bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 16:07

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 117 мнения ]  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Бдин (Видин) - Пирин (Гоце Делчев) 0:0
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2011 09:37 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Дата: 19.11.2011г.
Час: 14:30

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2011 09:38 
Сами срещу всички
Аватар

Победата е задължителна ако искаме да направим нещо!!!

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2011 14:25 

Отбор: Бдин (Видин)
За съжаление положението в Бдин е тежко.
Не са виновни футолистите за това, нито Герасимов е виновен толкова много. Виновен за събитията за мен е Андонов и ръководството, защото не казват публично какво става в Бдин.
Най-вероятно с помоща на адвокат, са направили Акционерно дружество ПФК "Бдин" с участието на ръководството и /без Общината, защото старото ръководство на Видин отдавна не беше в час/ и сега искат много пари за акциите си на Герасимов.
Е от Герасимов зависи дали ще се върже, като той не е сигурен какво става с базата, защото не знае Общината от своя страна какво ще му сервира за в бъдеще..........естетвено това е само вариант, но пак повтарям къде е Андонов да каже така и така това и онова е в Бдин, значи и той е в схемата.................

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2011 14:47 

Той май най-много е в схемата и ако привържениците не се обединят и не отидат на стадиона да му поискат обяснение какво точно става,защо положението в клуба е такова,защо футболистите се лъжат постоянно-Бдин ще изчезне от футболната карта на България-ако има хора които милеят за този клуб трябва да се деиства спешно-футболистите вече нищо не могат да направят,защото вече месеци наред искат обяснение но никой не и го дава и Андонов ги лъже постоянно...Сега обещанията са за тази седмица,и в понеделник,вторник чакат Герасимов да дойде-лошото е че го чакаха и миналата...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Пирин (Гоце Делчев)
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2011 14:53 

В Нов спорт пише, че в момента е в чужбина и щял да дойде другата седмица във Видин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2011 15:58 

Обещано и е във вторник Герасимов да се види с отбора-въпроса е че ако не направи нещо реално повечето от добрите ф-ти няма да излязат в събота...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2011 16:28 

Ако има някакви неясноти около управлението на отбора, Герасимов не може да почне ей така да хвърля пари в пропаст - дано обаче всичко се оправи. За мене чак напролет може да се постави някакъв стабилитет, и то при положение, че нещата се развият добре. Според мен играчите трябва да изиграят здраво и отговорно тези два мача и после да се види накъде ще отиде клубът. Етър и Поморие и те нямат пари, но играят. Просто е глупаво да не се изтърпи още две седмици. Ако нещата се оправят ОК, ако ли не - да си търят други отбори и да разтрогнат по вина на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2011 16:52 

Колкото и други отбори да имат някакви проблеми-няма такъв отбор в който футболистите да са взели за 5 мес. по 800лв. и как да изтърпят още като нямат стотинка а на всичкото отгоре имат и заеми да връщат...малко ли търпяха 5 месеца...вие ако ходите на работа толкова време и не ви плащат а ви лъжат как ще постъпите и дали ще търпите...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2011 17:05 
Аватар

аз лично напускам,то със тия пари кадето се взимат тук,повечето от нас ходят на работа,само зада не са вкъщи.Дунав Русе преди години,малко преди да се разпадне,техните футболисти не играеха ли почти целия сезон без пари,и за малко да влезнат в А група,след като изтраяха толкова време дали не можеха да изчакат още малко.но явно ако ще и 10 отбора да влизат оъ Б в А ГРУПА ние ще сме 11

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Ное 2011 22:37 

Ще ни гостуват Абди, Юсуф, Джамал Шериф, Мустафа Шариф, Юсни, Газиев, Моллов, Юсев, Маджиров. Докарват го на български отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Ное 2011 02:14 
Аватар

Така,според мойта прогноза Бдин (Видин) няма да се разпадне и всичко ще се оправи и някой хора ще са мноооого разочаровани,за мача,резултата е Бдин(Видин) 3:0 Пирин (Гоце Делчев),ще ги накажем във Видин затова че са гадни Македонци и да се научат да мълчат !!! :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2011 10:32 

Ей sladkia_slavi_90 - сладкиш, земи се ожени за батко си Андонов - големия треньор, където старците на Жоро и Даната го направиха смешен на Г. Бенковски със "селския" отбор "Ботев" Димово
повече не се изказвай неподготвен!!!
и аз да събера 30 изявени играча от Б група и аз ще докарам Бдин до 3-4 место, ама това разточителство точно ще ни докара до фалит,
а накрая футболистите от Видин го вадят от калта, а те са май най-прецакани............прави сметка щом е картотекирал само двама вратари колко разбира от футбол, а Здравко не е по-лош от другите вратари, но е от Видин и той няма далавера от него нали бе ..........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Ное 2011 20:37 

Като гледах в неделя във вестника колко много жълти картони имаха играчите на Пирин в мача им с Чавдар си викам нема начин някой от тия да не пропусне мача с нас заради натрупани жълти картони и предчувствието ми не ме излъга, цели 3-ма души пропускат мача с нас некакъв Гъзиев, Гуцев и Каранейчев. Пишеше, че съдията при 1-0 за Пирин не дал чиста дузпа за Чавдар. Иначе тия влизат в една серия от 3 мача за 1 седмица в която серия могат да загубят и 3-те мача с нас, с Черноморец Бс за купата и с Банско. Иначе днес в пресата пише, че Димитър Герасимов снощи се е прибрал в България заради БДИН, а е трябвало чак в четвъртък да се прибере и пише, че утре или в сряда ще дойде във Видин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2011 22:24 
Аватар

gogo2 написа:
Ей sladkia_slavi_90 - сладкиш, земи се ожени за батко си Андонов - големия треньор, където старците на Жоро и Даната го направиха смешен на Г. Бенковски със "селския" отбор "Ботев" Димово
повече не се изказвай неподготвен!!!
и аз да събера 30 изявени играча от Б група и аз ще докарам Бдин до 3-4 место, ама това разточителство точно ще ни докара до фалит,
а накрая футболистите от Видин го вадят от калта, а те са май най-прецакани............прави сметка щом е картотекирал само двама вратари колко разбира от футбол, а Здравко не е по-лош от другите вратари, но е от Видин и той няма далавера от него нали бе ..........

Еййй селянин я по внимателно със изрази те и не ме карай да се ядосвам с такова нищо като теб,защото ти не заслужаваш и внимание даже,така че тихо да не стане лошо,и първо ще ти кажа че ти си единствения който е срещу Бдин и ръководстовото и не искаш отбора да върви на горе,повече не заслужаваш някой да ти обръща внимание !!!!!!!!!!!! :redcard: :redcard: :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Ное 2011 22:33 
Аватар

vd написа:
Като гледах в неделя във вестника колко много жълти картони имаха играчите на Пирин в мача им с Чавдар си викам нема начин някой от тия да не пропусне мача с нас заради натрупани жълти картони и предчувствието ми не ме излъга, цели 3-ма души пропускат мача с нас некакъв Гъзиев, Гуцев и Каранейчев. Пишеше, че съдията при 1-0 за Пирин не дал чиста дузпа за Чавдар. Иначе тия влизат в една серия от 3 мача за 1 седмица в която серия могат да загубят и 3-те мача с нас, с Черноморец Бс за купата и с Банско. Иначе днес в пресата пише, че Димитър Герасимов снощи се е прибрал в България заради БДИН, а е трябвало чак в четвъртък да се прибере и пише, че утре или в сряда ще дойде във Видин.

Ето човека се прибира само заради Бдин (Видин) защото се интересува от отбора и иска всичко да е наред,и както казах по нагоре сигурно е че всичко ще се оправи,в събота биеме Пирин,Спортист падат от Бансо и следващият кръг отново Пирин падат от Бансо и Спортист ако се издъни дай боже и се връщаме в играта,това трябва на отбора спокойствие,а не да слушаме ГОГОГ34536 отново с неговия Даната и неговия любим Жоро Василев и как са били Бдин,АЙДЕ ЕЛАТЕ СЕГА БЕ ПРАСЕТА СЕЛСКИ ДА ВИ СМАЧКАМЕ НА БЕНКОВСКИ ДА ТИ ДАМ И ДАНА И ЖОРКА И ДИМОВО И ПЛАКУДАР И ВСИЧКО ОСТАНАЛО,САМО БДИН (ВИДИН) И ТОВА Е !!!!!!!!!! :a006: :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Ное 2011 22:55 
Аватар

http://football24.bg/novina/63085-bdin- ... se-razpada
САМО БДИН (ВИДИН) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ТАЗИ ГОДИНА "А" ГРУПА НА ПУК НА ВСИЧКИ ЗАВИСТНИЦИ !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 09:39 
Сами срещу всички
Аватар

Четата коментари от сорта на това ,че Андонов е лъжец или еди какъв си има няма от 10 дни.Значи според мен това си е пълен ташак дето пишете защото ако треньора беше путка той нямаше даже да говори с тях ,а излиза като мъж пред тях и гледа по всякакъв начин да ги мотивира да играят ,а не да им каже пичове пари нема действайте и кво правим тогава лапаме го отново ли?!?Нали треньора е за това да мотивира ,а не да де мотивира ,лъжците не влизат в съблекалнята а се покриват ,чрез Андонов ае вземете и мислете малки преди да пишете!!!Някой от вас не са гледали нито чели кратките интервюта на някой футболисти.Пак казвам мърша в тима има ,но мършата не е Андонов ,а мършата е някъде там по офичетата си дето гледа от къде и от какво да изкара некой лев на чужд гръб.Вижте в управата кой са и там ще намерите и мършата.Стига сте плюли тренера!!!

ВЪН БИТОВИТЕ АЛКОХОЛИЦИ ОТ ТИМА И КУР ЗА КУРВИТЕ!!!

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 09:56 
Аватар

Liuby написа:
Четата коментари от сорта на това ,че Андонов е лъжец или еди какъв си има няма от 10 дни.Значи според мен това си е пълен ташак дето пишете защото ако треньора беше путка той нямаше даже да говори с тях ,а излиза като мъж пред тях и гледа по всякакъв начин да ги мотивира да играят ,а не да им каже пичове пари нема действайте и кво правим тогава лапаме го отново ли?!?Нали треньора е за това да мотивира ,а не да де мотивира ,лъжците не влизат в съблекалнята а се покриват ,чрез Андонов ае вземете и мислете малки преди да пишете!!!Някой от вас не са гледали нито чели кратките интервюта на някой футболисти.Пак казвам мърша в тима има ,но мършата не е Андонов ,а мършата е някъде там по офичетата си дето гледа от къде и от какво да изкара некой лев на чужд гръб.Вижте в управата кой са и там ще намерите и мършата.Стига сте плюли тренера!!!

ВЪН БИТОВИТЕ АЛКОХОЛИЦИ ОТ ТИМА И КУР ЗА КУРВИТЕ!!!

Напълно съм съгласен с теб! Просото такова безобразие като някой
от форума тук къде пишат те си знаят кой са... като сте толкова отфОрени ае вие тарсете спонсор ае вие доведете роналдо и оправете стадиона ве пфф аман от идиоти тоя видин май нищо хубаво не заслужава....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 12:31 

Виждам тука хора навътре в нещата на отбора, хайде кажете кои са тези от старото ръководство на БДИН които работят против отбора. Андонов споменава, но не казва по имена тези които пречат.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 13:33 

Аз попитах адвокатчето Цецо Иванов още ли се навърта около отбора, но никои не отговори. Този селяк е ясен - целият град го кълне!!! Естествено, че треньорът не е виновен. Но защо ли все още се занимава с власи!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 15:21 
Аватар

Цецо Иванов се надява да влезне в новото ръководство на Бдин и за това доста се навърта около стадиона...аз мисля ,че от предишното ръководство къде го имаше преди Герасимов просто са апатични и не им е пукало много много какво ще стане с клуба трябваше Андонов да търси спонсор...а аз питам това ли трябва да е работата на един тренер при това той не е играл за Бдин и пак направи доста... явно на никой от футболистите не им дреме за Бдин ако им дремеше лабавия Тунджа нямаше да ни помете дечицата хаха...но нищо то си е за тях нали се сещате Герасимов какво ще направи зимата как напролет ще имаме съвършено нов отбор ... знам ,че нейм е лесно без пари но пък те като типични видински власи давят се накрай дунава... помислете и ще видите че съм....ако не съм обяснете ми и ако сметна че съм сгрешил ще се извиня :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 16:07 

мача за съжеление май няма да се състои...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 16:08 
Аватар

handzup,евала за коментара.ми да бяха разтрогнали като не им,изнася,те и без това полувината не играят често,защото така само се заблуждаваме всички уж имаме отбор готов да се бори за А ГРУПА,Но дефакто те отказват да тренират и играят в мачовете, и после губиме наглед мачове който трябваше поне да не се загубят.и незнам какво се плюе против тренера,ако не беше той досега да нямаме отбор,всички правят грешки дори и той,но не той е виновника за фалиралата ни община и клуб,помислете малко с тея тикви,че ако той несе интересуваше от този отбор досега да си е тръгнал нали

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 16:10 
Аватар

plamenpi написа:

и защо,дай инфо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2011 17:06 
Аватар

plamenpi написа:

Офф пак се почва с изказванията,дай малко информация защо така мислиш откаде имаш информация,или си просто отново човек на ГОГО346534 което може да е най жалкото нещо или навярно си е направо ГОГО53434,смешна работа !!!!!!
БДИН ЩЕ ГО БЪДЕ НА ПУК НА ВСИЧКИ МИЗЕРНИЦИ КОИТО СА ПРОТИВ БДИН,А АНДОНОВ Е НАПРАВИЛ ПОВЕЧЕ ОТ ЖОРО ВАСИЛЕВ ЗА ОТБОРА ЗАЩОТО АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ ДО СЕГА ДА Е ЗАКРИТ ОТБОРА,НО ЧОВЕКА НАМЕРИ СПОНСОР НАЛИ !!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 117 мнения ]  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Хебър - Пирин-Гоце Делчев
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 14812 17 Ное 2006 10:29
от Hebarist
Преглежда непрочетените мнения Пирин-Вихрен
Форум: Вихрен (Сандански)
Hose`SS 22621 05 Фев 2007 01:01
от Hose`SS
Преглежда непрочетените мнения Медиите за Пирин
Форум: Пирин 22 (Благоевград)
Hose`SS 24337 15 Май 2007 14:44
от Hose`SS
Преглежда непрочетените мнения Сайт на Пирин Бета версия 0.1
Форум: Пирин 22 (Благоевград)
Hose`SS 9222 12 Юни 2020 12:16
от budirazumen
Преглежда непрочетените мнения Пирин на финал !!!
Форум: Хандбал
alibaba 6891 17 Фев 2007 09:37
от alibaba