bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 15:32

Български клубове - Спортист 1924 (Своге) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Oставка !
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2009 00:31 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
Своге уволни треньора !

Изображение

Спортист Своге освободи втори треньор още преди да се изиграе 1/3-та от шампионата. Днес стана ясно, че шефовете в клуба за уволнили наставника Стефан Колев.

Бившият железен защитник изкара близо месец и половина начело на "шоколадите", като най-доброто му постижение беше успехът с 2:1 у дома срещу Черно море.

Причината все още не е изяснена. От една страна са двете поредни загуби с 0:4 от Мездра и 0:2 от Пирин, но от друга е странното отстраняване на шестима играчи през седмицата.

Според запознати, в клуба са се съмнявали в симулативна игра на някои от възпитаниците си.

Засега отборът се поема от досегашния треньор на вратарите Иван Атанасов, който единствен в Своге има лизенз "Про".

п.С:ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ УТРЕ ИЛИ ВДРУГИДЕН !

:f20: Sportist Svoge :f20:

http://www.sportist-svoge.net

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Oставка !
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2009 22:35 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
Иван Атанасов бе назначен за треньор на Спортист (Своге)

Изображение

Досегашният помощник-треньор Иван Атанасов беше утвърден за старши треньор на новака в \"А\" група Спортист (Своге), съобщиха за БТА от клуба. Той поема отбора от Стефан Колев и е третият треньор на новаците за сезона, които започнаха с Александър Александров.

Иван Атанасов е бивш вратар на Локомотив (София), Спартак (Варна) и Академик (София), а работи като треньор в Спортист (Своге) от четири години. Това ще бъде негов втори период като старши треньор, след като беше начело на тима през 2007/2008. Тогава свогенци бяха в зоната на изпадащите на полусезона, но в крайното класиране завършиха 6-и с много силни мачове напролет. Иван Атанасов има лиценз Про и преди да започне работа в Спортист (Своге) е бил асистент на Добромир Жечев в клуб от Саудитска Арабия.

Изображение

"Да, наистина разговарях с ръководството и се разбрахме аз да водя отбора. Знам, че дебютът с отбора в "А" група ще бъде срещу Левски, но не се плаша от такива неща. Да играеш с Левски в такъв момент има и плюсове, и минуси. Но аз живея с футбола, познавам момчетата много добре, защото съм с тях от дълго време, потвърди информацията Атанасов.В предишния ми период ситуацията беше почти същата. Нещата отиваха на изпадане от втора дивизия, шефовете се бяха отчаяли.Но в крайна сметка през първата година завършихме 6-и, а на следващата влязохме в А група".

Спортист (Своге) заема 14-о място в класирането след 9 кръга със 7 точки, спечелени от 2 победи, 1 равенство и 4 поражения.

:f20: Sportist Svoge :f20:

http://www.sportist-svoge.net

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Oставка !
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2009 19:41 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?id=201493

Нещата не отиват към добро ...

[url=http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=1&WorkID=3161&Level=1]Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е или слава!
...
[/url]

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 3 мнения ]