bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 23:17

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 382 мнения ]  Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Зимна подготовка,нови попълнения и новини за Бдин (Видин)
МнениеПубликувано на: 03 Фев 2010 02:18 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
ок.Няма да споря и със вас.Само ще кажа,че има разлика от титуляри и резерви.Твърдите титуляри бяха само Ванков,Чалъков и Романов.Другите 4рима по скоро резерви,като единия вече не е при нас,т.е Ганчев.И равносметката е от 21 играчи: 3ма титуляри и 3 резерви+ 15 юноши.Не се фукам,а само съпоставям как се гради отбор за бъдещето,а не да се кърпи отбор.Който иска да си приказва,аз исках само да си дам мнението,което е изцяло във ваша полза.Уж бяхте левскарски град,а сега се радвате на играчи на Цецка.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Фев 2010 15:52 

Отбор: Бдин (Видин)
отбор се гради от млади момчета ,доколкото аз разбирам от футбол.И спрете вече с (левски,цска) откадето и да идват ....запомнете ,че те ще се раздават сега за Видин. С уважение към всички фенове...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Фев 2010 17:44 
Аватар

Абе вие май не разбирате тези който идват в Бдин от ЦСКА имат интерес да играят защото от това зависи кариерата им понатам от къде идват и така нататак мен не ме вълнува ако ще и от Барселона да идват ако не са на ниво ще търкат пейката и така...и аз съм за изграждане на школа ама като се бориш за оставане не си правиш експерименти ;) това май не е много ясно колкото до врачанчето аз
лично несмятам че има някаква работа в нашия форум ние като пише ме там какви са отговорите
нали знаете каквото повикало такова се обадило ... ае чао за сега ;) и само Бдин :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Фев 2010 18:51 

15 ЧАСА : БДИН - АКАДЕМИК Сф 2 : 1 ! ! !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Фев 2010 19:36 

Браво на БДИН, явно Марашлиев е на прав път. По резултатите до сега в контролите се вижда, че имаме напредък. Добре, че ръководството осигури на играчите този лагер в Кушадасъ, за да могат да се съсредоточат върху играта с топка, а не върху риненето на сняг например в Казанлък. Аз си спомням преди години когато Боримиров отиде в Левски, оттам ни пратиха 4-5 юноши и само един играч мисля, че Нанев се казваше успя да се наложи и игра в Б група. Сега положението е същото, който покаже най-добра игра той ще играе независимо от кой отбор идва. А този Фиорца да си дава мнението на други места, аман от "доброжелатели". Нашия бивш играч Къро по неговите сметки попада в графата техни юноши, кой знае и другите от къде са.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Фев 2010 19:39 

„Бдин” Видин победи с 2 на 1 „Академик” София в първата си контролна среща в турският курорт Кушадасъ. Попаденията отбелязаха Димитър Димитров и Благой Пасков. Мача се игра в две полуверемена - първото от 50 минути, а второто от 60. Първото полувреме завърши при резултат 1 на 1, а през второто „Бдин” тотално превъзхождаше съперника си и закономерно победи. С контузия след мача е Николай Борисов. Старши треньора Христо Марашлиев сподели, че едоволен от старанието на момчетата по време на мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Фев 2010 23:01 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
SVETLOSINI BOGOVE написа:
Днес 03.02.2010 от 15:00ч. се проведе контролна среща между съставите на Академик София и Бдин Видин, която завърши при резултат 1:2. Срещaта се състоя при температура около 3 градуса по целзии в две полувремена първото от 60мин, второто - 50.

Стартов състав на Академик:
В.Василев , Динчев , Антов , Асенов , Илиян Господинов , Радулов , Едис Селимински , М.Петров , Ас. Василев , Божов и Будинов.
През второто полувреме влезнаха:
Михаилов , Котетеров , Заиков , Изидор Нандю , Самир Аесс , Ив. Василев , Ангелов , Чуркин , Веселинов, Манчев и в 75мин - Вутов.

Първо полувреме:
През първите 30 минути Бдин оказа натиск, но без чисти полоvения пред вратата на Академик.
31мин - Киро Динчев избива с глава центриране в наказателното поле , след което топката попада на волето на играч от Бдин, но вратарят отрази положението в ъглов удар.
38мин - След грешка на вратаря на Бдин Мирослав Будинов бележи с глава от точката за изпълнение на наказателен удар.
47мин - Непростим фаул на Селимински пред наказателното му поле. Играч на Бдин изпълнява превъзходно фаулa в горен десен ъгъл, но Василев е на висота и избива в корнер.
51мин - Едис Селимински стреля по посока на вратата от голямо разстояние , но вратарят с вещина избива в корнер.
56мин - Божов изкача в удобна ситуация пред вратаря на Бдин, но за съжаление на феновете на Академик топката прелетява край страничната греда.

Второ полувреме:
62мин - Играч на Бдин пропуска от непосредствена близост след като изпраща топката над вратата на Академик.
68мин - Благой Пасков от Бдин е изведен в коридор и не пропуска да изравни резултата.
74мин - След триково изпълнение на фаул Самир Аесс нанася удар, който е избит от вратарят на Бдин в корнер.
77мин - След образцова контра на Бдин играч от състава на видинчани пропуска да отбележи гол , останал очи в очи с добре предстравилия се в този мач К.Михаилов.
87мин - след груба грешка на Изидор Нандю, Благой Пасков бележи за 1:2.
През оставащото време до края на мача нямаше запомнящи се ситуации.

Въпреки коректният двубой се получиха 2 неприятни контузии - играч на Бдин е със съмения за счупен глезен, а И. Заиков от Академик получи неприятен удар в областта на кръста и трябва да мине на ехограф, за да му се разбере състоянието, поради затрудненото му дишане.

От мястото на събитието "SVETLOSINI BOGOVE"

http://akademik-sofia.com/news.php?item.273.2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Фев 2010 23:28 

МЕРСИ НА "АКАДЕМИК София" за информацията дано се оправи момчето с контузията

Последна промяна gogo2 на 03 Фев 2010 23:28, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Фев 2010 23:28 

Леле, форцаидиота се размириса и тук...ти не знаеш кой ни е юноша, но тук и с цифри боравиш! Разбрах, че и Къро е наш юноша за теб...леле, мале...ходи си пази там обекта и не се излагай! Извинявам се от името на нашия форум, че сме изнесли тук такъв тъпир...спокойно го триите както аз трих оня побъркания гого203984773993!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 12:32 
Аватар

Ако съм обидил някой тук да каже,а този лондонски брус няма право да говори от мое име.Щом ми взе функциите,значи съм му трепнал.Все пак сме свобода на словото,а пак се намират такива него.Той живее само за мача срещу вас,за да може да псува на воля.Прави се на велик разбирач и говори без да се съобразява със друго мнение.Той си мисли,че тук е като в Англия и постоянно недоволства.Щом нарече нашето ръководство некадърно,след като ни върна кадето ни е мястото,сметайте колко му е акъла.Иска да сме като Левски и Цецка и да сме с бюджет поне 5млн.Успех на вашия отбор и догодина двата тима да се борим за А група.Трябва да се подкрепяме.Лоши чуства имам само към Крифодол и стискам палци вие да се спасите,а те да отидат пак да играят със селата,кадето им е мястото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 14:29 
Аватар

Здравейте на всички от мен отново,значи гледах ви какво мислите за какво спорите,гледах внимателно селекцията на Бдин,гледах играчите (Аз съм Левскар но най малко ме притеснява това че в отбора има играчи на Цска) и мисля че са добри че направихме добра селекция,треньора има мисъл има развитие за Бдин и това много ме радва,онзи ден бях на кафе и си седях спокойно и от другата маса се надвикваха група хора които бяха явни привърженици на Цска,така много ми е странно нормално ли е да се говори за Левски и Цска когато става въпрос за БДИН !!!??? Аз немога да разбера тези хора кво си мислят,разберете че става въпрос за Бдин а не за Цска или Левски,аз бих се отказал като фен на Левски само и само да защитя Бдин ако е нужно,също така не ми хареса едно изказване пак от въпросната групичка "Защо Бдин играят с тоя син екип,не ми харесва,нека го сменят на червен,поне така ще ни харесва и на нас и на играчите на Цска" Абе хора вие добре ли сте с тия селски мозаци да попитам аз ?????? Стига с тия Цска и Левски,излагате се и то много,бдин да си сменят екипите,по голяма глупост нямаше от тази която чух,и това ако са фенове на Бдин проста незнам какво да кажа,съжалявам за тези хора които се мислят за "фенове на Бдин",та сега след следното което видях досега в подготовки в говорене в пари в контроли,сигурен съм че поне 7 победи ще вземем,това е моето мнение в момента сме на едно ниво със Академик Сф и с Банско,спокойно мога да го кажа,успех на Бдин и нека докаже на подготовката в Турция че сме добър отбор с потенциал,успех на Бдин и ние истинските фенове сме зад вас ??????? !!!!!!! :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 15:06 

Така е, първо от БДИН и след това от всички други. Нито едно европейско дерби не може да ме задържи пред телевизора, предпочитам БДИН да гледам на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 16:44 
Аватар

Първо към форцаюве-Видин е чорбарски град и това е повече от ясно-има 3 фенклуба на ЦСКА и нито един на Левски.тука да не почнете да се карате,просто го казвам,за да му е ясно.

diikid написа:
Изображение

На снимката: Новият играч на „Бдин” Видин е нападателя Георги Илиев. Той е юноша на „Бдин”, но е бил и в школата на „Литекс”, а през юни миналата година подписа договор с ЦСКА. Роден е на 10 август 1990 година.

това момче го познавам,изключително техничен и бърз е,лошото е че беше доста нисък,отдавна не съм го виждал и сега не знам колко е висок,но поне мога да ви гарантирам че ще се раздава,а и както казах футболното у него го има :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 21:36 
Аватар

vidinskia само да ти кажа -че сега бдин играят със сменен екип.ако трябва да бъдем честни екипите на бдин са жълто сини,а не както сега ги направи по свой вкус жоро-чисто сини.така че не ми обясняваи на мене че не е правилно да се сменят екипите.и от това мен най-много ме боли.че заради един клубен шеф трябваше да си променим клубните цветове.заради неговите футболни пристрастия.та питам аз каде изчезна жълтото от екипите на бдин.тези който са се интересували знаят ,че екипите на бдин са жълти тениски ,сини гащета и жълти чорапи.а сега- сини тениски и бели гащета.и защо всички млъкнаха срещу това посегателство срещу нашия клуб.няма смисъл да споменавам защо.и само за информация на незнаещите и по младите да ви кажа че бдин наистина са играли с червени екипи известно време.даже аз имах календарче от 80 и някоя кадето бдин са със червени екипи.даже съм чувал че оригиналните трябва да са червено сини но това незнам.и моля някои който наистина може да разбере какви са всъщност истинските екипи на бдин да каже защото това в момента не са цветовете на бдин видин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 22:39 

Отбор: ЦСКА (София)
Не знам точно какви са сегашните екипи на Бдин.Знам само че са с тъмно сини фанелки,на долу не знам.Обаче старите на мен лично не ми харесваха много.Бяха много влашки :D .Според мен синьото трябва да преобладава,а жълтото да е по-малко :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 00:48 
Аватар

Оф писна ми всеки да ми дава на мен акъл и да ми обяснява преди 100 години,реалноста в момента е такава и не мисля че е нормално да играем чак пък с такива жълти екипи,няма нищо лошо но просто време и ние да направим един екип и да го задържим и според мен синьото най допада на отбора,не ми се спори с никой и с нищо,за мен важното е Бдин,другите теми слабо ме вълнуват,трябва да вървим напред,а не да ми спорите за екипи и незнам си кво,ако някой се дразни да не чете,аз си давам мнението и в момента най малкия проблем на Бдин е точно екипите,и фанете и спрете с вашите ЦСКА и Левски че ми писна от селските Софийски "грандове",пак казвам може да съм фен на Левски но за мен преди всеки отбор е Бдин(Видин),защото се радвам на този отбор и съм щастлив да зная че е се намираме в Б група и играем добър и красив футбол,така ще ви помоля всички да престанете да спорите и да се дразните по между си и да се обединим като истински фенове на Бдин (Видин) а не да ни интересува колко фен клуба има Уевски и Циска,се ми е едно тук се пише и говори само за Бдин,ако на някой му се обсъжда друг отбор,да потърси форума на този клуб и да пише там,така че ще помоля МЕДЕРАТОРА Liuby да трие всяко мнение което пресметне за неправилно по темата и т.н. :redcard: ! САМО БДИН :a006: :first: (ВИДИН) !!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 09:59 

Отбор: Левски (София)
achovd написа:
Първо към форцаюве-Видин е чорбарски град и това е повече от ясно-има 3 фенклуба на ЦСКА и нито един на Левски.тука да не почнете да се карате,просто го казвам,за да му е ясно.

diikid написа:
Изображение

На снимката: Новият играч на „Бдин” Видин е нападателя Георги Илиев. Той е юноша на „Бдин”, но е бил и в школата на „Литекс”, а през юни миналата година подписа договор с ЦСКА. Роден е на 10 август 1990 година.

това момче го познавам,изключително техничен и бърз е,лошото е че беше доста нисък,отдавна не съм го виждал и сега не знам колко е висок,но поне мога да ви гарантирам че ще се раздава,а и както казах футболното у него го има :D

Миналото лято един познат го доведе да порита с нашата група, пипа топката много добре но не е пораснал и е не повече от 1,65. С такъв ръст трябва да си вундеркинд за да успееш в съвременния футбол иначе не става.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 10:46 
Аватар

'71 набор съм, живях 25 години във Видин и съм бил на стадиона през '80-те... бях от тези, които първи се включиха в агитката, когато се появи....беше '87-а или '88-а година... ЧЕРВЕНИЯТ цвят беше и на екипите на футболистите и на шаловете на привържениците! Синьо беше единствено скритото шалче на едно говедце, което стоеше встрани от агитката :mrgreen:

:icon_cska:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 12:15 
Аватар

знаех че има нещо такова и благодаря за уточнението, а на vidinskiq ще кажа че не иска да говори за тази тема щото е левскарче не за друго.аз като съм цскарче казал ли съм някаде че екипите трябжа да бъдат червени примерно.не съм.ама и на мен ми е писнало да се подиграват с бдин ,и да, и аз подкрепям изцяло отбора но пак казвам не трябва да се забравят клубните цветове.въпреки че сега се отбягва тази тема за мен тя също е важна.защото по този начин се губи принадлежността на отбора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 15:11 

По-принцип няма значение какъв цвят са фанелките важно е Бдин да върви напред!
може да се направят два вида един син и един червен така ще се види че сме над нещата

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 15:13 
Аватар

Не мисля че със смяната на цветовете на екипите на бдин се губи принадлежността на отбора . Прави сте че червения цвят е преобладавал през годините като екип на бдин , но няма нищо лошо да се заменят с синьото и жълтото като цвят. Плюс това смятам че сегашните екипи са много по сполучливи от предишните. Ето няколко модела на екипи на юношеските формации на Бдин (което предполага че са ползвани от предишните поколения) :

2003 - http://www.vidin-online.com/istoria/bdin/2003.jpg

2004 - http://www.vidin-online.com/istoria/bdin/2004.jpg

Както всички знаят , цвета на екиптие се определя от основните цветове в емблемите на отборите (червено за ЦСКА, синьо за Левски, черно-бяло за Локомотив-ите). За това аз съм на мнение че нито синьото, нито червеното е подходящ цвят, защото емблемата на Бдин е черно-бяла. Мога само да добавя моето предположение , защо екипите последните няколко години бяха сини. Много просто - всичко пак е упование на емблемата , само че този път тази на общината :) (за непросветените - да идат на табелката на входа на града, на която пише "Дунав тече, Видин остава !" и да видят емблемата на Видин !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 19:16 
Аватар

за екипите само да спомена че не казвам че трябва да бъдат червени примерно.но след като са направени жълто сини нека си бъдат такива,а не отново да се променят.а и постоянството на един екип е признак за сериозността на един отбор.ние ако си сменяме екипа всяка година и при всеки собственик какво показваме.че сме несериозен отбор без претенции кадето и да било.нека остане един екип за да ни приемат сериозно и другите отбори и да покажем тази идентичност която всички претендираме и безспорно имаме като име в бг футбола ни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 19:57 

пичове , какво става с другите контролни мачове? с кой ще играем следващия ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 20:43 

http://www.novsport.com/news78492_1.html

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 21:07 
Аватар

Rooney написа:
пичове , какво става с другите контролни мачове? с кой ще играем следващия ?

днес на 5 февруари се е играла контрола на Бдин някой да знае крайния резултат? :) :) :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 382 мнения ]  Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108975 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Нови попълнения в отбора
Форум: Сезон 2007/2008
Anonymous 41455 16 Юли 2008 15:10
от XaXo
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка на Странджа
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 70354 25 Фев 2007 12:39