Добре познатият ни фен Антон (Антонсио, чичко Дъжд, и т.н.) прочут сред нас и с богатият си арсенал от клетви по адрес на противника, противниковата публика (пък понякога и собствената

), и най-вече съдиите може вече да бъде достойна конкуренция на циганките пред гарата.
Та значи, седя си аз вчера в кабинета на работното си място и си пиша усърдно (е не съвсем

) годишният отчет и по едно време с гръм, трясък и взлом нахълтва без никакво почукване на вратата при мен некакъв старшинка от полицията. Аз малко недоумявайки в първия момент си викам "Ба некъде съм сгафил по трибуните на стотиците зали и стадиони дет съм обиколил с любимия отбор и сега ша ми са дърват нещо". Мина през акъла и псувните дет ги отправях в последно време и особено на последният домакински мач на стадиона срещу онзи бездарник, еничарин, изрод.....- Джоджо, да не би и с това да е свързано за непристойно поведение. Но не би, не било за това. Онзи старшинката вика без да каже първо и едно Добър Ден "Де го .......(еди си кого, да не споменавам имена на колеги), че тука такова едно
ВИНО СЕ НЕЩО СЕ Е ВКИСНАЛО! Излизам аз в коридора да го упътя
културно къде е лабораторията за тази цел и насреща ми стои и гледа "умно" един наш познайник който редовно ни охранява по мачовете - полицая Стоян (не му знам фамилията). Гада му веднага ма позна

и ма гледа едно жално, а не като на стадионна с дебелашкото изражение "Ти знайш ли аз кой съм?", но все пак трябва да признаем, че не може да се мери въобще с абсолютният боклук - майор Койчев (Пинко)!
Та проблема му е бил, че домашното му виното от сорт Кабарне совиньон е било напълно вкиснато, т.е. станало на
ОЦЕТ. Жалвал се е пред лаборантките, че някой го бил проклел тая година, а мен като ми стана КЕФ и ме изби на смях сещайки се нашия Антонсио с една от култовите му клетви
"Виното ти на оцет да стане дано!"По тоя повод вече трябва доста да внимаваме с нашия познайник чичко Дъжд да не го ядосваме и да прокълне и нас
Трябва да го заявим и за участие в предаването "Ясновидци" по БТВ или по някоя кабеларка с безбройните си предавания с участието на врачки
Може вече да не го мислим с този неподозиран талант гладен няма да остане, а най-много да направи безработни циганките пред гарата като им изземе бизнеса с черни магии и уроки
Признавам го вече за

в това отношение!