bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 15 Юни 2025 17:25

Български клубове - Спортист 1924 (Своге) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 313 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 12:52 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Спортист(Своге)-Ком 2016(Берковица) 0:1 :)[/quote]

:shock: :shock:

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 13:38 
Аватар

е контрола брато .... :roll: некои знае ли за още контроли ? аз до колкото разбрах наще са отишли на лагер без да предвидят съперници и са търсят под дърво и камък :lol: иначе на лагера , както обикновенно се натега яко на физическата подготовка :wink: смея да твъдя , че наще момчета са супер добре подготвени физически , не съм ги виждал да издъхват в нито един мач досега :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 14:12 

А пък ние не тренираме въобще.:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 19:37 
Аватар

Хах, не тренирате и пак ги биете. Явно сте се събрали сериозен отбор!

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 20:52 

Сериозно не се тренира.То стадиона прилича на бомбандировката над Хирошима,целият е изкопан е се слагат чимове и се работи здраво и отбора не тренира..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 22:45 
Аватар

Неска биеме 1:0 Малеш Микрево , в контрола , гола вкарва Петио :8)
В сряда играем с Рилецо ..... , па не мое да намериме една кола да ходиме да ги гледаме :cry: ако някои има некоя идея да каже , аз съм навит на 100% :8)

контролата със Самоков е в сряда от 18:00 на стадиона в Самоков , до там нема как да се стигне :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2007 11:25 
Аватар

губим 2:1 от Рилецо в Самоков , са чакам Локото да доиде да каже подробности ...

гола за наще вкарва последния защитник Стефан се казва (тоя с голата глава) от дузпа ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2007 13:48 
Аватар

S|B`youths написа:
губим 2:1 от Рилецо в Самоков , са чакам Локото да доиде да каже подробности ...

гола за наще вкарва последния защитник Стефанов се казва (тоя с голата глава) от дузпа ... през първото полувреме , в което сме надиграли Рилецо тотално , само липсата на класен нападател ни е спряла да вакараме .... през второто полувреме равностоина игра , и Самоков вкарват 2 бързи гола в края на мача ....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Юли 2007 16:06 
Аватар

В петак сме играли контрола с Ихтиман , мача е прекратен след като наще са водили 1:0 , второто полувреме Ихтиман не са излезли на терена , защото мача е станал доста грубичак .... вчера сме играли с Чавдар Етрополе , и сме загубили с 2:1 , като сме ги смазали 1-вото полувреме , второто след много смени , и сме загубили ритам и отново 2-бързи гола (както и срещу Рилецо) в края на мача и сме загубили , първтото полувреме Янко Янков е играл за Етрополе :evil: не се е запомнил с нищо обаче :lol: гола за наще вкарва новото попълнение Моузес Джайоба :roll: брата на Екондаио Джаиоба от Левски .... за него обаче още не е сигурно дали ще успее да придобие права за да играе за нас ... уцелил е и греда .... другото ново попълнение е някакво момче от Левски Спартак , Стоян се казва май , играе дефанзивен полузащитник .... Продали сме Петар Петров (Пешката) на Миниор Перник , изпуснали сме и Петио Динков от Беласица , които също е в Перник ..... тва е за сега :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Юли 2007 16:45 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
Вън продажните курви от Своге който не му изнася да си чупи главата кадето иска тоя отбор се напълни с знайни и незнайни герои нито Янко ни трябва нито Пешката нито Димков ли къв е тука се изисква и малко мъжество честна дума не само пари :idea: по-добре да играеме с местни кадри поне ще знаеме че се раздават на терена :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Юли 2007 17:04 
S|B`youths написа:
В петак сме играли контрола с Ихтиман , мача е прекратен след като наще са водили 1:0 , второто полувреме Ихтиман не са излезли на терена , защото мача е станал доста грубичак .... вчера сме играли с Чавдар Етрополе , и сме загубили с 2:1 , като сме ги смазали 1-вото полувреме , второто след много смени , и сме загубили ритам и отново 2-бързи гола (както и срещу Рилецо) в края на мача и сме загубили , първтото полувреме Янко Янков е играл за Етрополе :evil: не се е запомнил с нищо обаче :lol: гола за наще вкарва новото попълнение Моузес Джайоба :roll: брата на Екондаио Джаиоба от Левски .... за него обаче още не е сигурно дали ще успее да придобие права за да играе за нас ... уцелил е и греда .... другото ново попълнение е някакво момче от Левски Спартак , Стоян се казва май , играе дефанзивен полузащитник .... Продали сме Петар Петров (Пешката) на Миниор Перник , изпуснали сме и Петио Динков от Беласица , които също е в Перник ..... тва е за сега :8)

Малко информация за Петър Петров,ако може да дадете ще съм ви благодарен.Вижда ми се добър футболист в контролата с ЦСКА той вкара гола за Миньор. :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Юли 2007 17:19 
Аватар

Страхотен калъф е тоя Пешката мене лично ме дразнеше много щото го даваше много тежко :taffer:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Юли 2007 17:22 
Аватар

MINYOR_FAN написа:
S|B`youths написа:

Малко информация за Петър Петров,ако може да дадете ще съм ви благодарен.Вижда ми се добър футболист в контролата с ЦСКА той вкара гола за Миньор. :)

дал съм малко инфо във вашия форум :wink: младо момче , с доста добър нюх към гола :wink:
lms_x напълно съм съгласен с твоито мнение :!: и не веднаж съм го казвал .... Шоколада , Ади , Сашко , Петио и Дико .... това са футболистите които играят със сърце :!: също и Стефанов (тоя с голата глава) последен дето ни играе също се раздава :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Юли 2007 17:56 
Аватар

Ебал съм им майката и на етрополе и на маймуните , требва да земеме нападател , иначе тоя димков ли е , дреме ми на кура за него и аз янко и за пешката , Зелето нападател хахахахаха

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Юли 2007 23:12 
Аватар

Пишете пълни глупости за Петьо,,,пичагата е от района...за по незапознатите е от Церово и е от Свогенската школа
за това не обиждайте,навсичкото отгоре ми е приятел и няма да позвола на който и да е да го храни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 14:55 
Аватар

яката криза за нападатели ни е налегнала ....
Янко Янков - Етрополе
Петър Петров (Пешката) - Миниор Перник
Леиката - Левски Елин Пелин ...
реално в момента имам само 1 чист нападател - Чернев , а той за мене лично си е бастун .... брата на Джеиоба ще го видиме , ама и той е некав таран .... , дано намериме некои до началото , ама до колкото разбрах , требва да е некои , който да доиде без пари , а тва малко вероятно , не намериме добър нападател сме пътници ....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 17:41 

S|B`youths написа:
Янко Янков - Етрополе
реално в момента имам само 1 чист нападател - Чернев , а той за мене лично си е бастун .... брата на Джеиоба ще го видиме , ама и той е некав таран .... , дано намериме некои до началото , ама до колкото разбрах , требва да е некои , който да доиде без пари , а тва малко вероятно , не намериме добър нападател сме пътници ....

Добре де нали уж пари бол ,40 и няколко души група ,толкова ли няма един нападател от тях ,португалци ,негри всякакви имало ....

Своге бойс не се продава ,Своге бойс ТОВА Е СЛАВА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 21:52 
Аватар

S|B`youths написа:
Янко Янков - Етрополе

Чернев май не е чист нападател , имаме едон нападател 9-ти номер игра на контролата с бирое

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 23:41 
Tva e bil toq Antonio pavlov ot levski.. hodi na probi v miunhen 1860

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007 00:16 
Аватар

FabuLos написа:

Какъв Антонио бе брачет :D нямаме нападател ама мисля че скоро време ще се сдобиеме с двама трима живовляци :o

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007 00:46 
Аватар

lms_X написа:
FabuLos написа:

Какъв Антонио бе брачет :D нямаме нападател ама мисля че скоро време ще се сдобиеме с двама трима живовляци :o

Хахахахах живовляци , нападнати от врабчета .......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 23:25 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
ave pi4ove,6to nqmate tema v foruma vbi s va6i snimki,ili moje da ne q vijdam az? prosto iskah da vi vidq za ko stava duma,6toto ste baq aktivni v foruma i mi stana int. :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 23:33 
Аватар

berkov написа:
ave pi4ove,6to nqmate tema v foruma vbi s va6i snimki,ili moje da ne q vijdam az? prosto iskah da vi vidq za ko stava duma,6toto ste baq aktivni v foruma i mi stana int. :)

абе да кажем , че не обичаме позиорските работи със снимките , а пък и няма какво толкоз за гледане ;) когато направим нещо което си заслужава , или нещо интересно ще кача ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 23:38 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
aha razbiram,mii 6tom taka ste si re6ili..... az mislq 4e nqma ni6to lo6o da se vijda kvo pravite,eto vi primer s balkan

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 23:47 
Аватар

berkov написа:
aha razbiram,mii 6tom taka ste si re6ili..... az mislq 4e nqma ni6to lo6o da se vijda kvo pravite,eto vi primer s balkan

:0020: момчетата от FB винаги ще ги уважавам , и те има какво да покажат :wink: а и при тях организацията е на по добро ниво :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 313 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 192967 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 202018 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 235978 19 Окт 2009 22:34