bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 20:28

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 13 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Сливнишки герой (Сливница) - Бдин (Видин) 1:0
МнениеПубликувано на: 05 Май 2012 20:24 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Дата: 12.05.2012г.
Час: 18:00

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Сливнишки герой (Сливница) - Бдин (Видин)
МнениеПубликувано на: 07 Май 2012 23:16 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Спортист (Своге) трябва да паднат в следващите си 2 мача и ние да ги бием във Видин и тогава отиваме на бараж но си мисля че това просто няма да се случи,ако бяхме били тука Гоце делчев и ако не бяхме направили равенство в Етрополе,сега щяхме да сме пред Своге,така е като си мислят футболистите че може да си играят когато искат и когато не искат и всеки мрънка за пари после,време е господин Герасимов да си стегне отбора,защото на мача с Банско Герасимов отиде до Въндев който беше в ложата и го накара да се обади на Тодор Тимонов защото на него не му вдигал телефона и 45 минути преди мача си е тръгнал не му се е играло,Герасимов му обясни че е трябвало да му се обади и той е щял да го пусне да си почине а не да си тръгва и му каза също че той е един от играчите на който е разчитал най много а той го е предал,той се опитва да направи отбор а тия "Футболистчета" се мислят за некви и си тръгват и незнам си кво,да гони тия и да търси други,кво е това,един си тръгва,друг не му се играе,стига с глупостите,ако тези футболисти бяха по сериозни и искаха да влезем в А група и не мрънкаха за пари и за кво ли не сега щяхме да сме най малко на 2-ро място,ето го отбора от Гоце делчев,повечето са си от ония край и играят със сърце а тия дошли да изкарват пари,не се прави така !!!!! :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2012 00:16 

първо,своге трябва да паднат един мач,а не два и след това ние да ги бием в Видин. Това е !!! даже мога да ви кажа че още в Банско ще паднат,,знам го от сигурен источник.И вече на мача със Своге във Видин се решава всичко...помнете ми думата..... ако не стане така както ви казах,повече няма да пиша коментари...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Май 2012 08:51 

Така си е, шоколадите трябва да паднат един мач и после от нас последния кръг, и с по добри показатели от мачовете с тях ще сме пред тях. Но да не забравяме че и ние трябва да вземем и двата си мача навън, а как ще стане при определно слабата ни игра...Като за новаци в групата класирането ни е супер, но тези амбиции дето ги имаме за А група като че ли трябва да почакат за сега, въпреки че момента беше доста добър, но като че ли го изпуснахме вече, за съжаление.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Май 2012 10:19 
Сами срещу всички
Аватар

Първо ние трябва да си вземем нашите мачове пък после нека погледнем другите!!!

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Май 2012 13:17 
Аватар

и аз искам а група,но на този етап,това са мечти,отбора играе изключително слабо и невиждам това как ще стане,на банско им е обещано една хубава премия при бой на шоколадите,от наша страна.а за какво мрънкат,та те играят по зле от нашите момчета дето ни напуснаха,на Герасимов явно това е фикс идея да вкара отбора в а група,но трябваше да помисли за това много по рано,с тея футболисти,може да играят самбо или някъв друг спорт,защото някой от тях немогат да направят и 10 метра крос без да издъхнат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2012 13:52 

Те за това и хората не ходят на стадиона, всеки си вика за какво да ходя като нищо не гледам, един гол до 10-тата минута и толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Май 2012 18:24 

Напълно е възможно всичко да е така, ако не са плащани задълженията решението е едно...всичко отначало на чисто. За съжаление няма да е за първи път, всичко може да се повтори като преди години. То се вижда че нещо не е наред ама кой да каже какво става. Само загубиха доста публика за три мача. С приказки футбол не се прави, ако няма финасиране няма за какво да се насилват нещата, то какво ли има в този град (и друг път съм писал за това) та футбол ли да има...губернята потъва отвсякъде и във всичко...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Май 2012 20:52 
Сами срещу всички
Аватар

Всичко свърши ,почнахме много добре ,но накрая се .... :)

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Май 2012 21:41 

Liuby написа:
Всичко свърши ,почнахме много добре ,но накрая се .... :)
Какво значи "Всичко свърши"?
ОФК или ПФК "Бдин " Видин АД се отказва от професионалния футбол?
Ръководството е решило да се откаже от вземане на лиценз, поради невъзможност или нежелание да изплати задълженията си?
Кражбите и злоупотребите от местното ръководство са в такива размери, че "финансовият благодетел"- г-н Герасимов му е "писнало", и е разбрал, че няма смисъл да прелива "от пусто в празно"?
Футболистите, повечето от тях с опит от подобни ситуации, са разбрали накъде отиват нещата и затова са такива резултатите?
Толкова ли са възможностите на техническото ръководство, треньора и играчите?
Това са само част от въпросите, които трябва да се зададът,само че не е ястно кой ще ги зададе и още повече, кой ще отговори.
Ситуацията около клуба започва все повече да се изяснява- тя е същата, каквато е била и в предишните години, само че освен "старите местни величия", вече има и нови, още по гладни.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Май 2012 22:27 
Сами срещу всички
Аватар

Значи това ,което си е ,няма А група.Относно г-н Г. нема кво да говорим гледам ,гледам вече 6 месеца ония ден ходих и ги гледах с/у Банко е по грозна игра не бях гледал от доста време на Бдин.Човек дето не инвестира в перспектива ми е ясно за кво става на въпрос.Нали щеше да има екипи ,автобус ,табло ,осветление ,седалки ,къде са? Може би са още в Германия ,нема кво да се лъжем когато общината даваше имаше шанс ,тя спря и футбола умря!!!

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Май 2012 23:07 

Liuby написа:
Значи това ,което си е ,няма А група.Относно г-н Г. нема кво да говорим гледам ,гледам вече 6 месеца ония ден ходих и ги гледах с/у Банко е по грозна игра не бях гледал от доста време на Бдин.Човек дето не инвестира в перспектива ми е ясно за кво става на въпрос.Нали щеше да има екипи ,автобус ,табло ,осветление ,седалки ,къде са? Може би са още в Германия ,нема кво да се лъжем когато общината даваше имаше шанс ,тя спря и футбола умря!!!
Това ще рече ли, че след този сезон във Видин няма да има футбол, защото доколкото разбирам г-н Г. ще "избяга" за да не плаща задълженията си, Общината няма финансови възможности, а едва ли ще се намери толкова бързо нов спонсор, които ще разплати задълженията за да може да получи лиценз клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2012 10:06 
Сами срещу всички
Аватар

matchagent написа:
Liuby написа:
Това ще рече ли, че след този сезон във Видин няма да има футбол, защото доколкото разбирам г-н Г. ще "избяга" за да не плаща задълженията си, Общината няма финансови възможности, а едва ли ще се намери толкова бързо нов спонсор, които ще разплати задълженията за да може да получи лиценз клуба.

Както се казва Ще поживеем пък ще видим :) ,това само ония от горе знае.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 13 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9904 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 34699 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин)-Ситомир (Никопол) 2:0
Форум: Сезон 2007/2008
Liuby 6276 05 Сеп 2007 17:41
от vd
Преглежда непрочетените мнения 2.09 Сливнишки герой (Сливница) - Люлин (София)
Форум: Люлин (София)
gboy 22558 04 Сеп 2007 10:44
от Hebar_1918
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Горна Оряховица) - Бдин (Видин)
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
berkov 16913 10 Сеп 2007 11:25
от dorostol2003