bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 23:10

Български клубове - Панайот Волов (Шумен) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 76 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2008 21:38 

Отбор: Шумен 2010 (Шумен)
Коце подкрепям те с 2 ръце, какво е виновен трактора?Който и да е треньор при идването в отбор за който не знае нищо, ще си вземе 5-6 4овека, които трудно биха могли да изградят отбор даже и за половин година!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Оставките са на ход
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2008 22:41 

Хе-хе, това е Константин Колев :lol: Вкара един гол на ЦСКА в София, когато паднахме с 4:1 и един срещу Ботев Пд в Шумен, и то победен за 1:0 в един дъжд през септември точно преди 10 години 1998 г., в А група и това май беше всичко. После дори в Б изглеждаше слаб. Но с нищо не го превъзхождат тези дето сега са в отбора...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2008 00:18 

aol написа:
Хе-хе, това е Константин Колев :lol: Вкара един гол на ЦСКА в София, когато паднахме с 4:1 и един срещу Ботев Пд в Шумен, и то победен за 1:0 в един дъжд през септември точно преди 10 години 1998 г., в А група и това май беше всичко. После дори в Б изглеждаше слаб. Но с нищо не го превъзхождат тези дето сега са в отбора...

ПРОПУСКАААААААААААААААААААААШ, КАКТОООООО И МНОООГООООО ХОРАААААА ПРОПУСКАААТ ЕДИН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ ОКОЛО 2001 ГОДИНА КОГАТО ШУМЕН ИЗПАДНА ВЪВ В ГРУПА !!! АЗ ЛИ4НО СЪМ СЕ БИЛ С ОТБОРА НА КАЛИАКРА В КАВАРНА , КОГАТО ЦЕЛИЯ ИМ ОТБОР ГОНЕШЕ КОЦЕТО ПО ЦЕЛИЯ ТЕРЕН, БИХ СЕ В ДУЛОВО (АКО НЕ ЗНАЕТЕ КЪДЕ Е ТАМ СЕ ХОДИ СЪС ЗАДГРАНИ4ЕН ПАСПОРТ) КОГАТО ЦЕЛИЯ ИМ ОТБОР ПОГНА ТОШКО ЖЕ4ЕВ , ДА НЕ ИЗБРОЯВАМ ОЩЕ ДЕСЕТКИ МА4ОВЕ В ГЛАВЕНИЦА, ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО И ТАКИВА МЕСТА ДЕТО ГИ НЯМА НА КАРТАТА. ТАКА 4Е МОИТЕ УВАЖЕНИЯ, ОБА4Е НЕ МИ КАЗВАЙ КОИ КАКВО Е ДАЛ НА ТОЗИ ОТБОР :x :x :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2008 09:28 

Добре съгласен съм за хъса му, за желанието му да се раздава за Шумен. Това е безспорен факт, виждал съм го как преживява последните минути на мачовете, когато по някаква причина е бил извън терена, преживява със сърце. Това е едно. Но когато не може, какво да направим? Последно когато игра объркваше играта, не че не искаше, но не можеше. Защо рано рано се отказаха от услугите му дори за ниво Б група ако е толкова добър? На мен лично най-много ми хареса в онзи сезон в А група 1998/99 г., но после не беше същия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2008 12:25 
Мисля че обръщате твърде голямо внимание на личността ми ката имам предвид темата очаквам скоро да поискате и моята оставка.Даже се замислям да пусна и нова тема "Колев прасе марш от Шумен"
Мисля че не важно какъв футболиста съм бил аз сега си говорим за Волов така че нека се концентрираме върху това.
все пак ще си позволя да отговоря на някой от вас.
1.Вярно е че отборът е на феновете но не само.Защото ако беше така то тогава нека отборът да се управлява от фен клуба и да няма никакво друго ръководство.Решението е друго да има диалог с ръководството а не конфронтация - като казвам диалог нямам предвид да си сваляте гащите а диалога да е конструктивен и думата ви наистина да бъде чута а не както е сега само да си викате разни работи и ръководството още повече да инати и да не иска чуе мнението ви.И един въпрос като казвате феновете искаме това и онова мислите ли че изразявате мнението на всички фенове.И аз съм фен но съм съгласен само с някои неща.
2.Бях си казал че няма но все пак ще кажа нещо на aol извинявам се че е извън темата.
Малко ти е непълна информацията относно някои неща а освен това и ще ти кажа че решението да спра с футбола си беше изцяло мое.През 2003 се кунтузих наложи ми се да правя операция и повече от година не играх след което трудно влязох в някаква форма и все потрудно се мотивирах така че беше логично да не мъча себе си и футбола и да спра до тукРазбира се нямам претенции че съм бил голям футболист
Един въпрос и към теб Това че Волов толкова лесно се отказа от Ворошилов значи ли че той е слаб вратар - и ще ти отговоря не е слаб вратар просто на Г-н Атанасов не му бе симпатичен да не говорим пък за джани и мечо
P.S. Поздрави Вороюиле!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2008 12:52 
Аватар

Колев, този път съм съгласен с теб, че
трябва конструктивен диалог. И аз го искам.
Само че кажи ми Камъчката и вс. други
в ръководството да са споменали някога,
нещо за феновете? НЕ! Държат се така все
едно ги няма. Ето виж, аз също мисля че
Ворошилов беше добър вратар и смятам доста
от хората тук ще го потвърдят, само че отново
никой не ни пита, защото целия град знае че
Атанасов лансира едни футболисти за сметка на
други и прави каквото си поиска със състава.
Миналата година, когато пак бяхме в криза обяви
че "щял да вземе нещата по тренировките и състава
в свои ръце". Е, според теб, възможен ли е диалог?
Как тогава да не се дразним. Вярно е че понякога
си изпускаме нервите, но когато виждаш как
загива нещо за което страдаш няма как да е иначе!

"... И ВСЕ ПАК ВОЛОВ ЩЕ ПРЕБЪДЕ..."

ВОЛОВ Е ЕДИН!
ВОЛОВ ЖЪЛТО-СИН!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2008 13:08 
Да така е и на мен ми е болно че отбора не върви на добре колкото до диалога знам че е труден но защо не потърсите МЕДИатор предполагам разбра за какво говоря г-н Атанасов е чувствителен на тема обществено мнение и ако се потърси някоя безпристрасна медия която не се притеснява да покаже истината той с цел да защити името си ще се съгласи на диалог защото не е в негов интерес да се конфронтира публично с никого,

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2008 16:19 

Мен и Ворошилов не ме впечатлява с качества. Ако това ще те успокои. ОК, извинявай, не знаех че причината е контузия. Но Джани и Мечо ги харесвах много, защото вършеха много полезна работа в средата на терена. Грешка е, че се отказаха от тях.
Аз никога не съм бил привърженик на хулите и не съм участвал в такива. Просто нещата около отбора в момента не са нормални, така не се прави футбол. Вече ми е безинтересно изобщо да ходя на стадиона. Още повече, че няма и няма да поставят седалки, докога ще стоим на цимента, 21 век сме все пак...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2008 18:55 

Добре де , някои слушал ли е интервю на Атанасов ?!?! За какъв диалог става на въпрос, като му изписват името трябва да слагат отпред едно "БАЙ" като на бай Петко от Търговище. ХАХАХАХАХХА прощавайте 4е не подържам сериозния тон, ама то ...
p.s. и според мен Ворошилов не беше нещо особенно :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2008 19:37 
Аватар

ворошилов беше и пак трябва да е :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2008 21:02 
Спартак Варна постигна класическа победа с 3-0 над Волов Шумен вконтрола. Даниел Моралес откри резултата в 23-ата минута.

В 26-атакариоката прехвърли от 50 метра вратаря за 2-0. Крайното 3-0 оформи Димитър Воденичаров в 59-ата.

:redcard: :redcard: :redcard:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2008 21:05 
психологически ръководство и игрррачи са смазани

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2008 11:32 
Значи сега в този момента трябва да ги подкрепим а не да ги натискаме още към дъното защото никой не печели от още една загуба.
Мисля че всеки който обича Волов ще се съгласи с мен

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2008 14:26 
Аватар

Няма значение дали ги подкрпяме или не. Данеби в Перник или Мездра миналата година да е имало по-голяма подкрепа отколкото в Шумен. Важно е те (ръководство, треньорски щаб и футболисти) да се усетят и да направят нещо по въпроса

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2008 18:36 
Под подкрепа имам предвид подкрепа към футболистите защото знам какво означава да влезеш в такава дупка а и голяма част от тях са не лоши футболисти и не го заслужават. Нека да бием пък те оставките са си друга работа пак ще се искат.Съмнявам се че една победа ще накара някой да си мисли нещо друго за ръководството освен това което си мисли сега.И ако с мненията ми у някой е останало впечетление че защитавам ръководството - уверявам ви никак не изпитвам приятелски чувства към тях.Но не мисля че заради лошо ръководство трябва да се похабяват качества на футболисти които тепърва могат да ни радват с добри игри.
Кажете ми с какво примерно момчета като Банчев Янков Ирфан Жечев и Ваклински са заслужили всичко това което се случва в отбора.Надявам се сте разбрали добре идеята ми.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2008 21:59 
Аватар

Отбор: Белите орли (Плевен)
ВОЛОВ ШУМЕН винаги ще бъде отбора на сърцата ни , независимо от проблемите , не изоставяйте момчетата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2008 17:30 

Ирфан ли? Хайде бе, как не се намери някой по-свестен, че да го махнат от тоя отбор, защото само бърка играта, често допуска грешки и освен това с левия си крак само се подпира. Забива главата и край. Той просто няма необходимите качества. От тоя отбор само Ваклински и Янков ми харесват, но странно защо Янков не е титуляр???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2008 18:08 
напълно подкрепям RB59 с изключение на това което казва за мен - това не е важно
именно това имах предвид по горе като говорех за диалога - трябва да се предизвика и под МЕДИатор имах предвид точно това някоя медия ето че някой ме е разбрал.
Всъщност мога да уредя да изразите мнението си по някоя медия - радио или телевизия но за целта този който е изразител на мнението трябва да е изразител на мнението на всички фенове за което е необходимо по добра координация между всички фенове.може да продължим разговор в тази посока ако искате може да направим и отделна тема

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2008 18:27 
Аватар

Еми няма да е зле да се напрви отделна тема за това какво ще кажем пред медиите ако се уреди нещо такова. Колкото до медия аз евентуално мога да се пробвам да се свържа с Серафимов чрез един мой преподавател с когото се познават, но това може да стане чак като започне учебната година. Колкото до тенските на отбора аз за това си търся да си купя (и вече намерих) за да ходя на мачовете с нея, не да я държа в гардероба

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2008 18:44 
Аватар

Josifinho написа:
ВОЛОВ ШУМЕН винаги ще бъде отбора на сърцата ни , независимо от проблемите , не изоставяйте момчетата!

Аз съм на мнение че отбора ВОЛОВ, това не са
футболистите, ръководтсвото или треньорите. НЕ!
За мене ВОЛОВ е историята на клуба, ВОЛОВ е
любовта ми към футбола. Ето например сега не харесвам
(меко казано) треньор и ръководство, но това не значи че
мразя и ВОЛОВ. Напротив, точно за това искам да се махнат.
И те ще си заминат някой ден и ще бъдат само
статистика или история, а ВОЛОВ пак ще го има.
Така че любимия клуб е едно, а хората които го
съставляват съвсем друго...

А относно общото мнение и изразяване на позиции
си мисля че няма да се вземе насериозно поради
липсата на фенклуб, и само би изглеждало като
мнение на малцина недоволни фена. Но все е нещо...

ВОЛОВ Е ЕДИН!
ВОЛОВ ЖЪЛТО-СИН!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2008 21:02 
Аватар

Еми не сме само няколко недоволните фенове, на мача срещу черноморец нямаше нито един доволен шен а Волов, а и за в бъдеще ще е така докато Волов не отиде там където му е мястото. Колкото до фен клуб наистина ще е добре да се направи такъв дори и да сме една шепа хора, има шуменски фен клуб на ЦСКА (ако не се лъжа е изцяло официален и регистриран навсякъде) няма на Волов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2008 21:54 
Аватар

Еми щом още утре можеш да се свържеш със Серафимов да уточним кои сме и колко сме и да направим един лист със искания и неща които ние сме готови да направим за отбора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2008 10:40 

RB59 написа:
Sajalyavam za dvete mneniya ot mene,stana greshka,no nyama da vi e izlishno da pro4etete dva pati za edno i sashto neshto,.Kolkoto do Irfan,toi e edin ot nai-stabilnite i polezni igrachi v otboro,my friend.Az ne znam kade i kakvo gledash i dokolko shvashtash tazi igra,no me uchudvash ponyakoga s mneniyata ti.sorry.

Достатъчно добре разбирам футбола, понеже ходя по стадионите повече от 20 години вече. Ирфан е допускал толкова фрапантни грешки в защита, че коментарите за това за излишни. Освен това ползва само един крак, и винаги търси да си намести топката на него. За Б група трябва да имаш два работещи крака. Поради същата причина не харесвам Лусио Вагнер, и смятам че мястото му не е в А група. Ирфан забива главата, а когато пробие по фланга винаги центрира по един и същ начин-изсипва топката стереотипно и винаги е обречен на неуспех. На Шумен не е необходим такъв играч. Ето защо всички противникови треньори от край време казват "защитата на Шумен е мудна и тромава".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2008 13:38 

За по-лесно ето ти го състава:

Вихрен Узунов
Румен Рангелов

Борис Кръстев
Николай Миланов
Георги Тодоров
Илиян Чилибонов
Тодор Димитров
Тодор Жечев
Аян Ирфан
Валентин Илиев

Христо Янков
Кяшив Фахрединов
Мартин Ваклински
Христо Банчев
Явор Николов
Йосиф Шутев
Ивайло Славов
Росен Танев
Михаил Неделчев
Калоян Ангелов
Деян Николаев

Любомир Величков
Калоян Генчев
Иво Кирчев

Изображение
Вестник "Шуменски ПОКАЗАТЕЛ" (http://pokazatel.net)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2008 15:26 

Буквално за 1 минута ги подредих. (с уговорката, че няма да слагам вратар нито централен нападател просто защото няма достоен за тези постове!)
И така:
защитници: от дясно Т. Жечев, централен Б. Кръстев, от ляво Н. Миланов.
халфове: Янков и Банчев офанзивни, Ваклински дефанзивен
нападатели: от ляво Фахрединов, от дясно Генчев
Станаха 8, търсят се двама-вратар и център нападател, обаче ги нямаме. Още един не мога да преценя, понеже недостатъчно съм видял новите, а това което досега съм видял никого не бих поставил. Пълен провал на селекцията. За мен Л. Величков е едно дърво и нищо повече. Едно недоразумение на нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 76 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 248559 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 179002 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141986 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 133194 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив