bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 02:40

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Какви прасета ? Какви говеда ?
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2008 19:12 
Бригада Враца
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
dreb4y написа:
вижте на какво попднах случайно.. http://donbalon.eu/fenzone542.html
някой има ли представа кой го е написал това ? ;)

Дай като отделна тема да се направи ще е по-добре :)

Ето я и цялата статия , намерена от нашият детектив dreb4y :)

Какви прасета, какви говеда ?!

11 септември 2008 15:06

Ние сме редовни ваши читатели от град Враца. Пишем ви във връзка с тези постоянни обиди на тема ''Говеда'' и ''Прасета''! Кой ги измисли тези обидни прилагателни още се чудим в града намиращ се под връх Вола.
Автор: Хайдриха

-------------------------
Ние сме най-верните привърженици на Ботев и на националния тим, защото ги подкрепяме навсякъде, по всяко време, и вечно ще бъде така. Само да уточним, че проблеми с агитката на Ботев от Пловдив вече нямаме. Преди 6-7 години наистина имахме сметки за уреждане, но сега не питаем омраза към тях.

Най-важното е да подкрепяме България, а клубните отбори са на по-заден план. Понякога се организираме и ходим на мачовете на Левски, ЦСКА и Литекс. Това са български отбори, които заслужават уважение и трябва да бъдем съпричастни с тях, там където има и един българин е България.

Нека бъдем истински фенове, а не ''говеда'' и ''прасета'', защото не сме виждали подобни определения дори между запалянковците на ПАО и Олимпиакос, който минават за непреодолими врагове. Подобно е и положението в Хърватска, Чехия, и други държави от нашата футболна черга.

Биели сме се в Загреб рамо до рамо с бултрасите срещу БББ и други чужди нам фракции. Най-тъпото е да си правим засади по бензиностанции, кръчми и кафета. Това е толкова тъпо и несъстоятелно, че ще го разберат всички само след няколко години. Посетихме доста стадиони-Максимир, Подгорица, Констанца, Тирана, Скопие и т.н. омръзна ни да ни разделят двете агитки на България на две, три или четири, само защото Главата не харесвал Луканката. Престанете с тези диващини-нито едните, нито другите имат интерес от подобни елементарщини на поведението.

Нека направим една обща и голяма групировка под названието ''BulFighters'', която да обединява патриоти от всички ултраси. Идва мача с Италия и ще е срамно да се пее ''Ей говеда майка ви ше е.. ''или ''Всичките чорбари в Турция'' това ще ни направи като онези смешници от Стяуа и Динамо Букурещ, които не спират да се обиждат и бият, та дори на националния го направиха.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2008 20:28 

Коментарите обаче са невероятни. Аз винаги съм имал пристрастия към ЦСКА, но съм бил на мач на Левски и съм викал за Левски в Хееренвеен и Гелзенкирхен със същата страст, с която ще викам след няколко седмици за Литекс в Бирмингам. Жалкото е, че всичкото това е едно - подклаждано от малоумни журналисти, които избиват комплекси по най-долния начин и две - резултат от апатията обхванала хората, които вече хич не ги е грижа децата им какви са, къде са и какво правят. Заливаха се с киселини, палиха се...ами може би е време някой да бъде убит на Националния стадион, че да дойде акъла не на малоумните, а на родителите им и на правителството.
И накрая да спомена нещо от мача на Левски с Хееренвеен преди години - в сектора на сините бяха абсолютно всичките стюарди, защото някои малоумници тропаха и се мъчеха да чупят оградата, от другата страна, на която седяха семейства с пуканки, с деца на по 4-5 годинки!
Аз се приближих към един човек да го помоля с моя развален холандски да ми даде едно знаменце, а той ме изгледа все едно съм дявола и се качи 5 реда по-нагоре!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2008 20:36 

Другата причина за това я гледате по телевизията в момента - Левски с две дузпи и човек повече, срещу отбор, който според мен може да ги изненада...можеше по-скоро!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2008 21:34 
Бригада Враца
Аватар

Aйде сега да не се настъпваме по раните. Левски и ЦСКА.Целта на статията е да ни обедини а не раздели :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2008 22:06 

Аз не казвам че ЦСКА не ги подпират, просто казвам какво е другото, което подтиква феновете да се мразят!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2008 22:25 
Аватар

кои ли пише тия неща

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Какви прасета ? Какви говеда ?
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2008 12:33 
Добър приятел на сайта
Аватар

Наистина, кой е автора на тази статия? Малко е попрекалил с изказванията от името на всички фенове на Ботев. Това, че той ходи на мачове на Литекс, ЦСКА и Левски, не значи, че всички фенове на Ботев го правят и то забележете...организирано.
Хубаво е да се подкрепят българските отбори, когато играят с чужди, но да се дерат гърла за тях... НЕ, Благодаря!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2008 14:46 
Аватар

Отбор: Белите орли (Плевен)
Интересно , кой е авторът на това?!?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 8 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Какви са очакванията ви за представянето на Дунав пролетта?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 8224 08 Мар 2007 21:29
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Kакви прасета,Какви говеда ?!
Форум: Ултрас форум
Ицко 53611 09 Апр 2009 18:54
от dreb4y
Преглежда непрочетените мнения Какви жени харесвате
Форум: Свободна зона
Anonymous 7277 02 Дек 2008 20:21
от Football Fan
Преглежда непрочетените мнения ПОТЕНЦИАЛНИЯ БАРАЖ - КАКВИ СА ШАНСОВЕТЕ
Форум: Северозападна Трета лига
Webmaster Vratza 11261 14 Авг 2009 19:17
от Nafta Svishtov
Преглежда непрочетените мнения Какви са очакванията за новия сезон ?
Форум: Сезон 2009/2010
stemil 3843 26 Юли 2009 00:18
от xPlICiT