bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 02:19

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 313 мнения ]  Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Автор Съобщение
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2010 00:22 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
vampira89 написа:
A хич? Тва са си 16 човека. Кой др отбор дойде с агитка? Може би пенсионерите от Чавдар Етр или па детската градина от Видин.

Ботев Вр и Етър са ВЕЛИКИ отбори и единствени в тая Б гр. Колкото и да си мерим пишките успехите са си беспорни и мястото и на 2-та отбора е в А гр. На терена сме врагове, дори и извън него може да се сбиеме ама може и да седнеме и да се напиеме.
Вместо са се ядеме ние,ми погледнете др жалки, нищожни отборчета като Монтана, Банско, Пирин Гд, Малеш, Спортист Своге, Калиакра и др такива. Те са смешните, те нямат стадион, нямат фенове, нямат никаква история, но имат най-важното Пари, спонсори и др. и за тва се праат на велики а всъщност са никакви. Аз искам да попитам. Къде е Марек? Къде саСпартак Плевен, Спартак Варна? Къде е Дунав Русе,Добруджа? Къде са Етър и Ботев Вр

Няма смисъл да им обясняваш,сега ще кажат че им се мазним....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Ное 2010 01:50 
Аватар

vampira89 написа:
A хич? Тва са си 16 човека. Кой др отбор дойде с агитка? Може би пенсионерите от Чавдар Етр или па детската градина от Видин.

Ботев Вр и Етър са ВЕЛИКИ отбори и единствени в тая Б гр. Колкото и да си мерим пишките успехите са си беспорни и мястото и на 2-та отбора е в А гр. На терена сме врагове, дори и извън него може да се сбиеме ама може и да седнеме и да се напиеме.
Вместо са се ядеме ние,ми погледнете др жалки, нищожни отборчета като Монтана, Банско, Пирин Гд, Малеш, Спортист Своге, Калиакра и др такива. Те са смешните, те нямат стадион, нямат фенове, нямат никаква история, но имат най-важното Пари, спонсори и др. и за тва се праат на велики а всъщност са никакви. Аз искам да попитам. Къде е Марек? Къде саСпартак Плевен, Спартак Варна? Къде е Дунав Русе,Добруджа? Къде са Етър и Ботев Вр

в Б група, където е по-интересно, а от догодина ако ги съберат двете Б групи ще се изкъртиме, ше влезат и Ботев Пловдив, Дунав Русе, Добруджа, Етър, всъщност нема смисъл да изброявам, само Горна ще липсват!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Купа на България 2010/11
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2010 04:05 

Абе аз все се надявам , че един ден А гр ще изглежда така : Левски , Цска , Славия , Ботев , Ботев Пд , Локо Сф , Локо Пд , Етър , Добруджа , Марек , Спартак Пл , Спартак Вн , Дунав , Ч.Море , Нефтохимик , Берое , и тогава пак ще се изкъртим :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2010 11:44 
БОЛЯРИ

r.h. написа:
naster1 написа:
Ранглистата с крайните позиции, едва ли е добър критерии

Позволи ми да не се съглася.

Иначе се радвам, че дискусията може да се води и в съвсем друго русло от досегашното. Пожелавам ви успех по пътя към А група... но на баражите ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Ное 2010 12:24 
Аватар

Бъркаш пич,вие ще играете баражчета.Срещаме се още в 2 кръг от пролетта и тогава вече след този ма4 според мене ще се правят вече конкретните изводи за по-крайно класиране.

ИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Ное 2010 13:11 
БОЛЯРИ

vampira89 написа:

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Ное 2010 13:12 
Добър приятел на сайта
Аватар

naster1 написа:
r.h. написа:
naster1 написа:

Разбира се, но е хубаво да се обосновеш.

Мисля, че ранглиста с крайни позиции, може да бъде добър критерии, но не и изготвена по този начин.
Аз бих те попитал, според теб Спартак Пд по велик и успял отбор ли е от Етър?
Защото според тази ранглиста е така. И това се дължи не на друго, а на това, че имат и един сребърен медал в повече. Иначе най-често за завършвали на 9-то място.
Не съм съгласен също и че Нефтохимик или Спартак Сф заслужават по-предно място от Ботев Вр, само заради факта, че имат сребърен медал.
За да бъде по-обективна ранглистата, би трябявало всяка крайна позиция да носи определен брой точки. Тогава поравно ще натежат крайните позиции от една страна и изиграните сезони в елита от друга. С това съгласен ли си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Ное 2010 14:16 
Бригада Враца

naster1 написа:
monty11 написа:
Абе ти ми качваш неква ваша снимка от вчера и неква наша от преди неколко години !!

Ама сърди се на твоя човек, няколко поста нагоре... Пък и то на снимката си пише следното "Ботев Вр. - Чавдар ЕП 3:1, сезон 2010/11 .... 14.08.2010"

dreb4y написа:
emodraganov написа:
Волейбол, лични наблюдения през последните 20 години.

какви са тия глупави наблюдения след като през половината време не сме били в една и съща група ? Какво направиха Етър този сезон... ? няколко мача палят факли...ние също..колко гостувания имат ? Враца 15-тина чоовека..Берковица и Бяла Слатина...ние нямаме пропуснато..и да не кажат че е понеже са ни близо проверете Микрево,Гоце Делчев или Симитли на колко милотра от Враца са ;)
http://gallery.botevvratza.com/displayi ... =92&pos=57
:arrow: http://gallery.botevvratza.com/displayimage.php?album=95&pos=3
http://gallery.botevvratza.com/displayi ... =97&pos=11
http://gallery.botevvratza.com/displayi ... 106&pos=13
http://gallery.botevvratza.com/displayi ... 06&pos=121

46 човека...
би ли качил снимка на вашата агитка същия кръг или следващия когато е било домакинството и да броим ако искаш ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Ное 2010 14:32 
БОЛЯРИ

r.h. написа:
naster1 написа:
r.h. написа:
naster1 написа:

Разбира се, но е хубаво да се обосновеш.

Мисля, че ранглиста с крайни позиции, може да бъде добър критерии, но не и изготвена по този начин.
Аз бих те попитал, според теб Спартак Пд по велик и успял отбор ли е от Етър?
Защото според тази ранглиста е така. И това се дължи не на друго, а на това, че имат и един сребърен медал в повече. Иначе най-често за завършвали на 9-то място.
Не съм съгласен също и че Нефтохимик или Спартак Сф заслужават по-предно място от Ботев Вр, само заради факта, че имат сребърен медал.
За да бъде по-обективна ранглистата, би трябявало всяка крайна позиция да носи определен брой точки. Тогава поравно ще натежат крайните позиции от една страна и изиграните сезони в елита от друга. С това съгласен ли си?

Виж, за Спартак Пловдив не мога да съдя, защото през най-силните им години аз просто не съм бил роден. Дали са едно или две места пред нас или след нас няма чак такова значение. Виж, ако един отбор е 10 места пред другия в класирането по успехи, това вече не може да е случайно. Винаги има изключения и мястото на някой отбор над други може да се смята за незаслужено, но не съм съгласен съпоставката между два отбора да се прави само въз основа на броя им участия, победи, равенства и загуби в елита. Финалните класирания както в първенствата, така и за купите са също толкова важни и показателни, така че една усреднена ранглиста между двата критерия, както казваш вероятно би била най-справедлива. За Ботев Враца също не мога да съдя от лични спомени... по времето, когато като дете тръгвах по стадионите, Ботев вече играеше последните си сезони в елитната група(за сега). За вашия отбор съм имал респект по скоро, не толкова заради успехите му, колкото заради приноса му, като школа за играчи. Знаеш добре - Цецо Йончев по крилото, Илия Вълов... Мартин Петров.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2010 14:38 

Боже, колко се радвам, че спрях да следя тази тема...има такива бисери, от които човек да му се вдигне настроението в пъти...и нищо общо с името на темата!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2010 22:40 
Аватар

:021: Да вярно, ама то всъщност тая тема за нас приключи, което хич не е смешно де

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Дек 2010 14:48 
Аватар

Отбор: Локомотив 1929 (Мездра)
Снимки от мача с Добруджа за галерията в сайта (само давате next):
http://www.centersport.org/mediagallery ... 6121020186

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Дек 2010 16:53 
Добър приятел на сайта
Аватар

Благодаря за снимките! Май само от мача с Белица нямаме никакви този полусезон.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 313 мнения ]  Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 247919 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 178749 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141817 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 133091 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив