bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 22:41

Локомотив (Горна Оряховица) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 62 мнения ]  Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007 17:26 
Аватар

Това е прословутия деби етаррррраз .

A.C.A.B

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007 17:43 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
morkov4o_LoKoGO написа:
Това е прословутия деби етаррррраз .

Споко нямам нужда от рекламен агент,Огито добре ме знае кой съм.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007 19:35 
Аватар

Ogi написа:
Незнам кой си но аз съм контактувал само съм С Цецо Вилицата Дебито и Стефан Кашона
Не те знам кой си. Аз си пиша моето име за user и не използвам разни прикрития и т.н

изглежда във форума не те знае .

A.C.A.B

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007 22:49 
Бригада Враца

Отбор: Ботев (Враца)
Ми накратко няколко думи за мача и мисля че темата се изчерпва равностоен нач между 2 отбора който едва ли са там където им е мястото същото важи и за агитките а евала на хората от Локо че пропътуваха расноянието до Враца и то такъв брой за да подкрепят отбора Всички знаем че Ботев Враца и Локо Горна имат място в професионалния футбол много повече от някой субекти там....Имаме място ние с вас като имена като традиции и като публика но на този етап е това и няма какво да се прави за сцените накрая случват се по някога такива работи когато напрежението е в повечко но хубавото е че не се стигна до нищо сериозно ае това от мен успех занапред на Локо със здраве...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 10:56 
Нямам много време да се занимавам с форуми и за това не знама кой кой с изглючение на нашите момчета.
Деби sorry ако съм те обидил нещо но ме хвана яд на твойто ха ха ха .... Вий болярите веднага сте готови да се присмеете на информации които са в наш ущърб без да знаете въобще дали са верни. А информации за ваша дейност силно се преувеличавт.
За Габрово наистина така ми казаха. С кашона бяхме заедно на сватба в събота и даже му дадох телефона лично да чуе информацията.
Относно мача наистина беше хубав и няма как да е по друг начин понеже и двата отбора се стремят да играят футбол а грубнака им е предимно млади футболисти от школата. За съжеление обаче да си в професионалния футбол ти трябват пари и от това зависи всичко. Традиции школа фенове остават на заден план. И най-голямото село може да има професионален футбол ако има някой който да налива пари. В Горна и Враца от години бизнес и Община не могат да намерят формулата за финансиране така че и трите страни да са доволни. За това ще си кретаме във В АФГ и толкоз

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 14:41 
БОЛЯРИ
Аватар

Ogi-знам че нямаш време да четеш форумите,но къде видя аз да се смея във тази тема?Всъщност и вие не сте цвете за мирисане дойде ли време за присмех.Аз няма на какво да смея след като лично знам колко трудно се организират ,хора,пътуване както и самото им поведение по време на едно гостуване-така че не бих се присмял никога.
Колкото за Габрово,бяхме точно един автобус 40 човека организирани и още поне 60-80 човека със коли.Верно във клетката бяхме не повече от 50 но със сигурност не бяхме 15.А за кой Стефан става дума?Да не е Биохазард-а,висок,слаб,баскетболист,студент в София заедно със един от вашите хора?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 16:58 
Бригада Враца

Ogi написа:
В Горна и Враца от години бизнес и Община не могат да намерят формулата за финансиране така че и трите страни да са доволни. За това ще си кретаме във В АФГ и толкоз
Не че не могат а не искат да я намерят

:oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2007 02:48 
има нещо вярно това за формулата :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2007 09:16 
Цитат:
хахахахахахаха

Това било от някакъв Pishmana_83
Явно съм се объркал
Стефан Кашона е баскетболиста който живее с нащо момче Митьо Крика в София
Иначе аз винаги говоря точно. Ако сме били 5 казвам 5. А ми направи впечетление че преувеличавате когато в Б Гр бяхме в Шумен. Там няма полиция а охраняват частна фирма бодигардове. Питах ги колко бяха болярите тук на техния мач. Те ми казаха 10-15 човека и почти не се обаждали. А вие тогава казахте че сте били 60-70. Мача беше 3:4 ако си спомняш

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2007 10:11 
А за финансирането ще Ви кажа че вината не е само на община или само на бизнес. Повярвайте няма кмет, който нарочно да спира развитието на каквото и да е било-премерно спорт, бизнес и т.н. Кмета би искал да има развитие в града му защото хем си трупа имидж хем може и да падне някой лев от това. Може да се спират умишлено някои неща ако се толерират други бизнес интереси. Но просто да нямаш желание да правиш нищо просто не е сериозно.
Главно зависи от самия характер на човека. Примерно кметовете на Монтана и Мездра са бивши футболисти. Те им е в кръвта този спорт и могат да пренебрегнат всички други спортове или култура заради футбола. За това там нещата вървят.
В Търново кмета не го ебе от нищо. Целия град го говори че бил корумпиран, че във всяка новопостроена сграда имал или апартамент или търг.обект че заради собствениците на Етър дълго време не пускал в града Шел ОМВ Метро, Каулфланд Била и т.н Но от всичко това пък се вадят пари и за футбола и Търново имат един приличен отбор в професионална група.
При нас кмета дава 65 000 на год от общинския бюджет на фона на дургите спортове които вземат по 1хил-2хил и се цупят, освен това се харчат стотици хил лв за издръжка и подръжка на спортното съоръжение. Но не иска да влиза с разни нерагламентирани отношения с бизнеса от които да осигури още примерно 100хил с което може да се мисил за нещо повече. А бизнеса иска да печели от нещо да има възвръщаемост. От самия футбол не става, значи трябва да е на гърба на Общината. Но тогава почват да те ядат че защитаваш бизнес интереси и след това си рискуваш кметуването и въобще доброто име.
Така че нещата са сложни

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2007 10:50 
Добър приятел на сайта
Аватар

Ogi написа:
А за финансирането ще Ви кажа че вината не е само на община или само на бизнес. Повярвайте няма кмет, който нарочно да спира развитието на каквото и да е било-премерно спорт, бизнес и т.н. Кмета би искал да има развитие в града му защото хем си трупа имидж хем може и да падне някой лев от това. Може да се спират умишлено някои неща ако се толерират други бизнес интереси. Но просто да нямаш желание да правиш нищо просто не е сериозно.
Главно зависи от самия характер на човека. Примерно кметовете на Монтана и Мездра са бивши футболисти. Те им е в кръвта този спорт и могат да пренебрегнат всички други спортове или култура заради футбола. За това там нещата вървят.
В Търново кмета не го ебе от нищо. Целия град го говори че бил корумпиран, че във всяка новопостроена сграда имал или апартамент или търг.обект че заради собствениците на Етър дълго време не пускал в града Шел ОМВ Метро, Каулфланд Била и т.н Но от всичко това пък се вадят пари и за футбола и Търново имат един приличен отбор в професионална група.
При нас кмета дава 65 000 на год от общинския бюджет на фона на дургите спортове които вземат по 1хил-2хил и се цупят, освен това се харчат стотици хил лв за издръжка и подръжка на спортното съоръжение. Но не иска да влиза с разни нерагламентирани отношения с бизнеса от които да осигури още примерно 100хил с което може да се мисил за нещо повече. А бизнеса иска да печели от нещо да има възвръщаемост. От самия футбол не става, значи трябва да е на гърба на Общината. Но тогава почват да те ядат че защитаваш бизнес интереси и след това си рискуваш кметуването и въобще доброто име.
Така че нещата са сложни

Много зряло и добре обмислено изказване. Поздравления!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2007 12:40 
БОЛЯРИ
Аватар

Ogi написа:
Цитат:
хахахахахахаха

Това било от някакъв Pishmana_83
Явно съм се объркал
Стефан Кашона е баскетболиста който живее с нащо момче Митьо Крика в София
Иначе аз винаги говоря точно. Ако сме били 5 казвам 5. А ми направи впечетление че преувеличавате когато в Б Гр бяхме в Шумен. Там няма полиция а охраняват частна фирма бодигардове. Питах ги колко бяха болярите тук на техния мач. Те ми казаха 10-15 човека и почти не се обаждали. А вие тогава казахте че сте били 60-70. Мача беше 3:4 ако си спомняш

Значи случаят в Шумен си го спомням,спомням си и разговора тогава със Ченков.Ясно му казах че сме точно 32 човека от Търново,4-ма от Варна и 3 момчета студенти във Шумен които бяха довели свои приятели.Общата бройка беше 43 човека.А кво са казали охранителите си е техен проблем.И ние като разпитваме за вас никъде не казват вашата бройка,каквато вие я казвате-както за онова прословуто ваше ходене до Самоков-при което повечето от вашите останали да гледат Локо Пд в София.Но това са излишни спорове-много добре знаеш че ние и вие сме почти единственните пътуващи агитки във Б и В група,независимо от броя ни.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 62 мнения ]  Предишна  1, 2, 3

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Loko G.O. sezon 06
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
DUNAV-RUSSE 94879 01 Фев 2007 02:39
от berkov
Преглежда непрочетените мнения Botev Vr - Spartak Koinare
Форум: Сезон 2006/2007
koko89 29774 10 Яну 2007 00:39
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Litex Lovech - Botev Vratza [iunoshi st.vuzrast]
koko89 7715 24 Ное 2006 00:02
от koko89
Преглежда непрочетените мнения LOKOMOTIV(GORNA ORQHOVICA)-OFK BOTEV(VRATSA)
vankata 26803 07 Дек 2006 18:21
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Botev(Vratza)-Akademik(Svishtov)
vankata 54713 16 Апр 2007 22:20
от Webmaster Vratza