bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 22:29

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 42  Следваща

Оптимистични ли сте относно предстоящия сезон?
Да, вярвам, че ще се представим по-добре от тази година. 71%  71%  [ 41 ]
Ще се представим на горе-долу като този сезон. 17%  17%  [ 10 ]
Не, по-скоро съм песимистично настроен. 12%  12%  [ 7 ]
Общо гласове : 58
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 21:03 

Отбор: Ботев (Враца)
Като отвориш речника под "дървен философ" седи снимка на един наш съфорумец, прочут с безкрайните си параграфи, в които няма и една права мисъл! :)
Всъщност има малко право човека - ако даден човек дава пари и всичко е прозрачно няма голямо значение дали е турчин, евреин или ганаец...не че има много честни турци и евреи!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Подготовка, Селекция, Очаквания за сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 21:54 
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
Извинявам се че пак пиша тука не много по темата,но да покажа ако някой го интересува за какво точно става въпрос и какво да не допускате никога да се случи с вашия отбор. http://www.beroe.eu/topic/73 -тук е описано всичко както са наистина нещата,всчико е политика и интереси на наш гръб.И тук също http://www.sportcafe.bg/id_1616994554_P.Бг футбола е мъртав отдавна всичко е интереси и политика.Горко ни нас феновете които си обичаме отборите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 22:34 
Аватар

Ебаси майката и злоба.Не ми дреме,че ме обиждате.Аз съм си пич и затова ще защитавам интересите на Ботев докрай,дори и да не съм прав.Аз съм щаслив,че наесен Ботев ще го има и това е най-важното.Няма да отговарям на обидите,защото знаем поговорката....!Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 23:21 
Аватар

Е, за т'ва обичам тоя форум! :mrgreen:

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2010 23:57 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Като отвориш речника под "дървен философ" седи снимка на един наш съфорумец, прочут с безкрайните си параграфи, в които няма и една права мисъл! :)
Всъщност има малко право човека - ако даден човек дава пари и всичко е прозрачно няма голямо значение дали е турчин, евреин или ганаец...не че има много честни турци и евреи!

Имам една торба с пари у нас, ако искаш ела да ти я дам и я раздели с момчетата от агитката!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 00:32 
Аватар

Като видя ново мнение на Форца и веднага се досещам какви последствия ще има... :lol: Неговите политики не могат да бъдат разбрани от форумниците ни :silent: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 01:41 

Малии и тая Майка Тераза дето защитава интересите на Ботев...какви интереси защитаваш, бе...пич...седиш по цял ден и философстваш в интернет...то Ботев има огромни интереси в тоя форум, даже бъдещето му зависи от това дали ти ще изкоментираш нещо! Поговорката е - Който много знае - бързо остарява! Чесно казано последното му мнение е нещо като диагноза - не ме грее, че целия свят ме мисли за прасе, аз си знам, че не съм...грух! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 10:40 
Аватар

Форца или си пич,или абич ! Ти решаваш от кои си ;) !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 11:27 
Аватар

http://shansnews.vratza.com/bg/botev-si-vrashta-shash/

http://www.blitz.bg/sport/article/63532

Медиите фалираха преди малко Видима и Криводол.Ние сме в колапс.Все пак, аз невярвам на медия като меридиан мач.Можете да започнете с обидите.Въпреки пресната жълта новина съм оптимист.Само Ботев

Медии като меридиан мач и тема спорт,за мен са повече от жълти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 11:30 
Аватар

За комшията Шаш няма да коментирам.Щом и той стана футболист,бг футбола наистина върви надолу.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 11:36 

Форца той наистина е жълт , обаче съм склонен да им вярвам този път ... Виж какво става опитват се да продават футболисти , не купуват никой , мълчат като ***** , взимат звезди , които в 24 мача имат 3 гола ... Я се позамисли малко :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 11:54 

Шморца, какво ми цитираш смешни новини...това аз го казах преди една седмица! Не знам как така се мислиш за супер пич, след като единственото, което правиш е да копираш статийки от сайтове, които всеки вече е прочел със сутрешното кафе! Иди до стадиона, разпитай, звънни на твоя човек Веско за информация...така правя аз, но какво ли знам...ти ЗАЩИТАВАШ интересите на Ботев! Трябва да звъннем да те номинират за Нобелова награда за мир, защото ако Ботев тръгно като хората в шампионата, то ще е най-вече от твоето писане във форума, което ще е ЗАЩИТИЛО интересите ни!

Цитат:
Задава се падение за ГЕРБ във Враца на идните избори и колко подходящо задаващият се провален сезон ще съвпадне, че на феновете да им е прясно кой какво е свършил! Доколкото разбрах никой не е работил по селекция, никакви играчи не са търсени, сегашните с изтичащи договори също не са търсени за нови и някои от тях ще се насочат към Бяла слатина, Криводол и Берковица. Спонсори също не са търсени, а пари няма! След няколко седмици сигурно форцапрасе ще е хипер доволен, когато на подготовка ще заминат половината от старшата и Данчев, но той Сашо залага на младите играчи и със сигурност всичко ще е комплектовано до перфекшън!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 12:05 
Аватар

http://www.football24.bg/?gg=3&hh=4&ii= ... 7906&mm=58

Е поне към Криводол няма да са.Те май ще се предлагат на нас.Както и да е.От източник който е говорил с Пламен Николов,май наистина няма много пари.Въпреки всичко съм спокоен,защото сме общински отбор и няма да фалираме.Има още време докато започне първенството и все отнякаде ще дойдат пари.А играчи колкото искаш на пазара.С фалирали вече 9 отбора,все някой ще дойде и при нас.Оснавната надежда която имам е в идващите избори.Няма как Шахов да си позволи да загуби толкова гласове,а и знае,че всеки глас е ценен.С 2ма министри ще е позорно да не се намерят пари.Още съм оптимист.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 12:07 
Аватар

А и как да вярвам на медии,които миналата седмица писаха,че примерно Видима има сигурен бюджет от 2млн,а сега са пред разпад.А и моя човек там не ми е казал,за нещо от сорта на фалит в Севлиево.Вестници като Мач,Тема и т.н нетрябва да се коментират.Те са вредни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 13:38 

Хахаха, много ми е смешно как няколко дни след като аз кажа нещо, шморца го повтаря и после се изкарва големия пич, който защитава интересите на Ботев...ми хайде защити ги де, извади 1 милион лева и защити нещо...или професионалното форомуване е някаква нова длъжност в Ботев, която носи пари? :) :) :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 13:48 

Между другото ситуацията наистина не е чак толкова лоша, колкото някои играещи си на журналисти паразитни елементи се опитват да изкарат. Има завист и яд в някои хора, но ако проследим самата "статия" ще видим, че в нея има противоречие - нещо типично за авотри, които сигурно нямат журналистическо образование и просто се мъчат да всяват смут! В Понеделник ще видим колко журналисти ще присъстват на тренировката и както се гласим да ходим и ние може някои от тях да си тръгнат пребити! Хем има 100 000 лева, хем няма 30 000 за депозит...не е ли парадоксално?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 14:36 
Аватар

http://www.football24.bg/?gg=3&hh=4&ii= ... mm=58&nn=6

Ето доказателство.Гадни преписвачи.Научилиса се още от училище да преписват.Вчера пуснах тото,но не нямам и тройка.Надявах се на шестица,за да затворя устата на някои и да помогна на любимия отбор. :D Отивам да гледам позора на сърбите и се надявам довечера,да не закрият вече футбола във Враца, скапаните журналисти.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 15:19 

Позора е немски до момента, по-смешен футболист от Клозе няма днес! Иначе вземи ела на тренировката в Понеделник да се запознаем, да пием по едно кафе, да хвърлим боб! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 15:29 

Знчии изобщо не си правете илюзия , че вие двамата ще си говорите на живо :030: Всички барабар с футболистите ще си тръгнат от тренировката !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 15:42 

Аз ще съм там, ще е жалко ако и той е там да не дойде да се погрижим за благоденствието на Ботев! :) Ако трябва ще си взема лаптопа, че аз да говоря а живо, а той да ми отговаря он-лайн! :)
В сериозния тон от Криводол веднага сецнаха малоумните журналистически писания, че те фалирали...сега вместо мълчание Шахов тябва да излезе с един прес рилийс и да направи същото. Да си каже - да, имаме проблеми, но те са навсякъде, все пак е криза! За фалити няма какво да говорим! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 16:54 
Аватар

Дай боже всекимо такъв позор като Сърбия и такъв нападател като Подолски за съперник.Уважавам намерението на някои да успокоят топката и напрежението,което е похвално.Но мнението трудно ще си променя.Аз следя от близо ситуацията около Ботев и не е по нета, както се опитват някои да изкарат.Какво да направя,че съм голям оптимист.Вярвам на отбора,а не на медиите.Но всяко внимание на медиите към Ботев е крачка напред за нас,макар и често да е негативно мнението им за нас и се пишат постоянно глупости.Ако ръководството се връзва на всяка дума на медиите,ще станат по- големи глупаци от тях.Радостно е и,че се разбра,че има криза и няма как да извадим 2млн за да ни е всичко по вода.Когато ръководството работи,парите сами ще си дойдат.Само Ботев.Мир и нека почетем с минута мълчание,убийците на Ботев в медиите.Както знаем всичко във държавата е политика и тя не подминава и футбола.Много партии искат да се харесат на хората които необичат футбола и затова дават и най-милото да спечелят някой глас на идващите избори.Дано с тези мръсни пари, свещи да си вземат.(Пример е как на полусезона се подхвана атака да станем АД и как ще се наливат милиони.Видяха,че нестава по този начин и сега се опитват по по лесния,тоест да ни фалират изкуствено).Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 18:18 

След малко ще припадна :014: :022: :021: :021:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 20:59 
Аватар

И аз!Колко ми е кеф, че създадох темата. :first:

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 21:14 

От колко часа е тренировката в Понеделник ? Че съм навит да дойда :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 22:04 

За човек, който "следи отблизо Ботев", шморца, е шокиращо че разбираш за финансовите ни проблеми в средата на Юни, при положение, че с Жоро си говорим за това от мача с Видима насам! Май се опитваш да се изкараш някакъв много голям капацитет, но просто вода през тази теза не тече! :) Но ти си много вътрешен де, ти знаеше, че ще правим 700 000 лева от ТВ права, на малко име си с Чавдар и Пламен...направо да се чудим като знаеш толкова защо нищо съществено не казваш, а само цитираш сайтове! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 42  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 194386 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 203567 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 240227 19 Окт 2009 22:34