bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 15 Юни 2025 18:01

Локомотив (Горна Оряховица) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 62 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2007 22:18 
Бригада Враца
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Да дано ама не и за резултат във ваша полза за хубава игра от 2та отбора и за дивеене по трибуните :)
ай berkov чака ме ви :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2007 23:40 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
r.h. написа:
Ultras написа:
berkov написа:
poneje 6te mi e purviat ma4 na Lokoto za sezona i sam v euforia,ne sam spiral d apia ot 3 dena na work,ytre sam re6il da mi e nai-qkoto....vse o6te se kolebaq kvo da piq,6tot ne moje da e bira nqq da spirame , vee ima vreme do utre :wink:

абе все ще спрем на севлиево и там дето оня път пихме бира... все пак сме с коли ....ся 30-40 мин можем си ги позволим , дано стигнем само на време ..

Идете на Хъшове преди мача. Там има много добра кръчма, а можете да се топнете и в басейна за изтрезняване. :wink:

Дано стигнем навреме , то за кръчми е ясно , че няма да има време.... по пътя каквото си спретнем това ще ни остане...
последен пост.. лягам да къртя , че утре 1-ва и без към Враца....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 19:43 
Аватар

4:2
hubav 2ri gol za gostite

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 21:20 
Бригада Враца
Аватар

Абееее боклциии за кфо ни си омилкфахте преди мача и на полувремето ...а накрая като паднахте и полицията ви пазеше ни се правихте на мъже уеее ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 21:27 
Бригада Враца
Аватар

За кфо толко бързо си махнахте трансперантите.... бе ?Смешници.... тоя боклук дето се беше подал през буса беше 20 кила с мокри дреи......тия у бирарията дето беха на полувремето...нещо се правеха на приятели говореха против негрите в футбола..а накрая се натегаха на бой...за кфо тогава ни не скочихте бе?!като бехме 5 души и вие 7?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 22:21 
Бригада Враца

Щот са курви за тва тоя дет се беше подал келеша голия ше му се ебе майката деба и нещасниците копелета кво фъргате тия чинии порцеланови бе селски комплексари мама ви деба там имаше и малки деца ве по време на мача се говореше че няя ви бият защото сте некви келеши и няма смисал и ако някой от нас тряяше да тръгнат на бой то тряяше да са като мен на по 15 години та да е равностойно ама вие да се напрайте на мъже

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 22:52 
хахахахахахаха

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 23:07 
Бригада Враца
Аватар

ААА НИИ СМЕ БОТЕЕВ .... А ВИИ СТЕ КУРВИ !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 23:40 
Бригада Враца

BotevVratzaForever написа:
ААА НИИ СМЕ БОТЕЕВ .... А ВИИ СТЕ КУРВИ !!!!
Aле Але але алееее

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 23:40 
Аватар

Абе еи пиклиовци.. само ми слухтехте педерасчета... оня с анцуга на ботев 15 кг предполагам е ботев там еди си къв... преди края на първото полувреме отидохме да си пием пиенето се ни е таяя... що да не си говорим за негви и т.н. , ти да не си им почитател... прибрахме си знамената и искахме д а си вървим... до бива подигравка ама чак толкова 2 чисти гола се отменят.... при 0:3 , 3:2 и чист отменен гол , за първия неспоря , но това е .... мисля , че пак доволно се отчетохме 30 човека.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 23:50 
Бригада Враца
Аватар

Ultras написа:
Абе еи пиклиовци.. само ми слухтехте педерасчета... оня с анцуга на ботев 15 кг предполагам е ботев там еди си къв... преди края на първото полувреме отидохме да си пием пиенето се ни е таяя... що да не си говорим за негви и т.н. , ти да не си им почитател... прибрахме си знамената и искахме д а си вървим... до бива подигравка ама чак толкова 2 чисти гола се отменят.... при 0:3 , 3:2 и чист отменен гол , за първия неспоря , но това е .... мисля , че пак доволно се отчетохме 30 човека.....

Кой е тоя с анцунг на Ботев ? Такъв човек няа от нашата агитка ! Осфен ако си видял някой юноша на клуба !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 23:55 
Аватар

BotevVratzaForever написа:
Ultras написа:

Кой е тоя с анцунг на Ботев ? Такъв човек няа от нашата агитка ! Осфен ако си видял някой юноша на клуба !

кажи ми с кво беше облечен и веднага ще се сетя.... нека сложим картите на масата... м/у другото ти си доста активен във форума на приказки и разкази , но маи само слухтиш и каквото чуеш си го гласиш така , че да ти е удобно на теб.... караи си работата , пиии си пиенето , опитваи от кафявото и така ... лягам да спя , че си е ебау маиката утре пак 1-ва...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007 00:01 
Бригада Враца
Аватар

Бях най-малкия от групичката която дойде на полувремето при вас с тениска бяла пише
Official Drinkink Team Germany --немското знаме и една бира посредата !!!

Ето представих ти са ! Кефи са и си легай с мир !!!Айде със здраве! И аз ще лягам че ..прекалих с бирата

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007 01:21 
абе на приказки секи го докарва както си иска така 4е .... нз кои са смешниците щото едва ли ще дойте на гостуване в горна :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007 03:36 
Gopeto написа:
Щот са курви за тва тоя дет се беше подал келеша голия ше му се ебе майката деба и нещасниците копелета кво фъргате тия чинии порцеланови бе селски комплексари мама ви деба там имаше и малки деца ве по време на мача се говореше че няя ви бият защото сте некви келеши и няма смисал и ако някой от нас тряяше да тръгнат на бой то тряяше да са като мен на по 15 години та да е равностойно ама вие да се напрайте на мъже

Виж сега щом си на 15 години-ходи си направи сефтето,а недей да хабиш толкова сили по форумите!Виждаш ли,кой ни зяпвате тука вие малките,вашите тартори имат доста повече опит от вас и надали хабят толкова нерви!И те и ние знаем,че не сме врагове иначе наши не биха пили с тях!Накрая напрежението ескалира и стана това което се очаква при подобни обстоятелства!Ако толкова искаш да се биеш с някой ако искаш като ни дойдете на гостуване в Горна ще ти изберем някой от малките за спаринг,докато ние по порастналите(и ваши и наши) си пием бирите!Знам,че надали ти и приятелчетата в форума ще спрете да обиждате,но съвета ми е като искате да сте големи,не правете детски работи...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007 08:41 
Бригада Враца
Аватар

Гледай сега брат...И аз съм против тия обиди!Но как така се променихте,точно на края...искам да знам какво ви провокира....Ако е бил някой от нашите...Не мога да ти помогна...и да ти кажа това е бил някой който стъпва за 1 на стадиона...А ние който сме си на всеки мач..останахме последни и само видяхме как беснеете от маршрутките и ни замеряхте....
Айде останате със здраве и не се разправайте повече...Бихме ви !КРАЙ НА ТАЗИ ТЕМА...Идат нови мачове на пролет пак ще говорим !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007 10:25 
Аватар

spored men stana dobro gostuvane,ako gi nqma6e 2-3 ot na6te,koito bqha mnoo piani 6te6e da e o6te po hubavo,z ama4a neznam ko da kaja,6toto ne sam go gledal,popatuvah si dovolno i sega 4akame sledva6tite ma4ove :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007 13:49 
Бригада Враца

Ruffian написа:
Gopeto написа:

Виж сега щом си на 15 години-ходи си направи сефтето,а недей да хабиш толкова сили по форумите!Виждаш ли,кой ни зяпвате тука вие малките,вашите тартори имат доста повече опит от вас и надали хабят толкова нерви!И те и ние знаем,че не сме врагове иначе наши не биха пили с тях!Накрая напрежението ескалира и стана това което се очаква при подобни обстоятелства!Ако толкова искаш да се биеш с някой ако искаш като ни дойдете на гостуване в Горна ще ти изберем някой от малките за спаринг,докато ние по порастналите(и ваши и наши) си пием бирите!Знам,че надали ти и приятелчетата в форума ще спрете да обиждате,но съвета ми е като искате да сте големи,не правете детски работи...
Кво няя ви псувам като знам че наще тартори въобще не са искали да ви бият а напротив... аз да не мислиш че харесвам тия първобитни работи :roll: давам ти пример просто че ако е трябвало да се бие някой то тряше да са такиа дребни кат мене срещу ваще ултраси просто вие напраихте всичко
първо клатехте оградата и ни псувахте и обиждахте на мача а после тръгнахте да слизате от буса и да се биете и да ти кажа че тая чиния дет я фърлихте мина на см от мене а отстрани имаше малки деца по натам ма кво ви боли? айде успех занапред ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007 11:06 
Някои момчета от Ботев Враца попрекалиха с обидите.
Първо мога да им кажа че само заради това че втора година поред им гостуваме по 30 човека трябва да буди респект у тях и уважение. Ние не случайно идваме във Враца редовно. Това е един от малкото градове и то футболни в нашата група, т.е това е един вид уважение от наша страна към Вас.
Второ уважаваме ядрото от фенове на Ботев което е твърде малко за голям град като Враца. Познаваме се добре в маналото и от мачове на ЦСКА а хора като Венко и Чушката например и сега си поддържат връзка с тях доколкото знам. Ние с тези хора не сме били врагове, нищо не са ни правили нито пък ние на тях. Няма какво да делим.
Трето малко ми стана смешно като видях че половината от феновете на Ботев бяха от Мездра. И никой не им се е подмазвал а те дойдоха ди си говорят с нас наполувремете да ми се оплакват от полицията в Мездра и тем подобни. Те казах че Врачани често ходели да подкрепят Мездра и обратно. Това ми звучи все едно да ходим в Търново в събота да подкрепяме Етър а в неделя те да идват при нас да викат за Локо щото е наща полиция са помияри. Това е смешно и няма как да стане. Това не ми говори добре най-вече за Врачани тъй като в Мездра да ме извиняват ама не ги виждам на фенската карта на България.
Четвърто за дрязгите в края сигурно и нашите са виновни. Имаме такива елементи които ще си помисля дали да ги вземам насам натам. На селски прояви съм се нагледал и май вече трябва да има фейс контрол преди заминаване където и дае. Но нашите си скочиха съвсем мъжки без да ги притеснява че бяхме в един вид кордон от Врачани. Така че не виждам какво злобеете. Полицаите бяха 5 човека, ако беше станало масово мислите ли че щяха да се оправят. Със сигурнеост не. Тук ще ви призная нещо, ако бяхте някои селяци щяхте да ни смъкнете джамовете на бусовете да си ходим кабрио навръщане. Но се показахте пичове.
На това момче от Етър мога да му кажа да се смее на самия себе си. Имаха безплатен автобус от клубното ръководство, което в Горна Оряховица не се случвало от далечната 1994 когато имаше безплатен влок до Шумен, а не са го напълнили. Жоро от Габрово ми каза че са били 15 човека. Активноста им е само да пишат по форумите а феновете са им 15 пещерняка с кичари от периода 1986-1992г

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007 11:29 
Бригада Враца
Аватар

Е да нормално да идват Мездранчани...ние с тях никога не сме имали преракания :) А вие с етАр от край време помня че се мразите !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007 12:09 
Добър приятел на сайта
Аватар

Мездра си е един вид предградие на Враца и не виждам нищо странно хора оттам да идват на наши мачове и обратно. В Бургас (например) също има хора, които ходят и на Черноморец и на Нафтекс.

Феновете на Ботев уважават това, че ще били пътя до Враца и сте подкрепили отбора си. Както виждаш дори тук във форума вече една година водим дискусия в която цари най-вече приятелска атмосфера. Не мисля, че това ще се промени и занапред.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007 13:30 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Ogi написа:
Някои момчета от Ботев Враца попрекалиха с обидите.
Първо мога да им кажа че само заради това че втора година поред им гостуваме по 30 човека трябва да буди респект у тях и уважение. Ние не случайно идваме във Враца редовно. Това е един от малкото градове и то футболни в нашата група, т.е това е един вид уважение от наша страна към Вас.
Второ уважаваме ядрото от фенове на Ботев което е твърде малко за голям град като Враца. Познаваме се добре в маналото и от мачове на ЦСКА а хора като Венко и Чушката например и сега си поддържат връзка с тях доколкото знам. Ние с тези хора не сме били врагове, нищо не са ни правили нито пък ние на тях. Няма какво да делим.
Трето малко ми стана смешно като видях че половината от феновете на Ботев бяха от Мездра. И никой не им се е подмазвал а те дойдоха ди си говорят с нас наполувремете да ми се оплакват от полицията в Мездра и тем подобни. Те казах че Врачани често ходели да подкрепят Мездра и обратно. Това ми звучи все едно да ходим в Търново в събота да подкрепяме Етър а в неделя те да идват при нас да викат за Локо щото е наща полиция са помияри. Това е смешно и няма как да стане. Това не ми говори добре най-вече за Врачани тъй като в Мездра да ме извиняват ама не ги виждам на фенската карта на България.
Четвърто за дрязгите в края сигурно и нашите са виновни. Имаме такива елементи които ще си помисля дали да ги вземам насам натам. На селски прояви съм се нагледал и май вече трябва да има фейс контрол преди заминаване където и дае. Но нашите си скочиха съвсем мъжки без да ги притеснява че бяхме в един вид кордон от Врачани. Така че не виждам какво злобеете. Полицаите бяха 5 човека, ако беше станало масово мислите ли че щяха да се оправят. Със сигурнеост не. Тук ще ви призная нещо, ако бяхте някои селяци щяхте да ни смъкнете джамовете на бусовете да си ходим кабрио навръщане. Но се показахте пичове.
На това момче от Етър мога да му кажа да се смее на самия себе си. Имаха безплатен автобус от клубното ръководство, което в Горна Оряховица не се случвало от далечната 1994 когато имаше безплатен влок до Шумен, а не са го напълнили. Жоро от Габрово ми каза че са били 15 човека. Активноста им е само да пишат по форумите а феновете са им 15 пещерняка с кичари от периода 1986-1992г

Оги тва кой кво ти е казал си е негов проблем.Аз качвах хората в автобуса и занм колко си бяха,ще ти ги кажа следващият път като се засечем.Тогава ще ти покажа и активноста ми и ще ти дам възможност да ми смъкнеш кичарата.И повярвай ми прошка няма да има ек на ек да те видя къв си мъж.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007 14:52 
Може Жоро да се бъзика но покажете снимки или клипчета от мача да се види колко сте били. Да ме опровергаеш. Виждам обаче че и във вашия форум няма такива.
Относно кичарите не съм казвал че ще ти я смъквам.Щом се харесвате носете си ги. Но аз съм ходил, ходя и пак ще ходя в Търново и на някои Ваши мачове да гледам какво е нивото и на футбол и на публика. Така че ще ме видиш

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007 14:54 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Ogi написа:
Може Жоро да се бъзика но покажете снимки или клипчета от мача да се види колко сте били. Да ме опровергаеш. Виждам обаче че и във вашия форум няма такива.
Относно кичарите не съм казвал че ще ти я смъквам.Щом се харесвате носете си ги. Но аз съм ходил, ходя и пак ще ходя в Търново и на някои Ваши мачове да гледам какво е нивото и на футбол и на публика. Така че ще ме видиш

обезателно ще те видя и то не само на наши мачове.Аз много обичам задушевните разговори с теб и Мишо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007 17:20 
Незнам кой си но аз съм контактувал само съм С Цецо Вилицата Дебито и Стефан Кашона
Не те знам кой си. Аз си пиша моето име за user и не използвам разни прикрития и т.н

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 62 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Loko G.O. sezon 06
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
DUNAV-RUSSE 95019 01 Фев 2007 02:39
от berkov
Преглежда непрочетените мнения Botev Vr - Spartak Koinare
Форум: Сезон 2006/2007
koko89 29818 10 Яну 2007 00:39
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Litex Lovech - Botev Vratza [iunoshi st.vuzrast]
koko89 7727 24 Ное 2006 00:02
от koko89
Преглежда непрочетените мнения LOKOMOTIV(GORNA ORQHOVICA)-OFK BOTEV(VRATSA)
vankata 26848 07 Дек 2006 18:21
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Botev(Vratza)-Akademik(Svishtov)
vankata 54847 16 Апр 2007 22:20
от Webmaster Vratza