bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юли 2025 00:57

Български клубове - Тунджа (Ямбол) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 65 мнения ]  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Купа на България: Тунджа (Ямбол) 7:0 Бдин (Видин)
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2011 18:53 

Отбор: ЦСКА (София)
Тунджа - Бдин

дата:20 октомври 2011г
час:15:00ч
място:гр.Ямбол,градски стадион

Моя прогноза:1

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2011 21:04 
Аватар

Отбор: Тунджа 1915 (Ямбол)
че какво ни е на нашия стадион , на Банско които са в Б група да не е по-добре?

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2011 21:25 
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
На нашия стадион му трябва едно табло с резултата и да оправят седалките и ще е перфектен като за нашата група,че даже и за Б.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2011 21:45 

Отбор: Арда (Кърджали)
Ах , как ми се искаше и Арда да участва в този турнир .... Желая ви успех в този турнир и дано да ви се падни лек съперник за да може да продължите ,все пак ще представите Югоизточната В група УСПЕХ ТУНДЖА !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2011 01:07 
Аватар

Warlexx написа:
На нашия стадион му трябва едно табло с резултата и да оправят седалките и ще е перфектен като за нашата група,че даже и за Б.

Нашия стадион и сега става за Б група , а за табло и седалки вече е за А група , дори повечето отбори от А група нямат табло.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2011 01:26 

Кви седалки да оправят?То плаче за нов стадион,но това е вече в сферата на мечтите :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2011 11:22 

Ще играем срещу временния лидер в Западната "Б" група Бдин (Видин)!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2011 12:51 
Аватар

Тежък жребий , но поне сме домакини срещу силен отбор и дори да отпаднем поне ще си свирим часовника , все пак живот и здраве догодина в Б група ако сме трябва да свикваме да играем с такива отбори.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2011 14:31 

mnogo jelanie i kasmet shte ni trqbva.Dano uspeem sreshty Bdin.samo Jambol ole

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2011 23:21 

Мисля,че не е чак толкова тежък жребия :) Имат да пътуват около 450км,което хич не е малко,замесени са в борбата за първите места и с това да дойдат повече резервни играчи,пише се,че нямат и много финанси.Абе можеше и да е наистина много тежък жребия с отбори като Любимец,Етър,Ботев (Пд),гостуване на Спартак (Пл),Чепинец и Ботев (Козлодуй)!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2011 00:18 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Западната Б група винаги е била много слаба, а Бдин никога не са били от стабилните отбори там. 100% съм сигурен, че можете да сте им равностойни! Както каза Стемил, имат да пътуват над 400 км (над 850 в двете посоки), първенството 100% им е по-важно, ще са уморени. Вие трябва да се надъхате и да дадете всичко от себе си, за да можете да гледате я Левски, я Литекс в Ямбол.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2011 09:22 
Аватар

Аз ще бъда на мача и съм сигурен ,че по трубуните ще има около 2 000 зрители!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Купа на България: Тунджа (Ямбол) - Бдин (Видин)
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2011 10:32 

Защо си мислите, че западната Б група е много по-слаба от източната, колко поред баража се печелят от отбори от западната група. Ето сега и Търново които до миналата година бяха в западната са начело на източната група. Гледал съм мачове и от източната Б група и не съм съгласен с това, че е по силна. Това че има имена не прави групата силна. А това, че Бдин не са от стабилните отбори в Б група ще ви кажа, че имаме 42 сезона в Б група и сме на 4-то място във вечната ранглиста на Б група. 5 пъти завършваме 2-ри, 3 пъти 3-ти. Общо 16 пъти сме в 5-цата. Участваме и в първата А група през 1948/49 година. Имаме едно 3-то място на републиканското първенство през 1946 година. 4 пъти сме четвъртфиналисти за купата на страната, 2 пъти сме четвъртфиналисти на републиканското, 1 път четвъртфиналисти за купата на съветската армия. Кои да са стабилните отбори в западната група другите където са с по 2-3 сезона в Б група. Тунджа имат 24 сезона в Б група, а човека по надолу от Асеновград ли беше, те имат 18 участия в Б гупа. Това за сравнение. Просто статистиката от Б групите ми е пред очите. За какво да сме изморени следвашия ни мач след този за купата е чак на 28-ми. Жалко, че не сме домакини, за да понапълним клубната каса с постъпления от билетите от по 3 и 4 лева. Досега мога да твърдя имаме най-голямата посещаемост на домакинските мачове в групата под 1500 не падаме, а първия мач с Банско имаше към 3500 души. А даже като гледам и в източната няма много голяма посещаемост освен на Ботев и може би Търново. Останете си със здраве.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2011 12:20 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Ако ние не сме сред стабилните отбори в б група,тогава според теб кои са тези отбори,можеби малеш,банско или симитли. останалите 90% са с по няколко сезона в б група,само Академик и Чавдар бсл.но и те в момента са пълна скръб.ние няма за цел да влизамае на всяка цена в а група,играеме мач за мач,имаме около 30 футболисти в отбора и имена като Деската Русев,М.Метушев и М.Близнаков стоят повече резерви отколкото играят.ще ви бъде много тежко ако нашите са решили,че искта да играят в другия кръг.нека подобрия победи....дано това сме ние. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Окт 2011 19:12 

Това е в полза за нас

http://football24.bg/novina/60685-finan ... t-s-bojkot

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011 10:51 
Аватар

Ама ние имаме 3 сезона в А група , а вие сте само с един. Живот и здраве ако не закъсате финасово догодина ще ви е 2 рия сезон. Ще идва ли агитка от видин за мача в Ямбол? около 600 километра ви е пътя до Ямбол в едната посока само ":)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011 11:04 

Art_man написа:
Ще идва ли агитка от видин за мача в Ямбол? около 600 километра ви е пътя до Ямбол в едната посока само ":)

Наистина ли каниш агитката им.Макар че и с агитка и без агитка ще ги биете.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011 11:14 
Аватар

Нека да дойдат за разнообразие малко виждаш ,че от другите отбори в групата почти никой не ходи на гостувания. А така поне ще е по-интересно. Може после след мача да пийнем по някой друга бира с другите фенове, ако са добронамерени разбира се :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011 19:04 

Значи последно от фенклуба Бдинци-Лъвове ходиха в Бяла Слатина 10 човека, а отделно си е имало и други видинчани на мача, можете да разгледате в нашия форум снимките. Най-далече се готвеха да ходят около 30 човека в Гоце Делчев но ако прочетете темата в нашия форум ще разберете, че нещо човека в който са били парите за път нещо изпортил работата. Събрали са се феновете, а парите за път ги няма.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011 21:51 
Аватар

Ясно , значи едва ли ще има хора. С две думи ви сварваме в тежък момент. Аз съм на мението ,че ако сте с титулярите мача ще е много интересен , но ако сте с резервите ние ще продължим напред. Иначе аз много искам да видя в Ямбол отбори като Литекс , Левски , Локо Плд и други. Сигурен съм че и при вас е така.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011 21:59 

Аз си промених прогнозата за мача от X,на 1-ца!Най-важното-президента съм сигурен,че ще ги стимулира още преди мача с премии,а Видин ще дойдат с финансови проблеми,надали ще дойдат всичките им стартови футболисти,дългия път,борбата за промоция (ако изобщо искат да влизат в "А" група),това ми дава да съм сигурен ще ги победим още в редовното време!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011 22:12 
Аватар

И аз така мисля, нямаме проблеми с контузени футболисти засега, дано утре на мача да не стане някой фал. Очаквам доста хора все пак в четвъртак на стадиона. Утре съм се разбрал с хора да викаме надявам се ще започне вече сформирането на по-голяма агитка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011 22:37 
Аватар

stemil написа:
Мисля,че не е чак толкова тежък жребия :) Имат да пътуват около 450км,което хич не е малко,замесени са в борбата за първите места и с това да дойдат повече резервни играчи,пише се,че нямат и много финанси.Абе можеше и да е наистина много тежък жребия с отбори като Любимец,Етър,Ботев (Пд),гостуване на Спартак (Пл),Чепинец и Ботев (Козлодуй)!

Съгласен съм , Любимец напруимер са мног силен отбор аЗ ги гледах заживо в Пловдив в една контрола с Локо Плд. завърши 4:2 за Локо , но гостите играха много стабилно и бяха равностойни на съперника си. Срещу тях щеше да ни е много трудно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2011 00:13 

Бдин се разпадат!?

http://bgfootball.com/new.php?id=8256

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2011 13:20 
Аватар

Дано да има мач засега разбраш само ,че до петак окончателно ще се реши садбата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 65 мнения ]  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 253315 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 182349 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 143878 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 135096 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив