bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 15:24

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 113 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 21:26 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
надеждата умира последна нали знаете ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Балкан /Ботевград/ - Бдин /Видин/ 2:1
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 22:05 

Гледах много пъти клипчето с дузпата, топката въобще не удря Руслан в ръката. Той тежи 50 кила с мокри дрехи но подпира с дясната си ръка Мариянчо и оня така пада все едно е блъснат от танк и ще ми говори пича от Ботевград, че плешивеца няма пръст в тази работа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 22:41 

Tая дузпа е за Сашо Диков, той да си каже мнението. Христов търси съприкосновението с Руслан и го намира , както се вижда...за наше най голямо съжаление, а как щеше да е добре за започнем с точка...но има още много кръгове

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Фев 2010 09:27 

Отбор: Балкан (Ботевград)
Абе пичове,вижте,че и публиката не скача заради падането на Мариан,чува се че всички искат дузпата за игра с ръка.Удара в ръката се вижда,как отскача ръката на Куанг и как той самия не протестира,защото знае че просто това е дузпа.Ален Нисич,също се хвана за главата и запучна да псува лошия късмет.Тука едно момче е отписал Бдин,обаче само ще ви кажа че преди три години Балкан бяха със 7 точки на полусезона,а през пролетта само заради един мач с Етър не можаха да останат.Само,че Етър бяха дошли с Врайков и ни отряза главите до кръста.Шанс имате,но у дома трябва всичко да си вземете.Успех!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Фев 2010 10:45 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Цитат от човек дето е бил на вътре в мача:

Цитат:
Целия цирк започна някъде към 15-тата минута,когато Мариян Христов ме удари без топка в трахеята,не последва никаква реакция на съдията. 3 минути по-късно футболист Н8 от Балкан ме удари без топка в стомаха,писна ми и само му поисках сметка какви ги върши,съдията ни показа жълти картони и на 2мата. И 10 минути по-късно дават дълъг пас към редовски,който ми скъса фланелката и ме свали на земята заедно със себе си и съдията 1во се почуди дали да свири фал срещу мен или срещу него. Аз мога да се закълна в майка си и баща си,че това беше 1000000000% фал срещу мен. Последва жълт картон и съответно червен. Мача ни до тогава вървеше супер,тия нямаха никакви положения...ние имахме 2 на Цеко,сам срещу вратаря... Митко вратаря беше много силен до техния 1ви гол... А дузпата...моля те...няма такава дузпа...

Извода го оставям на вас ,аз моят съм си го направил от отдавна!

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2010 10:55 
Аватар

Най-слаб домакин,най-слаб гост .Какво да си говорим повече ? Само 1 точка сме взели до сега като гости.У дома също не е никак розово положението.Не виждам как така ХОП и изведнъж ще потръгнат нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2010 11:00 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
vidin_85, с малко повече игра.А това дето стана тая зима аз лично не помня някога да е правено за Бдин(нека някой ме опровергае ако може).Нещата не стават от врата за краката ,а и ви показах цитат как са стояли нещата в Ботевград.А и професора каза ,че няма да изпаднем ,така че няма смисъл да се палиш важното е др. седмица да си на стадиона!

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2010 12:35 
Аватар

Предстоят ни 3 поредни мача срещу отбори,които са над зоната на изпадащите -Септември(1:5)/домакини/,гости на Пирин /ГД/ (2:0)и домакини на Етър /Вт/(2:2).Разбира се,че ще бъдем на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Фев 2010 15:56 

Проблема момчета не е в н. борисов нито в д. димитров нито в съдията този мач, проблема на бдин е че всички разбират от футбол, но няма кой да им каже как се оцелява в б група. треньора още е млад и не знае игрите, а май и не слуша така че да се обвинява този или онзи сега е грешно. война се печели не с наемници и звезди, а с колективен дух и тактика/пари/. за сега не виждам нито едното нито другото. сега трябва да подкрепим бдинци със симитли ако бием имаме шанс! сега на бдин му трябва спокойствие и подкрепа критиките и мисленето трябваше да са преди да започне сезона, сега само подкрепа !!!!! квото и да си говорим става въпрос за пари да знaете!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Мар 2010 01:56 
Аватар

Здравейте от мен,аз също ходих в Ботевград,бях в рейса с феновете (имаше много възрастни над 55 години което ми се стори странно) и отидохме на мача,първо един нагъл полицай ни изгони от трибуната кадето бяхме на баража с оправданието че миналия път сме се държали лошо,хубаво отидохме от другата страна чак до изхода близо до клетката,мача почна всичко беше ок,докато съдията не почна да дава жълти картони като топъл хляб,и така и дойде червеният ИЗМИСЛЕН КАРТОН (подчертавам ИЗМИСЛЕН КАРТОН) който нямаше никаква логика,после мача стана труден за нас,извадиха нападател и влезе защитник,след това стана едно спречкване с Мариян Христов и наш играч и в този момент всички избухнахме и тругнахме да прескачаме мрежата,на мен направо ми падна пердето и тругнах да го замерям с едно шише вода но се сетих че ще навредя на отбора,и му теглихме по 3000 пцувни,и така нататак,после почна тъпия полицай да се заяжда с нас взе ми на мен личната карта и на още 3 или 4 момчета за проверка,аз се изнервих и си отидох да си искам личния документ,той няма право да ми го задържа освен за проверка,той се обясни че ще се забави проверката и иска да види дали съм осъждан дали ме издирват,просто картинката беше пълна смешна работа,съдята ни беше нарочил и в този момент дойде и грешката на нашият вратар,боксира една топка но не като хората тя тупна и право при противников играч и той с плътен удар и с рикошет в наш играч излъга врататя и вкара гол,всяко падане или подвикване от страна на играч на Балкан беше нарушение,при много наши ситуаций не си направо труда да отсуди нищо и тогава дойде момента един ъглов удар и топката попадна в Цецко и той с мощен шут в гредата и гол (англиски),което просто ние полудяхме,сичко вървеше добре,момчетата бяха решени на 2-ри гол и победа за нас,и дойде момента когато топката УДАРИ МАРИАН ХРИСТОВ по ръката а не Руслан,което остана не видяно почти от никой,и съдята даде дузпа и ни закопа,и накрая на мача отново Копелете Мариян Христов се направи на интересен на един от публиката и му вика "аре ела бе аре ела" и показа неприлични жестове с ръка,и държа да отбележа че тъпото нагло ченге ни обиди,като ни нарече "Тумбаци",с което щеше да го счупиме там,и общо взето това е мача,загубихме спечелен мач,поздрави на всички и САМО БДИН (ВИДИН) !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Мар 2010 11:00 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Пичове, не се кахърете, имайки предвид, че реално е загубена само 1 точка. Мен много повече щеше да ме е яд, ако смятаме, че загубените точки са 3.
В крайна сметка, не е имало момент от мача, в който да сме водили в резултата, нали?!
Важното е от 3 мача да речем, поне в единия да се вземат 3 точки, отколкото 2 равни и загуба... :wink:

:icon_cska:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Мар 2010 13:19 

Люби, тва дето го е обяснявал Ковачев е донякъде така. Първия жълт картон съдията го даде за да ги сплаши футболистите и просот той беше най-близо, иначе отиваше към ритане мача, но за втория фалът си беше фал. Държат се и двамата, но нападетелят се откъсва и нашия си го свали. Митко вадеше ударите, но при центриранията я пляскаше топката не с юмруци, а все едно бие Дженифър лопес по задника и на третия път вкараха гол. Имаха и те няколко добри положение, но второто си ги надиграхме отвсекъде.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Мар 2010 15:01 
Аватар

Привет и от мен! Първо искам да се извиня, че се включвам толкова късно в дискусията за мача и да изкажа съжалението си за изгубената точка. Второ ... прегледах ситуацията около дузпата около хиляда пъти... и ми се струва че дузпата не е дадена за играта с ръка (която се вижда и е факт че руслан игра с ръка в нак. поле) , а за събарянето на М. Христов ... вижда се как Руслан го блокира с тяло и той като перце пада на тревата. Руслан използва едната си ръка за да блокира Плевшивеца; той пада на земята; същевременно топката отскача от земята и бие Руслан в лявата ръка. За това той НЕ протестира, за това и другите не протестират, но за мен дузпата е свирена за падането на Мариян Христов, а не за играта с ръка на Руслан. По принцип когато се дава дузпа или дори просто фал за игра с ръка съдията посочва ръката си .. е прегледайте клипчето и ми покажете момента в който съдията показва ръката си ..

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 113 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол-Балкан (Ботевград) 06/07
Форум: Балкан (Ботевград)
FB'04 256412 09 Юни 2007 18:16
от CarlosNavaro
Преглежда непрочетените мнения Ботевград
Форум: Балкан 1929 (Ботевград)
FB'04 127425 12 Мар 2010 14:39
от ultras_1929
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9928 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 34783 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения Балкан Ботевград-сезон 2007/2008
Форум: Балкан (Ботевград)
FB'04 62636 08 Юни 2008 17:15
от ultras_1929