bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 20:58

Локомотив (Горна Оряховица) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 58 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Бъдещето на Локо,пари!?
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 19:55 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
е хем,няма кинти,ама пък намира пари да ходи на уж делови срещи по чужбина.... :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Ное 2008 09:56 
В четвъртък бях на комисията За младежта и спорта, а в петък на заседанието на комисията по бюджет и финанси към Общинския съвет. Гледаха искането на клуба за отпускане на 30 000лв. Комисията по младежта и спорта взеха положително становище, но с условието че тази по бюджет и финанси каже че има пари в бюджета. Комисията по бюджет и финанси след дълги дебати даде съгласие за 15 000лв. На половина. Какво да направим все е нещо. А за другите 15 000 има една идея ама ще видим дали ще стане. Ако стане ще ви я обявя във форума.
Благодаря на председателя на Общинския съвет, който този път ни подкрепи при заседанието на комисията. А тоя кмет е страшен образ. През цялото време се озърташе като Димитър Пенев и не взема никакво отношение, все едно не знае за къде се намира и за какво иде реч.
Сега остава тази седмица предложението да мине и на сесия на Общината

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 24 Ное 2008 12:33 
Аватар

До тук добре , но какво стана с човека дето щял да гледа?Имаше ли такъв изобщо , а ако е имал какво му е мнението???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Ное 2008 14:44 
За жалост човека, който на практика е чужденец, не е дошъл. Трябвше да кацне в София в събота, но поради лоши климатични условия полета е бил отменен. Дошъл е някакъв архитект, негов представител от София, който взе проекта за спортната база, и запис от мача.
Това е което мога да кажа.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 24 Ное 2008 15:17 
Аватар

Демек да не храним напразни надежди , но все пак да си имаме едно на ум :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2008 08:06 
HI BOYS TOSHERO IS MOTHER FUCKER HERE!POZDRAVYAVAM VI ZA VSICHKO KOETO PRAVITE NE SUM SUGLASEN S MOYA GOLYAM PRIATEL CHE BUDESHTETO NA LOKO E V PARITE BUDESHTETO E VUV VAS SEGA KOGATO SE PREMESTIH DA HOOLIGANUVAM V LONDON MI E STRASHO GOLYAM KEF DA VIDYA CHE G.O.DOKAZVA CHE E FOOTBOLEN GRAD I CHE IMAT MNOGO FANS&HOOLIFANS SAMO ISKAM DA VI KAJA CHE JOLLY ROGER NE E CHOVEK A VYARA PIRATITE SA VYARVALI CHE KOGATO SA POD ZNAMETO TE SA EDINNI I SILNI AKO IMATE VUPROSI OTNOSNO SAMOTO IME SE OBRUSHTAITE KUM MEN ZA KOITO NE ME POZNAVAT DA PITA BERKOV I OGI TE SHTE VI RAZESNYAT ZASHTOTO VIJDAM CHE IMA MNOGO MLADI MOMCHETA KOITO MOJE I DA NE ME POZNAVAT OTNOSNO SNIMKA NA JOLLY ROGER DETO NICHO LI KOI PITA PROSTO SUJALYAVAM CHE EDNOIMENOTO ZNAME E V MEN NA NEGO IMA I SNIMKA (MNOGO OT VAS SIGURNO SA YA VIJDALI)TOCHNO POSREDATA IDEATA TRUGVA OT BANDATA RUNNING WILD KOYATO BESHE MOYA LUBIMA GRUPA PREZ METALSKITE GODINI KOITO JELAYE MOJE DA SE ZAINTERESUVA BUDETE SIGURNI CHE TOVA ZNAME SHTE OBIKOLI DOSTA STADIONI I SHTE BUDE VIDYANO OT MNOGO HORA TOVA E MOYATA ZADACHA TAKA CHE KEEP ON GOING BOYS!J.R.F.L.G.O.F.C.FOREVER!NO SURRENDER!I ZAPOMNETE PESNI ZA LILAVITE SE IZMISLYAT NAI DOBRE V KENEFA NALI SE SESHTATE!CHEERS BOYS!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2008 10:00 
Тоширо Мефуня на дали има някой да не го знае и старо и младо. Здрасти Тош. Надявам се честичко да влизаш във форума, за да има трансфер :lol: на информация между клона на фирмата в Лондон и G.O.
Не се съмнявам, че Джоли Роджър ще обиколи доста стадиони. Завормихте много яко ядро от хулиганстващи хора в столицата на футбола. Ние с Шпека вчера пък уговорихме коледното парти на бандата. Скоро ще пуснем и информация за подробности.
Надявам се че нещата около финансовите операции, които правихме с теб са ОК.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2008 16:19 
И днес малко добри новини от Общината. С 23 гласа "За", 2 "Против" и 5"Въздържал се" Общинския съвет отпуска 15 000 лв. субсидия на ФК"Локомотив" Г.Оряховица. Това е 50% от задълженията, които имаме. Сега ще се опитваме с 1 риба да нахраним 40 човека.
Все е нещо. Този път се разбрахме с Герб по-голямата част от тях ни подкрепиха. Но имаше такива които не ни подкрепиха. Не взех протокола но доколкото си спомням бяха Д-р Любомир Костурков/Герб/, Златка Христова/Герб/, Беньо Карамочев/НДСВ/,Трифон Димитров/НДСВ/,Цветомил Ненков/НДСВ/, Петър Гайдаров/ЕДП/, Нина Райчева/ДСБ/.
Сега за следващата сесия вече ще мислим предложения за кардинално решение на въпроса с финансирането отбора. Ще ви държа в течение, как вървят нещата.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2008 18:19 
Аватар

Тоз глупак Гайдаров май ми беше комшия , ако е същия . Беше военен и се пенсионира . Ако е той кво общо има с политика . Малко не ми се връзва .

A.C.A.B

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2008 23:06 
Аватар

ми има ве,не е толкова сложно да си там,аз се познавам с бенио дето има таксита и с доктора костурков,ама не знаех че са такива ебалници.... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 00:24 
Аватар

Живеем в такава държава, в която всеки разбира от политика и затова има като тия горе споменатите личности , които си нямат ни най-малка представа какво вършат !!! :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 09:38 
Тоя Гайдаров не е бил военен, живее до полицията и работи при Марин Гинчев. Д-р Костурков го познавам и имаме добри отношения но човека не обича футбола. Ако може да го закрием най-добре. Същото е и за Беньо.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 10:19 
Аватар

Ми щом не обичат футбола за тях само К*РА НА БАРАКА . :a026:

A.C.A.B

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 16:21 
Аватар

Тея хорица знаят ли 4е някоя сутрин може да осьмнем по тяхните тераси по 4ашка кафе а?? Щом необи4ат фудбола в горна не оби4ат спорта и локо горна една традиция една лубов в нашите сарца не им е та мастото вьн от савета вьн от ГОРНА ОРЯХОВИЦА...... :f23:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Ное 2008 17:00 

Дайте ми съвет.Откъде мога да си намеря пълна бойна екипировка на Локо - анцунг, тениска, шал.И ако искам да помогна финансово на клуба към кого да се обърна ? Благодаря предварително.

П.С. Не познавам никого от форума , но който знае да сподели аз ще си намеря кой да ме свърже.

Support your local team !

Последна промяна dodger на 30 Ное 2008 20:52, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Ное 2008 18:32 
Аватар

dodger написа:
Дайте ми съвет.Откъде мога да си намеря пълна бойна екипировка на Локо - анцунг, тениска, шал.И ако искам да помогна финансово на клуба към кого да се обърна ? Благодаря предварително.

П.С. Не познавам никого от форума , но който знае да сподели аз ще си намеря кой да ме свърже.

анцунг е трудно,но иначе тениска,шал или суичер може да се уреди ако се инт. от нещо пиши на лични и ще ти кажа кам кого да се обарнеш за финансовите неща :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2008 20:55 

berkov,
Ами сподели как седят нещата.За анцунга и аз така си знаех , но си викам от питане глава не боли.Мерси за бързата реакция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Ное 2008 23:55 
може би и анцунг може да се уреди...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 01 Дек 2008 09:52 
А къде мога да видя снимките, които Павето е пратил от мача във Враца

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 01 Дек 2008 10:58 
Аватар

Ogi написа:
А къде мога да видя снимките, които Павето е пратил от мача във Враца

От тук:
viewtopic.php?f=77&t=132&st=0&sk=t&sd=a&start=50

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2008 19:26 

Благодаря на berkov и LGfc за отговорите на лични и тук във форума , но като цяло не получих отговор - цени на екипировката,дизайн,размери и име или телефон към кого да се обърна.От 22 години не живея в Г.О. наблизо съм и от скоро вече имам възможност да посещавам срещите на живо отново.С една дума- момчета искам екипировка , искам тениска , искам да помогна на отбора доколкото мога ( малко , но от сърце ).Трябват ми тениска намерете защото след няколко месеца ще изляза на концерт пред няколко хиляди и искам да покажа на публиката любимият клуб.Не ми се занимава с форуми, не съм краен ултрас - хулиган ,хванал съм почти всички сезони от А група с Нако Дойчев,Арсов, Поничката и т.н. от малък съм на стадиона и искам да помогна доколкото мога.Много поздрави в Горна на Богито , по малкият му брат Митко , Ина и на всички вас.Чакам включване във форума за тениските - аз ще пратя стотинките по Ина или Богдан в случай ,че не мога да дойда на срещата.Поздрави и на Лазар ( мисля ,че е в Лондон ).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2008 19:56 

Много ме кефят хората,които не забравят род и родина. Никога няма да забравя, онзи трибагреник в Исландия(на мач на националния отбор), преди колко години беше (може би 4-5), бяха само две-три знамена, а на едното пишеше ЛОКО Г.О. и го видя цяла България. Малко хора знаят че това не е бил някой турист от нас отишъл специялно за мача, а е бил човек който вече се е преселил да живее там и не е забравил за ЛОКО нито за миг.
Пичове, хайде да го намерим този G.O. boy и да му направим подарик някой наш фен артикул.
Ако някой знае някой негов роднина да пише.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Дек 2008 10:31 
На 18.12.2008 ще видя новата екипировка Бургелоф. Ще има 50 фланелки за фенове, 50 шала и 2 знамена. Повечетот сте наясно с това. Нямам нищо против да му направим подарък една фланелка и шал но на какъв адрес трябва да ги доставим. Трябват ми кординати, телефон или нещо подобно.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 03 Дек 2008 12:14 
Аватар

С нетърпение чакам да видя новите артикули.Дано и този мистериозен предприемач даде малко информация какво са решили.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2008 15:12 

Пътувах и затова се забавих с отговора.Ами идеално - чернобял радваш много ,Оги също.Ще ви пиша на лични за да се уточним.За подаръка нямам нищо против , но като цяло ще ми е неудобно предпочитам да си ги платя.Ако много държите ок пък аз ще почерпя мъжката както си му е реда, но по добре да изпозлвате тези средства за фенклуба или там за което си прецените.Мисля , че от горните ми коментари останахте с впечатление ,че съм надалеко - в Търново съм на близо съм.От адреси няма смисъл след 18.12.2008 като излезе екипировката казвате и идвам веднага.Пък как ще се разпознаем грам не ми е ясно, но ще го измислим.Ако Богдан работи още на Арбанаси може при него да си чукнем среща или ще дойда в Г.О. няма проблем.Огито мисля,че съм го виждал преди 3 - 4 години в студиото на спортното предаване Хеттрик.Ами с анцунзите има ли някакво развитие?Който е бил на срещата с Белене ако може да ми пише на лични , че ми трябва инфо за един от играчите.Хайде със здраве.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 58 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 245393 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 177463 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141079 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132396 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив