bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 21:38

Локомотив (Горна Оряховица) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 65 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2007 01:08 
8-метров Линкълн за Ивайло Йорданов

Фолк звездата Галена се е возила последна в лимузината

Бившият капитан на националния отбор Ивайло Йорданов ще се появи за бенефиса си в Горна Оряховица с осемметров Линкълн, разкри предварителния сценарий екип на "7 дни спорт". Героят от САЩ '94 ще се завърне на градския стадион след близо 16 г. за прощалния си мач от 14 часа в неделя.
Лимузината ще бъде предоставена от местния бизнесмен Стефан Байчев. Тя е 200 конски сили, разполага с огромен кожен салон, с всички екстри като минибар, DVD и други. Наемът й за час е 100 лева, а за последно фолк певицата Галена я е ползвала за свой концерт.
Над 200 покани е разпратил председателят на инициативния комитет на бенефиса Никола Колев, като почти сигурно е присъствието на Валентин Михов, Борислав Михайлов и Весела Лечева.

Димитър Николов

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2007 10:14 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Значи да разбирам, че в неделя ще гледате два мача. Първо бенефиса, а след това Локо ГО-Гигант?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2007 10:42 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
Ивайло Йорданов: Съдя Спортинг за бенефиса
Само Пенев може да класира националния на европейското

Независимо че изигра последния си мач през 2000 г., Ивайло Йорданов официално ще сложи край на професионалната си кариера в неделя в Горна Оряховица. Бившият играч на Рилски спортист, Локомотив (ГО), Спортинг (Лисабон) и българския национален отбор даде пресконференция преди бенефиса си.

Ивайло Йорданов официално ще сложи край на кариерата си в неделя

Снимка: Иван Йочев

- Ивайло, защо избрахте Горна Оряховица за бенефиса?
- Там изкарах две страхотни години. Станах голмайстор на България с Локо (ГО) и оттам тръгнах към големия футбол. Хората в града решиха да ми организират бенефис. Страшно им благодаря, както и на спонсорите, финансирали този мач. Искам чрез медиите да поканя всички приятели на стадиона в Горна Оряховица в неделя от 14,00 ч. Вярвам, че ще стане празник не само за града, но и за цялата околия.
Окачих футболните обувки през 2000 г., но никога няма да се разделя с тази игра. Футболът е в сърцето ми. Някои хора нямат късмет да работят това, за което са мечтали. В това отношение съм истински късметлия. Ще остана близко до този спорт, докато съм жив.
- Кажете нещо повече за предстоящия мач.
- Истината е, че изобщо не зная кои ще са изпълнителите на терена и треньорите на скамейките. Всичко е изненада. Организаторите не ми казват кои са поканените.
Желанието ми е всички приятели да присъстват
на мача. Надявам се да се видя с бившите си съотборници от Локо. Бяхме наистина много добър отбор. Оттогава минаха доста години и ще се радвам да се пуснем заедно на терена. Все едно сме били на война и след 20 г. отново се срещаме. Съжалявам единствено, че Емо Костадинов и Иво Тонев са възпрепятствани и сигурно няма да присъстват. Общо взето всички, които ме познават, да заповядат на стадиона.
- Навремето напуснахте Локо (ГО) със скандал...
- Станах голмайстор на първенството и ръководството на Локо не искаше да ме пуска в чужбина. Силата на парите обаче си каза тежката дума и подписах със Спортинг. Офертата на португалците бе колосална за началото на 90-те години. Спортинг извади 500 000 долара и трансферът стана факт. ЦСКА и някои чуждестранни отбори също ме искаха и оттам се получиха някои дрязги. Спортинг бяха най-настоятелни и подписах. От дистанцията на времето това са дребни случки. Винаги съм уважавал хората в Горна Оряховица.
- В бенефиса ще вземат ли участие някои от бившите ви съотборници в Спортинг?
- Твърдо не. Аз съм българин и в бенефиса ще участват само наши сънародници. Няма да бъде коректно да поканя чужденци.
- През януари португалският "Рекорд" писа, че в последния ви договор в Спортинг сте имали клауза, задължаваща клуба да ви организира бенефис.
- Информацията е вярна. Заведох иск срещу Спортинг за некоректно отношение. В момента върви дело, следващия месец очаквам решението на съда. Истината е, че от клуба постъпиха некоректно. Имаха на разположение четири години, за да ми организират обещания мач, но не го сториха. Явно им е било трудно, тъй като никога не са го правили. Само при два тъжни случая. Винаги съм бил коректен с този клуб и не съм нахалствал за пари и цифри.
Подписвал съм това, което са ми предлагали
Но уви, явно не заслужавам това, което от Спортинг сами предложиха. Не искам думите ми да прозвучат самохвално, но аз съм един от 50-те играчи на Спортинг, чиито имена са гравирани на новия стадион "Жозе Алваладе". За всичко, което преживях в клуба, заслужавах да се оттегля достойно от футбола. Заслужаваха го и привържениците в Португалия.
- Имате ли сили да изкарате цял мач?
- Смятам, че съм в доста добра форма (показва плочките на корема си). Може би, ако се напъна още, има вероятност да се завърна на терена. Нямам особени изменения в теглото. Малко съм по-отпуснат и плочките ми намаляха, но това бързо може да се коригира. С повече коремни преси всичко се оправя. Независимо че се отказах от професионалния футбол, продължавам да спортувам. Участвам в благотворителни турнири по тенис и футбол. Нищо не се знае, може да се пусна в някое аматьорско отборче, както го направи Любо Пенев. Стига да ме пожелаят.
- С какво се занимавате в момента?
- Бях помощник-треньор в Португалия и сега си почивам. Имах предложения от отбори в България, но още не ми е дошло времето. Не ме плаши футболната действителност в българското първенство. Винаги съм търсил предизвикателствата, само бъдещето ще покаже дали ще поема отбор тук.
- Селекционерът на националния отбор Димитър Пенев издирва среден опорен, бихте ли му препоръчали някого?
- Ооо, как бих могъл да давам съвети или препоръки на Димитър Пенев. Нямам право. Той е много по-напред в професията и вижда отлично нещата. Има страхотна интуиция. Успехите му нямат нужда от коментар. Продължавам да съм приятел с г-н Пенев и ще се радвам той да присъства на бенефиса ми. Може да разчита на мен за каквото и да било.
Сега на Пенев му е много по-трудно, отколкото с нас. През 90-те почти всички в националния играехме в класни европейски отбори.
Бяхме водещи фигури в клубовете си
Сега е различно и от това произтичат проблемите на Пенев. Надявам се и този път да успее. Той знае как.
- Христо Стоичков заяви, че Димитър Пенев е с минимална заслуга за успехите в САЩ '94?
- Не зная какво точно е искал да каже Ицо. Всички, които бяхме в САЩ - от масажиста и домакина до последния футболист, имаме принос за четвъртото място. Искам да кажа и още нещо: Димитър Пенев бе този, който откри Бербатов, Стилиян и Мартин.
- Бяхте помощник на Стоичков в националния отбор. Защо се отказахте?
- Истината е, че никога не съм имал действащ договор с БФС. Помагах на приятелски начала и ще го правя винаги, когато ме потърсят. Не съм имал конфликти със Стоичков. Всеки пое своя път. Ицо е в Испания, Краси - в Германия.
- Каква е причината да сте извън прожекторите?
- Мина моето време и славните ми моменти. Сега няма смисъл да се набутвам на журналистите. Никога не съм бил конфликтна личност. Дори и когато бяхме суперотбор, стоях встрани от камерите.
- Ще се класираме ли на еврофиналите в Австрия и Швейцария?
- Това може да го направи само един човек и той е Димитър Пенев. Лошо е, че трябва да се надяваме на грешни стъпки на конкурентите Румъния и Холандия. В Амстердам показахме добър футбол, но за жалост загубихме. От години не съм наблюдавал по-слаб холандски отбор.
- Обиден ли сте на някого за начина, по който напуснахте националния отбор след мача с Белгия?
- Това е тема, по която не желая да говоря. Има какво да кажа, но все още не му е дошло времето.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2007 13:31 
Аватар

r.h. написа:
Значи да разбирам, че в неделя ще гледате два мача. Първо бенефиса, а след това Локо ГО-Гигант?

ЛОКО Г.О. - гигант белене е в събота от 5 часа , а бенефиса е неделя от 14 часа. Мача на ЛОКО беше изместен .

A.C.A.B

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2007 13:52 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Пресни новини: Мача ви с Гигант няма да е в утре, а във вторник.

http://focus-sport.net/?do=n1148764109018

Пак, че съм аз да ви кажа, иначе щяхте да се разкарвате, напразно... после ще черпите. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2007 14:14 
Аватар

mersiz a novinata :) ama mnoo mi e 4udno toz ivo balakov ko she igrae,mislq 4e na stadiona nqma da ima hazart :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2007 19:40 
Аватар

Незнам , но Ивайло няма нищо напротив да играе аматьорски футбол... дано той е новият ни таран :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2007 00:50 
Аватар

hahah,ti da ne si govoril s nego ve,stiga gluposti si drankal pls :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2007 15:06 
Аватар

berkov написа:
hahah,ti da ne si govoril s nego ve,stiga gluposti si drankal pls :)
все пак чета местната преса ... пише , че би играл в аматьорски отбор , както любо пенев го прави .... смеи се колкото искаш , но го е казал...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2007 17:00 
Аватар

mnogo se samnqvam,ina4e za utre sam pratil 1 moi 4ovek i 6te e prez cqloto vreme an telefona imame dosta mnogo bezplatni min. i 6te sledq ma4a i atmosferata :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007 14:28 
Аватар

na4i ma4a o6te ne e po4nal,sega igraeli majoretkite,ina4e tva 6te mi e za pouka da ne pra6tam momi4e da mi akzva ko stava na stadiona,pitam q kolko hora ima,tq mi vika,4e nqkolko sektora bili palni ili kakto tq mi go kaza ot pate4ka do pate4ka(tva mejdu sektorite stalbite) bili 7 palni :o golemi obqsneniq ti kazvam,ina4e prei ma4a sa arzdavali 6al4eta na lokoto burgelof bili qki,uspqh da si zapzaq 2 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007 15:06 
Аватар

samo canko cvetanov,zlatko qnkov i ilian kiriakov sa ot usa94, drugite po izvesni sa mesni zvezdi kato gavazovi,ina4e na stadioan e 6ou s foerverki i razni drugi gluposti :) dobre 4e stadiona se eponapalnil pone :) are ve4e nqkoi kat se vurne 6e dade pove4e info i snimki

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007 17:21 
Аватар

Аз току що се прибирам от бенефиса . Беше много яко . Шалове , фойерверки (аз палих едната :D ) . Иначе имаше може би 6000-7000 души.Толкова много хора не бях виждал на стадиона никога. Като цяло съм доволен.

A.C.A.B

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007 17:31 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Цитат:
Горна Оряховица. Завърши бенефисният мач на бившия футболен национал Ивайло Йорданов, който се игра на стадион “Локомотив” в Горна Оряховица, предаде репортер на Агенция Фокус”. За отбора “Ивайло и приятели”, който всъщност е съставен от бивши играчи на Етър, на терена излязоха Илиян Киряков като капитан на тима, Цанко Цветанов, Златко Янков и др. За Локо (ГО) на стадиона излязоха Ивайло Йорданов, единственият футболист бил шампион и с четирите софийски отбора - Стефан Колев, Адалберт Зафиров и сегашният треньор на Локо (ГО) Димитър Печикамъков. Ивайло Йорданов получи картина и поздравителен адрес от президента Георги Първанов, който не присъства за бенефиса. Шефът на ПФЛ Валентин Михов също поздрави легендарния футболист и му поднесе поздравление и подарък от името на ПФЛ и БФС.
Първото от двете 30-минутни полувремена завърши 1:0 за Локо (ГО), след като бившият играч на Левски Георги Тодоров откри резултата. Минута преди края на полувремето пък Илиян Киряков пропусна дузпа. В първата минута на второто полувреме Асан Абишев вкара втори гол за Локо (ГО), а 4 минути по-късно шампионът с Етър за 1991 г. Георги Георгиев намали за своя тим след пас на брата на Краси Балъков - Иво. В 21-ата мин. на второто полувреме защитникът на Локомотив (ГО) - ветерани Адалберт Зафиров си вкара красив автогол с глава и оформи крайното 2:2. Ивайло Йорданов влезе в игра за около 10 мин. през второто полувреме и за отбора “Ивайло и приятели”. След края на мача бившата звезда на Спортинг (Лисабон) обра овациите на близо 10-те хиляди зрители на стадиона и предаде фланелката си с №7 на младата надежда на Локо (ГО) Лъчезар Русев. Очаква се Йорданов да даде специална пресконференция.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007 17:43 
Аватар

tctct,umiram ot qd..... :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007 19:25 
Аватар

беше супер яко , подарихме му и знаме... от арина ни дадоха 5 стека бира да се поцхерпим :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007 19:39 
Аватар

kvo zname mu podarihte,i koi izporka birata :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007 20:07 
Аватар

berkov написа:
kvo zname mu podarihte,i koi izporka birata :)

бирата с моркова я оправихме :P а знамето е страхотно ... ивайло завинаги в сърцата ни ... с негови лик , правено е в плевен мн-добро.... зарадва се човека и една сабя също му подарихме от фен клуба

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007 20:10 
Аватар

bravo,a nqkoi snimki nqma li?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007 20:13 
Аватар

доста хора снимаха , но ще видим .... новите шалове са страхотни ... жалко , че доста хора , които неидват на мачове си вземаха ... дано са ти заделили 1 ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007 22:38 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
Ultras написа:
доста хора снимаха , но ще видим .... новите шалове са страхотни ... жалко , че доста хора , които неидват на мачове си вземаха ... дано са ти заделили 1 ...

Свиквайте тука на последния мач на Своге какви жалки подобия на хора се сдобиха с шалове на Своге направо не ми се говори :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007 23:08 
Аватар

kofti mnogo, oba4e az sam si zapazil 2 broiki :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2007 01:05 
http://www.7sport.net/7sport/forum/d4814_4.htm

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2007 09:34 
Аватар

къде ги видяха 5000 хиляди незнам .. тея от 7-дни и топспорт са маса зле ... къде ги видяха толкова малко хора.. :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2007 11:00 
Аватар

ko vi puka kolko pi6e,vajnoto e 4e stadiona se napalni za izpra6taneto na edin golqm futbolist,i naistina dano kakto e kazal prezidenta ni d auspqt skoro vreme da go privlekat v na6ia otbor nezavisimo na kav post

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 65 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 245399 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 177466 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141080 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132400 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив