bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юли 2025 02:29

Български клубове - Тунджа (Ямбол) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 48 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 20:50 
Аватар

Отбор: Тунджа 1915 (Ямбол)
Абе хора вие видяхте че не бихме и веднага злорадствате. Голяма работа ,че направихме равен , Розите биха Гигант Съединеие и това доказва ,че не са отбор за подценяване. Много ме дразните ,че само чакате някооя нача грешка и почвате. Ясно е ,че неможе всички мачове да спечелим. Едииствено жътурите от Пловдив го постигнаха и пак с 1 равестенство, но и с помощ от ЗС на БФС Пловдив. Ние сме отбор който си играе честно и съм почти сигурен ,че догодина сме в Б група!

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 20:52 

Добре и мача със Спартак Плд ли сме купили?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 21:05 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Не.Те са още в етап на изграждане и сработване на състава, но вече почват да излизат от там. Иначе и ние ги бихме така.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 21:11 

Отбор: ЦСКА (София)
Art_man написа:
и съм почти сигурен ,че догодина сме в Б група!

Пак ще се повторя :) От твоята уста в Божиите уши :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 21:28 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Явно нивото на групата е паднало много. В днешния мач Тунджа не успя да направи даже една свястна атака и има един единствен точен удар във вратата и то от 25 метра. Гигант играха по-добре тук, а вие спукахте топката цял мач.
Един колега тук изказа мнение, че му било смешно като гледал Розите, но ако беше гледал днес Тунджа щеше да му се плаче.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 21:37 

Розова долина и Тунджа (Ямбол) завършиха 0:0 в мач от 6 кръг на Югоизточната "В" група. Това са първи загубени точки за лидера в класирането Тунджа, които до днес имаха само победи. Розите трябва да съжаляват повече за изпуснатите три точки, тъй като имаха по-чистите положения в мача. Гостите от Ямбол се представиха посредствено и с нищо не защитиха високите си претенции.

Още от началото на срещата играчите на Тунджа овладяха средата на терена и разиграваха топката, но в предни позиции не можеха да сътворят нищо. В 12-та минута страничния съдия пусна съмнително положение за засада и от това дойде единствената по-сериозна опасност която б спасена от вратаря на Розите. Малко по-късно на стадиона се появи и кметът на Казанлък Стефан Дамянов, който остана до края на първото полувреме. Постепенно Розите видяха, че противникът не е нищо особено и погледнаха по-смело в атака. В 21-та минута Галин Трифонов шутира силно от пряк свободен удар, но вратаря на гостите изби топката. В 27-та минута бе и най-чистото положение за домакините. Ахмед Фаиков се озова сам срещу вратаря, който отново се намеси стабилно и запази резултата 0:0. Гостите се отчетоха с един удар от фаул, минал на сантиметри край гредата(...)

Вторите 45 минути започнаха бурно за Розите като само секунди след подновяването на играта стражът на Тунджа отново трябваше да спасява. В 59-та минута всички изгледаха как нападател на гостите търкулна топката към вратата, но тя за щастие мина от външната страна на дясната греда. В 67-та минута играч на Тунджа пробва далечен удар, но отново не намери целта. До края на мача почти всяка бърза атака на Розите всяваше паника в защитата на Тунджа. В 78-та минута вратарят на гостите отново трябваше да се намесва, а пет минути по-късно защитник изчисти топката пред празната врата. В същото време нападателите на Тунджа нямаха идея как могат да вкарат гол и ставаха лесна плячка на отлично игралата в този мач защита на Розова долина. В добавеното време Розите можеха да стигнат до успеха, но нямаше кой да засече прострелно центриране пред вратата на Тунджа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 21:52 

Може би и заради програмата направихме равен,за 7 дни 2 гостувания и 1 домакинство на силния отбор на Раковски...Дано в следващото гостуване да откраднем 3-те точки от Брестник

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 22:12 
Аватар

ggeorgiev написа:
Явно нивото на групата е паднало много. В днешния мач Тунджа не успя да направи даже една свястна атака и има един единствен точен удар във вратата и то от 25 метра. Гигант играха по-добре тук, а вие спукахте топката цял мач.
Един колега тук изказа мнение, че му било смешно като гледал Розите, но ако беше гледал днес Тунджа щеше да му се плаче.

Ако бях на мача щяхме да бием, но снощи в Пловдив бях на купон и се напих и се събудих ж 16:00 - твърде късно за да се домъкна до Казналък.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 22:26 
Аватар

kzzz написа:
Розова долина и Тунджа (Ямбол) завършиха 0:0 в мач от 6 кръг на Югоизточната "В" група. Това са първи загубени точки за лидера в класирането Тунджа, които до днес имаха само победи. Розите трябва да съжаляват повече за изпуснатите три точки, тъй като имаха по-чистите положения в мача. Гостите от Ямбол се представиха посредствено и с нищо не защитиха високите си претенции.

Още от началото на срещата играчите на Тунджа овладяха средата на терена и разиграваха топката, но в предни позиции не можеха да сътворят нищо. В 12-та минута страничния съдия пусна съмнително положение за засада и от това дойде единствената по-сериозна опасност която б спасена от вратаря на Розите. Малко по-късно на стадиона се появи и кметът на Казанлък Стефан Дамянов, който остана до края на първото полувреме. Постепенно Розите видяха, че противникът не е нищо особено и погледнаха по-смело в атака. В 21-та минута Галин Трифонов шутира силно от пряк свободен удар, но вратаря на гостите изби топката. В 27-та минута бе и най-чистото положение за домакините. Ахмед Фаиков се озова сам срещу вратаря, който отново се намеси стабилно и запази резултата 0:0. Гостите се отчетоха с един удар от фаул, минал на сантиметри край гредата(...)

Вторите 45 минути започнаха бурно за Розите като само секунди след подновяването на играта стражът на Тунджа отново трябваше да спасява. В 59-та минута всички изгледаха как нападател на гостите търкулна топката към вратата, но тя за щастие мина от външната страна на дясната греда. В 67-та минута играч на Тунджа пробва далечен удар, но отново не намери целта. До края на мача почти всяка бърза атака на Розите всяваше паника в защитата на Тунджа. В 78-та минута вратарят на гостите отново трябваше да се намесва, а пет минути по-късно защитник изчисти топката пред празната врата. В същото време нападателите на Тунджа нямаха идея как могат да вкарат гол и ставаха лесна плячка на отлично игралата в този мач защита на Розова долина. В добавеното време Розите можеха да стигнат до успеха, но нямаше кой да засече прострелно центриране пред вратата на Тунджа.

Абе с една дума вратаря ни Гаргов е бил герой.А в предишния кръг какви грешки направи срещу Раковски,добре че не бяха фатални...:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 22:42 
Аватар

Липсата на Гершона беше проблема!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: VІ кръг Розова долина (Казанлък) 0:0 Тунджа (Ямбол)
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 22:54 

Бях на мача и споделям твоето мнение че бяхме доволно слаби аз съм реалист.Отдавна говорех за този момент и той дойде тъкмо навреме но въпреки всичко :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 23:04 
Аватар

anihilator написа:
Бях на мача и споделям твоето мнение че бяхме доволно слаби аз съм реалист.Отдавна говорех за този момент и той дойде тъкмо навреме но въпреки всичко :first:

Случва се, но не ефатално , но се извинявам ,че не успях да дойда , ако аз бях там резултата щеше да поне 0-2 аз съм 12-тия играч на отбора!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 23:13 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
anihilator написа:

Ами, аз се опитах да те предупредя (даже в един момент съжалих, че го направих), но вие не си взехте забележка от думите ми и явно сте подходили несериозно към мача.
Въпреки всичко, според мен си оставате фаворит №1, но и Созопол и (особено) Димитровград не са за подценяване.
Щастлив съм обаче от факта, че ние играем засега достойно, дано това накрая да не ни изяде главите...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 23:37 
Аватар

Аз също предупредих да не си мислим,че ще е лесно щом бихте Съединение ,значи не сте за подценяване! Успех и мисля ,ч ще останете в групата , защото не сте за окръжните групи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011 23:48 

anihilator написа:

Я сподели състава,защото гледам снимките в сайта на Розите и забелязвам,че май има доста от резервните играчи или тези снимки са правени към края на мача...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 04:57 
Аватар

Аз искам Динко Дерменджиев в Тунджа! Той го заслужава! Извинявай ,но той когато беше с 39,5 градуса температура влезе и вкара гол за отбора в мача срещу Горно Съхране (Бог да ги прости)
Не ,че нещо , но той винаги се раздаваше и сега ръковоството реши,че той не е достоен. Ами Марков с какво го превъзхожда= С НИЩО!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 12:45 

Аз това говоря отдавна,че в отборът не играе най-доброто,което можем да имаме.А ние май много дълго задържаме неуспешните в отбора.Какво показа до сега Марков и Стоев,според мен нищо интересно.Каква голова разлика имаме наистина-съвсем нормална,а не някоя която да показва,че ни бива и имаме най-добрите нападатели.Каква защита имаме-слаба и погрешни пасове колкото щеш.Че те отборите,които не заявяват влизане в Б имат по добри футболисти.Защо плащаме на хора,които пътуват,като имаме наше добро и можем вместо за път на другите от Бургас и Сливен,да им дадем на тях повече пари.Имаме уникални момчета ,млади и не чак толкова,но с опит и качества като нападатели,халфове,защитници...- като Мечечиев,Дерменджиев,Момчилов,Н.Вълев-Гонзо.Вижте Ботев извикаха всичките си футболисти от града,от школите в града,само най -най,който може да им помогне докато влезнат и после момчетата пак сe върнаха по техните клубове.А ние бая ще се мъчим с тоя отбор или нямаме сигурна гаранция че ще ни вкара в Б.Но това е положението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2011 16:10 

Отбор: Левски (София)
Art_man написа:
Аз също предупредих да не си мислим,че ще е лесно щом бихте Съединение ,значи не сте за подценяване! Успех и мисля ,ч ще останете в групата , защото не сте за окръжните групи!

Съединение този сезон ще са като лотария,веднъж падат от слаби,веднъж бият силни.Тази година,който иска първо място да плаща и да го хваща.Защото другите отбори ще играят за удоволствие.А като цяло няма отбори за окръжните групи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 00:27 

Art_man написа:
Аз искам Динко Дерменджиев в Тунджа! Той го заслужава! Извинявай ,но той когато беше с 39,5 градуса температура влезе и вкара гол за отбора в мача срещу Горно Съхране (Бог да ги прости)
Не ,че нещо , но той винаги се раздаваше и сега ръковоството реши,че той не е достоен. Ами Марков с какво го превъзхожда= С НИЩО!

До сега нито един футболист от новия отбор на Ямбол не се е изявил като фаворит,всичките са на един кантар.В един мач един играе,в друг мач друг.За другите отбори чета-нападателите им добри,защитата им перфектна,халф стабилен и тн.А за нас нищо,ние сме от всякъде погледнато на едно ниво-средна работа.Трябва да вземем да чуем хората какво мислят за футболистите от тазгодишната В група и да се ориентираме към тях.Имаме нужда от хора на всички постове.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 01:35 
Аватар

Аз незнам какви заплати точно взимат нашите футболисти , но предполагам,че са от 500 нагоре, но например Мечечиев в Монтана взима 2000 лв. (примерно) , а в Ямбол да му предлагат 1000. Логично е , но предполагам има и други причини , мисля ,че ако ръководството продължава да развива отбора с бързи темпа и такива футболисти ще имаме. Иначе не пренебрегвайте факта ,че играчите ни бяха изморени от дербито с Раковски което беше в междинен кръг и според мен това е главната причина вчера да не са показали тази игра която могат. Иначе днес като гледах репортажите на мача от А група Ботев Враца и Миньор си мисля ,че нашия отбор играе много по-кадърно от колкото тези два отбора от А група които играха просто безобразно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 03:15 

Ехе момчета заплатите между А и В група са пропаст даже и със пътните всички футболисти от Бургас не могат да направят заплата на Мечеджиев а за премиите да не говорим така че нека бъдем реалисти.Отделно да не говорим и за престижа между А и В група разликата е огромна :razz:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2011 14:33 

Art_man написа:
Иначе не пренебрегвайте факта ,че играчите ни бяха изморени от дербито с Раковски което беше в междинен кръг и според мен това е главната причина вчера да не са показали тази игра която могат.

Това е проблема,че умората им се оказва фатална.Нямат право на "такава"игра,трябва винаги да са на 100%,затова се плаща.Но вие си знаете.Проблемът между В и Б група е в парите.Тази година във В групата има по-добри футболисти от тези в Б група.Защото във В може да са по-малко парите,но са по-сигурни,а в Б може да са повече,но все се чакат да им се издължат и някой си остават с чакането.Така че тази година много добри футболисти зарязаха Б група,а някой и А.Ако беше наред всичко в Б и А група нямаше да казваш,че играта им няма разлика от тази на Ямбол.Да,няма съгласен съм,не само от играта на Ямбол,а от играта и на други футболисти от В група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2011 11:22 

Отбор: Левски (София)
Art_man написа:
Аз незнам какви заплати точно взимат нашите футболисти , но предполагам,че са от 500 нагоре, но например Мечечиев в Монтана взима 2000 лв. (примерно) , а в Ямбол да му предлагат 1000.

Той има предполагам повече разходи там.Все пак квартира плаща.Не знам статуса му,но писаха,че семейството му живее в Пловдив,а това са допълнителни разходи,така че ако има къде да живее в родния си град,значи нещата се препопкриват.Е естесвено той е на годинки и предпочита по-горната група заради самочувствието и имиджа си.Но не се кахърете скоро ще го видите сигурно в Ямболския тим,защото след като досега не е изградил успешна кариера навън,вече няма за кога.И започват да се връщат към градските си отбори,къде за футболисти,къде за треньори.Младото,младото е важен фактор във футбола.Хем енергия,хем време много за игра.Но сега за да дръпнете в горната група наистина трябва да влезете в схемата,само с игра няма да стане.Поне не и с тази игра,която е на едно ниво с три четири отбора от групата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 48 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Убиха полицай, 22 кръг е отложен
Форум: Италиански футбол
r.h. 62579 06 Фев 2007 08:37
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 20 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 43525 06 Фев 2007 00:45
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 21 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 57516 11 Фев 2007 23:19
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения 20 кръг (мъже)
Форум: Български баскетбол
r.h. 36902 13 Фев 2007 22:51
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения 22 кръг
Форум: Испански футбол
r.h. 30131 12 Фев 2007 16:02
от dido_x