bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 22:02

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1582 мнения ]  Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 64  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2011 23:19 

Отбор: Ботев (Враца)
Днес си пролича едно,колко много работа има Сашо Ангелов,а колко малко време има.Със сигурност разбрах едно:без вратар няма да стане.Един добър вратар може да измъкне отбора във всеки труден момент.Половината от играчите на проби не стават,жалко че Пинчера се отказа.Спокойно можеше да играе с класи над тези който видях днес.Отностно Дениран - посредствен футболист.Рядко се вкючваше в атаките,не помагаше на лявото крило и гледаше мача отблизо.Добрите футболисти си проличаха.Ненем е страхотен футболист.Също добро попадение е и Траян от Видима,доколкото знам той си е врачанин и изнесе повечето мачове в защитата на Видима заедно с Бранников в А група!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2011 23:37 

Мечев според мен беше железен в средата! Асен беше чудесен! Този Дениран бил пристигнал 10 минути преди мача, нормално е да не знае къде се намира! Ако не става ще си иде! Хареса ми Траянов много и на мен, както и Ненем!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2011 23:45 

Момчета да не сте гледали някой друг мач!!! Този Траянов почти не игра с топката и на няколко пъти "увисна" лековато. Според мен си имаме сериозна нуджа от стабилен централен защитник, който да играе в центъра с Росен Ванков

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2011 23:47 

Траянов е с голата глава, нали?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 00:13 

Между другото някой обърна ли внимание Светли като влезе с какъв хъс скочи в началото? Сашо върши страшна работа да мотивира и амбицира!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Селекция, подготовка, контроли
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 00:23 

Говорим за игралите днес и за това кой е най удачният ход в състава,иначе и аз искам Джон Тери да играе с Ванков ама няма!В сравнение с Пепи, Траян си е играч.Дам,той е с голата глава!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 01:04 
Добър приятел на сайта
Аватар

Morgan666 написа:
Също добро попадение е и Траян от Видима,доколкото знам той си е врачанин и изнесе повечето мачове в защитата на Видима заедно с Бранников в А група!

Да, Траян Траянов е роден във Враца и си е от школата на Ботев. Бързо обаче е забелязан от Левски и са го взели в тяхната школа. В мъжкия футбол дебютира в Чавдар БСл. Там се представя отлично. Следва кратък престой във Ботев Кр и двугодишен във Видима, като през миналия сезон записва 25 мача в А група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 01:34 
Аватар

Отново се очертава добро лято откъм трансфери! :)

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Ре: Селекция, подготовка, контроли
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 09:09 

Някои знае ли от къде идва сърбина Дубаич дето вчера уж е играл аз лично не го забелязах

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 09:58 
Аватар

Някой може ли да ми даде повече информация за вратаря Станев ? Освен, че е кадър на Ботев Пд ... как се представя последните сезони,защото на мен лично меко казано не ми хареса срещу Монтана!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Ре:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 10:36 

Spasoff написа:
Някой може ли да ми даде повече информация за вратаря Станев ? Освен, че е кадър на Ботев Пд ... как се представя последните сезони,защото на мен лично меко казано не ми хареса срещу Монтана!

Последния сезон беше в Несебър ,а срещу Монтана се поизложи,иначе според мен има потенциaл

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 10:53 

Отбор: ЦСКА (София)
при положение че имаме ицо и веско защо ни е този дебелак

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Ре: Селекция, подготовка, контроли
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 10:58 

Изглежда че Веско ще е титуляр през сезона

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 11:02 
Добър приятел на сайта
Аватар

Едва ли някой треньор ще рискува да остане само с двама вратари. Нормално е да потърсят още един. Станев е тук предполагам и заради опита си който има в А група. Малко или много това има значение. А и едва ли е лош вратар, ако се съди от мнението на човека от Несебър, който следи отбора им отблизо:

izumrud_fc написа:
да ви кажа две думи за хората, които взимате от нашия отбор...
Станев - не е наш кадър, от Ботев Пд е, от истинския, който затъна с дълговете...Аз лично го харесвах, има доброи сигурно ловене, при центриранията бива, в наказателното поле е доста добре (като ориентация), игра с крак и пас с ръка - мнооого добре
единствения проблем е структурата му. Има малко тежък кокъл и лесно качва кг...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 11:16 

То има ли на някой Станев да му е харесал! Направи чутовна глупост, чак комична при червения картон, а и гола на Монтана си беше 100% негов! Не си мислете, обаче, че Веско ще е титуляр! Вълов ще реши и тримата уж ще получат шанс за изява! 3232, ами ако Веско се контузи не дай Боже, какво правим? Винаги трябва да има трима що-годе равностойни вратари в един отбор! Поне Вълов работи много сериозно с тях - Веско вчера като викна АЗ, го чуха сигурно и в Леденика!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 13:33 

И тримата вратари са добри щом са в Ботев.
Незнам за Павел Станев но май е подценяван, а неговото комично викане когато лови кълбото допълнително развеселява публиката.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 17:24 

Отбор: Несебър (Несебър)
Извинявайте, че пак се намесвам, може да си навлека гнева на онзи пич със селския ник, но според мене – дайте шанс на Станев. Мисля, че ако е спокоен, ако всичко извън футбола (пари, битово осигуряване, липса на интриги) е наред, ще пази добре. Още нещо, което според мене е важно за вас – макар и да е от Пловдив, е мъжко, честно момче. Никога няма да ви подведе и дори и да направи грешка, да знаете, че е футболна. А не е по причини от извън терена
просто му дайте шанс – е, ако не оправдава доверието, логично е да си тръгне

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 17:28 

Шанс му дава Сашо, който е доказал, че е най-добрия треньор, който Ботев е имал в последните години и напипва точно нуждите на играчите, но Станев ако повтори в официален мач двете глупости, които направи вчера, просто да забрави за футбола! Дано е било от жегата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 18:00 
Добър приятел на сайта
Аватар

izumrud_fc написа:
...макар и да е от Пловдив, е мъжко, честно момче.

Че какво им е на пловдивчани? :) Както го написа, все едно от там да очакваме само разглезени мошеници. :wink:
Всъщност връзката Враца-Пловдив от две години не се състои само от директния експресен влак в 13.30 ч.
Доста играчи от тамошните школи дойдоха и продължават да идват насам. Мони Райков е чудесен пример за това как може един играч от друго място да спечели уважението на всички фенове във Враца и то за много кратко време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 18:11 
Аватар

Morgan666 написа:
Говорим за игралите днес и за това кой е най удачният ход в състава,иначе и аз искам Джон Тери да играе с Ванков ама няма!В сравнение с Пепи, Траян си е играч.Дам,той е с голата глава!

В сравнение с Пепи преди контузията от миналия сезон, Траян направо ми се губи. Наистина малко му падна формата след дългата контузия, но се надявам да си я върне и даже подобри през новия сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 18:13 

Гледам ,че се разправяте за Станев,не съм гледал мача с Монтана но гледах две тренировки и да ви кажа честно,на тях не ми хареса изобщо!Дано не съм прав но не ми вдъхва доверие!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 20:01 

Отбор: Левски (София)
rodgev написа:
Morgan666 написа:

В сравнение с Пепи преди контузията от миналия сезон, Траян направо ми се губи. Наистина малко му падна формата след дългата контузия, но се надявам да си я върне и даже подобри през новия сезон.

Хайде, стига сме говорили глупости!Разликата м-у нашия Пепи и Траян е, че Траян е футболист, а Пепи - футболистче. Този Траян е част от най - силния юношески отбор на Левски за последните 15 години - Левски 87( Митрев, Гаджев, Хичо, Попето, Кавдански, Чипилов), отбор, който за 5 год има 2 загуби просто това са футболисти, които не са научени да губят. Другото което е, че докато Пепи играеше с-у Чумерна, гара Левски и Белене, Траян обезличаваше и отчайваше нападатели като Кондев, Венци Христов, Божов и Делев. Поинтересувах се за него, а и доста пъти съм го гледал, тактиюески той е много по-грамотен и от Росен, и от Пепи. Играта му с крака е перфектна,а за тази във въздуха просто няма какво да говорим. На всичкото отгоре е роден във Враца и ще играе в любимия Ботев!!!
Що се отнася до Станев, ние сме си като разграден двор. Хареса ми Ненем, запомнете ми думата, че Литекс ще си го приберат още зимата! Дениран ще свърши добра работа, но още не се е адаптирал. Също добро впечатление ми направи Мечев, дано е оставил футбола на първо място,а не известността на майка си,защото мисля, юе може от тук да тръгне за големия футбол.
П.С. От мн време следя този форум, не съм писал до сега, защото не исках да влизам в безмислени полемики, но всичко,което ви казвам е истина и вие сами ще се убедите в моите думи!

Само Ботев!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 20:05 

Няма нужда да ти помним думата, Ненем е при нас до Нова Година, не защото ще направи 15 перфектни мача, а защото това е договорката! :) Виж ако чужденците в Литекс вкарат отбора в ШЛ, може да го оставят още заради квотите, но човека си е играч и се вижда от километри! Монтана го оставиха 20 минути и ги развинти, после започнаха да го подритват - дано не е чуплив!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 20:37 

Отбор: Левски (София)
Webmaster Vratza написа:
Няма нужда да ти помним думата, Ненем е при нас до Нова Година, не защото ще направи 15 перфектни мача, а защото това е договорката! :) Виж ако чужденците в Литекс вкарат отбора в ШЛ, може да го оставят още заради квотите, но човека си е играч и се вижда от километри! Монтана го оставиха 20 минути и ги развинти, после започнаха да го подритват - дано не е чуплив!

Явно възгледите ни съвпадат и не съм знаел, че е тук само до Нова Година, мой пропуск! :pirat:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 20:47 

То нищо се не знае! Както р.х. казва, ръководството просто не желае да ни информира за нищо официално! Само ако питаме излиза някакво инфо! Вчера например разбрахме, че при договорката за Ненем има клауза ние да вземем процент при следващия му трансфер!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1582 мнения ]  Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 64  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108862 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка на Странджа
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 70275 25 Фев 2007 12:39
от kyynadd
Преглежда непрочетените мнения Зимна подготовка
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 106583 19 Фев 2011 23:16