|
Войнов: "Юри Галев не хваща съдии"
След като силния отбор на Видима, в Академик са амбицирани да победят още един кандидат за "А " група, какъвто е Рилски спортист. Проблемите пред Войн войнов се свеждат до две имена в халфовата линия - Юлиян Петков и Горан Чуркин. Двамата твърдо отпадат от групата за двубоя. Чуркин продължава да лекува стара травма, докато Петков, който игра при победата над Видима, има разтежение в адукторите. Добрата новина за Войнов е завръщането на бека Троян Радулов, който пропусна един мач заради контузия. "Очаквам тежък мач, но съм убеден, че всичко ще се реши на терена. Президентът на гостите Юри Галев често се гневи на съдиите, но мисля, че е справедлив и знам, че той не е човек, който хваща рефери", сподели Войн Войнов. Рилски спортист тръгна за столицата с амбицията да спечели трите точки. Настроението в тима е понижено след домакинската загуба от Монтана в предишния кръг. Именно заради това момчетата на Юри Галев са амбицирани още повече да гонят победата. Пред треньорския щаб няма проблеми около състава, като очакванията са след контузия сред титулярите да се завърне капитанът Маринов.
Стадион Академик Контузени - Горан Чуркин, Юлиян Петков (Академик) Наказани - няма Съдия - Георги Йорданов Помощници - Й. Ронков, И. Атанасов Вероятни състави: Академик: В. Василев, Божанков, Асенов, Антов, Радулов, Пилитов, Младенов, Вутов, Георгиев, Божов, А. Василев (Гьорев, Андонов, Селимински, Орманджиев, Иванов, П. Петков, Будинов) Рилски Спортист: Михайлов, Митров, Карагеоргиев, Младенов, Иванов, Маринов, Мамаду, Захариев, Гемеджиев, Фидел, костов (Яначков, Колев, Гюлеметов, Райчев, Деликиров, Кетенлиев)
Източник: Меридиан Мач.