bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 21:56

Български клубове - Панайот Волов (Шумен) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 64 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Май 2009 09:08 
Аватар

Отбор: Шумен 2010 (Шумен)
там е работата,че някой казват че два отбора изпадат други че един изпада
аз смятам,че два изпадат защото в повечето сайтове ги дават с червено последните два отбора пък ще видим накрая кво ще стане може нещо да измислят

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 06 Май 2009 11:01 
Аватар

varg написа:
там е работата,че някой казват че два отбора изпадат други че един изпада
аз смятам,че два изпадат защото в повечето сайтове ги дават с червено последните два отбора пък ще видим накрая кво ще стане може нещо да измислят

Ако изпадна Ботев и Спартак и не влязат Нафтекс тогава изпадат два иначе изпада само един

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Нефтохимик - Волов
МнениеПубликувано на: 06 Май 2009 11:27 
Аватар

Отбор: Нефтохимик 1962 (Бургас)
има още много време и всичко може да стане...
не се знае дали Ботев и спартак ще изпаднат, а ние дали ще влезем, ще трябва да поизчакаме още 20-25 дена и ще разбереме...
но дано все пак ние влезем в "А" група, а вие да се спасите от изпадане и догодина да имате по-големи цели..

okochaa - кефиш, но все пак осъзнай, че си на 1 шамар живот :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Май 2009 21:44 
Аватар

не е по темата, но ето: http://www.sportline.bg/news/35053/Гонзо играе полувреме в дербито.САМО ЛЕВСКИ!!!!!!! :icon_levski:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Май 2009 12:39 
Успех, пивовари - един Х е възможен, макар и труден на гостуване, но след хеттрика миналия мач, защо не повторение, а и ви е много важна точката.
Относно А група - Нафтекс ги закриват този сезон или ще ги обединят с влизащите в Б група най-вероятно Поморие. Това е обективната реалност. В А група може би ще влязат Своге.
Окоча - браво за обективното мнение, вие сте съперници на терена този мач, странно и неразбираемо ми е приятелство с мазутите, не знам за други такива техни приятели освен отдавна канарчетата, които устремно са се запътили към Б група. Поне в Б група други агитки не знам да харесват нафталинчетата, а напротив - и публика, и фенове от другите отбори, ги недолюбват даже много, помислете си защо! За мен лично си е срамно, като човек с шуменски корени, но ...
Успех в събота в Бургас пивовари! Дано се повтори хеттрика и дано се спасите и останете в Б група - отбора е с история и традиции!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 07 Май 2009 13:00 
Аватар

GREENHEART написа:
Успех, пивовари - един Х е възможен, макар и труден на гостуване, но след хеттрика миналия мач, защо не повторение, а и ви е много важна точката.
Относно А група - Нафтекс ги закриват този сезон или ще ги обединят с влизащите в Б група най-вероятно Поморие. Това е обективната реалност. В А група може би ще влязат Своге.
Окоча - браво за обективното мнение, вие сте съперници на терена този мач, странно и неразбираемо ми е приятелство с мазутите, не знам за други такива техни приятели освен отдавна канарчетата, които устремно са се запътили към Б група. Поне в Б група други агитки не знам да харесват нафталинчетата, а напротив - и публика, и фенове от другите отбори, ги недолюбват даже много, помислете си защо! За мен лично си е срамно, като човек с шуменски корени, но ...
Успех в събота в Бургас пивовари! Дано се повтори хеттрика и дано се спасите и останете в Б група - отбора е с история и традиции!

Дано прогнозата ти за мача се окаже правилна, а за това че не мразим феновете на нафтекс поне за мен причината е че нищо не са казали против нас (заразлика от феновете на един отбор който бихме с 3-1), а и аз съм за разбирателство между агитките, не за вражди и побоища защот отакива работи само грозят спорта

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Май 2009 23:41 
Аватар

GREENHEART написа:

бах тея обгазявания, изобщо не ви се отразяват добре :lol!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2009 00:38 
Аватар

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
Ех окоча и ти си като повечето цигани,на думи голямата работа ама като опре ножа до кокала не може да ви стигне човек.Стой си в циганската махала и не се меси където не ти е работа,пази си здравето по-добре,че фитнеса няма да ти помогне. :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2009 01:17 
Към Tojarasan - обгазявания има от Нефтохима в Б-с, а не в СЗ (преди време е имало в гр. Гълъбово, много далече от СЗ) - това е за протокола. :lol!: :redcard:
Иначе - от уважение към Дунав няма да ти падам на нивото да ти отговарям подобаващо - вие си знаете - БЯГАЙ, НАФТА, БЯГАЙ :D
Интересно защо не ме опровергаете за А група и това, че официално след края на този сезон няма да има Нафтекс :002: Знаете, че сте изкуствено създаден заводски отбор и че ви държи Събев заради стадион Лазур и да си обиграва футболисти за Черноморец и т.н. - факти има много подобни, но темата е за Волов - както вече казах желая успех на ВОЛОВ в събота и дано успеете да останете в Б група - отбора е с традиции и история и не заслужава тази съдба! Браво, че се организирате феновете и си подкрепяте отбора! Успех!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Май 2009 14:32 

Просто от коментаритети си личи,че те цепи главата и няма нужда да ти се отговаря :)
Я дай да видя къде са тия официални документи,дай да им се порадваме и ние :llol:
А и ако може изложи желязните си аргументи за мача ни утре :) Благодаря предварително.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2009 17:13 
:D обичайните мазутски форум хуулс, както винаги - обиди, простотии, необосновани и т.н., темата обаче е за ВОЛОВ не за вас, макар да са последните ви напъни за изяви под слънцето, преди закриването ви, не ме интересувате вие изобщо, а ВОЛОВ, бягайте си по плажа на Слънчев бряг, и си мълчете, ок? :D Нищо друго освен усмивки не предизвиквате, жалки сте.
За мача - това са пожеланията ми и такива ще си останат, колкото и да не ви кефят, розови пантерки :lol!: равен за ВОЛОВ и оставане в Б група ви желая, пивовари, успех утре в Б-с от мен! :002:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 00:27 
Аватар

Да ви кажа уважаеми беройци и нафтаджии,
нямам нищо против и двата отбора, дори
имам приятели и в двете агитки, но ми писва
когато ВОЛОВ играе с един от двата тима,
то от другия да идват тук и да почва едно
голямо плюене! Това нас не ни касае...
Плюйте си се по вашите си форуми.
Ако някой иска да каже нещо по темата
да пише, но иначе подобни хора само
"задръстват ефира". Чудя се, къде е
ТАЛИБАНА да поразчисти малко...

ВОЛОВ Е ЕДИН!
ВОЛОВ ЖЪЛТО-СИН!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 00:29 
Аватар

Ангелов и Костадинов възстановени от контузии

Валериев е под въпрос за мача с Волов

Старши треньорът на Нафтекс Диян Петков има да разрешава сериозни кадрови проблеми в халфовата линия на тима преди срещата от 24-ия кръг на Източната „Б" група с Панайот Волов (Шумен).

Заради травми мача може да пропуснат полузащитниците Цветомир Валериев и Георги Алексиев, съобщиха от бургаския клуб. 25-годишният Валериев поднови тренировки в края на миналата седмица, след като лекуваше контузия в бедрото.

Халфът влезе като резерва при равенството с Локомотив (Стара Загора) (2:2) в събота, но отново е почувствал болки и поради това е под въпрос за домакинството с шуменци.

Подобно е положението и с Алексиев, който също започна тренировки наравно с останалите си съотборници в понеделник, но все още не е напълно готов за игра. След контузии се завръщат защитникът Диян Лефтеров и нападателят Стефан Тошков, но двамата със сигурност пропускат мача в събота.

Халфовете Стамен Ангелов и Стефан Костадинов са на разположение на старши треньора Диян Петков, тъй като вече са напълно излекувани от вирусното заболяване, което им попречи да се готвят пълноценно в началото на седмицата.

Мачът с Волов, който е в събота от 18,00 часа, ще бъде ръководен от старозагорския рефер Антон Тончев. Негови помощници ще бъдат Христо Христов и Милен Митев също от Стара Загора.

http://topsport.ibox.bg/news/id_2073036713

ВОЛОВ Е ЕДИН!
ВОЛОВ ЖЪЛТО-СИН!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 00:53 
Аватар

"Волов" ще се опита да продължи победната си серия и срещу "Нафтекс"

"Волов" няма да излиза като обречен в Бургас и ще търси поне точка при гостуването си на "Нафтекс". Двубоят е важен и за двата тима. "Волов" все още търси точките за оцеляване в групата на професионалистите, докато "Нафтекс" се стреми да си върне старата слава и ще търси трите точки, за да запази шансове за баража за влизане в "А" група.
Треньорът на шуменци Валери Венков ще се лиши от услугите на Дарин Тодоров и Спас Байрактаров за този мач. Двамата са наказани с лишаване от състезателни права за една среща заради натрупани жълти картони. Възстановяването на Кяшив Фахрединов върви по-бавно от очакваното и халфът ще отпадне от групата на "Волов" и за този двубой от първенството.
В игра се завръща капитанът на шуменския отбор Веселин Вачев, след като изтърпя наказанието си от една среща. В групата ще попадне и нападателят Иван Мартинов, който след прекарано заболяване от бронхопневмония записа първи игрови минути в мача срещу "Свиленград".
Шуменци най-вероятно ще пътуват по посока Бургас ден преди срещата и ще пренощуват в някой от близките градчета край морето.
В състава на "Нафтекс" заради травми мача с "Волов" може да пропуснат полузащитниците Цветомир Валериев и Георги Алексиев. Валериев поднови тренировки в края на миналата седмица, след като лекуваше контузия в бедрото, но все още е под въпрос за домакинството с шуменци. Подобно е положението и с Алексиев, който също започна тренировки наравно с останалите си съотборници в понеделник, но все още не е напълно готов за игра. След контузии се завръщат защитникът Диян Лефтеров и нападателят Стефан Тошков, но двамата със сигурност пропускат мача в събота.
Двубоят на "Волов" срещу втория във временното класиране в Източната "Б" футболна група "Нафтекс" е в събота от 18,00 часа. Главен рефер на двубоя е Антон Тончев от Стара Загора, помощници ще са съгражданите му Христо Христов и Милен Митев.

http://topnews.name/news-inside.php?id=9564

ВОЛОВ Е ЕДИН!
ВОЛОВ ЖЪЛТО-СИН!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 12:50 
Халфове на Нафтекс под въпрос за мача с Волов
http://www.sportal.bg/news.php?id=172082
Мачкай, ВОЛОВ, мачкай :002:
П.П. На отговор на VOLOV - аз съм израснал в Шумен и съм бил на мачове на Волов преди години, радвах се на хеттрика ви, следя отбора с интерес, и искрено ви желая оставане в Б група и нов хеттрик в Б-с, за плюене не съм влизал тук - това е приоритет на мазутите. Прочети постингите ми и ще видиш - казвам им, че няма да им отг. и че темата е за ВОЛОВ, не за тях. Това че те се дразнят на БЕРОЕ и беройци си е техен проблем, жалко че оспамиха и вашата тема.
УСПЕХ ПИВОВАРИ! :002:
П.П.2. - В статията, чийто линк ви пейстнах, има интересно инфо накрая - съдиите са от СЗ :D Дано свирят за шуменци и най-малко равен очаквам от вас! :a026: :0066:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 14:26 
Аватар

да е, мечтите са безплатни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 14:30 
Аватар

Не ви ли намирисва малко на оговорен мач с тия коефициенти от еврофутбола

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 14:47 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
GREENHEART е прав. Ако Нафтекс се натискаха да влизат в "А" група щяха да се боричкат с Берое за първото място, а не всеки кръг да се чудят от кого да загубят точки, че недай Боже да настигнат Берое. В момента битката е кой да НЕ влезе и някой все пак ще бъде "прецакан" и ще вземе мястото на баража, където ще падне (продаде) я от Банско, я от Своге.
На фона на всичко това един Х днес няма да е изненада, ако не и победа на гостите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 15:04 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
TheDeadman92 написа:
GREENHEART написа:

Дано прогнозата ти за мача се окаже правилна, а за това че не мразим феновете на нафтекс поне за мен причината е че нищо не са казали против нас (заразлика от феновете на един отбор който бихме с 3-1), а и аз съм за разбирателство между агитките, не за вражди и побоища защот отакива работи само грозят спорта

А защо да не си примомним кой не престава да провокира въпросните фенове на въпросния отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 18:45 
Аватар

0-0 първото полувреме

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 18:46 
Аватар

от каде знаеш

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 19:27 
Аватар

свиленсело падат продали мача

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 19:28 
Аватар

а ние падаме вече 2:0

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 19:48 
Аватар

3:0 паднахме
тежка загуба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2009 20:24 

няма страшно, няма да изпаднем със сигурност

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 64 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Това е професионален футболен клуб ВОЛОВ
Форум: Шумен 2010 (Шумен)
skycycle 32338 17 Авг 2007 19:44
от The Black Swan
Преглежда непрочетените мнения ДУНАВ-ЕКОНТ 75:95 Лукойл Нефтохимик
Форум: Дунав 2007 (Русе)
Anonymous 30722 31 Яну 2007 11:42
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Дунав (Русе) 2-1 Панайот Волов (Шумен)
Форум: Сезон 2007/2008
FCDunavRuse 8671 25 Сеп 2007 22:18
от cristiano.ronaldo7393
Преглежда непрочетените мнения Волов (Шумен) - КАЛИАКРА
Форум: Сезон 2007/2008
Del Pi3ro 9357 01 Окт 2007 19:38
от Del Pi3ro
Преглежда непрочетените мнения Бенковски (Бяла) 1:2 Панайот Волов (Шумен)
Форум: Бенковски (Бяла)
FCDunavRuse 12654 07 Окт 2007 13:02
от bijutera_sl