Ogi написа:
За прибадането и ходенето в болница е пълна измислица, много се смях като чух за това. В нощта на избора всички включително и аз бахме в щаба. При нас бяха и от щаба на ПРИЗ които уж ни подкрепяха на балотажа. Когато почнаха да идват резултатите от отделните секции видяхме на къде отиват нещата и ни се скапа настроението няма спор. Когато окончателно се разбра че губим, Никола Колев като бивш кмет и Георги Рачев като бивш председател на Общинския съвет отидоха до щаба на ГЕРБ и им честитиха победата, абсолютни джентълменска постъпка. После Колев дойде благодари на всички които работихме за него и хвана жена си под ръка и си тръгна. След това се виждахме и сме се чували по телефона, беше и на първата сесия, но за болници въобще не е ставало дума.
Относно хотели, аз нямам такава информация, Ultras ако иска може да каже повече нещо повече по темата
Мисля да се въздаржа от какъвто и да е коментар...... живеем в град , в който всички се знае и невиждам смисъл да коментирам....
Оги

даваиии 20 г. ракияяя

))) мисля , че обешанието си е обещание , аз ще видя да взема салатите и да сложим краи на тези излишни коментари ....