bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 00:40

Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 25 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Спортист Своге - Спартак Плевен
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 15:11 
Много важен мач за нас,надявам се на победа.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 19:48 
dea az nema da moga da doida deiba ;( vikaite i psuvaite ot men mom4eta !!! samo spartak pleven 4 ever !

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2008 20:08 
spartak pleven opredelo v bg imat fenove edno vreme kato gi vodi6e ov4eta glava f pld bqha do6li 400 500 4oveka i mai4e ni biha 1:2 v poslednata minuta a svoge boys gi vidqhme mn sa qki i boici i futbolisti

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2008 20:47 
lh-youth написа:
spartak pleven opredelo v bg imat fenove edno vreme kato gi vodi6e ov4eta glava f pld bqha do6li 400 500 4oveka i mai4e ni biha 1:2 v poslednata minuta a svoge boys gi vidqhme mn sa qki i boici i futbolisti

Прав си за едно,че в Плевен има фенове,но в момента нещатата са по-различни от преди.От изпадането ни през сезон 2001-2002 много от феновете на Спартак се отдръпнаха от отбора.Сега отново подържаме огъня,но сме далеч от онези хубави времена.В едно съм сигурен,че като се завърнем в А група,което ще стане рано или късно ние пак ще се събираме огромна маса от футболни запалянковци.Гледам,че си Локомотивец,респект към вас,заслужавате си уважението за това което правите.Незнам какви пререкания имате със Своге,ние нямаме нищо против тях.Поздрави и успех на отбора ви.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2008 11:35 
Аватар

abe kvo mu obru6ta6 vnimanie na toq sme6ko be bate kakuv respect za tiq forumni voini az sum siguren 4e toa mi6o v edin boi ne e u4astval ama ina4e zahranva i sum siguren 4e nqma ni6to ob6to s lolita fulls absoliuten glupak vij 4e za 3 dena ima 30 mneniq sigurno sega si e kupil lap top za da moje po vsqko vreme da hrani

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2008 14:48 

За тоя мач с Локо Пд беше 2001 още първия кръг в А група тогава наште тръгнаха с автобуси , и знам че са ми разказвали че още от парк Лаута феновете на Локо Пд са почнали да целат с камъни , иначе мача свърши 2:1 за Локо , първо поведоха в 88 мин. след това 1:1 90 мин. 2:1 за Локото 92 мин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2008 22:40 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
и едната точка ще е успех за нас в този мач :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 09:10 
Аватар

V4era slu6ah fytbolistite kato si prikazvaha i kazaha 4e 6te se furlqt za pobeda v toq ma4 :)

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 19:16 
Аватар

4:1 :roll: :? а се надявахме на поне една точка...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 19:26 
TOTTI10 написа:
Stefo написа:
сбоге на бараж . кой ще чука белите орли
Въпроса е кой изчука Белите орли Wink
стига вече Белите Орли ги чука всеки Very Happy
_________________а вазе ви не чукат а 4-1

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 23:40 

по-печени ушеви от тея в Своге не бях виждал до сега

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 23:57 
Header Team Member
Аватар

Отбор: Балкан (Ботевград)
spartak 1919 написа:

Питайте ultras_1929 колко са печени ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 23:59 
Аватар

spartak 1919 написа:

:shock: :shock: :shock: :shock: е ти каза баси и вица :lol: иначе единствения сериозен фен на Спартак , който беше в Своге , май и в момента още пие с нас :wink: останалите нема да ви коментирам , то се видя .... надъхани сте , но сте още доста малки ......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 00:27 
S|B`youths написа:
spartak 1919 написа:

:shock: :shock: :shock: :shock: е ти каза баси и вица :lol: иначе единствения сериозен фен на Спартак , който беше в Своге , май и в момента още пие с нас :wink: останалите нема да ви коментирам , то се видя .... надъхани сте , но сте още доста малки ......

nai seriozno fen ghhh stom taka si kazal no twa 4e sme malko neni li pravi nqkfa 4est 6-7 4oveka da podkrepq me otbor i toq uj na6iq fen seriozen da ni vika 4e sme smejni nima ?! piiite si birite .. vikash 4e sam malak nima da znaej na kolko godini sam ! as sam na 18 godini i sam hodil na dosta ma4ove oste ot malak ??????? mi ti na kolko si.... seki po4va ot nqkfa vuzrast........nikoi ne se e rodil fen i li ultras... !88!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 00:34 
Аватар

вие сте най смешната агитка идвала в Своге някога !Ако бехме влезнали 2-3 човека щехме да ви изнасилиме яко , некви 15 годишни фешън деца ! Даже тоя пича от Плевен (Иван май се казваше) сам си ви каза че сте смешни :forummp3: :flower: !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 00:35 
Аватар

PLEVEN-SKINHEAD написа:
S|B`youths написа:
spartak 1919 написа:

nai seriozno fen ghhh stom taka si kazal no twa 4e sme malko neni li pravi nqkfa 4est 6-7 4oveka da podkrepq me otbor i toq uj na6iq fen seriozen da ni vika 4e sme smejni nima ?! piiite si birite .. vikash 4e sam malak nima da znaej na kolko godini sam ! as sam na 18 godini i sam hodil na dosta ma4ove oste ot malak ??????? mi ti na kolko si.... seki po4va ot nqkfa vuzrast........nikoi ne se e rodil fen i li ultras... !88!

е извинявай щом си на 18 :oops: !88! иначе ви прави , чест , че макар и малко на бройка , си подкрепихте отбора , това в форумите не ви прави чест , дано да сте го разбрали ..... лека и до скорощни срещи :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 07:46 
Red|Boys|Svoge написа:
вие сте най смешната агитка идвала в Своге някога !Ако бехме влезнали 2-3 човека щехме да ви изнасилиме яко , некви 15 годишни фешън деца ! Даже тоя пича от Плевен (Иван май се казваше) сам си ви каза че сте смешни :forummp3: :flower: !

Абе човек,незнам какво ви е говорил ония "фен на Спартак",защото за мен той се изложи на макс този мач.Предаде отбора,предаде града,предаде и нас феновете.За полицията на стадиона,много печени ушеви,даже не са ме и ровили.в началото на мача щот сме смешни,хвърлихме една димка,а след това и една пиратка.Това не е кой-знае какво но е похвално,защотоо не ни е страх като вас мишоци.Нямам нищо против вас,но вие започнахте с обидите.Тези,който бяхме във умрелият ви град бяхме една малка част от фен-клуба..Само да допълня,че Етър идваха 6 човека в Своге,просто да припомня на забравилите.Евала на тези,мочета който дойдоха да подкрепят Спартак,доказаха,че не са форумни минети това е.Колкото сме могли толкова..Нищо лично но сте твърде смешни да се правите на агитка.Момчета две знамена и 15 човека,от който 6-7 викаха,и то се обаждаха само когато нбие започнем да викаме.Така е,когато няма никаква организация,какво стана с фен-клуба,няма ли кой-да организира нещо няма..Всеки беше отписал този мач,не съжелявам,че отидох и бих 300км,важна е подкрепата.Някой хора от наще трябва доста сериозно да се замислят,какво ще се прави за напред.Един от ваще, ми каза,че не сте се крили във Плевен,следващият път елате на центъра ще пиеме по бира.Rommel,още на баскетбола в зала Хр.Ботев ми се видя,печено момче и до вчера не е обиждал,,другите са хулигани,дори имаше деца на 12 години...Пожелава успех на отбора ви,защото си личи,че в него има вече доста пари,започва да се перат яко кинти и там,няма да се учудя от др сезон да имате амбиций и за А група.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 10:33 
Аватар

Лелеее, нещо сте в много сериозна грешка, свогенските полицаи са страшни комплексари и утрепки. Работния ден и на нас ни се отрази, всеки на работа или заминава на някъде за празника. Фенът на Спартак ни видя вечерта кои сме. Вашето момче между другото не дойде сам при нас, просто на полувремето като отивах за вода го видях да седи в другия сектор и веднага разпознах, че "има нещо", а не е от нашите :D Не мисля, че щеше да е геройство да набием сам човек, както някои други биха направили. Момчета разберете, че когато делата ви не отговарят на думите, единствено можете да станете за смях. Аз съм сигурен, че по-възрастните във вашата група също едва ли са особено доволни от тия форумни изхвърляния и вражди. Етър не бяха 6 човека в Своге, но това е тема на друг разговор. От сега мога да ти кажа, че ще дойдем догодина в Плевен. За мача мога да кажа само, че определено бяхме по-добри и резултата е напълно заслужен, като изпуснахме още няколко 100% положения. Имаше една дузпа за вас при 3:1, но тя се видя от нашия ъгъл, а за съдята беше невъзможно да я види, дори може би там, от където вие гледахте не се е видяла. Иначе най-гадното беше, че 2/3 от отбора ви са фешънчета с причесчици и т.н. Айде със здраве, дано да заиграете по-добре за напред :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 11:02 

S|B`youths написа:
spartak 1919 написа:

Ега се затъкнете другия път с бирите също и "единствения сериозен фен на Спартак" дето от него почнаха простотийте по форума.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 11:50 
БОЛЯРИ
Аватар

Незнам защо намесваш и Етър но да се включа и аз в Своге бяхме 30 човека не 6 :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 12:29 
Аватар

emi taka e mom4etata na svoge razbarh 4e sa igrali za po 600 lv na 4ovek za pobeda a za raven po 300 kfo da se pravi !! i az bqh na stadiona estestveno moje da sme bili 7 4oveka i sme6ni kakfito i da e no ne predadoh mom4etata se pak sum pleven4anin a ne kato nqkoi golemi fenove deto ppi6at glypostite i polse si sedqt pri drygite agitki !! no coment !! tfa e polijenieto dano ne izpadnem !!

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 14:07 
S|B`youths написа:
PLEVEN-SKINHEAD написа:
S|B`youths написа:
spartak 1919 написа:

е извинявай щом си на 18 :oops: !88! иначе ви прави , чест , че макар и малко на бройка , си подкрепихте отбора , това в форумите не ви прави чест , дано да сте го разбрали ..... лека и до скорощни срещи :8)

да си ме видялда писа несто не редно да се правя на някаф ?! ако видис ми писи ...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 16:26 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
Мисля,че е по-добре темата да се заключи,защото се изчерпа с простотий !!!
УСПЕХ НА СПАРТАК !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 22:44 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Spartakforever` написа:
бяхме във умрелият ви град бяхме една малка част от фен-клуба..Само да допълня,че Етър идваха 6 човека в Своге,просто да припомня на забравилитe

Човече излагаш се във Своге ние бяхме 25-30 човека,айде не ни намесвай във вашият спор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008 21:01 
ETARRAS написа:
Spartakforever` написа:
бяхме във умрелият ви град бяхме една малка част от фен-клуба..Само да допълня,че Етър идваха 6 човека в Своге,просто да припомня на забравилитe

Човече излагаш се във Своге ние бяхме 25-30 човека,айде не ни намесвай във вашият спор.

Батка извинявам се,явно са ми дали грешна информация

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 25 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 258568 24 Дек 2007 18:14
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения Град Своге
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 85704 06 Ное 2007 12:47
от rommel
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132887 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138365 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения Литекс в Плевен?
Форум: Ловеч (Ловеч)
r.h. 34011 30 Юни 2007 11:52
от S.F.L.T.