GREENHEART написа:
Dobrotica написа:
bulgarche-to, GREENHEART, evg0, друг път като говоря ще стоите мирно и ще козирувате!
Вива Каляри!
П.С (Гледам правят нова бирария "Каляри" в Каварна. Трябва да я посетим!)
Абе, точно ти ли ще ми кажеш какво да правя?

Смешник

Ходи си на село Добротица и не се занимавай с нас, ок?
Това е спорт и има обрати, и Спартак имаха първата загуба от нас, но никой от нас не им е говорил, че не стават за нищо.
Както и да е - много злоба към БЕРОЕ, много нещо в Б група, бе, какво е това чудо - и шуменец, и спорт11 (Дунав) - поздравления???
Както и да е - разбирам ви злобата, защото знаете, че БЕРОЕ дори да има проблеми, винаги е бил и ще бъде име и велик отбор в БГ футбола. Вижте този уикенд какви са резултатите от футбола в А група и в Германия например - и по-големи имена падат от много по-малки отбори, но това не променя величието и класата и класирането им!!!
САМО БЕРОЕ ЗАВИНАГИ!!!!
За каква злоба говориш не ми е ясно!? Аз само казах, че на Цонко момчетата, няма да ви клекнат, както това става в южняшките мачове!
Изключение са мачовете с Нафталина и Несебър!
За какъв велик отбор ми говориш???? Това, че някакви партийни велможи анулираха мачовете на ЦСКА и Левски и впоследствие ги прекръстиха и така сте станали "шампиони" !!!!
Никой български отбор в клубната си витрина няма титла, която всеки квадратен милиметър от нея да не е в кавички!
Действително има Велик футболен клуб извън столицата станал шампион и дал четирима национали за четвъртото място в щатите през 1994 година и това е Етър Вт!!!
Трифон Иванов, Красимир Балъков, Цанко Цветанов и Илиян Киряков!!!