bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юли 2025 06:38

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 43 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Ботев (Димово) 2:3
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2010 23:09 

Вкарал Светли 3 гола на БДИН, вече може да окачва за пореден път бутонките и да се хвали докато е жив, че е бил БДИН. Ами вратаря Руслан, очаквам сега Гого, Иван и Драган, да се включи и да каже колко е велик жоровия отбор, като хванеше топката само се въргаляше с нея по терена като дресирана мечка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2010 23:17 
Аватар

vd написа:
Димово едва ли играха нещо по различно от предните си два мача. Жоро сега ще ги позлати, те може друг мач като гости да не вземат ама сега биха, защото насреща им не беше отбор който може да играе заедно. Иначе отново имаше доста публика на стадиона имаше и бивши играчи на БДИН които играят на други места да се кефят на тази загуба на БДИН. Не знам какво толкова се радват някои на бившите играчи на БДИН които играят в Димово, та те 10 години само във В група с Жоро искат да играят. Защо Данчо за толкова години не си взе тапия за Б група, защото не искат с Жоро да вкарат отбора на който са начело в Б група. Този новият отбор на БДИН поне има поставена цел и са обезпечени финансово само дето отбор за 1 месец не се прави.

Първия мач на "Димово" не съм го гледала, но бях на домакинския им мач с Горна Оряховица. Определено няма нищо общо с играта им днес. Днес момчетата се чувстваха у дома си, имаха стимул, който, може би съм идеалистка, но не смятам, че са обещания за позлатяване.
И сега ще ти отговоря и за това защо ме радва играта на бившите ни играчи. Защото, vd, за мен футбола е тръпка. Тръпка, която не изпитах при първия домакински мач на Бдин - та аз дори не знаех името на нито един "видински" футболист от отбора, с изключение на Боянов. Това определено не е моят отбор. А на сила хубост не става.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2010 23:30 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Още един съсед препъна Бдин

След като в миналия кръг Бдин /Видин/ бе неочаквано надигран от по-малкия си брат Балкан /Белоградчик/, сега това стори и друг съсед от същата област - Ботев /Димово/. 800 видински фена станаха свидетели на излагацията сътворена от любимците им на стадион „Георги Бенковски". Комшиите от Димово биха с 3:2, а накрая удариха и греда. Любопитното е, че почти всички футболисти на Ботев миналия сезон играха за видинския клуб. От тях герой стана Светлин Цветков, който реализира хеттрик.

За Бдин всичко тръгна накриво още от самото начало. В 3-ата минута Цветков надбяга защитник и с удар по тревата даде голов аванс на Ботев. След още толкова време Сашо Соколов игра с ръка и съдията Илиян Маринов свири дузпа за домакините, която опитния Иван Гемеджиев вкара за 1:1. Развръзката настъпи само за 360 секунди през второто полувреме. Първо в 63-ата минута Цветков стреля с глава за 1:2. Пет минути след това капитанът на видинчани Боби Боянов репликира съдията и видя за втори път жълтия, а веднага след това и червен картон. Буквално след подновяването на играта отново Цветков овладя и с прехвърлящ удар доведе до 1:3. Бдин се вдигна щурм. Силите на играчите му обаче стигнаха само до в гол на Милчов в 72-ата минута. Няколко по-късно пък Начев от гостите уцели и гредата.

Северозападна В аматьорска футболна група - III кръг - резултати
Ситомир /Никопол/ - Спартак 1919 /Плевен/ 0:1
Академик /Свищов/ - Гигант /Белене/ 3:0
Самоводене /Самоводене/ - Локомотив /Дряново/ 4:1
Янтра /Габрово/ - Ботев /Козлодуй/ 1:1
Локомотив /ГО/ - Локомотив /Мездра/ 1:2
Бдин /Видин/ - Ботев /Димово/ 2:3
Левски /Левски/ - Балкан /Белоградчик/ 1:0
Торпедо /Борован/ - Трявна /Трявна/ 5:1

Класиране след III кръг
1. Спартак 6:0 9
2. Ботев /Козл./ 9:1 7
3. Янтра 6:2 7
4. Академик 13:6 6
5. Ситомир 7:2 6
6. Локомотив /Мз/ 4:1 6
7. Левски 3:3 6
8. Ботев /Д/ 5:6 6
9. Балкан 2:2 4
10. Бдин 5:4 3
11. Торпедо 5:4 3
12. Самоводене 4:5 3
13. Трявна 4:9 3
14. Локомотив /ГО/ 3:5 1
15. Гигант 1:10 0
16. Локомотив /Др/ 1:17 0

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2010 23:32 

Отбор: ЦСКА (София)
За какво се дразните за тия смешници?Бдин от миналата,победи Бдин от тази година.И бих казал горе-долу заслужено.А искам да ви попитам на резервната скамейка на екс-Бдин имаше един,който много ми приличаше на Митко вратарчето(само викаше и размахваше ръце),дали Митко Димитров играе там?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 13:23 
Аватар

Е те и миналия сезон така бяха.На тренировките уж като зверове,а в официалния мач като,че ли за 1-ви път играят заедно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 14:07 
Аватар

Нов провал за Бдин

След като в миналия кръг Бдин (Видин) бе неочаквано надигран от по-малкия си брат Балкан (Белоградчик), сега това стори и друг съсед от същата област Ботев (Димово). 800 видински фена станаха свидетели на излагацията сътворена от любимците им на стадион „Георги Бенковски”.

Комшиите от Димово биха с 3:2, а накрая удариха и греда. Любопитното е, че почти всички футболисти на Ботев миналия сезон играха за видинския клуб. От тях герой стана Светлин Цветков, който реализира хеттрик. За Бдин всичко тръгна накриво още от самото начало. В 3-ата минута Цветков надбяга защитник и с удар по тревата даде голов аванс на Ботев.

След още толкова време Сашо Соколов игра с ръка и съдията Илиян Маринов свири дузпа за домакините, която опитния Иван Гемеджиев вкара за 1:1. Развръзката настъпи само за 360 секунди през второто полувреме. Първо в 63-ата минута Цветков стреля с глава за 1:2. Пет минути след това капитанът на видинчани Боби Боянов репликира съдията и видя за втори път жълтия, а веднага след това и червен картон. Буквално след подновяването на играта отново Цветков овладя и с прехвърлящ удар доведе до 1:3. Бдин се вдигна щурм. Силите на играчите му обаче стигнаха само до в гол на Милчов в 72-ата минута. Няколко по-късно пък Начев от гостите уцели и гредата.

Football24.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 16:35 

from_VidiN написа:
vd написа:
Димово едва ли играха нещо по различно от предните си два мача. Жоро сега ще ги позлати, те може друг мач като гости да не вземат ама сега биха, защото насреща им не беше отбор който може да играе заедно. Иначе отново имаше доста публика на стадиона имаше и бивши играчи на БДИН които играят на други места да се кефят на тази загуба на БДИН. Не знам какво толкова се радват някои на бившите играчи на БДИН които играят в Димово, та те 10 години само във В група с Жоро искат да играят. Защо Данчо за толкова години не си взе тапия за Б група, защото не искат с Жоро да вкарат отбора на който са начело в Б група. Този новият отбор на БДИН поне има поставена цел и са обезпечени финансово само дето отбор за 1 месец не се прави.

Първия мач на "Димово" не съм го гледала, но бях на домакинския им мач с Горна Оряховица. Определено няма нищо общо с играта им днес. Днес момчетата се чувстваха у дома си, имаха стимул, който, може би съм идеалистка, но не смятам, че са обещания за позлатяване.
И сега ще ти отговоря и за това защо ме радва играта на бившите ни играчи. Защото, vd, за мен футбола е тръпка. Тръпка, която не изпитах при първия домакински мач на Бдин - та аз дори не знаех името на нито един "видински" футболист от отбора, с изключение на Боянов. Това определено не е моят отбор. А на сила хубост не става.

Определено и мен са ме радвали в повечето мачове, но не са ме радвали в мачовете с Монтана 1-2, Дебелец 0-1, Враца 1-2,Драганица 0-1, Криводол 2-4 за които съм сигурен, че не играха както трябва. Не ме радваше това, че за тези 8-9 години откакто Жоро пое отбора да нямаме цели и тъкмо тръгнат добре почва публиката да идва на стадиона и хоп изиграят някой фарс тук във Видин. Не ме радваше крайното класиране за тези години защото знам, че можеха винаги да са първи. Ще ти дам един пример в продължение на 2-3 години преди време основни и млади играчи на Уест Хям Юнайтед като Карик, Джо Коул, Лампард, Кануте, Дефоу преминаха всички в Тотенхем Хотспърс и не вярвам феновете на Уест Хям да са станали привърженици на шпорите заради тези играчи, така и аз може целият отбор на Димово без един играч да са играли в БДИН аз няма да им следя развитието, просто са друг отбор за мен. БДИН има много добри играчи в момента като единици, но за жалост все още не са започнали да играят като отбор. Всички се надяваме това да стане по-бързо и както сте забелязали на последните 2 домакински мача от В група имаше повече публика отколкото на последните 3-4 мача от Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 21:49 
Аватар

Да, хората са различни, гледните точки и усещанията -също. Успех на твоя отбор в първенството. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 23:51 
Аватар

Нямам думи ПАК,седя си и гледам мача и по едно време гледам некви не добре с главата хора как се радват на Димово,абе хора вие ако сте за Димово клетката знаете каде е,там ще ви затвориме и няма да ми викате по главата,ако има някой който е за Димово да отива на страницата на Димово,тук работа няма,мен ми писна да чета и да гледам как некви фенове на Бдин (Видин) се кефят на други отбори и се радват на техния успех,еми аре малко се по засрамете,писна ми от двуличници и от секви индивиди,и малко ме интересува че бившият отбор на Бдин сега играе за Димово,за мен тези футболисти вече не са никакви,да играят ако искат и за с. Плакудар през ...... ми е,тук се радваме на Бдин тук,тук пишем за него както лошо така и добро,тук мислим и расъждаваме,еми стига вече,Белограчик,Димово,Грамада, и на баба му газа,села като села,немога да разбера момчетата кво се притесняват от тези ИЗМРЕЛИ отбори,може да падаме но аз подкрепям отбора до край и ще викам за Бдин винаги,както в Белограчик съм викал така ще ида да викам в Димово,слабо ме интересува някой !!!! Успех момчета сичко друго зат вашият гръб !!!!!!

Само Бдин (Видин)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Авг 2010 02:58 
Аватар

vidinskia написа:
Нямам думи ПАК,седя си и гледам мача и по едно време гледам некви не добре с главата хора как се радват на Димово,абе хора вие ако сте за Димово клетката знаете каде е,там ще ви затвориме и няма да ми викате по главата,ако има някой който е за Димово да отива на страницата на Димово,тук работа няма,мен ми писна да чета и да гледам как некви фенове на Бдин (Видин) се кефят на други отбори и се радват на техния успех,еми аре малко се по засрамете,писна ми от двуличници и от секви индивиди,и малко ме интересува че бившият отбор на Бдин сега играе за Димово,за мен тези футболисти вече не са никакви,да играят ако искат и за с. Плакудар през ...... ми е,тук се радваме на Бдин тук,тук пишем за него както лошо така и добро,тук мислим и расъждаваме,еми стига вече,Белограчик,Димово,Грамада, и на баба му газа,села като села,немога да разбера момчетата кво се притесняват от тези ИЗМРЕЛИ отбори,може да падаме но аз подкрепям отбора до край и ще викам за Бдин винаги,както в Белограчик съм викал така ще ида да викам в Димово,слабо ме интересува някой !!!! Успех момчета сичко друго зат вашият гръб !!!!!!

Само Бдин (Видин)

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ ТАКА Е И НА МЕН МИ ПИСНА ОТ ДВУЛИчНИЦИ...НАЙ-МЕ ИЗДРАЗНИ ТОГАВА КОГАТО ДИМОВО СЕ ПРИБРАХА И ВСИчКИ ИМ ПЛЯСКАХА МАЛЕ ЕБАТИ ДЕБИЛщИНАТА КЪДЕ щЕ ПЛЯСКАМ НА ТИЕ ИЗБЕКЯРИ КОГА БЯХА В БДИН НЕ ИГРАЕХА А САМО СЕ ЛИГАВЕХА А СЕГА КОГА ИГРАЯТ СРЕщУ БДИН ИГРАЯТ НА МАКС КАКТО СИ ТРЯБВА ПРАВЯТ КАКВО ЛИ ТИ НЕ САМО ДА ПОБЕДЯТ ТИЕ ИЗБЕКЯРИ НЕщАСНИ .... ОМРАЗНА МИ ОТ ТИЕ И КОИТО МУ СЕ ПИшЕ ЗА ТЯХ ИМА СИ ФОРУМ НА ТОЗИ ОТБОР ДА ЗАМИНАВА.... :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2010 12:23 

Отбор: Несебър (Несебър)
Пичове, има един важен въпрос - общината как е, зад отбора ли е или не? и ако Да, то кой от общината - сериозен човек ли е или крадец?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2010 15:19 
Аватар

еми те полувината са приятели на футблис4етата на ботев,другите на даната и ко.така4е за тях е нормално да се радват,но незнам кое по нормалното от това да се подкрепя лубимият ни отбор-бдин(ВИДИН)Все пак защитават цветовете на нашия град.неможе изведнъж да има 5 продажника от видин във димово и хоп ние сме фенове на ботев,нима тези които играят сега за бдин не им пука.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2010 15:35 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
izumrud_fc написа:
Пичове, има един важен въпрос - общината как е, зад отбора ли е или не? и ако Да, то кой от общината - сериозен човек ли е или крадец?

Що годе седи ,но не изцяло ,а за човекО по скоро клони към 2-то !!!

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Авг 2010 18:32 

vd написа:
Вкарал Светли 3 гола на БДИН, вече може да окачва за пореден път бутонките и да се хвали докато е жив, че е бил БДИН. Ами вратаря Руслан, очаквам сега Гого, Иван и Драган, да се включи и да каже колко е велик жоровия отбор, като хванеше топката само се въргаляше с нея по терена като дресирана мечка.

ДОСЕГА ЖОРО БЕшЕ ВИНОВЕН НА БДИН СЕГА И ВРАТАРЯ РУСЛАН Е ВИНОВЕН НА БДИН чЕ Е БАВЕЛ ВРЕМЕТО!
АЙДЕ НАМЕРЕТЕ КРАДЕЦА В УПРАВАТА И ГО ИЗГОНЕТЕ НЕ СЕ РАЗПРАВЯЙТЕ С ГЛУПОСТИ!!!
MOM4ETATA NA BDIN OT 2 MESECA NE SA ZEMALI PARI KAK ISKARE DA IGRAQT!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Авг 2010 20:03 
Аватар

Vidinskia, хайде да не се обиждаме. Разбирам разочарованието ти, че не излезе прогнозата за 6:0 - личеше си по физиономията ти след мача, но това не е повод да квалифицираш хората като "не добре с главата". Защото май повечето на стадиона доколкото видях изпратиха "гостуващия" отбор с овации - нямаше да се съберем в кошарката за гости... :D
Един незадължителен съвет - подкрепяй който отбор искаш, но се научи да бъдеш толерантен и уважавай мнението на другите...
P.S. И ако имаш желание, можем да пътуваме до Димово заедно. :pirat: Поздрави :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Авг 2010 20:40 

И в Белоградчик играят няколко бивши играчи на БДИН, няма ли да се появят фенове и на Балкан. Сега Жоро се е преместил в Димово, догодина може да ги премести в Арчар и т.н. докато се откаже. А Гого да не бере грижа за заплатите в БДИН щото много хора във Видин можем да си мечтаем за тези пари които вземат някои от тях. Всичко им е подсигурено само трябва да вземат по 3 точки на мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Авг 2010 20:48 

Mиналата година същите тези играчи на Димово на призиви "айде играйте бе", някои викаха "ела играй ти бе" и ще им се радват, че били БДИН. В интерес на истината играчите от сегашния БДИН се чувстваха като гости на стадион Георги Бенковски щото половината публика от тези може би 800-900 души бяха против тях, щото в Димово играят техни приятели, братовчеди,братя и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2010 00:07 
Аватар

from_VidiN написа:
Vidinskia, хайде да не се обиждаме. Разбирам разочарованието ти, че не излезе прогнозата за 6:0 - личеше си по физиономията ти след мача, но това не е повод да квалифицираш хората като "не добре с главата". Защото май повечето на стадиона доколкото видях изпратиха "гостуващия" отбор с овации - нямаше да се съберем в кошарката за гости... :D
Един незадължителен съвет - подкрепяй който отбор искаш, но се научи да бъдеш толерантен и уважавай мнението на другите...
P.S. И ако имаш желание, можем да пътуваме до Димово заедно. :pirat: Поздрави :a006:

Значи не се познаваме но мисля че е НЕНОРМАЛНО да влизат фенове на Бдин (Видин) на стадиона и да излизат фенове на Ботев (Димово) направо нямах кръв в мен,това ако не е странно според теб незнам кое по странно може да бъде в този град.Дойдох 2-рото полувреме гледам резултата 1:1 по едно време,чудя се кой играе,по едно време Ботев вкарват после пак после и Бдин и направо си викам "стига бе до тук ли стигнахме да се гоним със Ботев (Димово) в резултата",седнах на трибуните чудих се чудих се и накрая реших да си ходя след като се скъсах да викам а всички около мен само мълчаха и се чудеха как да се посмеят и почешат,онзи ден бях на басейна във Враца (басейна се намира до стадиона на Ботев (Враца) и както се къпех и се чувах песни защитаваха свойте,хората мислят а ние само се чудим как а те вече го правят,ако ми кажеш в това "мачле" кои бяха фенове на Видин ще ти кажа всички,ако ме питаш кои са фенове на Ботев пак ще ти кажа всички,което не е нормално,много е ненормално,бях на мача с Белограчик,само аз си виках за Бдин МАМКА МУ ЗАКЛЕВАМ СЕ само аз си виках и се ядосвах,около мен всеки ме гледа,не ме интересуваше,аз подкрепям до последно,как да ти обясна че всички ме издразниха на стадиона,това не са фенове това са збирщина хорица,малко да разпуснат и да оставят жената да чисти на спокойствие :D незнам ама вече ми е много смешно.Относно ходенето до Димово ще се разберем,стига да ми пишеш :) . Пак подчертавам не съм казал че всички са "не добре с главата" просто имах предвид с този израз че хората се решили на който им хареса да се радват,то нестава така,това нещо е смешно,феновете на Бдин са фенове на Бдин а не на Старопатица,малко реализъм моля.Това ме дразни,това ме нервира,не ме разбирай погрешно !

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 43 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 92504 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 211744 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 243480 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 47504 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Ботев срещу другите!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 833 01 Ное 2006 03:23
от r.h.