. Иначе състезателите тренират нормално и готвят сериозно за предстоящия мач. В тима се завръща наказаният за 3 мача Рос Чийсълм, но пък ще продължи да отсъства халфът Николо де Чезаре, който още лекува контузия от разкъсване на бедрен мускул. Възстановяването му ще отнеме поне 10 дни. Футболистите и спортно-техническото ръководство приемат съвсем отговорно срещата с „Чавдар“, когото смятат за много труден противник. Тимът разполага с млад и обигран отбор, в стабилно финансово състояние е и може да разчита на много добрата си футболна школа. Отборът се представя равномерно в първенството и в момента заема 7-мо място във временното класиране. След добрите игри на „Шумен 2010″ се очаква на стадиона да дойдат много фенове, които да подкрепят любимците си. На това се надяват и футболистите, за които привържениците на отбора са 12-ият играч.
ШЗ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ''Шумен 2010''-''Чавдар'' Етрополе
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2012 09:14 

Отбор: ЦСКА (София)
И аз пожелавам успех на отбора, само не мога да разбера защо се насажда това със съдийството.Бях на мача в Плевен (съвсем случайно имах път натам).Няма да е преувеличено,ако кажа , че отбора на Спартак ни надигра тотално във всички линии, истински късмет е,че се отървахме само с тоя гол.Лично на мен не ми направи кой знае какво впечатление, че съдията ни е закопал.Не знам от какво е недоволен толкова Пичони. На всички е ясно , че в Бг. винаги свирката е леко в полза на домакина.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012 19:52 
Аватар

Така.Като падаме явно никои не говори.Доста слаб мач днеска и незнам какво ще става,но не са добре нещата.Тъкмо бяха започнали хора да идват по мачовете и се разочароваха.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ''Шумен 2010''-''Чавдар'' Етрополе 0:3
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012 20:41 
Аватар

Тодор Тодоров - "Чавдар" Етрополе това е за мен мача ако не беше Тошко не знам но мисля че щяха да паднат с 5 парцала разлика по слаб мач от този не бях наблюдавал.Щом хората започнаха да си заминават след 1-вото полувреме няма какво повече да коментирам .
Искам да попитам имаше едни момчета със тъпан които се опитваха да правят нещо като агитка но чувах само тъпана и тромбите и също така неми стана ясно защо бяха в сектора за гости ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012 20:43 
Аватар

Най-слабият ни мач беше този,абсолютно никакво желания за игра

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012 21:02 
Аватар

Spartanec написа:
Тодор Тодоров - "Чавдар" Етрополе това е за мен мача ако не беше Тошко не знам но мисля че щяха да паднат с 5 парцала разлика по слаб мач от този не бях наблюдавал.Щом хората започнаха да си заминават след 1-вото полувреме няма какво повече да коментирам .
Искам да попитам имаше едни момчета със тъпан които се опитваха да правят нещо като агитка но чувах само тъпана и тромбите и също така неми стана ясно защо бяха в сектора за гости ?

И аз не можах да разбера от гостите ли бяха или от домакините.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012 21:12 

Пари няма-като не вземаш заплати и не тренираш като хората това е резултатът.
За мен лично Бойомо и Кароца и Пичони умишлено не бяха в час.Не знам дали не почнаха да продават мачове или от всичко по-малко.
Загоров трябваше да бъде сменен още при контузията той не можеше на върви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012 21:36 
Аватар

Искам да кажа само едно браво на момчетата от Етрополе много хубаво играха,до колкото Пичони не разбра ли че не стават някой футболисти като например №20 не му запомних името и тоя Какалов пък е най-големия тъпак който е голяма грешка че нашите го взеха и браво на нашия вратар Тошко който е най-добрия ни вратар за последните 10 години :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012 21:40 

Искам да попитам, защо някой си е позволил да се изгаври с основните цветове на ФК "Шумен" и си е позволил да ги направи жълто-черни. От 100 години отбора играе жълто-син!?!?!?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012 21:43 

Тоя играел слабо, оня бил тъпак, а това, че подменят цветовете на отбора никой от нас "умните" не се сеща да коментира! ЗАЩО!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012 22:08 
Аватар

За мен просто този мач нашите не играха и това си е.Явно отново им висят с парите.До колкото чух дори преди първият ни домакински мач тоя сезон ден преди мача е имало реалната опасност нашите да не излязат нарочно заради неполучени заплати.В последният момент нещо закърпват положението но сега отново май ножът е опрял в кокала и пари няма.А това за екипите си е ебало майката.По голяма простотия не можаха ли да измислят.И Румен Радев къв го дялка там.Като домакин и отговарящ за екипи и т.н не е ли казал мнението си.Като дизаин супер но като цветове помия.Нито жълтото жълто а някъв златен оттенък а за синьото и дума не обелвам защото синьо нямаше а някво черно.Но заеби екипите фланелка футбол не играе.До нова година ако издържиме ще е геройство.И накрая нещо и за Етрополци.Браво на момчетата срашно научени млади и нахъсани играчи.Личи си че там се бачка яко.Не са като нашите гламаци да прибират пиянки като Какалов а залагат на младежи.Това е пътят.Лично мен ме е срам че при нас е тоя смешник Какалов а други момчета остават навън.Абе збъркана работа.Жалко че публиката се върна но след тоя цирк днеска повече няма да стъпят на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012 22:10 
Аватар

Волов е един жълто син.Много слаб мач, направи ми впечетление че играчите от отбора си говореха на висок тон преди първия гол,това говори само едно,че няма колектив в отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012 22:22 
Аватар

Аааа и щях да забрава да поздравя Тошко вратаря.Евала на това момче ако не беше той сигура отивахме на 7-8.И ако ми позволите да внеса една малка корекция на колегата ВОЛОВФЕН.Братле Загоров беше за смяна дори още преди контузията.Това момче си е збъркало професията или по точно този който му е казал че става за футболист или си е направил майтап с него или и той хабер си няма от футбол.Аз по голямо дърво от Юлиянчо не съм виждал на тоя стадион.А Волов го гледам от 1984 тоест доста централни защитници са минали пред очите ми.Тромав като панаерджийска мечка маневрен като трактор с ремърке а за пласиране няма да споменавам.Идеален е за хамалин на гарата корав и мощен е и ще върши работа.Като си спомня какви централни защитници играха ту Джери Перейра,Стефан Колев и други на тоя не трябва да му дават да тъпче тревата на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012 22:38 
Аватар

Мога ти кажа че екипите това да е малкия проблем,аз искам да имаме отбор който да побеждава и който да не дава на противника да диша през 90 минути,пък днеска някакво село на разби .......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012 22:38 

Отборът си заминава както се каза до Нова Година ако се издържи-издържи след това не знам какво ще става.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Окт 2012 00:54 
Аватар

Пичове, как може някои от вас да слагат един мач пред традициите.
Победи и загуби в историята - колкото искаш! Винаги ги е имало и ще ги има.
Не мисля, че е някаква трагедия да паднем от който и да е отбор.
Участието ни тази година е просто... участие. Не трябва да имате
големи очаквания.

ТРАДИЦИЯТА, ОТ 1929Г. ДО ДНЕС ПОВЕЛЯВА "ВОЛОВ" ДА ИГРАЕ
В ЖЪЛТО-СИНЬО!!! НЕ МОГА ДА ПРИЕМА КАКВАТО И ДА Е ПРОМЯНА
В ТОВА ОТНОШЕНИЕ!

ВОЛОВ Е ЕДИН!
ВОЛОВ ЖЪЛТО-СИН!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2012 07:03 

Браво бе умници, че те утре ще заиграят червени (пу, пу, пу, извинявам се за мръсния цвят) и пак на никой няма да му пука. Не бил важен цвета на екипа. Е заради това в Шумен футбола на това дередже, защото няма футболна общественост. Затова Шумен е идеален за разни спонсори тарикати, защото няма общественост която да ги измете в случай на нужда. Има само едни "статистици" които се занимават с това колко места има на полусрурения стадион и колко зрители имало през 1993г. на мача с Левски (да се свети името му). Представям си само как би реагирал един Пловдив ако сменят екипите на БОтев да рече. Ей хора ще има метежи по улиците ако това се случи. Я си спомнете за Христолов и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Окт 2012 07:22 

Отбор: ЦСКА (София)
Пичове, президента на Шумен си седеше на трибуната,люпеше си семчици и хич не му дремеше кво става на терена.От време на време се смееше на някое комично отиграване на отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Окт 2012 10:28 

deltaepsilon написа:
Пичове, президента на Шумен си седеше на трибуната,люпеше си семчици и хич не му дремеше кво става на терена.От време на време се смееше на някое комично отиграване на отбора.

Нормално ти какво очакваш?
Просто ми писна тука в рамките на 5 години 3 пъти да фалирваме и да сменяме името на отбора.
Някой по запознат да каже какво стана с концесията-защо общината не иска да я дава

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Окт 2012 15:42 

Пълна гавра си е това с екипите, но не ни е за първи път. В началото на 90-те пак играехеме с жълто-черни екипи. Снимката я имам , но не знам как да я кача.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2012 16:01 
Аватар

Тъмно сини са, не черни.Tака ги видях там, а и от снимките в нета си личи.Къде го видяхте това черно?
Пък и ,ако ще и черно да е...стои много по добре от онова старото турско синьо...
За мача...абсолютен ташак.Аз лично не смятат да давам повече пари да ги гледам тия клоуни.Не ги знам плащат ли им или не, но положението е трагично.

Последна промяна Bier на 01 Окт 2012 16:10, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2012 16:06 
Аватар

И аз си мисля,че е тъмно синъо.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 36 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Започна ли Шумен да продава мачове?
Форум: Сезон 2007/2008
DUNAV-RUSSE 44184 01 Яну 2007 16:11
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 51263 13 Ное 2006 05:24
от skycycle
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА във Враца???
Форум: Сезон 2006/2007
Gopeto 41321 08 Ное 2006 08:07
от Gopeto
Преглежда непрочетените мнения Черноморец - Шумен
Форум: Сезон 2007/2008
skycycle 31288 13 Ное 2006 15:19
от skycycle
Преглежда непрочетените мнения Програма "А" ПФГ, сезон 2010/2011
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Del Pi3ro 36552 23 Яну 2007 16:46
от Del Pi3ro