bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 23:17

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1582 мнения ]  Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64
Автор Съобщение
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2012 02:56 

Отбор: Ботев (Враца)
RIPVratza написа:
Трябваше Ивайло Георгиев да се кандидатира за градоначалник на Враца и ще видим тогава и Ботев и воден цикъл и всичко. Човека е втори мандат кмет на моето село Лютаджик (врачанско) и ми е приятел. Не го интересува нищо друго, освен пиенето, няма и диплома за средно. Г-н Георгиев продава мляко и гледа 20 овчици. Всичките пари, които му отпуснат за селото се изпиват веднага от компанията, в това число и моя милост. Веднъж, докато играехме карти го попитах "Абе Иво, кога ще закърпиш дупките на село? Изпочупих си колата, докато дойдох" А той ми каза "Я му еби макята, пий си пиенйето и ич на уя ти да не е"
Ако се чудите защо е вече втори мандат кмет, много просто. В селото живеят много малко хора и нямат право да избират кмет.

Тва е селото на баща ми бе , на 28 или 29 Август беше сбора там !!! А Ивайло преди караше дръва от балкана с печати, без печати ... с подписи , без подписи ... с Уазки , ЗИЛОВЕ , Виетнамки , Каруци , на ръце ... Добър кмет :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2012 09:44 

Нещо не ме разбра! Написах ти ясно, че информацията за Делгадо не е измислена в България. И още в началото тук някъде казах, че не вярвам на Монео. Защото около мен има хора, които го познават не от вчера. Това им е работата.

И накрая, не бъди толкова сигурен и толкова категоричен, че никой не е свършил нещо докато си чешаме езиците във форума. Не ме познаваш, за да ме вкарваш в разни групички ТКЗС-та и тем подобни.

Аз никога не съм имал нищо общо с емоциите и проблемите във Враца. Израснах и живея на друго място. Живях и в ТКЗС-арски държави, като Австрия и два периода в Германия. Поучих известно време и вече съм тук. Изказвам мнение и не пиша всичко, което знам. Кой е комунистче, кой е парашутистче във Враца си решавайте вие. Аз просто харесвам този град, чешитите в него и моите близки. Но е добре точно за тази лексика да отворим място някъде другаде, а тук да си коментираме отбора и момчетата.

Или поне така мисли наивник, като мен.

За чешитите прочетох с удоволствие написаното от друг тук:

http://www.prosport.bg/news/23751-Telet ... tepis.html

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2012 18:49 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=353510

защо ли стадиона в пловдив се прави на заралий им сложиха осветление на левски им намериха спонсор само при нас се правят че нищо не са казали ще им еба майката на тие гербаджий вече а бойко ми беше либумец

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2012 19:22 

chesness написа:
http://football.sportal.bg/news.php?news=353510

защо ли стадиона в пловдив се прави на заралий им сложиха осветление на левски им намериха спонсор само при нас се правят че нищо не са казали ще им еба майката на тие гербаджий вече а бойко ми беше либумец

щото там май не си смениха кметовете :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Селекция, подготовка, контроли
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2012 21:24 
Добър приятел на сайта
Аватар

Всъщност, точно това е една от основните причини тук да се смени кмета. Ако си бяха изпълнили всички направени обещания преди изборите (имаха достатъчно време за това), със сигурност изборните резултати във Враца щяха да са в тяхна полза. Разликата беше твърде малка и явно тя дойде именно от недоволните избиратели. Това е грешката на "гербаджиите"! Дано са си взели поуки.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Селекция, подготовка, контроли
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2012 23:22 

r.h. написа:
Всъщност, точно това е една от основните причини тук да се смени кмета. Ако си бяха изпълнили всички направени обещания преди изборите (имаха достатъчно време за това), със сигурност изборните резултати във Враца щяха да са в тяхна полза. Разликата беше твърде малка и явно тя дойде именно от недоволните избиратели. Това е грешката на "гербаджиите"! Дано са си взели поуки.

Е и като се смени какво. Стана по-зле, то това се и очакваше. Те може да си взели поука, но файда от това за Ботев няма никаква. Това е по-важно. Освен това по-важно е врачани да си вземат поука от случващото след изборите.

До 4 срещи ще стане ясно кой ще изпадне. Може пък да са ни нарочили пък нас. По точно след мача с Монтана и с Миньор ще видим да ще ни бутнат.

Колко и да ми е неприятно за родния град, положението е следното. Враца пропада от година на година. Тези 230 млн. спечелини европейски проекти няма да се реализират, по обяснми причини. Ще се изпуснат всички срокове.
Сега остава само и италиаците да спрат завода за сверични кранове, за което се очакват малко работни места.

http://sport.novatv.bg/video/view/index ... 012/03/15/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2012 23:52 
Аватар

Dakata написа:
Sofronievo написа:

Берое - Ботев (Враца) 17:45, Събота,19.05.2012

За съжаление тоя мач също е в работен и учебен ден. На 25 Май се почива и се отработва на 19.

От 15 мача само 7 са като ората.

Футбола в България се вмирисва от перуката...

Последно 19.05 (събота, мача с Берое) работен ден ли ще е?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1582 мнения ]  Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108301 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка на Странджа
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 70054 25 Фев 2007 12:39
от kyynadd
Преглежда непрочетените мнения Зимна подготовка
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 106278 19 Фев 2011 23:16