bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 18:09

Български клубове - Арда (Кърджали) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 19 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Новини от F24
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2010 15:26 
Аватар

Отбор: Арда (Кърджали)
Треньорът на Арда (Кърджали) Петър Бумбаров заяви пред FOOTBALL24.BG, че очаква неговият отбор да постигне победа при гостуването си на Гигант.

Двата тима се изправят един срещу друг в двубой от 30-ия кръг на Югоизточната "В" група.

В момента Арда заема 8-ото място в класирането в групата с актив от 46 точки.

"Какво мога да ви кажа, във всеки мач ние излизаме за победа и в този срещу Гигант ще бъде така. Техният отбор е добър, стабилен тим са, но се надявам да успеем да стигнем до така желания успех. Отборът ни се представя добре в първенството, но за съжаление нямаме засега някакви болни амбиции за професионалния футбол. Тук се играе на един стадион, на един стадион тренираме и играеме. Наистина базата ни не е в добро състояние, а според мен тя трябва да е в добър вид, за да влезем в "Б" група", заяви Бумбаров.

"Наистина базите на много от отборите са в лошо състояние, но според мен ако нямаш база, то тогава няма никакъв смисъл да гониш болни амбиции, защото именно тя е най-важното нещо, оттам почва всичко в един отбор. Това е основата просто. Иначе тук сме много доволни от юношеските формации на клуба. Целта ни е да вкарваме по 1-2 от местните таланти в първия отбор. Преди време имаше интерес към наши футболисти от отбори от "Б" групите, но сега той намаля. Въпреки това, аз имам добър отбор и смятам, че някои от моите момчета най-спокойно могат да играят в елитния ешалон. Колкото до кадровите проблеми, за моя радост нямам такива и ще мога да разчитам на всички основни футболисти за предстоящия мач с Гигант. Хората тук са обещали, че ще се направи всичко възможно да се оправи базата за следващия сезон, но ще видим какво ще стане. Знаете, че в тези времена на финансова криза стотинката се цепи не на две, а на пет", добави специалистът.
F24

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2010 15:28 
Аватар

Къв стадион кви пет лева. На "Горубсо" терена е по добър отколкото на "Дружба"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2010 19:29 

Отбор: ЦСКА (София)
На мене ми стана смешно,като четох статията,че ще гоните "Б" група :lol: :-D :lol!: :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2010 19:30 
Аватар

Да не говорим за обраслата писта и въобще целия обрасъл стадион...а това се води първият стадион в България на който са поставени пластмасови седалки и е подменено тревното покритие

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2010 19:32 
Аватар

stemil написа:
На мене ми стана смешно,като четох статията,че ще гоните "Б" група :lol: :-D :lol!: :first:

Ква "Б" група, човече. Ние никога с този отбор няма да стигнем до "Б" групата,а даже и да има някакви минимални шансове за класиране......собственикът на отбора ще продаде мачовете и ще остави отбора във "В" , защото за професионалния футбол трябват по-високи заплати на футболистите, ремонт на стадиона и сумати пари, които той може да си ги гушне съвсем спокойно

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2010 21:04 
Аватар

stemil написа:

Абе на мен не ми стана смешно , направо ми се дорева. Ама кво да се прави , пениса е голям и дълъг .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2010 22:03 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Турция е вашата родина, Ахмет Доган е вашия баща отбора ви мирише от далече а ни догодина шибаме в гъзъ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2010 22:06 

с нетарпение чака мача в КЪРЖАЛИ да ви чупим турските болни глави.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2010 22:30 

Отбор: Нефтохимик 1962 (Бургас)
Много си им се наточил нещо на тия явно доста ги недолюбвате :D тук с повечето от нашите сте на едно мнение и те с удоволствие биха ги позачесали само, че не се организира нищо за Кърджали този сезон.

п.п. Крайните от нашите доста ви се кефят и чакат с нетърпение мачовете другия сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2010 23:26 
Аватар

Четиримата фена на нафтата щяха да ядат много як бой от наще муджахидини и не бяха толкова отворени след мача. А на асеновградския селяк , който много взе да ме дразни ще му кажа че специално заради него ще посетя мача на Арда с Асеновец за да му покажа кой ми е баща и коя ми е родината. Боклук нещастен трябва да се радваш че в тоя град има още българи щото утре при вас ще дойде автономията. Пишлеменца фашистки сигурен съм че у вас нямате едно българско знаме. Аре спете дълбоко

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2010 23:34 

Отбор: Нефтохимик 1962 (Бургас)
Еми скочили са защото са пели здраво песни провтив турците доколкото знам аз от нашите. А иначе това, че бяха 4 човека просто другите не се оганизираха за екскурзия и само тези на собствени начала са тръгнали.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2010 23:46 
Аватар

Абе не пяха здраво против турците. Повече ги вълнуваше че Краси Балъков бил педераст :-D Както и да е, явно много ви е яд на шараните. Ама в Кърджали от доста време не беше идвала агитка като хората(тези от Асеновец за мен не за агитка , те са хейтърчета в по-голямата си част Говеда, който само се правят на скинове) и явно някои мангали са решили да се правят на интересни. Лично аз бях седнал до вашите момчета и си гледах мача(щото бяха решили да застанат на моето място). Като гледам догодина пак ще сте в групата , така че ще се радвам да видя пак Нафтата на стадиона в Кърджали, щото последния път май е било 80-те години , обаче имайте в предвид че Кърджали е български град и като псувате турците обиждате не тях а българите в града(които са най-големите нацоналисти в България) Хах и наздраве :-D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Апр 2010 11:55 

Псуваме тупи парчета като вашия гоям фен Ahmed пише глупости по форумите,после се чудите що ва пцуваме, каквото почукало това обадило.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Новини от F24
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010 11:26 

Аз също чакам с голямо нетърпение следващия сезон и мачовете със стари познати – Нафтата, Родопа, не дай боже Ботев и т.н. Надявам се че няма да имаме проблеми на баражите, за които на практика вече се класирахме. Има обаче мачове на които тръпката е по-особена – тези с Арда и Брестник. С вторите няма да се срещнем догодина, но с Арда имаме сметки за уреждане още от 84г. и набраната отрицателна енергия ще я усетите със сигурност.И не правете грешките от 94г./май тогава беше като пя Валя Балканаска/ като дойдете. Знам, че в Кърджали има и свестни хора, обаче отбора ви никога няма да е добре дошъл у нас. След като миналия сезон потроших всички рекорди по псуване, вулгарност и простотия по всички активни форуми на В групата, ми се ще следващия да съм малко по-културен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010 17:32 
Аватар

Отборът на Гигант успя да постигне много важна домакинска победа над Арда (Кърджали) с 1:0 буквално в последните секунди на мача.

Това стана в двубой от 30-ия кръг на Югоизточната "В" група.

Домакините с нищо не превъзхождаха отбора на Арда, но получиха стабилно съдийско рамо през второто полувреме и успяха да стигнат до крайния успех.

Голът падна в 92-ата минута на мача и стана след разбъзкране пред вратата на гостите от Кърджали.

Арда имаше възможност преди това да излезе напред в резултата, но страничната съдийка отсъди несъществуваща засада.

След този мач, отборът от Кърджали заема 8-ото място в класирането в групата с актив от 46 точки.

В следващия кръг, Арда домакинства на лидера Марица

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010 17:41 
Аватар

starfen написа:
Аз също чакам с голямо нетърпение следващия сезон и мачовете със стари познати – Нафтата, Родопа, не дай боже Ботев и т.н. Надявам се че няма да имаме проблеми на баражите, за които на практика вече се класирахме. Има обаче мачове на които тръпката е по-особена – тези с Арда и Брестник. С вторите няма да се срещнем догодина, но с Арда имаме сметки за уреждане още от 84г. и набраната отрицателна енергия ще я усетите със сигурност.И не правете грешките от 94г./май тогава беше като пя Валя Балканаска/ като дойдете. Знам, че в Кърджали има и свестни хора, обаче отбора ви никога няма да е добре дошъл у нас. След като миналия сезон потроших всички рекорди по псуване, вулгарност и простотия по всички активни форуми на В групата, ми се ще следващия да съм малко по-културен.

Докато Арда се във "В" група няма начин да видиш гостуващи фенове от Кърджали , ако ще и в Момчилград да играем. А за това че отбора ни не е добре дошъл си е донякъде хубаво , щото традицийте са затова за да се помнят и спазват. По същия начин винаги сме посрещали "Димитър Канев" или по новуму "Хасково" на нож - просто си имат заряд някои мачове. А мачовете с "Розова Долина" са едни от най-посещаваните в групата последно време(може би защото почти винаги са май месец и времето е хубаво)Иначе пожелавам на Асеновец да се срещаме на ниво "Б" група , където е мястото и на двата отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010 21:23 

Гигант Сайдинение разчитат оснивно на садии да взимат мачоете в къщи,също и Левски ягода бившите Космос Боргас от такиза отбори няма полоза за футбила в Балгария.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010 21:55 
Аватар

cengiz_han28 написа:
starfen написа:

Докато Арда се във "В" група няма начин да видиш гостуващи фенове от Кърджали , ако ще и в Момчилград да играем. А за това че отбора ни не е добре дошъл си е донякъде хубаво , щото традицийте са затова за да се помнят и спазват. По същия начин винаги сме посрещали "Димитър Канев" или по новуму "Хасково" на нож - просто си имат заряд някои мачове. А мачовете с "Розова Долина" са едни от най-посещаваните в групата последно време(може би защото почти винаги са май месец и времето е хубаво)Иначе пожелавам на Асеновец да се срещаме на ниво "Б" група , където е мястото и на двата отбора.

Какви фенове в Кърджали.. ??? В Кърджали няма фенове отдавна. В Кърджали има 500 семкари на всеки мач, които идват да се поразтъпчат и да позагубят малко време в скучния неделен ден..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Апр 2010 23:48 
Аватар

VDV написа:
cengiz_han28 написа:
starfen написа:

Какви фенове в Кърджали.. ??? В Кърджали няма фенове отдавна. В Кърджали има 500 семкари на всеки мач, които идват да се поразтъпчат и да позагубят малко време в скучния неделен ден..
Какъвто отбора такива и феновете братле !

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 19 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 113650 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 223508 25 Яну 2011 15:39