bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 22:53

Български клубове - Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 111 мнения ]  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: СЕЗОН 2010/2011
МнениеПубликувано на: 11 Юни 2010 10:03 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
След като си осигурихме участие във В групата, сега между мачовете от световното и поредната бира вече можем да помислим за новия сезон.Дали ще се намери спонсор или общината ще гласува по-висок бюджет, че да може да си поставяме по-високи цели? Лелеяната мечта наречена Б група вече не ми изглежда особено привлекателна.
Вижте сами участниците – като изключим Спартак, Дунав, Добруджа, Светкавица и Доростол, кои остават – Равда, Брестник, Любимец, Раднево, Балчик, Поморие, Несебър и може би Свиленград.На запад трагедията е още по-пълна – като махнеш Етър и Ботев Вр. и донякъде традиционните представители Сандански и Гоце Делчев, остават Микрево, Драганица, Криводол, Етрополе, Симитли, Банско, Бяла Слатина и Своге.Ужас! Ужас!За това ли сме мечтали толкова години???Да влезем и играем с тия?
Честно да ви кажа нашата В група, в този си състав направо ми изглежда като шампионска лига пред Б.Тук имаме бивш шапион – Ботев, участници в А група – Марица, Нефтохимик,Ямбол, Розова долина, Димитровград, дългогодишни участници в Б група – Арда, ние, Чирпан, Карлово, Загорец, че и Гигант май.Като добавите напористите и добре обезпечени отбори на Созопол и Стамболово и останалите, дори и да нямаме пари за високи цели пак ще го преживеем.

Да ме прощават феновете на споменатите отбори, ако съм объркал нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: СЕЗОН 2010/2011
МнениеПубликувано на: 11 Юни 2010 10:15 

принципно си прав, но на нас ни трябва и развитие, ако Б групата е слаба, то тогава целта трябва да е А и играчите така ще се развият, проблема са парите :
1.Трабво ни нов стадион, нова база - кой може да направи нещо само общината, тя трябва да е нвеститор...първо се правят тези неща те са основата, без стадион и база за никъде не сме.
2.Как да се намерят пари това е най-трудният въпрос, по принцип може частично да се осигурят с членки карти примерно по 10 -20 лв на сезон или по 5 лева на месец, които да дават право на зрителите да посещават мачовете на отбора, но кой и как ще набави и контролира харченето на парите е много труден въпрос !
Една модерна база ще е голяма инвестиция и придобивка за гражданите на града ни, но дали това ще се разбере от когото трябва,стадиона ни е строен през 50 те години на миналият век, не е нормално за такъв период до сега да не се направи нищо в тази насока.
Управници работете затова сме ви избрали !!!

starfen написа:
След като си осигурихме участие във В групата, сега между мачовете от световното и поредната бира вече можем да помислим за новия сезон.Дали ще се намери спонсор или общината ще гласува по-висок бюджет, че да може да си поставяме по-високи цели? Лелеяната мечта наречена Б група вече не ми изглежда особено привлекателна.
Вижте сами участниците – като изключим Спартак, Дунав, Добруджа, Светкавица и Доростол, кои остават – Равда, Брестник, Любимец, Раднево, Балчик, Поморие, Несебър и може би Свиленград.На запад трагедията е още по-пълна – като махнеш Етър и Ботев Вр. и донякъде традиционните представители Сандански и Гоце Делчев, остават Микрево, Драганица, Криводол, Етрополе, Симитли, Банско, Бяла Слатина и Своге.Ужас! Ужас!За това ли сме мечтали толкова години???Да влезем и играем с тия?
Честно да ви кажа нашата В група, в този си състав направо ми изглежда като шампионска лига пред Б.Тук имаме бивш шапион – Ботев, участници в А група – Марица, Нефтохимик,Ямбол, Розова долина, Димитровград, дългогодишни участници в Б група – Арда, ние, Чирпан, Карлово, Загорец, че и Гигант май.Като добавите напористите и добре обезпечени отбори на Созопол и Стамболово и останалите, дори и да нямаме пари за високи цели пак ще го преживеем.

Да ме прощават феновете на споменатите отбори, ако съм объркал нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юни 2010 13:45 

Съставът на В групата се изясни нацяло .БФС вземат лиценза на Свиленград и ги пращат в нашата група.
Може би тука липсват само Хасково и Смолян.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юни 2010 14:18 

Да се надяваме след 5 сезона Ботев, Марица, Нафтата, ние и Арда да се борим на ниво, което по-ни приляга - А и Б група!
За другите традиционни отбори също желая най-доброто, дано всички се срещнем отново('Пак ще се срещнем, след 10 години...') в по-високите дивизии!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юни 2010 17:22 
Аватар

Отбор: Арда (Кърджали)
Corwin написа:
Да се надяваме след 5 сезона Ботев, Марица, Нафтата, ние и Арда да се борим на ниво, което по-ни приляга - А и Б група!
За другите традиционни отбори също желая най-доброто, дано всички се срещнем отново('Пак ще се срещнем, след 10 години...') в по-високите дивизии!

според мен как трябва да изглежда "А" група

ЦСКА
Левски
Славия
Локо Сф
Локо Пд
Ботев
Ботев Вр
Спартак Пл
Спартак Вн
Черно море
Дунав
Берое
Миньор
Етър
Нефтохимик
Черноморец

Б група - Южна

Арда
Асеновец
Розова долина
Тунджа
Хасково
Родопа
Димитровград
Марек
Беласица
Велбъжд
Чирпан
Хебър
Вихрен
Сливен
Спартак Пд
Марица

А ние сме се събрали тука 9 от тези отбори. На пръв поглед доста силна В група, но като футбол не знам какво да очакваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юни 2010 18:15 

Съгласен съм с теб, но това, което беше едва ли ще се върне.Пропуснал си само традиционната школа Пирин Бл. Може би на мястото на Нафтата, пък на Бургас два отбора в елита им са много.
Какво да очакваме от сезона ли?Според мен има 2 варианта:
1.Ако Ботев наистина започнат от В група, направят добър отбор и намерят пари, то тогава те ще бъдат абсолютни фаворити, да не говорим, че и целият ЗС начело с Енчев и всички пловдивски съдии ще бъдат зад тях. При това положение за простосмъртните отбори не остава нищо друго освен да си разпределят останалите места. БФС едва ли ще увеличи състава на Б групите, та да се надяваме на нещо от 2-то място.
2.Вариант. От Сопот им обещали уж твърдо, ама трябвало да подпишат 100-тина членове, за което трябвало поне месец – хитро от тяхна страна. До тогава се предполага, че Бакалов ще трябва да им е покрил дълговете, ама мен ме съмнява че е гол като пушка в момента.Ако не плати може и да го изпързалят. Освен това ще е минал поне месец – следва процедура за сливане на дружествата и публикуване в ДВ – ще мине поне още месец. Смятайте – дотогава новото първенство ще е почнало и легитимният отбор ще е Металик със седалище Сопот.Кой тогава би налял пари в нещо, което го няма черно на бяло? Тогава Ботев или няма да го има, или ще стартира със закъснение и ще гради отбор в движение, като може да загуби доста точки в началото.От това е вероятно да се възползва Нафтата, които имат пари, ама отбора им е бая – бая застарял, или най-много другият зонален и съдийски любимец - Марица.Или с други думи за останалите простосмъртни отбори пак не остава много.
Така, че мисля за нас остава да започнем както си можем и ако се отвори някаква възможност – добре.Едва ли общината ще ни гласува огромен бюджет, но наистина нейно най-важно задължение е да се стегне стадиона. Поне за него ТРЯБВА да намерят. Пък и не искам когато един ден влезем в Б група да играем примерно в Брестник? – Направо няма да дойда.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юни 2010 19:08 
Аватар

Много интересни мнения прочетох, с които съм съгласен. Според мен Ботев ще е вместо Металик и поне 1 или 2 от нашите догодина са там. Ще пооправим малко стадиона /видимо много много няма да се разбере, защото парите са колкото за едни съблекални/ и ще привлечен 2-3 нови, може би някои от избягалите миналата година и ще се борим за място между 5-10. Това ще е успех за нас в група с толкова класни отбори. Нашата група по ниво не отстъпва на Б групата. Нямаме пари /за сметка на желание/ за по големи неща в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2010 00:41 
Аватар

Пирин верно ги пропуснах . Те са вместо Вихрен в моята Б група :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2010 00:47 
Аватар

А нашата група не само че не отстъпва по ниво от Източна Б ами и събира повече зрители от двете Б групи. Справка - Арда имат по-добра посещаемост от няколко отбора в А група. Да не говорим за Нафтата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Юни 2010 14:37 

Добре е да сме реалисти. Само че аз не виждам толкова много класни отбори – освен Марица и Нафтата.А въпросът за Ботев е толкова неясен, та чак на Бакалов нищо не му е ясно още, какво да кажем за нас. А времето си тече.От Свиленград не остана нищо още през зимата.Има много голямо значение дали някои ще ни напуснат и точно кои ще са? Вероятно е Д. Младенов да е треньор на Ботев, така че е запознат с възможностите им.Ако си запазим състава обаче и играем със същата психологическа нагласа на чужд терен както и в областната може и малко по-нагоре да се изкачим. Над половината отбори в групата са на много ниско ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Юни 2010 01:12 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
cengiz_han28, нас никъде не си ни сложил в твоята подредба. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Юни 2010 11:14 
Аватар

АКАДЕМИК София написа:

Винаги ще има сърдити :) Ами да кажем Чирпан ги махам и слагам вас :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Юни 2010 11:17 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Отбор: Локомотив (Дамяница)
АКАДЕМИК София написа:

Той е сложил Източна :D а ти си в Западна :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2010 11:24 
Аватар

Южна!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2010 11:21 
Аватар

ЗС на БФС - Пловдив изпрати писма до президентите на отборите от Югоизточната "В" група с указания за началото на следващото първенство 2010/2011 г.
1. Първенството ще започне на 15 август 2010 г. при състав на групата от 20 отбора.
2. Отборите трябва да потвърдят ПИСМЕНО участието си в групата чрез писмо до ЗС на БФС - Пловдив или по факса 032/64-43-30, в срок от 19 до 23 юли 2010 г.
3. Документи за картотекирането на футболистите могат да се получат след 19 юли 2010 г. от ЗС на БФС - Пловдив, ул. Гладстон 19.
4. Всички ТАКСИ, ГЛОБИ и ДЕПОЗИТ трябва да бъдат внесени при картотекирането на отборите, което ще протече от 2 до 12 август 2010 г.
5. Работното съвещание с президентите на футболните клубове от Югоизточната "В" група ще се проведе в началото на месец август, като за това всички отбори ще бъдат уведомени допълнително.
За допълнителна информация: 032/ 63-23-17.

Прес-служба на ЗС на БФС – Пловдив

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2010 22:28 

голаяма грешка ще бъде за който и да е футболист на Асеновец да иде в новия ботев - отбор с неясен статут и бъдеще, а и по подразбиране ще го използват само във В групата, както направиха брестник, после ще се търсят за новия ботев по класни играчи за Б групата и да си помислят много хубаво какво ще е това израстване, ако идат в друг отбор от В група-НИКАКВО !!!В нашата В група Асеновец е отбора...и какви ми ти играчи в новия ботев, не се гответе да падате от тях, все пак това не е челси или барселона, а просто един отбор от Югоизточна В група ...

starfen написа:
Добре е да сме реалисти. Само че аз не виждам толкова много класни отбори – освен Марица и Нафтата.А въпросът за Ботев е толкова неясен, та чак на Бакалов нищо не му е ясно още, какво да кажем за нас. А времето си тече.От Свиленград не остана нищо още през зимата.Има много голямо значение дали някои ще ни напуснат и точно кои ще са? Вероятно е Д. Младенов да е треньор на Ботев, така че е запознат с възможностите им.Ако си запазим състава обаче и играем със същата психологическа нагласа на чужд терен както и в областната може и малко по-нагоре да се изкачим. Над половината отбори в групата са на много ниско ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2010 23:33 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
Истината е в обединение на двете "Б" групи и да се направи една по-голяма и по-силна единна "Б" група. Както се усетиха и от БФСто, само дето не посмяха още от тази година да направят една "Б" група от 20 или 22 отбора. Според мен трябва да се измисли и нещо за "В" групите, за да може и там да се вдигне нивото. Приятелката ми е от Свищов и съм гледал няколко мача на Академик (Свищов) и поне според мен доста е паднало нивото поне в тази група. Навремето и "Б" групата, докато беше единна и във "В" групите футбола беше на доста високо ниво. Ако се вдигне нивото от долу и на ниво "А" група също ще се повиши качеството. Само че нещата стават трагични във всички групи. Затова трябва да се измисли нещо кардинално. Ама бая се отклоних от темата.
Успех през новия сезон. :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2010 23:46 
Аватар

Успех и Вас ! Иначе съм съгласен с теб

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 22:52 
Аватар

Страхотна "В" група ! Има поне 2-3 фенски дербита . Ще станат яки гостувания ... :))

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 23:25 

Нафтаааа!!!
Догодина да ни посрещнете добре в Бургас, ей! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2010 18:28 
Аватар

Corwin написа:
Нафтаааа!!!
Догодина да ни посрещнете добре в Бургас, ей! :)

хах.. ще се радвам да видя гостуваща агитка ,най накрая !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2010 20:22 

Надявам се да ви гостуваме първия полусезон щото догодина съм абитуриент и ще има изпити :)
Ако не съвпаднат идвам да ме биете :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юни 2010 21:02 

Отбор: ЦСКА (София)
Corwin написа:
:D С камъни ли искаш :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2010 21:52 

stemil написа:
Corwin написа:
:D С камъни ли искаш :lol:

С квото имат, аз не съм придирчив D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юни 2010 22:03 
Аватар

Corwin написа:
Надявам се да ви гостуваме първия полусезон щото догодина съм абитуриент и ще има изпити :)

Ахаха ... Аз се надявам мачовете с Асеновец и Ботев да са след август месец ,че лятото по морето е сезона за бачканеее ... :(

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 111 мнения ]  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 194020 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 207519 12 Сеп 2007 15:55