bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юли 2025 02:12

Български клубове - Тунджа (Ямбол) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 41 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 12:04 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Събрали сме се тука сеирджии, хората ги боли, ние акъл даваме.Всички ръководители ги е яд от акъли, виж пари ако даде някой - добре е.Така че два лева са си два лева, колкото и лоша да е продукцията в тия мизерни времена са нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: XV кръг Тунджа (Ямбол) 0:0 Свиленград (Свиленград)
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 13:22 

Отбор: Тунджа 1915 (Ямбол)
Ами стемил ти явно си голям КАПАЦИТЕТ няма какво да се обяснявам с теб щом знаеш че няма да влезем в Б група сигурно имаш видение.Щом искаш да гледаш качествен футбол безплатно телевизора е твоя стадион ние сме във В група не сме за теб. Голям си фен пък не знаеш че Ромарио е освободен а заплатата му беше смешна не се надъхвайте за 600лв кой ли от А група ще дойде за тези пари не знам ти кажи по ги разбираш. Само да ти кажа че се чакат 2 нови бразилци на проби а и вече се работи по зимната селекция така че теорията ти че сме били до изборите изглежда смехотворна. Момчетата по горе са прави че билетите запълват дупки в бюджета и точно това трябва да ти покаже че отбора не е правен за някакъв медиен шум и точно това е помоща на феновете като си плащат 2-та лева а не да се чудят от коя дупка да се промъкнат и после да плюят.Все ми се струва че ако отбора беше до изборите нямаше да има вход даже и кебабчета можеше да има без пари ама не е така.Сега да ти кажа поне според мен защо дойдоха тези равенства.Първото в Роза беше заради подценяване от нашите футболисти голямото желание на розенци и късмета който ги споходи в края на мача хората си играха с невероятно желание да се докажат 5 освободени от стария отбор на Тунджа и още толкова от предния отбор на Роза непривлечени в новосформирания Тунджа. Второто го отдавам на това че изтърваха точките в Роза и психиката им се разклати излязоха под огромно нарежение и не играха НИЩО. Плюс контузиите на 4 основни футболисти и големия брой мачове който изиграха е нормално да се получи. Все пак продължаваме във всички турнири водим си в първенството и мечтаем а ти си стой пести си 2-та лева и си мисли Конспирациите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 14:23 
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
anihilator написа:
Ами стемил ти явно си голям КАПАЦИТЕТ няма какво да се обяснявам с теб щом знаеш че няма да влезем в Б група сигурно имаш видение.Щом искаш да гледаш качествен футбол безплатно телевизора е твоя стадион ние сме във В група не сме за теб. Голям си фен пък не знаеш че Ромарио е освободен а заплатата му беше смешна не се надъхвайте за 600лв кой ли от А група ще дойде за тези пари не знам ти кажи по ги разбираш. Само да ти кажа че се чакат 2 нови бразилци на проби а и вече се работи по зимната селекция така че теорията ти че сме били до изборите изглежда смехотворна. Момчетата по горе са прави че билетите запълват дупки в бюджета и точно това трябва да ти покаже че отбора не е правен за някакъв медиен шум и точно това е помоща на феновете като си плащат 2-та лева а не да се чудят от коя дупка да се промъкнат и после да плюят.Все ми се струва че ако отбора беше до изборите нямаше да има вход даже и кебабчета можеше да има без пари ама не е така.Сега да ти кажа поне според мен защо дойдоха тези равенства.Първото в Роза беше заради подценяване от нашите футболисти голямото желание на розенци и късмета който ги споходи в края на мача хората си играха с невероятно желание да се докажат 5 освободени от стария отбор на Тунджа и още толкова от предния отбор на Роза непривлечени в новосформирания Тунджа. Второто го отдавам на това че изтърваха точките в Роза и психиката им се разклати излязоха под огромно нарежение и не играха НИЩО. Плюс контузиите на 4 основни футболисти и големия брой мачове който изиграха е нормално да се получи. Все пак продължаваме във всички турнири водим си в първенството и мечтаем а ти си стой пести си 2-та лева и си мисли Конспирациите.

Word !!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 19:31 
Аватар

Не бързайте с критиките хора ! И най-вече с крайните оценки за отбора .
Мен също ми е болно за равните мачове , но това от което имат нужда играчите и отбора е търпение и подкрепа .
Поне това ми подсказва интуицията .
Дори само за това , че си поставиха цел Б група , в тази невероятна икономическа криза заслужават поздрави и твърда подкрепа .
За мен е важно да бъде изграден отбор , който като влезе в професионалния футбол , да се задържи дълго там и да си поставя по-високи цели , а не самоцелно влизане и на другата година изпадане .
Заставам твърдо зад отбора и ръководството и вярвам твърдо , че догодина ще сме в професионалния футбол .
ПОЗДРАВИ И УСПЕХ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 19:59 
Аватар

brezovo написа:
Сега важното е отбора да се подкрепя и то още на следващия мач с Родопа (См).

Родопа е алт от първенството.По-точно хвърлиха бялата кърпа.Остана да се надяваме в следващия кръг Загорец да спре Раковски.При една евентулана победа за Раковски излизат на 1място с 1 точка пред нас,тъй като ние ще почиваме поради отказа на Родопа...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 20:03 
Аватар

И аз съм за 2-та лева вход,така поне частично и ние да помагаме с нещо на отбора...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 20:58 

Отбор: ЦСКА (София)
[quote="bim"]За мен е важно да бъде изграден отбор , който като влезе в професионалния футбол , да се задържи дълго там и да си поставя по-високи цели , а не самоцелно влизане и на другата година изпадане .[quote]

Знаеш ли какъв футбол трябва да покажем,за да сме сигурни,че ще влезем в Б група.Като гледам как се движим,и с каква минимална разлика,не съм сигурен,че ще го постигнем.А за Б група ще я мислим ако влезем.Защото,за да играем там незнам,какви промени трябва да направим,а да се задържим,не ми се мисли как ще се справим.Като гледам отборите,които влезаха миналата година,как трудно се оправят,а говорим за отбори,които са били в нея и би трябвало да са наясно.Какви треньори,какви опитни футболисти привлякаха да играят.Махни чужденците,аз тях не ги тача.Искам българите да показват български футбол,стига да можем да си позволим да плащаме за такива футболни кадри.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: XV кръг Тунджа (Ямбол) - Свиленград (Свиленград)
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 22:51 

anihilator написа:
Пичове мога само да ви кажа че сте ГОЛЕМИ НЕЩАСТНИЦИ дрънкате неща който грам не разбирате.Първо мачове губят и много по големи отбори от Тунджа дето до преди 5 месеца беше пред изпадане в селските дивизий вижте ЦСКА колко свършиха днес.Второ пари във В група нито могат да се изкарват нито да се перът а само да се дават ако някой не вярва да започне да издържа отбор и да изкарва пари затва и отборите един след друг се отказват.Трето за игрищата беше започнато дадоха се доста пари ама се установи че общината изведнъж не е собственник на терена и парите потънаха.Затова и мога да ви кажа че докато общината не реши че ще направи нещо за децата на Ямбол спонсора няма да предприеме никакви действия. Така че не си стойте пред компютрите и от нямане кво да правите да пишете ПРОСТОТИЙ ами като идвате на стадиона вземете скандирайте нещо измислете си някаква песен че така имам чувство че само Мишоци ни е публиката само люпене на семки се чува повече пеете по форумите отколкото на стадиона. Само погледнете форума на Ботев след вчерашната загуба и си направете изводи.

http://sport.plovdiv24.bg/302441.html - това ли имаш предвид.Много ни е рано да стигнем Ботев.Те са име във футбола не от миналото като нас,а винаги са били име във футбола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011 23:18 

baro73 написа:
Аиде да спрете малко вие искате за един сезон да влезе отбора в А група едва ли не не става така от един ма4 трагедии да правим оставете отбора на спокоиствие .спонсора и отбора си знаят работата се пак и не стават чудеса тарпение малко

Сега случихме на спонсор.Пишим по форумите,защото се страхуваме надеждите ни да не се оправдаят и да останем разочаровани.Дано повече бизнесмени в града да помогнат на футбола в града и да успеем.Всичко е възможно и А група е възможна,но няма кой да вложи толкова много пари за заплати на футболисти и треньор.А заплатите в А група са сериозни.Така че сега да гоним Б група и дано я стигем.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2011 00:43 
Аватар

Сега поне до 20ти ще има време за почивка на играчите и възможност да се подобри каквото е необходимо в отбора. така,че да не правим трагедии.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Ное 2011 00:44 

Отбор: Левски (София)
anihilator написа:
олям си фен пък не знаеш че Ромарио е освободен а заплатата му беше смешна не се надъхвайте за 600лв кой ли от А група ще дойде за тези пари не знам ти кажи по ги разбираш. Само да ти кажа че се чакат 2 нови бразилци на проби а и вече се работи по зимната селекция
Как ще изгоните Ромарио бе, оставихте горкото цигане и 11- членната му фамилия в глад и мизерия.Направеете го момчето поне барман на Вермонта.
anihilator написа:
Президента се опита да влезе за да иска от общината да помага

Ей богу тоя президент нашия е прикрит Тодор Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Ное 2011 00:46 

Уи уонт Ромарио бек! :015: :015:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 00:49 
Аватар

Ромарио си тръгна ,защото му е изтекла визата и сега си е в Бразилия.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 00:53 
Аватар

brezovo написа:
Съгласен съм с baro73. Аз, тъй като живея далеч от Ямбол, нямам възможност да гледам отбора често. Например ходих и ги гледах в Брестник. Честно казано отбора не е готов за "Б" група. Дано ме опровергаят. Раковски са на 12 км. от Брезово и често ги гледам - те също не са за по-горна група. Но такива са реалностите. Ще влезе този който има пари. Сега важното е отбора да се подкрепя и то още на следващия мач с Родопа (См).

И аз бях в Брестник на мача , малко позакаснях :) Но това ни беше най-слабия мач , в Ямбол играят мног по-добре , например Гигант и Ботев Гълъбово ги разгромихме от всякаде.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 22:58 

Гледам Брестник и мога да ви кажа,че Брестник и Гигант не са ви конкуренция,те си играят сезона без да имат за цел горна група.Бях на мача Карлово-Брестник,видях пропускащия мача заради червен картон Момчилов на лаф с футболистите на Брестник,чух да казва-Момчета знаете че ще ни биете,затова карайте до 4-5 и после вземете направете едно положение да може нашите да вкарат един гол.Вие не се интересувате от първо място,най-малко пък ние можем да имаме притенции. Ямбол тази година има желание,време е вече да влезнат в сериозния футбол.Още на мача ви с тях ви казах,да не ги мъчите,те ще се явят уплашени,защото знаят вие от коя група слезнахте,а те не са били там от години,затова не прекалявайте,бийте леко.Не създавайте впечатление в тях,че сте им конкуренция за влизане в Б група,нека влезнат.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 23:19 

Брестник си личи ,че няма интерес за връщане в Б група.Съединение незнам някога да я имал такива амбиции.Ботев Гълъбаво едва ли,защото ще ми бъде смешно ако те са тръгнали натам.Може би е ваш ред,защото ако влезнете вие така следващия сезон Б групата ще бъде още по интересна,защото отборите от морския регион ще се увеличат и конкуренцията ще е по-голяма и мачовете по-интересни.Незнам обаче финансово дали ще издържите в Б група,защото с тези играчи няма да се получи.Дори ако я карате още така и втория сезон,трябва да разчитате сам на късмет.Раковски се е залепил за вас и да не се получат изненади.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 41 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Убиха полицай, 22 кръг е отложен
Форум: Италиански футбол
r.h. 62579 06 Фев 2007 08:37
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 20 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 43525 06 Фев 2007 00:45
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 21 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 57516 11 Фев 2007 23:19
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения 20 кръг (мъже)
Форум: Български баскетбол
r.h. 36902 13 Фев 2007 22:51
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения 22 кръг
Форум: Испански футбол
r.h. 30131 12 Фев 2007 16:02
от dido_x