bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 00:13

Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 808 мнения ]  Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 13:44 

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Думи на Миодраг Йешич пред ТОПСПОРТ по адрес на Момчил Цветанов:

"Не искам да го хваля. Той знае, че е за негово добро. Момчил има шанс да попада в състава на Литекс през пролетния полусезон, ако продължи положителното си развитие.".

Въпреки всичко негативно около Спартак през последните години, с ръка на сърцето трябва да признаем едно - възвърна се духът на отбора! Това много скоро ще бъда оценено от футболната общественост не само в града ни, но и в страната. След дебюта на Пламен Николов в националния отбор, съвсем скоро се очаква това да направи и Иво Иванов. Сигурен съм в бляскавото бъдеще и на Момчил Цветанов, Преслав Йорданов и на други момчета от школата ни. А Плевен утвърди ли се отново като футболен център, неизменно ще дойде интерес към Спартак, а оттам и нови успехи и на мъжкия отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 15:29 
Аватар

Волов одобри защитника Николай Миланов от Спартак (Пл) ....!!

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Фев 2008 01:16 
Аватар

Димчо Ръждев (Балкан Бтг) :
....
Къде прекарахте най-хубавите си години в кариерата?
- Може би в Плевен, когато играех в Спартак под ръководството на Вили Вуцов. Също бяхме много добър състав. Останали са ми трайни впечатления от този период.

:) :) :)

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2008 15:54 
Аватар

Анатоли Кирилов отказа на Велбъжд /Кюстендил/
Автор Администратор
27 February 2008

Анатоли Кирилов Бившият треньор на плевенския Спартак Анатоли Кирилов категорично отказа да стане наставник на Велбъжд /Кюстендил/. Това бе потвърдено и от младия специалист, който за последно води лидера на Западната “В” група Локомотив /Мездра/. Именно след като обяви преди по-малко от месец, че напуска “железничарите”, Кирилов получил телефонно обаждане от Града на черешите.

От другата страна на линията бил президентът на Велбъжд – Валери Ненов-Шамшала. Още след като шефът на южния клуб го запознал с предложението си, Кирилов отказал категорично.

Ненов, който наскоро претърпял операция и не бил напълно възстановен от нея, пренебрегнал здравословните си проблеми и в следващите дни продължил да настоява Анатоли да поеме закъсалия тим.

Въпреки молбите треньорът бил непреклонен. Отказах, защото не желая да се захващам с клуб, който не отговаря на моите амбиции и предпочита живуркането, каза за “Посоки” Кирилов.

От началото на годината положението във Велбъжд е плачевно. Почти всички основни футболисти напуснаха заради финансовата криза, обхванала клуба под Осогово.

Заради тези проблеми специалисти дори предричат изпадане на Велбъжд във “В” група. Именно срещу тима от Кюстендил плевенският Спартак ще започне пролетния полусезон на 8 март на стадион “Плевен”.

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Мар 2008 12:09 
Аватар

Ники Кънчев позна: Литекс ще бори ЦСКА със 17-годишен гений
1 март 2008 | 01:36
От: Александър Гигов

--------------------------------------------------------------------------------

размер на шрифта: a a a | разпечатай
Подхвърленото нашега от култовия Ники Кънчев към Гриша Ганчев: "И сега ще пуснеш Млакия Шивач да ни ушие" може да стане истина. Малкия Шивач, както стана известен през зимната подготвка Момчил Цветанов е на път да измести от титулярния състав на Литекс бразилецът Дуду. :arrow: Плевенският футболен гении, който още няма 18 години, е гласен от Миодраг Йешич за титуляр на левия фланг. Младокът досега е играл само в "Б" група и мачът му срещу ЦСКА ще е негов дебют в елита.
Цветанов направи истински фурор в зимните контроли на Литекс, наказвайки полуфиналистът от световното клубно първенство Есперанса и шампионът на Румъния Динамо (Букурещ). Между него и почти толкова високия Данчо Тодоров се очертава жестока битка на фланга. Ако се появи в игра, Малкия Шивач ще разшие рекорда на Светослав Тодоров, превръщайки се в най-младия футболист в историята на Литекс, играл в "А" група.

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Мар 2008 13:36 

Абе Чико е велик бе !!! Чико,национал !!! Чико, национал !!! :first: - за най-прогресиращ млад футболист на България тая година !!! Пожелаваме ти го !!! Завинаги един от нас !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Мар 2008 15:29 

sparki написа:
Абе Чико е велик бе !!! Чико,национал !!! Чико, национал !!! :first: - за най-прогресиращ млад футболист на България тая година !!! Пожелаваме ти го !!! Завинаги един от нас !!!

Вчера направи слаб мач , но е нормално. Все пак дебют в А група , и то срещу Цска на Армията , а и титуляр. Нормално беше да прегори в двубоя , както и стана.

Иначе да отбележим факта , че вчера стана най-младия футболист играл в А група в историята на Литекс. :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Мар 2008 19:14 

Цитат:
Иво Иванов: Имам амбиция да играя в националния отбор

03 март 2008 | 14:30 | Агенция "Фокус"

Халфът на Локомотив (София) Иво Иванов заяви в Актуално студио „Дерби”, че има амбиции да играе за националния отбор, предаде репортер на Агенция „Фокус”. "Имах тежка контузия на коляното, но вече съм добре и отново във форма. Имам амбиции и смятам, че мога да привлека вниманието на националния селекционер Пламен Марков. Затова за мен цел номер 1 е да играя постоянно", каза още Иванов.

ХРИСТО ЕВСТАТИЕВ

Цитат:
Иво Иванов: Ловеч не може да се сравнява със София

03 март 2008 | 14:22 | Агенция "Фокус"

Халфът на Локомотив (София) Иво Иванов е много доволен от това, че играе в тима, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Той бе гост в Актуално студио "Дерби" с водещ Георги Симеонов. "Вярно е, че през последните години всички по-добри футболисти от Плевен преминаха в отбора на Литекс, който е притегателен център. Но Ловеч не може да се сравнява със София и аз съм доволен, че играя в Локомотив", каза Иванов. Той призна, че през зимата е имало запитване от Левски за него, но такъв трансфер нямало как да се осъществи, защото ръководството на железничарите отдавна прекратило практиката да продава играчи на Левски и ЦСКА. Договорът ми е до юни 2009 година”, каза още Иванов.

ХРИСТО ЕВСТАТИЕВ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Мар 2008 13:47 

Цитат:
Ялова атака и контузии измъчват Спартак

Няколко дни преди старта на пролетния дял от първенството на Западната „Б” група в лагера на плевенския Спартак въобще не е спокойно. В неделя възпитаниците на старши треньора Вачко Маринов посрещат разнебитения Велбъжд /Кюстендил/, но при нашите също има проблеми.

След последната контролна среща срещу Дунав /Русе/ наставникът на плевенчани изрази разочарованието си от яловата атака на отбора. Изиграхме десет мача и така и не успяхме да се научим да вкарваме голове, ядосва се Маринов. Основната причина според него е неумението на избраниците му да изработват голови ситуации.

Когато все пак такава били създадени, нападателите ги пропилели лековато.

В проведените десет контроли футболистите на Спартак са вкарали общо 14 гола. Споменатата цифра едва ли е повод за спокойствие, тъй като осем от тях са реализирани на Левски /5 гола/ и Балкан /3 гола/.

Четири мача пък са завършили 0:0. Трябва да намерим положително решение и ще продължим усилено да работим, докато това се случи, категоричен е треньорът. Освен разрешаването на този проблем Маринов ще мисли и как да комплектова боеспособен състав за двубоя с кюстендилци.

Шест от футболистите му са в лазарета заради контузии.

С травми са Наско Атанасов, Петър Василев, Цветомир Панов, Нино Симеонов и Станислав Иванов. След полученото комоцио в мача с третодивизионния Левски от едноименния град в процес на възстановяване е Мариян Маринов.

Все още няма гаранции дали споменатите или част от тях ще са на линия в края на седмицата.

Източник: в-к "ПОСОКИ"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2008 14:05 

Цитат:
Вачко Маринов: Сигурен съм, че Спартак няма да е сред изпадащите

Подготовката...
Започнахме подготовката си навреме и изпълнихме почти всичко от предварително начертаната програма. Проведохме и лагер в Тетевен и макар че бе кратък, се оказа доста полезен. Изиграхме необходимия брой контролни срещи. Количеството работа, която свършихме, ме задоволява. Не съм доволен обаче от качеството. Трудно създаваме голови ситуации пред вратата на противника, а когато все пак успяваме, не ги реализираме. Основно върху това работим до мача в неделя срещу Велбъжд.

Селекцията...
Желанието ми беше да привлечем футболисти, започнали кариерите си в Плевен. Взехме такива, но все още не ги виждам в светлината, която искам. Надявам се, че в най-скоро време и това ще стане. Искаше ми се да привлечем и още плевенски играчи, но не стана. С отбора подготовка проведоха няколко момчета от юношите. Твърдо заявявам, че ще разчитам на тях. От показаното стана ясно, че имат огромен потенциал и израстват с дни. Ако продължават така, непременно ще им дам шанс за изява.

Положителното и негативното...
Както казах, доволен съм от мащабната подготовка. Също така направихме и добра селекция. Взехме футболисти, които смятам, че ще повдигнат сериозно класата на Спартак в сравнение с миналия полусезон. Проведохме и доста контролни срещи, в които видяхме къде и в какво изоставаме или пък вървим добре. Негативното е, че условията, при които тренирахме, не бяха добри.

Готовността...
В мачовете за първенството ще си проличи какво сме свършили. В общи линии сме готови за началото на полусезона. Все още обаче не и на сто процента. Има още неща да изчистваме в игрово отношение. Както казах, новите момчета не са паснали както трябва на местата си. Не са разгърнали напълно и потенциала си. Тревожи ме фактът, че в атака не сме така ефикасни, както бих желал да бъдем. Постоянно работим върху тези проблеми и се надявам положителният резултат да е налице още в мача ни в неделя срещу Велбъжд.

Целите...
Основната ни задача е да се спасим от изпадане. Също така да обиграем състава, с който разполагаме сега. Щом го направим, през следващия сезон ще играем съществена роля. Сигурен съм, че тези момчета имат потенциал.

Първият и изпадащите...
Много мачове има още да се изиграят. По средата сме на първенството и е рано да се говори за крайно класиране. Все пак смятам, че организацията, която направи Локомотив /Мездра/, ще им помогне да завършат на първото място и влязат директно в “А” група. Кой ще е втори, е трудно да се прогнозира в този момент. Едва след изиграването на 4-5 кръга ще се разберат мераклиите за участие на баража. Ситуацията в класирането е такава, че много отбори могат да изпаднат, ако губят. С конкретни имена не желая да се ангажирам. Сигурен съм обаче, че Спартак /Плевен/ няма да е сред тях.

Очакванията за качеството...
Мисля, че ще станем свидетели на по-качествен футбол в сравнение с миналия полусезон. Почти всички отбори направиха сериозна подготовка. Привлякоха доста футболисти, които ще се опитат да играят на върха на възможностите си. А това е предпоставка за добър футбол. Надявам се, че и нашият отбор ще е сред тези състави.

Контролите...
Видима-Раковски – Спартак 0:0
Спартак – Академик /Сщ/ 0:0
Локомотив /Мз/ - Спартак 1:1
Балкан – Спартак 4:3
Чавдар /Етр/ - Спартак 1:1
Бенковски – Спартак 1:2
Спартак – Ботев /Кр/ 2:2
Дунав – Спартак 0:0
Спартак – Левски 5:0
Спартак – Дунав 0:0

Съставът на Спартак за пролетния полусезон

Вратари:
Станислав Антонов, Николай Христов

Защитници:
Цветомир Панов, Стоян Димов, Ивайло Здравков Иванов, Петър Василев, Петър Ванков, Атанас Атанасов, Нино Симеонов, Радослав Иванов, Петър Марков

Полузащитници:
Цветан Петров, Любомир Иванов, Мариян Драгнев, Ивайло Раденцов, Тихомир Тодоров, Николай Цветков, Станислав Иванов, Мариян Маринов, Иван Иванов, Милен Тодоров

Нападатели:
Драгомир Иванов, Симеон Баев, Любомир Тодоров, Красимир Василев, Преслав Йорданов.

Старши треньор – Вачко Маринов
Помощник – Иво Братанов

Източник: в-к "ПОСОКИ", 5 Март 2008

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2008 15:43 
Аватар

Шев и кройка
Литекс уредили с гадже Малкия шивач

17-годишният Момчил Цветанов дебютира в "А" група, след като започна титуляр за Литекс срещу ЦСКА (0:0) в събота. Малкия шивач, както го наричат всички, бе привлечен от Спартак (Пл) през зимата. Цветанов се съгласи да разкаже любопитни неща за себе си пред "Стандарт".
- Момчиле, мечтал ли си да направиш дебют на 17 години, и то на стадион "Българска армия"?
- Не, но се чувствам невероятно. Изживяването не може да се опише с думи.
- Кой те доведе в Литекс?
- Нямам представа. Всичко стана много бързо. Един ден г-н Дихонов се обадил на баща ми и му казал да си подреждам багажа за Ловеч. После разбрах, че Стойчо Стоилов ме е наблюдавал половин година, докато играх в Спартак (Пл).
- Откъде идва прякорът ти?
- Вероятно от баща ми, който е бил шивач. Аз обаче ще зашивам само голове.
- С кой си най-близък в Литекс?
- Всички сме приятели, но още в началото Ивелин Попов и Иван Бандаловски, който сега е в Локо (Сф), дойдоха при мен и се сприятелихме. Те ми подадоха ръка, за което съм им много благодарен.
- Още си ученик, как ще съчетаваш уроците с футбола?
- В този момент училището е на заден план, но няма да прекъсвам. Все пак образованието е най-важно. Ще се опитам да ги съчетавам.
- Имаш ли си приятелка?
- Преди да дойда в Ловеч, нямах, но от няколко дни съм с едно момиче. Смея да твърдя, че връзката ни е доста сериозна. Може да се каже, че трансферът в Литекс ми помогна да си намеря гадже.
- Кои са любимите ти футболисти?
- Много се възхищавам на Бербатов и Мартин Петров. Понякога си мечтая да съм на тяхно място.
- Къде прекарваш свободното си време?
- Най-често в кафета с приятели. Забранено ми е да ходя по дискотеки и клубове.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2008 15:29 
Аватар

Вачко Маринов:

През пролетта нашите фенове ще видят различен Спартак

Наставникът е доволен от зимната подготовка, обещава добро класиране

Николай ИВАНОВ

В събота, 8 март, се подновява футболния шампионат в двете Б групи. Отборът на Спартак, който е много близо до опасната за изпадане зона, приема на градския стадион в Плевен Велбъжд (Кюстендил). За настроението в отбора разговаряме с наставника Вачко Маринов

- Г- н Маринов, разучихте ли играта на първия си съперник Велбъжд?

- Очаква ни двубой срещу един опитен състав, в който повечето футболисти са играли и в А група. Имам впечатления за играта на първия ни съперник. Мен обаче ме интересува повече как играем ние. Важното е да наложим нашия стил и да накараме съперника да се съобразява с него.

- Доволен ли сте от проведената зимна подготовка?

- Проведохме една пълноценна подготовка, като за първи път от дълги години смело мога да заявя, че всичко от организационно отношение бе на ниво. Футболистите бяха осигурени с всичко. Лагерът в Тетевен бе много полезен. Дано вече и в официалните мачове си проличи работата по време на зимната подготовка.

- Доволен ли сте от направената селекция?

- Ние не сме клуб, който може да си позволи гръмка селекция. Важното е, че спазихме наш основен принцип. Налагаме наши юноши и местни момчета. Така в отбора се завърнаха Петър Ванков, Любомир Иванов, Преслав Йорданов, Драго Иванов и Мариян Драгнев, които със своя опит значително ще повишат класата на отбора. Осезаемо се чувства, че момчетата тренират с настроение и всички чакат с нетърпение първия пролетен мач.

- Прави впечатление, че трудно бележите по време на зимните контроли?

- Това е един от основните ни проблеми преди старта на пролетния полусезон. Работим по неговото преодоляване. По време на тренировки отиграваме заучени положения. Дано моите футболисти поправят мерника си още в събота.

- Имате ли проблеми с контузени футболисти?

- За съжаление имаме проблеми с контузени играчи. От травми се оплакват Панов, Атанасов, Ст. Иванов, Симеонов, които със сигурност пропускат двубоя в събота. До последно под въпрос ще бъде Преслав Йорданов, който дълго лекуваше травма. Ще се опитаме въпреки проблемите да зарадваме нашите привърженици с победа.

- Какви са целите пред Спартак за пролетния полусезон?

- За съжаление не можем да се борим да влезем в А група, където ни е мястото. При всички положения се надявам, че бързо ще дръпнем в класирането и няма да треперим до последно. През пролетния полусезон феновете ще видят един различен Спартак, който във всеки мач ще играе за победа и ще кара съперниците да се съобразяват с него

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2008 20:31 

МОМЧИЛ ЦВЕТАНОВ С ПОВИКВАТЕЛНА ЗА МЛАДЕЖИТЕ Младата надежда на Литекс Момчил Цветанов бе повикан от новия селекционер на младежкия национален отбор Иван Колев за срещата с Португалия. Двубоят е на 26-и март. Футболистът на „оранжевите” не бе сред повиканите за лагера на младежите, който се проведе преди повече от седмица в Благоевград.

В списъка не попаднаха обаче Ивелин Попов и Николай Димитров, които не бяха пуснати от отборите си в началото на март, когато Колев искаше да види състоянието на младежите ни. От друга страна, старши треньорът на мъжките ни национали Пламен Марков все още не е оповестил избраниците си, сред които могат да са Попов и Димитров.

Вратари: Николай Михайлов (Твенте, Холандия), Владислав Стоянов (Черноморец)

Защитници: Виктор Генев (Левски), Атанас Фиданин (Черноморец), Мартин Кавдански (Славия), Иван Иванов (Локомотив Пловдив), Александър Александров (Черно море), Величко Величков (Ботев), Николай Бодуров (Пирин-Благоевград)

Полузащитници: Орлин Старокин и Любомир Божинов (Нафтекс Бургас), Владимир Гаджев (ОФИ, Гърция), Николай Дюлгеров (Миньор Перник), Момчил Цветанов (Литекс), Дани Кики (Локомотив Пловдив), Лъчезар Балтанов (Левски)

Нападатели: Атанас Курдов (Байер Леверкузен, Германия), Даниел Младенов (Марек), Мариян Огнянов (Левски), Владислав Мирчев (Спартак Варна)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 07:55 

Играч № 1

Петър Василев
Спартак

Защитникът Петър Василев от Спартак вкара единствения гол при победата 1:0 над Рилски спортист в Самоков. Той е юноша на Славия, а в Плевен играе като преотстъпен от Локомотив (Мз). През миналото първенство тежка травма извади бранителя за половин година от игра. През есенния сезон Василев рядко се появяваше за лидера в Западната "Б" група. С идването на Предраг Пажин и Иво Тренчев неговото място съвсем изcтина. Бившият треньор на Локомотив Анатоли Кирилов предложил на Василев да тренира в Спартак (Пл) и със сигурност защитникът не съжалява. В двата пролетни кръга той започна като титуляр, като срещу Рилски спортист вкара победния гол. Според Анатоли Кирилов и други футболни специалисти Петър Василев има качества да се наложи и в големия футбол. Те смятат, че защитникът има отличен поглед върху играта. Той често се включва в атака. Така бе и срещу Рилски спортист.

В-к 7 дни спорт

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 17:18 
Аватар

:arrow: Плевенските футболни отбори заемат последните места по посещаемост на мачове
Време е плевенчани да се завърнат по стадионите

Двата плевенски футболни тима, състезаващи се в Западна “Б” професионална футболна група - “Спартак” и “Белите орли” - заемат последните места в таблицата по посещаемост на домакинските им мачове, като “орлите” дори са последни. За 7 изиграни досега мача у дома около 2 хил. зрители са посетили едноименния стадион на “Белите орли”. Малко повече са посетили градския стадион в Плевен да гледат изявите като домакини в 8 срещи на “Спартак”. Само за сравнение за 7 срещи у дома отборът на “Монтана” е посетен от 14 хил. зрители, което прави по 2 хил. зрители на мач - толкова, колкото плевенските тимове имат за по 7-8 срещи. При това слабите резултати или лошите класирания не се оказват критерии, защото отборът на “Монтана” е много назад в класирането на Западна” Б” група и редовно се бори за оцеляване в професионалния футбол. Въпреки това обаче тимът от Северозападна България се радва на страхотна публика, която подкрепя постоянно любимците си. Не така стои положението в Плевен, където двата отбора са напред в класирането, не се борят в момента за оцеляване, а “Белите орли” дори са близо до отборите, имащи претенции да влязат да играят през следващия сезон в елита. Те са на пето място, като разликата им с тези отбори пред тях е малка и всякакви промени и рокади са възможни оттук нататък. Как тогава да си обясним слабата посещаемост на мачовете в Плевен, която е под 200 зрители на мач? Може би е време Плевен отново да се осъзнае като футболен град и да започне да подкрепя любимите си отбори, независимо от представянето им, както правят в Монтана, а не само “разбирачи” да критикуват играчи и треньори и да правят заключения за слаба игра и представяне, без изобщо да са посетили мача и да са дали нужната помощ на отбора. Така футболистите ще придобият повече самочувствие, играейки пред по-голяма родна публика, като това гарантирано ще повлияе и на по-предното им класиране в подредбата. Само между другото “Спартак” и “Белите орли” са класирани сред най-малко грубите отбори, което означава, че футболистите спазват феърплея и играят атрактивно и по правилата.
През пролетния полусезон плевенските отбори набраха скорост. Те започнаха с победи, като “Белите орли” игра през есента доста силно и въпреки загубата си миналата седмица като гост на лидера “Локомотив” - Мездра, запази престижното си 5-то място, като за това спомогнаха и издънките на отборите по-напред в таблицата. “Спартак” бе в криза през есента, защото разчиташе на много млади играчи, които не бяха опитни и съвсем закономерно се движеше сред последните места в класирането, където и остана през зимната пауза, но с двете си поредни победи успя да събере 19 точки и да излезе на 7 място. Така “спартаковци” се поотдалечиха от зоната на изпадащите, но отборите са с много малка точкова разлика помежду си и, подобно ситуацията при по-предните в класирането, и тук е възможна всякаква промяна. В “Спартак” сега блесна защитникът Петър Василев - юноша на “Славия” и преотстъпен футболист от “Локомотив” - Мездра, който вкара гола в Самоков за победата с 0:1 над “Рилски спортист”. С тази победа плевенският отбор поднесе изненадата на кръга и поспря “Рилецо” по пътя му към “А” група. Така младият отбор на Вачко Маринов набра скорост и вече се бори за всяка точка с по-голямо самочувствие за място напред в класирането.

info :arrow: http://posredniknews.com/

:arrow: Просто нямам думи :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 17:25 

Е то какво да очакваш от вестник като "Посредник" Първо да съберат пари и да идат до Монтана, да видят "великата" им публика и тогава да пишат тия глупости ... 2000 зрители :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 14:05 

Спартак - Пирин 1:0
Плевенчани записаха трета поредна победа през пролетния сезон и окончателно си осигуриха оставането в групата. Младият отбор на Спартак показва желание и настроение. Пирин играе трудно на чужд терен и този факт ги държи близо да дъното на класирането.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 19:52 
Аватар

Ботев е водач в ранглистата на българските клубове за годината

Ботев (Пловдив) е водач в първото за 2008 година издание на "Ранглиста на българските футболни клубове". Класацията се прави от Българската асоциация по футболна история и статистика (БАФИС).Победите на "канарчетата" през март над Локомотив София за купата на България с 2:0 и над Славия с 3:0 за първенство, както и фактът, че нямат загуба през месеца им донесоха преднина от над 4 точки на върха.Втори е Черно море (Варна), а трети - Литекс (Ловеч). Водачът в "А" група ЦСКА, който бе на първо място в класацията за ноември и декември, отстъпи на четвърто място и е с над 10 пункта зад челната тройка.Другият български гранд Левски е едва шести. Най-голям прогрес в класацията бележи Спартак (Плевен). Втородивизионният отбор се изкачи с 46 места, с което си осигури седмото място.

:) :) :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 21:18 

Цитат:
Футбол: Локо (Мездра) ще гони победа срещу Спартак (Пл)

Мездра. В 17-ия кръг от първенството по футбол в Западната „Б” група едноличният лидер Локомотив (Мездра) приема шестия в таблицата Спартак (Плевен). Гостите имат 18 точки по-малко в своя актив, но през пролетния полусезон се представят доста добре – те постигнаха три поредни победи: у дома срещу Велбъжд (Кюстендил) с 2:1 и срещу Пирин (Гоце Делчев) с 1:0 и в Самоков срещу Рилски спортист със същия резултат. Навън обаче играят с променлив успех – досега са записали 2 победи, 1 реми и 5 загуби.

Двубоят Локо (Мз) - Спартак (Пл) е утре от 15.30 ч. Той ще бъде ръководен от съдийска бригада от столицата: главен рефер Борислав Колев, с помощници Юлиян Тодоров и Николай Стайков, четвърти съдия е Лъчезар Йонов от Пловдив. Входът за зрители е свободен.
Локомотив и Спартак имат 15 официални срещи помежду си във втория ешелон. Балансът е в полза на плевенчани: 2 победи, 4 ремита и 9 загуби, при голово съотношение 15:32. През есента мездренци победиха с 0:3, с попадения на Васил Киров, Красимир Георгиев и Атанас Николов.

След като през седмицата се подготвяха на базата на НСА в столицата, днес „железничарите” тренираха на градския стадион. В заниманието взеха участие 23-ма играчи. Отсъстваше само нападателят Краси Георгиев, който е болен, но ще бъде включен в групата за мача. Иначе в състава няма контузени или наказани състезатели. Всички са амбицирани да постигнат трета победа през пролетта и общо 14 през сезона.

Изграждането на изкуствения терен на стадион "Локомотив" продължава. В момента приключва полагането на настилката, която е италианско производство. Новото спортно съоръжение ще бъде официално открито в навечерието на Великден.

Мирослав Гетов

28 март 2008 | 17:45 | Агенция "Фокус"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 11:46 

Младостта е причина за загуба на Спартак

Треньорът на Спартак (Пл) Вачко Маринов отдаде загубата 0:5 от лидера Локомотив на нервността и неопитността на футболистите.
- Имаме млад отбор, който тепърва се обиграва и е нормално защитниците да допускат грешки - заяви Маринов. - Така паднаха и първите два гола в нашата врата. За опитен съперник не е трудно да накаже такива грешки.
След срещата в Мездра в Спартак няма футболисти с контузии. Вчера играчите получиха почивен ден. Днес те започват подготовка за поредния тежък мач. В ХVIII кръг плевенчани приемат втория в класирането Миньор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 13:00 

Локомотив прегази Спартак в Мездра

Катастрофална загуба с 0:5 претърпя плевенския Спартак при гостуването си на лидерът в Западната „Б" група Локомотив /Мездра/. Срещата започна равностойно, но до голови положение почти не се стигна. Първото такова дойде в 15-ата минута, когато след грешка на Димов, Атанас Николов открадна топката, напредна по дясното крило и подаде към Златков.
Последният опита да отбележи ефектно с пета, но коженото кълбо излезе в аут. Гостите отвърнаха с гол в 33-ата минута, който бе отменен от рефера. Николай Цветков от фаул намери Драгомир Иванов, той преодоля Иван Христов и Юри Иванов вкарвайки топката във вратата, но страничния съдия беше вдигнал флага за засада.
Повратният момент в мача беше 38-ата минута, когато Николай Цветков от Спартак бе изгонен.
Преотстъпеният от Локомотив играч протестира за неотсъдено срещу него нарушение и въпреки, че съотборниците му наобиколиха главният рефер Борислав Колев, той остана непоколебим и показа втори жълт картон на полузащитника. Голеадата започна три минути по-късно.
В 41-вата Предраг Пажин откри резултата с глава след центриране на Валериев. Секунди преди почивката шут на Др.Иванов премина край вратата. В 48-ата минута Петър Златков бе изведен сам срещу Николай Христов и пусна топката технично покрай него за 2:0.
След центрирането от корнер, Валериев намери Пажин, който отново с глава вкара гол номер 800 за Локомотив в "Б" група в 59-а минута. Голмайсторът на Западната "Б" група Атанас Николов изпълни пряк свободен удар от около 27 метра по диагонал в 77-ата мин. Топката "облиза" дясната греда от вътрешната страна и се оплете в мрежата на Христов за четвърти път. Секунди преди края отново той насочи коженото кълбо в напречната греда, а веднага след това ветерана Георги Георгиев фиксира крайното 5:0.

ЛОКОМОТИВ – СПАРТАК 5:0
1:0-Пажин-41 мин, 2:0-Златков-48 мин, 3:0Пажин-59 мин, 4:0-Ат.Николов-77 мин, 5:0-Г.Георгиев-90 мин.

Локомотив: Ив-Христов – Ю.Иванов, Пажин /69-Трифонов/, Тренчев, Филипов /74-Н.Панов/ - Стоилов, Ц.Валериев, Марков, Павлов – Ат.Николов, Златков /65-Г.Георгиев/.
Спартак: Н.Христов – Ц.Панов, Ивайло Иванов, Димов, Атанасов – Ст.Иванов /66-Маринов/, Цветков, Т.Тодоров, Р.Иванов – Др.Иванов /46-Баев/, Йорданов /53-Л.Тодоров/.
Жълти картони – Павлов /Локо/; Цветков, Р.Иванов, Атанасов /Сп./
Червен картон – Цветков /Сп./
Главен съдия – Борислав Колев
Стадион: „Локомотив” – 1500 зрители

в-к Посоки

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2008 13:22 
Аватар

Драго Иванов е скъсал връски :(

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2008 12:38 
Аватар

:arrow: “Спартак” е домакин, а “орлите” гостуват в събота

По същото време отборът на “Спартак” пък е домакин на втория в групата “Миньор”, който е кандидат за баражите за “А” ешелона. В събота се очаква плевенчани да направят всичко възможно, за да спечелят точки срещу силния отбор от Перник, който победи преди два кръга “орлите” с минималното 1:0. Момчетата на Вачко Маринов набраха скорост с две победи в последните два мача и се измъкнаха от зоната на изпадащите, където завършиха полусезона, но загубиха миналата седмица катастрофално с 5:0 от лидера “Локомотив” в Мездра. Сега “Спартак” заема 7-о място с 22 точки.

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2008 09:39 

Защитник аут до края на сезона

Защитникът на Спартак (Пл) Петър Ванков пропуска мачовете до края на първенството. Той се контузи на плевенското дерби с Белите орли. След направените му обстойни медицински прегледи се оказа, че е с отлепена ключица. В момента на Ванков е поставена специална шина за обездвижване на рамото, като лекарите му са предписали пълна почивка.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Апр 2008 01:23 
Аватар

еби му майката,много контузии в последно време :?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 808 мнения ]  Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 33  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 113130 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 222407 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 237900 19 Окт 2009 22:34