bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 15 Юни 2025 11:33

Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 66 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 20:57 
Aбе говно малко,не те ли е срам да говориш такива глупости,жалак си отебавай се нанякъде,просто само ни веселиш със твойте постове.След края на мача не минахте от където трябва (близо до нашата клетка) а заобиколихте от другата страна.Как не ви е срам ми кажете плъхове пропаднали,събрали сте се все децка градина кой от кой поо смешен.Путки майни семкарите минаха до нас,прави и чест да изядоха псувни хърколи и т.н но поне минаха а вие какво стана с вас къде заминахте на майка си в путката отидохте всички.Съдя от Търново?Пламен Николов каза Габрово са хванали съдята и така и стана цирк.Сега гледах и Сашо Диков,странно зачетен гол на Янтра срещу Спартак цирк е имало в Габрово прав е..Нещастници вие взехте смешна победа,но нали знаете пътя е дълаг,на края ще се смееме ние какво винаги става.Вие за нас не сте никакъв дразнител не само от страна на фенове а и като отбор.Ще го разберете в края на сезона

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 21:00 
Хаха але вие сте големи битки ве Янтра...Дойдоха 2-ма и псуват от 50 метра, а след мача минаха 200 олигофрена покрай клетката и нито 1 не каза нищо смелчаги ... :x

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 21:29 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
Толкова сте жалки че почнахте през 2 минути да ревете на сашо диков че сте паднали от засада хахахахаха нямаше никаква засада можеше да гледате мача вместо да се висите по оградата като мангали във индииски влак!

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 21:38 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
ДОСЕГА НЕ СЕ МЕСЕХ В СПОРОВЕТЕ НО ЕДНО НЕЩО ИСКАМ ДА СЕ ИЗЯСНИ И ТО Е ЧЕ ГЛАВНИЯТ ВХОД НЕ Е ОТКЪМ КЛЕТКАТА ЗА ГОСТИ И НЕ ЗНАМ ОТКЪДЕ СТЕ СИ ГО ИЗМИСЛИЛИ ТОВА!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 21:42 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
ed_edd'n'eddy написа:
ДОСЕГА НЕ СЕ МЕСЕХ В СПОРОВЕТЕ НО ЕДНО НЕЩО ИСКАМ ДА СЕ ИЗЯСНИ И ТО Е ЧЕ ГЛАВНИЯТ ВХОД НЕ Е ОТКЪМ КЛЕТКАТА ЗА ГОСТИ И НЕ ЗНАМ ОТКЪДЕ СТЕ СИ ГО ИЗМИСЛИЛИ ТОВА!!!!

Еми може да не е от там,обаче почти цялата публика освен агитката се изнесе от там !!

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 21:44 
Аватар

ultraspartak написа:
Еми може да не е от там,обаче почти цялата публика освен агитката се изнесе от там !!

тва не е възможно освен да са искали да ви дразнят

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 21:46 

ed_edd'n'eddy написа:
ultraspartak написа:

Не знам как ще ни дразнят но отнесоха доста плюнки и псувни "дразнителите"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 21:52 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
ed_edd'n'eddy написа:
ultraspartak написа:

Ами при нас всичката публика също се изнесе покрай клетката и то по пистата.Явно не признават друг изход.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 21:54 
Аватар

ETARRAS написа:
Ами при нас всичката публика също се изнесе покрай клетката и то по пистата.Явно не признават друг изход.

Абе вашия случай е отделна работа нарочно дойдоха да ви дразнят щото сте от търново :lol:

иначе ти сигурно най-добре от форума знаеш кой е главния вход и че откъм него е по голямата част от града :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:05 
Всеки нормален човек не би сложил главният вход до келтката, за да няма ексцесии, но мен ме интересува форумните биячи защо не минаха от там да ни бият нали имаше закани...сега ще кажете ми що вие не ни бихте еми ние сме в клетка и не може да дойдем елате вие още повече че нас ни охраняваха много повече от вас.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:08 
Аватар

И какво трябваше да си разбием клетката ли или да се плуем от отвън? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:09 
Аватар

нашия стадион има няколко входа просто , ако след някой мач имам път към казънлък може и да излезя през тоя вход зад клетката !

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:12 
Аватар

ETARRAS написа:
ed_edd'n'eddy написа:
ultraspartak написа:

Не е така. Хората си избират от къде да минат в зависимост на отиват. Тези, които живеят в кварталите на юг от стадиона минават покрай клетката, останалите, които отиват към центъра, или на север, минават през централния вход, който е в другия край ;)

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:21 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
parmalat написа:
ETARRAS написа:
ed_edd'n'eddy написа:
ultraspartak написа:

Не е така. Хората си избират от къде да минат в зависимост на отиват. Тези, които живеят в кварталите на юг от стадиона минават покрай клетката, останалите, които отиват към центъра, или на север, минават през централния вход, който е в другия край ;)

Ами честно казано доста ми е странно,защото полицаите не искаха да пускат хората да минат покрай пистата,но зрителите недоволстваха че е затворен удобният за тях изход-което е правилно- никъде домакинската публика не минава до самата трибуна за гостите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:25 
Parmalat,не ви знам кварталите човек,но как пък всички живеят на север или към центъра?Как точно цялата агитка се изниза от към другата страна,а не минахте покрай нас.Защото ганация ти давам бяхме озверели от яд и тея 5-6 полицая едвали щяха да ни спрът.Щеше да стане масов бой от който вие щяхте да пострадате.Ние семкарите щяхме да набиеме та какво оставаше за вас като се водите агитка да седиме да ви гледаме като минавате на 1 метър от нас.Незнам тая клетка е пълно безумие а семкарчетата яко спекоха клефука и малчаха..плиуем ги псуваме ги,и онея дори не ни наплюха по 1 път..за какво си говориме.А при самото ни влизане ако забелязахте ние тръгнахме към вас но полицията серазвика вращайте се и т.н влзиайте в клетката да не ви искараме.А ша се сетиш,че като съм бил 200км и горница ще предпочета да гледам мача..

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:36 
Аватар

Явно си много прост наистина та не разбираш от дума агитката се прибра там от където и дойде на стадиона!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:41 
Аватар

ETARRAS написа:
parmalat написа:
ETARRAS написа:
ed_edd'n'eddy написа:
ultraspartak написа:

Ами честно казано доста ми е странно,защото полицаите не искаха да пускат хората да минат покрай пистата,но зрителите недоволстваха че е затворен удобният за тях изход-което е правилно- никъде домакинската публика не минава до самата трибуна за гостите.

Аз ви казвам сега как стоят нещата, вие ако искате вярвайте.Една част от зрителите минава покрай клетката на гостите, но доста повече хора минават през другия вход. Естествено, ч ще има недоволни. Може и 3-ма да са, но все някой няма да е доволен от нещо. Даже повечето минават оттам, защото са си спрели колите отзад, за да избегнат голямата тъпканица, която е на другия вход ;)

А spartakforever, стига глупости, че ме разсмиваш :lol:
В началото на мача като влязохте в стадиона се объркахте нещо и тръгнахте към нас. Няколко човека от нас обаче тръгнаха към вас и вие веднага се оттеглихте назад, така че спри да ми говориш тия глуспоти как сте щели да ни биете на нашия стадион. ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ и само едно дете може да ги изрече тези тъпизми. Не знам кого заблуждаваш с това, но наистина ме разсмиваш доста :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:50 
Не помня някой да е тръгвал към нас,но щом казваш ще ти повярвам.А за объркване ни най-малко просто искахме да ви навестим,но от вас никаква реакция..и си влезнахме в клетката.Много ме учуди защо пратихте 2-3 лапета да ни дразнят защо не дойдохте вие форумните хулигани и т.н.Няма смисъл да си говориме за лапета вие печелите тоя приз определено и то обедително..

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:56 
Аватар

Никой не е пращал никакви лапета. Не можем да ги държим за ръка цял мач и да ги пъдарим. А това, че те са ви дразнили ми говори доста добре какви сте... Никой не е имал намерение да идва да ви дразни. Вие като сте искали да ни навестите защо не го направихте. Ваш проблем...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 23:08 
parmalat написа:
Никой не е пращал никакви лапета. Не можем да ги държим за ръка цял мач и да ги пъдарим. А това, че те са ви дразнили ми говори доста добре какви сте... Никой не е имал намерение да идва да ви дразни. Вие като сте искали да ни навестите защо не го направихте. Ваш проблем...

Еми неможе,някакъв недорасляк да псува на майка и да казва яжте ми хуя.Колкото и да сме здържани и големи хора,няма как да не реагираме.А тоя малкия,тия работи където ги приказваше и той не си вярваше,но се тая.Тоя малкия визирам един с черно яке ако не се лъжа..той е от агитката и дори пееше със вас.Идваше на няколко пъти,но просто малкия не осъзнаваше,че ако го бяхме набарали щеше да го обесим на оградата.Може и да е някой от форумистите знае ли човек.Както и да е не ме интересуват подобни утрепки ние си пяхме песните и не се вълнуваме от някакви лайнарчета където имат още бяло по устата и незнаят къде се намират.За навестяването сами трябва да се сетите малко да се приближите към нас,нали се сещаш,че по големите агитки така прават,неможе сичко да свърпиме ние,колко пъти да ти обесня,че съм бил 200км да гледам мач,а не да ме изкарат още 5 минута.И другото което е пред вас нямаше 1 полицай.това трябва да ви говори за вашият манталитет явно габровските полицай ви познават добре,такаче спокойно можеше да дойдете до нас ние щяхме да напуснем клетката повярвайте ни ;)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 23:13 
Аватар

Бе еЕеЕе МИЕКО "ГОВОРЯЩИТЕ" вие го направихте нашия форум чат на Янтра май а ???? А за мача к`Во да кажа тоя съдия го развали доста с тия неговите отсъждания а не ни и даде чиста дузпа за нея "ФИЕНЧЕТЪТА" на Янтра немогат да спорят защото беше точно пред нас !!! А за агитките к`Во да кажа хора от Габрово казаха че за 1ви път са се събрали толкова "МНОГО"(20 ЧОВЕКА) но както и да е да се радват хората не всеки ден се случва такова нещо там !! За наща агитка не говорете защото и боговете ще ви се смеят а успех на Янтра във "вИЕ" група догодина защото това им беше последната мафиотска победа !!!

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 23:16 
Аватар

Ами ние затва и НЕ СПОРИМ за дузпата ако не си забелязал!!

А пък "фиенчетата" от Габрово не говорят както си мислите така че спрете да се излагате с това и нека да кажем че днес бяхме малко в сравнение с други мачое което за мене е необяснимо

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 23:22 
Аватар

Malak`HoolS написа:
Бе еЕеЕе МИЕКО "ГОВОРЯЩИТЕ" вие го направихте нашия форум чат на Янтра май а ???? А за мача к`Во да кажа тоя съдия го развали доста с тия неговите отсъждания а не ни и даде чиста дузпа за нея "ФИЕНЧЕТЪТА" на Янтра немогат да спорят защото беше точно пред нас !!! А за агитките к`Во да кажа хора от Габрово казаха че за 1ви път са се събрали толкова "МНОГО"(20 ЧОВЕКА) но както и да е да се радват хората не всеки ден се случва такова нещо там !! За наща агитка не говорете защото и боговете ще ви се смеят а успех на Янтра във "вИЕ" група догодина защото това им беше последната мафиотска победа !!!

Значи това е един от най-безсмислените постове, които съм виждал, първо от къде стигна до извода, че в Габрово говорим на "Миеко".Второ днес наистина бяхме малко в сравнение с мачовете срешу Белите Орли и Локо Мездра, но въпреки това не сме били 20 човека ако искаш може да ги прбориш на снимките в нашия форум :wink: , а за това дали ще сме във В група, не мисля, че е най-удачно фенове на последния в класирането да говорят :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 23:41 
Аватар

[AS Roma]Gu73v написа:
Malak`HoolS написа:

Значи това е един от най-безсмислените постове, които съм виждал, първо от къде стигна до извода, че в Габрово говорим на "Миеко".Второ днес наистина бяхме малко в сравнение с мачовете срешу Белите Орли и Локо Мездра, но въпреки това не сме били 20 човека ако искаш може да ги прбориш на снимките в нашия форум :wink: , а за това дали ще сме във В група, не мисля, че е най-удачно фенове на последния в класирането да говорят :lol:

GUTEV4O ЗА МЕКОТО МОГА ДА ТИ ДОКАЖА С ДИКТОРА НА СТАДИОНА КОЙТО КАЗА СРЕЩА ОТ "БИЕ" ГРУПА !! nO CoMmEnT !

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 23:44 
Аватар

[AS Roma]Gu73v написа:
Malak`HoolS написа:

Аа и да питам къде са тия снимки дай линк да ги видим че нещо неможах да ги намера !!!

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 66 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132529 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 137992 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения Литекс в Плевен?
Форум: Ловеч (Ловеч)
r.h. 33916 30 Юни 2007 11:52
от S.F.L.T.
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 112789 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения БЪКИ-ИМПУЛС /ГАБРОВО/
Форум: Хандбал
янтра гб 69669 26 Окт 2010 06:43
от ncuxo™