само и на двамата ще ви кажа, че в целият демократичен свят - всичко се решава под масата и с пари, това е ! неприятно е, но едва ли някой може да се пребори с тази система !Това не е недъг на нашето първенство, група, футболен съюз, или държава...това е основен механизъм в т.нар. "демокрации".
GENERALA написа:
И аз не искам да се заяждам ,ама точно ти да ми казваш, че не ми са ясни нещата и то точно за отбора на когото симпатизирам. Ти да ми казваш кой за какво стои. Ако не ти се вярва това е друга причина,но напр. Трендафилов, М.Георгиев и Ст Димитров си изиграха активната футболна кариера точно в Нефотихимик и няма нищо учудващо след време, когато вече са в залеза на кариерата си да играят и то без пари, защото може и да не ми е ясно нищо, но знам, че си имат собствен бизнес и всичко което правят е от сърце за отбора.Естествено това не означава,че играят абсолзтно без пари, но едва ли получават хилядарки. Напротив, това все пак се води аматьорски футбол и те играят заради отбора, а не заради парите му, които не са толкова големи както ги изкарваш. Дори един М. Георгиев се оттегли от поста изп. директор, защото не му оставало време да се занимава с бизнеса си. Ако ти все още си мислиш, че всичко е пари и няма как някой да играе за отбор, който го е създал като футболист, а феновете са боготворели, то шпросто може да го кажеш за вашия отбор, но специално в нафтаа такова нещо е възможно. Тези хора спасиха отбора от закриване и те искат да го вдигнат на крака, но не с купуване на съдии както твърдиш ти (защото до сега да сме купили дори и някой лиценз за д сем в Б група поне), а с игра, себераздване и съвместна работа с феновете. Аз за Ботев незнам, но при нас специално миналата година ни режеха през кръста с тъп нож и то предимно пловдивски съдии. Сигурно за това са им плащали старите мастии. Защото рязането е изкуство? хаха