bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 00:14

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1582 мнения ]  Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 64  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2012 18:39 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Шаш е на проби.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2012 21:49 

Ако ме питаш каква ми е заплатата ще ти кажа. Единствената причина да не желаеш да кажеш за какво работиш е ако те е срам от това колко малко взимаш или от това колко много взимаш без да си заслужил. След като знаем, че играчите взимат по 1000 лева, да кажат ръководителите по колко взимат и с какво са заслужили дадените им пари.
Момчил е същото като Чавдар...очевидно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2012 22:00 

Хей, Мастъре! Стига си плюл...... Отбора има достатъчно противници 15 на брой в първенството. Ако искаш и можеш да помогнеш с нещо помагай, но не пречи. И стига с тези глупости за ръководсвтото. С това ръководство влязахме в А група и играем в А група както е тръгноло ще играем и там догодина стига да се намери спонсор. Къде беше ти разбирачо, когато Ботев беше на дъното. Тогава някой каза ли нещо за тогавашното ръководсво. Стига се плюли, а помагайте ако можете не пречете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2012 23:55 

Ако, маумуняк, аз плюх и предишното ръководство и ако не беше се излюпил оня ден щеше да знаеш мнението ми за предишното ръководство. Когато Ботев беше на дъното аз БЯХ С БОТЕВ за разлика от една камара новоизлюпени големи "фенове", които до оня ден не знаеха с кой играм другата седмица! Затваряй си устата и не мрънкай, защото всеки има право на мнение и ако не ти изнася - се омитай! С какво помагаш пък ти, бе, капацитет? С лизането на гъза на хора, които са най-откровени непрофесионалисти и лупмени! Плюя на твоята помощ, защото точно това бездействие и нежелание да се направи нещо като хората са в основата на мизерията във футбола ни. Вкарали те били в А група - да не би те да играха на терена или те да даваха парите от джоба си? Напълни се с глупаци на които не им изнася да има дискусия и са доволни от "играенето" в А група без цел и посока - това си ти, това са и всички тези, за които Ботев е просто 2 часа през уикенда, а не начин на живот и непрекъсната, неизменна любов!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Селекция, подготовка, контроли
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2012 00:04 
Аватар

Ха!
ДойдЕ червен кмет и замириса на изгорЕло!
:D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2012 00:30 

Мастърчо... ти не си добре!!! Този форум не е място за избиване на комплекси. Само ще ти кажа, че когато критикуваш някого е нормално и нужно да предложиш алтернатива. В противен случай всичко си е махленско плюене , а ти доколкото виждам и чета имаш доста високо мнение за себе си. И аз не съм доволен от много неща, но като се има предвид нивото на футбола в България в момента Ботев има прилично място и се надявам от година на година да ни радва все повече и повече. Но това няма да стане с плюене и недоволство от тоя и от оня с оценки на нечия работа, критики и т.н. Както и да е ..... САМО БОТЕВ!!! и вън от Ботев на всички, който го вкараха в политиката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Яну 2012 00:46 
Добър приятел на сайта
Аватар

Представиха четирима нови в Ботев Враца (снимки+аудио)

http://www.novsport.com/news173709_1111_73206.html

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2012 01:16 

Враца се е напълнила със слабо-интелигентни лица без собствено мнение. Направо да те хване страх за бъдещето на града щом един футболен отбор не може да се структурира като хората...ако изобщо може да се говори за бъдеще. Пламенчо, не схваща ли тъпата ти чуторка, че феновете са коректив за ръководство и футболисти, а Ботев не е отбор за живуркане и не е някаква мода за Събота и Неделя...поне не в очите на истинските фенове.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2012 01:27 

Мастъре с острата чутура.... Ние не сме във Висшата лига на Англия, а в България:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Яну 2012 13:58 

Пичове, в подобна лексика конструктивност няма. От подобна размяна на остроумие се ражда единствено тежка чалга.

И това ни е проблема.Всеки е уверен, че никой не мисли вярно и рационално. Всеки друг е духовен юрдек. Едва ли има смисъл от това. Сигурен съм, че няма.

Доста съм външен и ми е много по-лесно. Наблюдавам ескалация на омразата.

А отборът трябва и да работи. Дано няма объркване на обстановката!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2012 14:10 

Plamen_77 написа:
Мастъре с острата чутура.... Ние не сме във Висшата лига на Англия, а в България:)

Прав е Мастъра и повечето фенове сме на неговото мнение!!! А стига с тия глупости, че "ръководството", дето май не е никакво ръководство, поне на книга, е вкарало отбора в "А" група. Както ти каза и той, да не би те да са играли, да са давали пари или да са тренирали отбора тогава? Вкараха го момчетата, Сашо Ангелов, разбира се не без помощта на ГЕРБ, но това не означава, че "тия тримата", дето са го "вкарали" трябва да си правят каквото искат, без обществен контрол!!! Като са толкова велики я ги питай за колко са продали Румен Рангелов и колко са "отчели" в касата на отбора, питай ги защо и Румен още не си получил парите от трансфера!!! :002:

Твърдо зад момчетата и твърдо против ръководството!!! Само Ботев!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2012 16:29 

Отбор: Литекс (Ловеч)
Момчета да знаете кой е номер 11 от видеото?
http://www.btv.bg/videos/sport/bg-futbo ... tsiya.html

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Ре:
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2012 16:36 

dani941 написа:
Момчета да знаете кой е номер 11 от видеото?
http://www.btv.bg/videos/sport/bg-futbo ... tsiya.html

Кирил Динчев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2012 16:38 

Пламенчо, ти определено си в България. То ти личи по безволевото поведение и целуване гъзовете на всеки, който успее да се надупи най-правилно. За разлика от теб, има хора, които работят за това България да стане ако не Англия, то поне Чехия или Полша...бай Ганьовщината е наистина в повече за някои и най-комичното е, че те й се радват и я възхваляват до такава степен, че са я възприели като най-великата действителност. Ако не знаеш как да работиш професионално, то ти си паразит за фирмата, корпорацията, каузата, за която работиш и трябва да бъдеш изрязан и публично разкрит! Ако това не стане, то каузата ще умре заедно с теб!
Чакаме промените скоро и е време да схванат всички, че дори без пари един отбор може да бъде структуриран и воден прозрачно и професионално!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Ре: Селекция, подготовка, контроли
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2012 20:51 

Дали Пинчера ще играе пак :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2012 21:10 

Иван Коконов: Всяка треньорска смяна стресира. Но пък при нас буквално на следващата минута ръководството се срещна с отбора и наистина застанахме като един срещу неочакваното предизвикателство.

Тия думи са ми достатъчни да вярвам в ръководството.Тва, че пламен е затворил не некой си телефона изобщо не ме бърка.Трябва да има дискусия и критики естествено, но да са градивни, а не половината тука да не знаят за кво протестират ама те така да има протест..че някой им е казал.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2012 21:36 

berbaaa написа:
Иван Коконов: Всяка треньорска смяна стресира. Но пък при нас буквално на следващата минута ръководството се срещна с отбора и наистина застанахме като един срещу неочакваното предизвикателство.

Тия думи са ми достатъчни да вярвам в ръководството.Тва, че пламен е затворил не некой си телефона изобщо не ме бърка.Трябва да има дискусия и критики естествено, но да са градивни, а не половината тука да не знаят за кво протестират ама те така да има протест..че някой им е казал.

Абсолютно правилно. Освен това парите идват АЕЦ Козлодуй. А за да ги има знаем от кого зависи.
Така, че когато някой говорят за смяна ръководството, първо трябва да питат основния дарител за тази цел. Все пак, който дава парите той поръчва музиката. А без тези пари Ботев не може да съществува.
За умрелия "врачански бизнес" е ясна работа, да напомня че град като Стара Загора не бе в състояние да издържа Берое.
И не случайно давам пример с Берое, защото правилното решение е това което се взе там. Така, трябва и да стане с Ботев Враца според мен. Просто трябва да се търси нов собственик на отбора(различен от община Враца и смятам че се прави) и додето имаме все още позиции и това трябва да стане факт.

Освен това лошо впечатление прави фалшивите звуци които пуска кмета на града Н. Иванов в общественото пространсво. Това няма как да не бъде забелязано.
Трябва да му припоним, къде отиде Ботев Криводол и освен това, че след неговия мандат бяха преведени парите и започна сторежа на стадиона в Криводол, който офицялно е започнал от вчера и изпълнител е софийска фирма.
Така, че нека има критика, но да бъде градивна. Тоест да правим нещо позитивно, а не да вредим на отбора заради основно заради лични кофликти или за това че трябва да се избиват комплекси.

Такива приказки в бъдеще време без конкетни набелязани неща и алтернативи съм ги слушал от времето на комунизма, дето ни обещаваха само светло бъдеще.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2012 01:47 
Аватар

Днес прочетох че Огнянов е засилен да играе във Враца от лески, че бил хванат с 2.5 промила да се блъска в Лом и не го искат във София...

Леле, Мале- докъде стигнахме- ТЕ това на Сухия ще му е първата издънка ако вземе тоя циганин и ще му сваля вота на доверие... не се знае все пак оше...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2012 02:08 
Аватар

vrfan написа:
Днес прочетох че Огнянов е засилен да играе във Враца от лески, че бил хванат с 2.5 промила да се блъска в Лом и не го искат във София...

Леле, Мале- докъде стигнахме- ТЕ това на Сухия ще му е първата издънка ако вземе тоя циганин и ще му сваля вота на доверие... не се знае все пак оше...

http://www.blitz.bg/sport/article/114617

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2012 02:38 
Аватар

Сухия да си гледа новата 25- годишната репортерка
цепенячка годеница и
в студовете да наблега на е.ня а
да не върши глупости като трансфери, за които ще съжалява(ме).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2012 02:48 
Аватар

Малиии тая Ралица направо да отръшиш от нея...много сгодна женица е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2012 09:23 

vrfan написа:
Сухия да си гледа новата 25- годишната репортерка
цепенячка годеница и
в студовете да наблега на е.ня а
да не върши глупости като трансфери, за които ще съжалява(ме).

Няма да съжаляваме единствено ако си изтриеш профила ЗАВИНАГИ ! :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2012 10:55 

vrfan,

Няма да си триеш профила.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2012 13:33 

Аз вече му изтрих 3-4 от профилите след като ме заплашва с палеж, но понеже намали до минимум глупостите си, Харт трябва да остане...все пак в настоящата ситуация има не лоши гледни точки! :)
Иначе ако не сте чули Чавдар не иска вече пари от общината и пОфк-то ще има О само за хубост. Много страх има в тези хора, че някой ще им вземе кокала на това общо събрание явно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2012 14:25 

От Израел отново поискаха Костадинов

http://www.prosport.bg/news/22379-Ot-Iz ... dinov.html

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1582 мнения ]  Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 64  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108732 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка на Странджа
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 70177 25 Фев 2007 12:39
от kyynadd
Преглежда непрочетените мнения Зимна подготовка
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 106535 19 Фев 2011 23:16