|
Добър приятел на сайта |
 |
Регистриран на: 31 Окт 2006 01:37 Мнения: 5695 Местоположение: Враца
Отбор: Ботев (Враца)
|
Чета в днешниия брой на Стандарт, че Слави е направил страхотно шоу във Враца. Имало е 20 000 души публика!!! Големи изпълнения са правили врачаните от шоуто. Краси Радков отново се е проявил във ролята на Гацо Бацов
Ето точно какво пише в Стандарт:
" Слави пя на колене
Дългия хвърли очилата само за минута
Свали ги, махна очилата, значи е по-добре." Така екзалтираната публика посрещна Слави на първия концерт от турнето му с "Ку-ку бенд" във Враца. Множеството изпадна в неистов възторг в мига, в който Дългия излезе на сцената без тъмните очила. Макар и само за минута, тв водещият се изправи очи в очи с феновете си на стадион "Христо Ботев". 20 000 драха гърла с Гологлавия, Софи Маринова, Устата и финалистите от "Мюзик Айдъл" вечерта на 1 август. Въпреки облаците, надвиснали страховито над града, капка дъжд не падна от небето по време на шоуто, продължило точно 3 часа и 10 минути.
 Айдълите изживяха истинския си дебют пред морето от екзалтирани фенове. Деница Хаджииванова, врачанинът Румен Нехризов, Красимира Иванова, Валентина Димитрова, Кремена Димитрова, Стефан Лалчев, Преслава Пейчева, Пламен Пътов и Теодор Койчинов сложиха началото на грандиозния спектакъл. След тях стадионът примря, докато часовникът на видеостените отброяваше секундите до истинския старт на шоуто. Магията започна с танц на изящна самодива, гайдата на 12-годишната Николая и още 8 родопски кабагайди огласиха тишината. Настана мрак. Гологлавия връхлетя с балерините си. Слави и дамите пристигнаха от два черни буса. Дългия бе облечен изцяло в черно. Светещ вулкан озари небето над стадиона. А Слави запя "Призови ме, тъмнина" и "Аз съм и ад, и рай". Публиката пощуря. Стадионът се озари от невероятно светлинно шоу. На деветата песен Слави за трети път смени тоалета си и се появи без тъмните си очила. Само за минута. "Здрасти, Враца. Изгоряла ми е душата за вазе." С тези думи на терена влезе носителят на "Златната обувка" Гацо Бацов, а публиката не спря да аплодира съгражданина си Краси Радков. Превъплътен в един от най-шантавите си образи, той довери, че е срещнал в града Виктория Бекъм но тя била умърлушена като ваксинирана кокошка. После Гацо Бацов удари по един автограф на три топки и ги изпрати със силни шутове по трибуните. Той представи "младото цепеняче" от Враца Борис Солтарийски, който размекна госпожиците с "Целуни ме, хайде, целуни ме". В концерта прозвучаха хитови парчета на победителката от "Мюзик Айдъл" Невена Цонева, на Нели Петкова, на Софи Маринова и Устата, който се беше барнал в бял костюм, розови чепици и пинко вратовръзка. Шеметната Софи смени само два тоалета - бляскава лилава рокля и жълтеникава, обсипана с кристали "Сваровски". Солистката на "Ку-ку бенд" Нели Петкова обаче се преоблече 8 пъти. Появи се като принцеса в лъскава цикламена одежда с дълъг шлейф, носен от два пажа, и си тръгна почти по бельо. С истински взрив от аплодисменти бе посрещнат победителят в конкурса "Танцувай с мен" Метин Енимехмедов. Бургазлията излезе на сцената с червеното си "Ферари" и се развихри в танца на богомолката. За да докаже, че заслужава наградата си, Слави го накара да се върти цяла минута на глава, като лично засече времето. Съперничките на Метин от конкурса Лилия Иванова и Моника Абас Бабикер също завъртяха главите на хилядите фенове. "Кажи на майка си", прозвуча в съпровод на шест китари. Слави, Борис Солтарийски и Евгени Димитров-Маестрото също опъваха струните. "Беше мрак пред мен и в мен", подхвана тъжно последната си песен Гологлавия. "Аз не спрях и пак вървя", запя с него публиката, сякаш да го увери, че не е сам. Точно в 22,50 ч на сцената се изсипаха всички участници в спектакъла. "Къде си, вярна ти, любов народна", се чу чак в Балкана, където е опълченският кръст на Околчица и лобното място на Христо Ботев. Цели пет минути публиката не мръдна и дра гърла за още шоу. И точно когато и най-издръжливите си помислиха, че това е краят, се развихри истинският купон. Последваха още шест яки парчета. Слави падна на колене, разтича се сред публиката. Народът се побърка да скандира, а на истинския финал 20 000 изпяха "Моя страна, моя България". Пищна заря освети небето. Райна Тошева