bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 02:28

Български клубове - Калиакра (Каварна) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 65 мнения ]  Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2008 19:45 
Dobrotica написа:
bulgarche-to, GREENHEART, evg0, друг път като говоря ще стоите мирно и ще козирувате!
Вива Каляри!
П.С (Гледам правят нова бирария "Каляри" в Каварна. Трябва да я посетим!)

Абе, точно ти ли ще ми кажеш какво да правя? :) Смешник :) Ходи си на село Добротица и не се занимавай с нас, ок?
Това е спорт и има обрати, и Спартак имаха първата загуба от нас, но никой от нас не им е говорил, че не стават за нищо.
Както и да е - много злоба към БЕРОЕ, много нещо в Б група, бе, какво е това чудо - и шуменец, и спорт11 (Дунав) - поздравления???
Както и да е - разбирам ви злобата, защото знаете, че БЕРОЕ дори да има проблеми, винаги е бил и ще бъде име и велик отбор в БГ футбола. Вижте този уикенд какви са резултатите от футбола в А група и в Германия например - и по-големи имена падат от много по-малки отбори, но това не променя величието и класата и класирането им!!!
САМО БЕРОЕ ЗАВИНАГИ!!!!

Последна промяна GREENHEART на 16 Ное 2008 19:51, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2008 19:47 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
Не бяха ли 2 ;) Знаем че не ви отърва..А и не се правим ние на велики..кой говори, че Берое бил незнам си к'ъв гранд.. ? Че вие играхте по-зле от Балчик тук..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2008 19:54 
chefzZ написа:
Не бяха ли 2 ;) Знаем че не ви отърва..А и не се правим ние на велики..кой говори, че Берое бил незнам си к'ъв гранд.. ? Че вие играхте по-зле от Балчик тук..

Никой не се прави на велик, знаем си проблемите в играта и ръководство и фенове има конфликт, и т.н., навсякъде има проблеми, и най-важното - повечето отбори тук сте обиграни и със стабилен състав, а ние градим такъв във движение вече пореден сезон, плюс проблем с контузии и наказания.
Но не можеш да отречеш въпреки това, че БЕРОЕ си има история, фенове, стадион, е от голям град и т.н. Пак ти повтарям, че е религия и кауза за нас, и въпреки моментния спад, което е нормално в спорта и футбола, БЕРОЕ е доказвал многократно, че ще се изправи на крака и с беройския дух на лудата банда ще мачка отново!!! Това е!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2008 20:02 
Аватар

Интересен факт - бившият играч на Берое и настоящ треньор на Калиакра Радостин Трифонов наказа бившия си клуб. GREENHEART, прав си Берое е отбор с традиции и фенове, и вероятно ще играе догодина в А група, но не мисля, че това отношение към другите и обиди не подхожда на един истински лидер. Успех в борбата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2008 20:18 
Del Pi3ro написа:
Интересен факт - бившият играч на Берое и настоящ треньор на Калиакра Радостин Трифонов наказа бившия си клуб. GREENHEART, прав си Берое е отбор с традиции и фенове, и вероятно ще играе догодина в А група, но не мисля, че това отношение към другите и обиди не подхожда на един истински лидер. Успех в борбата!

За тренера ви-човека се бори за поста си и отбора си, в който е в момента, това е спорт, ако утре Бербо е в Ливерпул или Челси, пак би играл срещу Манчестър Юн.
Аз не съм обиждал и признавам недостатъците и слабостите ни сега, да не говорим за липсата на мотивация на нашите играчи, въпреки задоволеността им по отношение на заплати и т.н. отговорих на Изказването на добротица - да козируваме????
Благодаря ти много за отношението и добрите думи за феновете!!!
И на вас успех, както и на всички в групата, и нека има хубав футбол на терените!!!

Върнете се в началото

Заглавие: Re: [XIII кръг] КАЛИАКРА - Берое (Стара Загора)
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2008 13:44 

Браво на Калиакра играха добре

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2008 20:44 

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Ей ти,сега що не упрекваш'псевдо фенче".:)
Жалък двуличник,аман от такива"истински фенове",като теб(RoNaldO07).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2008 20:55 

Хахаха,к'во да се занимавам със тебе.Като играят добре,ще кажа,че са играли добре много ясно.Не съм фен и не ме интересува този отбор,както всички,които ходят на стадиона.Отивът,за да си отбият времето. :D :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 22:09 
Аватар

GREENHEART каза "Би ли светнал новодошлите в Б, ние не сме оттук и сме за малко ;) кои са по-добрите отбори в Б?
Прогноза - 2, т.е. победа за БЕРОЕ!!!"
А аз прогнозирах победа за Калиакра и познах. В това отношение съм ПО-ДОБЪР от тоя пич и той трябва да си признае. Може да не му харесва израза "козирувай", но мисля, че е на място.
Само ни заливате с вашите грандомански истерии, колко велика публика и история имате. Имайте си я. И ние имаме славна история, по-славна от Стара Загора, но не се хвалим. Айде бегай на гарата да чакаш влака!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 22:16 

GREENHEART написа:
Dobrotica написа:
bulgarche-to, GREENHEART, evg0, друг път като говоря ще стоите мирно и ще козирувате!
Вива Каляри!
П.С (Гледам правят нова бирария "Каляри" в Каварна. Трябва да я посетим!)

Абе, точно ти ли ще ми кажеш какво да правя? :) Смешник :) Ходи си на село Добротица и не се занимавай с нас, ок?
Това е спорт и има обрати, и Спартак имаха първата загуба от нас, но никой от нас не им е говорил, че не стават за нищо.
Както и да е - много злоба към БЕРОЕ, много нещо в Б група, бе, какво е това чудо - и шуменец, и спорт11 (Дунав) - поздравления???
Както и да е - разбирам ви злобата, защото знаете, че БЕРОЕ дори да има проблеми, винаги е бил и ще бъде име и велик отбор в БГ футбола. Вижте този уикенд какви са резултатите от футбола в А група и в Германия например - и по-големи имена падат от много по-малки отбори, но това не променя величието и класата и класирането им!!!
САМО БЕРОЕ ЗАВИНАГИ!!!!

За каква злоба говориш не ми е ясно!? Аз само казах, че на Цонко момчетата, няма да ви клекнат, както това става в южняшките мачове!
Изключение са мачовете с Нафталина и Несебър!
За какъв велик отбор ми говориш???? Това, че някакви партийни велможи анулираха мачовете на ЦСКА и Левски и впоследствие ги прекръстиха и така сте станали "шампиони" !!!!
Никой български отбор в клубната си витрина няма титла, която всеки квадратен милиметър от нея да не е в кавички!
Действително има Велик футболен клуб извън столицата станал шампион и дал четирима национали за четвъртото място в щатите през 1994 година и това е Етър Вт!!!
Трифон Иванов, Красимир Балъков, Цанко Цветанов и Илиян Киряков!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:37 
Няма тема и форум в този сайт и в тази група, без нападките на спорт-11 срещу БЕРОЕ!!! Уважавам упоритостта ти! ;)
Велик отбор - да, защото БЕРОЕ е българският отбор с най-големи постижения на международните терени!!!
За именити футболисти - не ми се пише, че е много дълго. Виж енциклопедии и www.beroe.eu.
И стига си плюл по БЕРОЕ, че става досадно.
Ако бяхме толкова корумпирани, нямаше ли да платим и на Калиакра???

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:44 

Плащате, но по тънката лайсна, Калиякра не са гладни а нагушени!
Нафталина са много по- добри от вас и нас не можахте да биета, ние цял сезон играем със свален гард!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 23:49 
нафталина, като са толкова по-добри от нас, защо имаха такива невероятни победи над мегаколоса Несебър??? И то - 2 пъти за 1 седмица?
Относно това дали сме ние добри или не - това ти го казвам вече няколко пъти и ми писна.
Ако твоя любим отбор е перфектен, ок, критикувай, но...
Иначе - виж резултатите този уикенд в Германия, Италия, А група, днес - националния ни отбор - това е колективна игра, и като всяка такава зависи от много неща. Например - мотивация, колективен дух, техника, обиграност, техника, стратегия, тактика, и т.н.
Калиакра може да не са гладни и нагушени, но защо мислиш, че ако им платим, няма да ни клекнат???

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 20:11 

Отбор: Берое (Стара Загора)
greenheart кво се занимаваш с селските пръчки,те прости хора горките,нали знаеш че прост човек си знае неговото и това е :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 20:29 

Отбор: Нефтохимик 1962 (Бургас)
Тия две загуби от Несебър ще ги плямпаш сигурно до другия сезон :lol:
Вие ако сте по-добри какви бяха тия невероятни разгроми над Любимец,Калиакра и сие? :oops:
Всъщност ти чета изказванията много внимателно и ми прави впечатление,че нито един път не си критикувал марулите ти.А далеч не сте перфектни... :D

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 65 мнения ]  Предишна  1, 2, 3

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения БЕРОЕ
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 38863 07 Май 2010 17:54
от фен
Преглежда непрочетените мнения Сайт на Берое
Anonymous 34334 04 Ное 2006 12:09
от Lorenco
Преглежда непрочетените мнения Стадион Берое
Anonymous 60512 10 Ное 2008 12:25
от bulgarche-to
Преглежда непрочетените мнения Левски (София) 3-0 Берое (Стара Загора)
Anonymous 49947 05 Ное 2006 23:20
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 2-2 Локомотив(София)
Lorenco 41165 29 Ное 2006 01:08
от bigfish