bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 21:27

Локомотив (Горна Оряховица) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 30 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2007 23:12 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
За всички неща , които питаш , отговора е - да !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2007 09:51 
За прибадането и ходенето в болница е пълна измислица, много се смях като чух за това. В нощта на избора всички включително и аз бахме в щаба. При нас бяха и от щаба на ПРИЗ които уж ни подкрепяха на балотажа. Когато почнаха да идват резултатите от отделните секции видяхме на къде отиват нещата и ни се скапа настроението няма спор. Когато окончателно се разбра че губим, Никола Колев като бивш кмет и Георги Рачев като бивш председател на Общинския съвет отидоха до щаба на ГЕРБ и им честитиха победата, абсолютни джентълменска постъпка. После Колев дойде благодари на всички които работихме за него и хвана жена си под ръка и си тръгна. След това се виждахме и сме се чували по телефона, беше и на първата сесия, но за болници въобще не е ставало дума.
Относно хотели, аз нямам такава информация, Ultras ако иска може да каже повече нещо повече по темата

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2007 12:51 
Аватар

Между другото и аз съм чувал от негови комшии(съученици) , че има хотели по морето и т.н.

A.C.A.B

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2007 12:54 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
Ogi написа:
За прибадането и ходенето в болница е пълна измислица, много се смях като чух за това. В нощта на избора всички включително и аз бахме в щаба. При нас бяха и от щаба на ПРИЗ които уж ни подкрепяха на балотажа. Когато почнаха да идват резултатите от отделните секции видяхме на къде отиват нещата и ни се скапа настроението няма спор. Когато окончателно се разбра че губим, Никола Колев като бивш кмет и Георги Рачев като бивш председател на Общинския съвет отидоха до щаба на ГЕРБ и им честитиха победата, абсолютни джентълменска постъпка. После Колев дойде благодари на всички които работихме за него и хвана жена си под ръка и си тръгна. След това се виждахме и сме се чували по телефона, беше и на първата сесия, но за болници въобще не е ставало дума.
Относно хотели, аз нямам такава информация, Ultras ако иска може да каже повече нещо повече по темата
Мисля да се въздаржа от какъвто и да е коментар...... живеем в град , в който всички се знае и невиждам смисъл да коментирам....

Оги :) даваиии 20 г. ракияяя :)))) мисля , че обешанието си е обещание , аз ще видя да взема салатите и да сложим краи на тези излишни коментари ....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2007 19:37 
ми мерси за отговора...то всичко се говори в този град от нищо се прави нещо..и сках само да попитам...

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 30 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 74471 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90040 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 205439 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07