Ultra Spartak написа:
Ботев има хиляди фенове и немогат да изгонят Христолов а ние като сме 20 човека какво искате да направим.spartak 1919 никой не те кара на сила да идваш на стадиона.Бях на Левски-Вердер и те видях с шалче на Левски така че като не ти изнася стани един от милионите фенове на Левски които ходят на 2-3 мача в годината.И мен ме боли че Спартак е в това положение.
Има ОГРОМНА разлика между нашия еничарин и башибозук - Джоджо и горнотракийският гащник - Митьо Селския! Тя е в това, че първият само взима от отбора и не влага свой собствени финанси в него а самият той се издържа благодарение на отбора и втория който поне и малко, но е на плюс във вземане и даването на пари в Ботев в полза на даването, което далеч не го оправдава на фона на трациите и името на "Ботев". Там е разковничето между тези две пиявици на отбори с традиции в България и ние трябва да го атакуваме в тази част - какво е направил, прави в момента и какво мисли да прави занапред с отбора! Школата на клуба не е за социално подпомагане на безскрупулни типове като този кърлеж Пламен Николов - Джоджо!!!
P.S. Извинявам се, че не е по темата но бях провокиран от3-4 аналогочни поста в нея. Нека модераторите ги преместат в друга нова тема с ориететировъчно заглавие: " За и (или) против еничарина Джоджо",; "Има ли място нищожесто като Джоджо в Плевен, Спартак и на стадиона дори като редови зрител"; "Има ли място за кръвопийци в ръководството на Спартак" и т.н.