bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 24 Юни 2025 21:47

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 39 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2011 20:02 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
поне имаме някакъв напредак,от сезона в които изпаднахме тогава загубихме мачовете с банско,симитли тук във Видин

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2011 20:15 
Аватар

Ето и клиповете,които направих от мача :

http://www.youtube.com/watch?v=Lh_F9oRqXUY

http://www.youtube.com/watch?v=IjBMeTWzSnM

http://www.youtube.com/watch?v=jW738YTe4Wg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2011 20:16 
Аватар

Ебаси трагедията дето беше тоя мач!Приличаше на ритуална подигравка с публиката!Футболистите показаха тотално нежелание за игра, толкова много се бавеха и ходеха,грам не тичаха-отбор от квартала да събереме ще тичаме поне толкова!
Не знам дали отбора бойкотира, дали не са получавали заплати и т.н., но докато българските футболисти не започнат да играят за себи си (за да ги забележат и дръпнат в някой по-стойностен отбор) а продължат с мишкуването- не са ми дали пари, значи аз се разхождам, може и да не тичам толкова и т.н.-никога няма да имаме приличен футбол!Това днеска си беше напълно аматьорска продукция.Треньорът и той горкият направи някакви страшно късни смени,сякаш беше отписал мача или беше доволен на Х.
Оня номер 13 от Симитли разхвърляше защитата ни както си посикаше, нашите бяха толкова трагични в защита, първото полувреме си играхме пред нашата врата... А предния мач смазахме Своге с цели 5 парцала!
Имаше и две интересни положения все пак-първото играч на Симитли върна на вратаря им с крак и оня хвана, съответно съдията си замълча, а второто отменения ни гол накрая,така и не разбрах заради какво.
В заключение по-добре да си бях останал вкъщи да гледам Сити как Агуеро вкарва 3, отколкото да си губя времето с нашите бездушници!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2011 20:19 
Аватар

Аз си мислех,че изпадат 3 отбора от двете Б групи.Но явно са отпаднали баражите между 4-те втори отбори във В групите.Еми ако е така... можем да сме спокойни за оставането.Поне така изглежда....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2011 22:13 

Браво, на бдинските фенове! Очаквах по-късно да направят правилните изводи, но съм приятно изненадан от копетентността им.
1. явно е че андонов очевидно бърка със съставите няколко мача.
2. картотекирани са над 28 футболисти и това му презастраховане води до невъзможна конкуренция и естественно вътрешни противоречия
3. не може да мотивира играчите, което е нормално те са изпечени търгаши дошли за пари във видин - за кво да си чупят краката като няма кинти, за малинчо ли да играят
4. само двама футболисти от видин е това може само челси да си го позволи
5.ръководството ако не изритат андонов същите тези които се разхождаха този мач следващия ще го продадат/все пак с пари се живее/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Септември (Симитли) 1:1
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2011 08:18 
Аватар

Абе да ви ебем и у феновете :suspect:
Значи като бием Своге с пет гола - айде напред към "А" група, невероятни, полубогове, обаче като направим равен със Симитли - продажници, бездушници, мърши.
Това говори за фенския манталитет на българина :a006: трябва да се стои и да се подкрепя отбора ДОКРАЙ !!!
Знам, и на мен не ми е приятна играта, обаче има ги и такива моменти. Все едно Арсенал не загубиха с шест гола разлика, или пък миналата година Челси не падна с 0:3 от Съндерланд.
Май бързо, бързо забравихте как от онзи отбор на Жоро Василев, когато нямахме никакви шансове и прочее се превърнахме в отбор, желан от все повече футболисти.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2011 10:04 
Аватар

Иванчо ... за какви моменти говориш бе ??? Поне треньора да бе с адекватни смени и играчи в стартовия състав,които да пусне ,а той нашия лилипути нек'ви вкарал там ... особенно на вратарския пост.Вратаря ни с вдигнати ръце стигаше 1.80 ,айде 2 метра да са... добре,че ония нямаха толкова удари и положения,иначе биха го разстреляли.Еми нормално е да ги критикуваме.Ние сме съдника на отбора.А к'во-да си мълчим и да не (по)казваме очевидното ли ???? БДИН БЯХА ДО ДОЛУ ТОЗИ МАЧ,НЕ МЕ ЕБЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ-ЗА НЕГО СИ ИМА ДРУГА ТЕМА,ДРУГИ НАГЛАСИ,ДРУГИ ИГРАЧИ... В ТОЗИ МАЧ ВСИЧКО БЕ ПОД ВСЯКАКВО НИВО.И Андонов трябва да се стресне малко,защото според мен не бием ли Академик - май следващия домакински мач ще са си само ония 10-20 човека там до таблото.....

И не става дума дали сме или не сме и какви точно фенове сме... вземи се събуди малко-не си в Англия ,ти си в България-тук всички фенове на всички отбори са така.Факторите са много.А и на българския фен му е писнало само да чака и да се надява неговия отбор да тръгне нагоре,като целия ни футбол върви яко надолу...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2011 10:19 
Аватар

vidin_85 написа:
И не става дума дали сме или не сме и какви точно фенове сме... вземи се събуди малко-не си в Англия ,ти си в България-тук всички фенове на всички отбори са така.Факторите са много.А и на българския фен му е писнало само да чака и да се надява неговия отбор да тръгне нагоре,като целия ни футбол върви яко надолу...

точно затова говорим.... трябва да си видиш отстрани колко грозно е да псуваш толково много по отбора. Все пак всички искаме да побеждаваме. Манталитета ни е такъв, но той рано или късно с времето си ще се промени, така че ще видим следващия мач какво ще направят Бдинци.
Не можем от един мач да си правим генерални изводи - вратаря не ставал, треньора - също. :a006:
vd го каза, че е възможно и да бойкотират, все пак, сравнявайки предишните ни игри беше напълно възможно да ги победим.
За мен, лично си, чак след 10 кръг ще си помисля дали треньора става или НЕ :)
Айде със здраве и да не се караме :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2011 10:54 
Аватар

наистина беше много грозно тва псуване последните минути в мача,но поне ако бяха вложили някакво желание и сърце за игра,дори и при загуба щяха да бъдат аплодирани от феновете,а те се влачеха все едно преди 2 дни са играли финал за купата на БГ с продължения и дузпи срещу цецка.и левият но бег е много зле в двете фази на играта,много е неорентирано момчето,не само в тоя мач.ние в този мач имахме ли ляв халф,кой игра на мястото ма Боби,че нещо невидях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2011 11:16 

Сега ще ги глобят с по 300-400 лева според "заслугите" и другия мач и толкова няма да играят. По добре да пусне други 11.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2011 11:27 

Ако им дължат пари едва ли биха висели по заведенията. Човек ако няма пари нема да ходи по кръчмите. А те си ходят.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2011 13:01 

Единственото хубаво нещо което се видя вчера е че имаме още една точак в актива си, при условие че можеше и да няма нищо. Както тръгна мача си личеше че няма с какво да ни затруднят септемврийци. Само ние можехме да си създадем проблемите. Не знам на какво се дължи липсата на хъс и желание за игра, има кой да ги гледа тези неща, щаба е доста голям, треньори бол...При малко повече натиск тези момци, отиваха на разлика даже и се бяха подготвили да пада, ама трябва някои да ги бие, а като няма...взимат точка и си тръгват. За всички беше видно че има някакъв проблем, а какъв само те си знаят. Отделно че цял мач играем без ляво крило, сигурно е имало указания да влиза някои оттам, но не се видя нещо смилсено. Жалко за пропуснатия шанс за трупане на актив, то и другите отбори нещо не за се засилили много много. Стадиончето продобива по привлекателен вид, дано се довърши всичко докрай, а не да остане до половината направен. Каквото и ще да става отбора трябва да се подкрепя, но като тези вътре не искат само да си помогнат, няма как да стане да се бие противника. Нещо намаляват хората който идват на мач, дано не стигнем до нивата преди години, когато ходехме по 200 - 300 човека. Жалко че изтърваваме възможности за по челно класиране, ти като че ли е по добре така, да не но замесват за кандидати за А група, а тази игра тя е много далеч. Сега остава да си върнем самочувствието с една победа с Сф, нормално би било така да стане, да бие студентите... мечти, но реални.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2011 15:26 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Аз искам да каже ,че някой хора наистина не са взимали пари от 4 или 5 месеца някъде ,дължим пари на някой фирми дето ги хранеха и возеха това е факт.Относно А.Андонов и той човека е на заплата и той има шефове и според хора дето работят в клуба човека е доста кадърен и според мен трябва да остане от доста време не съм виждал токова интелигентен треньор ,а мачове гледам повече от 10 години още преди жоро да дойде в тима.Другото което искам да кажа ,че видях 3 или 4 дето играят малко или много в тима по къси панталони ,което нз каква е причината контузи или наказания ,но пак е нещо.Просто нашите изиграха безумен мач ,а и накрая съдията се прояви много с отменения гол ,но някак си не заслужавахме тия 3 точки и това си е!!!

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2011 23:20 
Аватар

браво Иване за коментара.това сме си ние видинчани.Представяш ли си,правим х със сателит на говедата и почваме да си ги псуваме.то в а група има супер малко стойностни мачове,ние дето сме с манталитет "10 години аматиорски футбол" искаме игра като Барселона.ей като не ви харесва ходете си гледайте на телевизора.дали без вас 10 човека дето сте отишли на стадиона или без вас няма разлика даже по-добре.направете си едно фен клубче с тоя боклук гого 2 3 4 и си ходете и молете на Жоро Василев да върне мрачните години на видинския футбол.мислите ли че ако ръковдството няма пари щеше да се прави такъв мащабен ремонт на стадиона.много мразя такива фенчета дето само ядат семки чакат техния отбор да се издъни и да започнат да бълват помия по адрес на ръководство,играчи фенове и какво ли още не.като толкова можете направете си един отбор Бдин 2011 примерно щото гледам сте си колкото един отбор и играите там окръжни,в група.... пък след време с ваще качества може и до "а" да стигнете.гого тренер и т.н.Пиша тия неща защото съм много разочарован от вашите коментари.а такива фенове тип бием-оле,паднем-ууу много мразя.нищо лично към вас иначе,просто си променете манталитета,защото ако вие не го обичате тоя клуб и при победа и при загуба тогава кой?може би врачани или белоградчичени...хванете се стегнете

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 39 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЯЖ МИ КУРО СИМИТЛИ!
Форум: Пирин 22 (Благоевград)
alibaba 195252 23 Дек 2008 01:17
от eminem
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9940 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 34803 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения ФК Аристон (Русе) 5 - 0 ФК Септември (Тервел)
Форум: Сезон 2007/2008
FCDunavRuse 4925 13 Май 2007 22:08
от FCDunavRuse
Преглежда непрочетените мнения Холандия : БЪЛГАРИЯ - 8 септември, Амстердам, 21:30ч
Форум: Национален отбор
morkov4o_LoKoGO 56613 09 Сеп 2007 22:14
от loko_mz