bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 23:16

Локомотив (Горна Оряховица) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 120 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Локомотив (Дряново) - Локомотив (Горна Оряховица )
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2008 18:32 
Аватар

Отбор: Локомотив (Дряново)
Да наистина напълно си прав за всичко. Но за мангалите просто няма как да се очистим. Аз имам чувство, че скоро ще сме позле от гара Левски, Сливен и др. :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Окт 2008 21:57 
Евала на Чернобял :lol!: Лично аз досега не се бях замислял да говорим и с Вълев, разчитахме на Теди Джорджо ама и той ни изостави.. Скоро ще станем една добра агитка :002: :aal: :aal: :aal: :aal:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2008 00:22 
еми то няма скакво да го задържите че да не ви изостави - много сте зле лапешка агитка и мнозинство от мангали в останалата част от публиката !разкарайте се вече че много внимание ви обърхнаме

Върнете се в началото

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2008 17:14 
L.D.S.
Аватар

чернобял написа:
Хайде бе момчета, дряновчета, стига с тоя плач за този тапет, голям отзвук хората чак от обединеното кралство ви ожалиха че и започнаха от там да сипят заплахи. Лично аз , а и други момчета бяха против горенето, но двама трима упорсваха и го запалиха. Какво сега да влезем в комфликт помеждуси заради една хартия.
Не ни разбирайте погрешно момчета нямаме нищо против вас и дори ви се радваме (подкрепям идеята за локо фронта, а и доста отдавна го поддържаме с ЛОКО ПД). Имам едно предложение към вас. Казвате че нямате възможност да шиете добри знамена, ами срешнете се с Вълев, той може да храни и пои разни особи от БФС , а за вас не може да даде някой лев или барем някой чаршаф да ви даде от хотела. Футболът се прави заради публиката, той е бизнесмен и трябва да се съобрази с това и паралелно с обора да гради и публика. Не като онези мангали дето само се изложиха и бръкнаха в касата на клуба ви. Относно тяхното нахлуване си беше абсолютно циганска работа. Никой не е посягал на сина на Али Мъстафов (Гали) и питай те го него ние не сме го забравили, преди началото на мача го поздравихме и него , както и Венков. Много ми е интересно как сме стигнали до сина му който в момента на гола би трябвало да е някъде на дуспата. Ние се радвахме заедно с нашите любимци и не сме се интересували от вашите играчи. Май мангалите си търсят извинение сега за циганията си.
Габровци, вие май сами искате да сме викали против вас че да се гордеете с това. Не отричам че някой може да е казал нещо против Янтра, но скандирание на агитката и цялостно лошо отношени към Габрово не е имало. Между другото нали знаете че догодина ще отбележим 90-сет години футбол в Горна Оряховица , като датирането на футбола в Горна е прието първия официален мач между Габрово и Горна игран в Габрово (можете да ни направите един подарик да ни пратите запис от мача в Дряново или поне от гола и нахлуването)
Искам да се обърна и към всички дряновци, да не търсят конфронтация с нас , защото не е в техен интерес. Миналата година бяме само три коли хора , връщахме се от екскурзия в еленския балкан. Освен това повечето хора бяха с половинките си, виждайки тогава наща лесна уязвимост много дряновци решиха да се правят на мъже и то само защото ние си подкрепяхме отбора и не се съгласявахме с някои от отсъжданията на съдията. Не сме търсили никакъв конфликт с дряновци, е да ама няколко селяка се наежиха тогава от вашите, помня един пълен нещастник с абсолютно безформено телосложение и една прическа тип "Бате Енчо" показваше как ще ни изколи. Тази година пред Еврофутбола е бил доста жалостив и е молил за това да няма проблеми. Същия човек да не мисли че не е бил разпознат от няколко момчета които минала година бяха на мача, и въпреки това не са му посегнали за да се овъзмездят за миналогодишните му псувни и закани (просто така от великодушие). Как обаче прие този човек нещата не знам, но на полувремето го различих на отсрешната трибуна отново да се заканва. Колко ли пъти ще му прощаваме?
Биле сме пияни и надрусани. Ами що не питате тряньора си, когото засякохме на центъра половин час след края на мача дали е така. Подадох му ръка и го поздравих с победата.
Дряновци отърсете се от манталитета "в наше село бият и керемидите" и се очистете от мангалите по стадиона. И ние си имаме доста роми в града, но на мач няма и един.

good posting

Де да можеха повече хора в тоя форум да се изразяват така :roll:

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2008 19:39 

Отбор: Ботев (Враца)
Хаха, моите заплахи ли ви отказаха да ходите на Враца...аз няма да съм там, така че спокойно! На моменти много ме радвате какви сте фенове, но понякога и идея си нямате какво правите на стадиона и простотията ви идва много!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Окт 2008 23:24 
Black&White Till We Die

Изображение

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2008 01:55 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
привет врачански юнако,имам един въпрос към теб-эащо эа толкова години нито един път не посетихте нашето градче??? :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2008 02:16 

Привет, Горно-оряховски воеводо, причината лично да не съм посетил китното ви градче е че вече 6 години не живея в България и когато тече сезонът аз логично съм зает! Нямам идея защо фенкуб Ботев Враца Завинаги не пътува до Горна, предполагам защото сте далеч, никога не сте в челото на групата или ние сме разочаровани от нашите! Може да попиташ потребител павето88, който организира екскурзиите от Враца.
От друга страна аз не съм видял вие да пътувате до Враца много често, доколкото съм чел тук сте ни гостували само веднъж?!?!?
Надявам се изчерпателният ми отговор задоволява твоето любопитство, макар не аз да съм точния човек, когото да питаш!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Окт 2008 09:59 
Аватар

Абе вий човек ще каже, че сте някви бивши играчи като ви гледа номерата :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Окт 2008 11:07 
van_kok написа:

Уцелваш нещата донякъде,затова се пускаме по терена ;)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 24 Окт 2008 12:40 
Добър приятел на сайта
Аватар

van_kok написа:

Това е дублиращия отбор ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2008 16:49 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Привет, Горно-оряховски воеводо, причината лично да не съм посетил китното ви градче е че вече 6 години не живея в България и когато тече сезонът аз логично съм зает! Нямам идея защо фенкуб Ботев Враца Завинаги не пътува до Горна, предполагам защото сте далеч, никога не сте в челото на групата или ние сме разочаровани от нашите! Може да попиташ потребител павето88, който организира екскурзиите от Враца.
От друга страна аз не съм видял вие да пътувате до Враца много често, доколкото съм чел тук сте ни гостували само веднъж?!?!?
Надявам се изчерпателният ми отговор задоволява твоето любопитство, макар не аз да съм точния човек, когото да питаш!

Надявам се в Грьонинген да има добри ушни лекарчета , че да те оправя да чуваш и с 2-те уши.... а и да виждаш с 2-те очи , че явно и това ти е проблем...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Окт 2008 20:28 
трябва ви да сме на предно място,че да сме предизвикателствяо или просто липса на смелост е причината ? :suspect:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 24 Окт 2008 20:37 
Аватар

начи,мастера да баде кадето си иска тва си е негово право,и нека ако искат да си измислят о6те 100 причини за тва че не са идвали в горна,сигурно в павликени и лясковец е било по готино за гостуване,ние колкото можем си подкрепяме отбора и не се оправдаваме с стачки и временни класирвания и стига за нас кви сме що сме,всеки да си гледа своето дереже,и плс ако пишете относно мача с враца,отворете тема ,аиде успех на сички :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Окт 2008 15:11 
Аватар

r.h. написа:
van_kok написа:

Така ли? Играят ли в момента в някоя група :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Окт 2008 15:56 
Аватар

van_kok написа:
r.h. написа:
van_kok написа:

Така ли? Играят ли в момента в някоя група :?

да,в А група :0066:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 21:16 
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКПРЕПАТА - НЕ МОГА ДА ОПИША КАКВО ИЗПИТАХ КОГАТО ОТ ЕДНА КОЗЯ ПАТЕЧКА СЕ ПОЯВЯВАТ С ПЕСНИ И ЧЕРНО-БЕЛИ ФЛАНЕЛКИ ТЪЛПА ОТ ХОРА ИЛИ КАК ПРИ ИЗРАВНЯВАНЕТО БЯХТЕ ЧЧАСТ ОТ НАС ПРИ РАДОСТТА ОТ ГОЛА !ТОВА СА МОМЕНТИ КОЙТО ОСТАВАТ ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ КОЙТО СА МЕ НАКАРАЛИ ДА НАСТРЪХНА ОТ ВЪЛНЕНИЕ И ЗНАЙТЕ ЧЕ ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ВАС НЕЗАВИСИМО НА ТЕРЕНА ИЛИ ИЗВЪН НЕГО - САМО ЛОКО ГО !!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 21:37 
Аватар

Добре Дошъл във форума Лъчо :D

A.C.A.B

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008 16:22 

Лъчо, немалка част от нас са се наслаждавали на играта на баща ти, сега се наслаждаваме на твоята, пожелавам ти , а и на себе си пожелавам да сме живи и здрави да гледаме играта и на Русев трето поколение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2008 15:54 
Лъчо ти си моята гордост :first: !Обичам те , братчето ми{}

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 120 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 74482 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 2-2 Локомотив(София)
Форум: Берое (Стара Загора)
Lorenco 40960 29 Ное 2006 01:08
от bigfish
Преглежда непрочетените мнения История на футбола в Горна Оряховица
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Anonymous 36636 24 Окт 2010 15:06
от atolco
Преглежда непрочетените мнения 07.02.2007 г. с Локомотив-Пловдив в Пазарджик
Форум: Локомотив 1926 (Пловдив)
Anonymous 46183 29 Яну 2007 11:42
от mclaren_fen
Преглежда непрочетените мнения Локомотив Пд - резултати в "А" група