bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 30 Юни 2025 22:38

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 399 мнения ]  Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 23:58 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
А бе хора в крайна сметка си е нормално отбора ни като няма никакви претенции за Б група и агитката да не е полудяла,да ходи по гостувания и т.н.
Както казах ако догодина се запътиме към Б група ще видиме истинското състояние на нещата.Мисля,че темата за агитката е изчерпана.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ботев Враца - Бдин Видин
МнениеПубликувано на: 17 Май 2009 23:59 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Не унивай, бе- като направят моста над Дунава ще живнете- ще се отворят нови работни места, колкото са ви сега безработните, за отбора ви също съм оптимист- ако започнете да работите с детските школи- ще имате отбор за Б и А след 2 години, но ако започнете ОТСЕГА- видя се половината ви наемници им е презх.я и нямат дух за победа, въпреки, че мача ви вървеше на късмет, но така шампион не се става! :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:00 
Бригада Враца
Аватар

пф повторих го във вашият форум вие подкрепяте отбора си само когато се бори за промоция ли.. ясно ми е що за фенове сте вие.. ПУТКИ ЗАДРЕМАЛИ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:01 

Догодина тази група ще е много по-тежка с плевенските отбори, новата Янтра, Козлодуй, че ако и Етър изпадне - ще има яка битка!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:05 
Аватар

А бе уй сплескан айде прави се на хулиган на стадиона-писна ми от такива като тебе дето псуват по форумите-не ти е тука мястото да псуваш.Имаш късмет че админа също не му дреме и не трие мнения.
Ше ми кажеш ти кой бил путка и кой бил задремал!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:05 
Добър приятел на сайта
Аватар

Плевенските май наистина доста са я закъсали. Аз предполагах, че поне Орлите ще се спасят и догодина ще се обединят със Спартак, обаче както гледам май и те ще се озоват в "ТРЪСТИКАТА - ВЕ ГРУПА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:07 

Аз съм задремал вече, че имах тежък ден...сега оправих и сайта със снимките и едно от клипчетата та хептен заспах!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:09 
Регистрирах се само за да кажа следното.
(пиша в тази тема, защото в момента е най-посещаема и влизат повече хора от Видин и Враца)
Искам да кажа няколко важни неща, които трябва да се знаят.Видин е един наистина красив град със славна история и минало. Всички го знаят това нещо и тук мисля, че спор не трябва да има. Относно хората от Видин, които пишат тук само да им кажа да не се излагат, да не изговарят такива глупости. Рядко чета този форум само за информация на дадени срещи, но се изумявам от това какви глупаци от Видин пишат тука и излагат иначе готиния град. Спрете да серете глупаци... начело с този Люби и другите непълнолетни герои! Не излагайте града ни, пишете си за Бдин, не спорете за градове и неща различни от Футболен Клуб Бдин Видин. Некомпетентни и глупави сте! Агитка когато е имало на мачове на Бдин сме били винаги само ние феновете на ЦСКА. (Тия малките дето пишат тук, нито ги виждам на стадиона, нито съм ги виждал някога. Скрили са се зад мониторите и излагат града!) Правили сме го повече от кеф, колкото от това, че ни пука толкова за Бдин. Това дали днес е имало хора на мача от Видин е ясно. Първо трябва да си доста наивен и тъп за да ходиш да подкрепяш отбор без амбиции и цели и второ повечето хора, които ходят на Бдин са селяни и такива като тия глупаци в тоя форум. само ВИДИН , само ЦСКА!

Последна промяна unknown_ на 18 Май 2009 00:12, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:10 
Добър приятел на сайта
Аватар

achovd написа:
А бе уй сплескан айде прави се на хулиган на стадиона-писна ми от такива като тебе дето псуват по форумите-не ти е тука мястото да псуваш.Имаш късмет че админа също не му дреме и не трие мнения.

Тамън щях да те похваля, че си единствения от видинските, който що-годе се изразява културно, обаче и ти взе, че се подаде на напрежението. :razz:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:11 

Уникално, фен на Бдин, който има логическа мисъл и говори нормално! Евала!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:15 
Добър приятел на сайта
Аватар

Сигурно е някой от нашите, който под влияние на алкохола е решил да се пошегува. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:17 
От Видин съм. Лека вечер

Върнете се в началото

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:19 
Аватар

r.h. написа:
achovd написа:

Тамън щях да те похваля, че си единствения от видинските, който що-годе се изразява културно, обаче и ти взе, че се подаде на напрежението. :razz:

Ми то и ти да беше,нямаше ли да се подадеш?Най ме дразни че тука некви си псуват на воля без админите да ги санкционират,ебаси!!!За това се издразних,а не че некой си ме псува мене.

unknown_ написа:
Регистрирах се само за да кажа следното.
(пиша в тази тема, защото в момента е най-посещаема и влизат повече хора от Видин и Враца)
Искам да кажа няколко важни неща, които трябва да се знаят.Видин е един наистина красив град със славна история и минало. Всички го знаят това нещо и тук мисля, че спор не трябва да има. Относно хората от Видин, които пишат тук само да им кажа да не се излагат, да не изговарят такива глупости. Рядко чета този форум само за информация на дадени срещи, но се изумявам от това какви глупаци от Видин пишат тука и излагат иначе готиния град. Спрете да серете глупаци... начело с този Люби и другите непълнолетни герои! Не излагайте града ни, пишете си за Бдин, не спорете за градове и неща различни от Футболен Клуб Бдин Видин. Некомпетентни и глупави сте! Агитка когато е имало на мачове на Бдин сме били винаги само ние фенове на ЦСКА. Правили сме го повече от кеф, колкото от това, че ни пука толкова за Бдин. Това дали днес е имало хора на мача от Видин е ясно. Първо трябва да си доста наивен и тъп за да ходиш да подкрепяш отбор без амбиции и цели и второ повечето хора, които ходят на Бдин са селяни и такива като тия глупаци в тоя форум. само ВИДИН , само ЦСКА!

Напълно те подкрепям.Мене също не ме интересува дали се излагат феновете на Ботев или Долно уйно.Нормално е да сме само ЦСКА-ри на мачове на Бдин,имаме 3 фенклуба, а говедата нито 1 във Видин.И много от тия селяни за които говориш даже не ходят на мачове.
А поне на мене ми пука за Бдин,щото ми пука за Видин и футбола в него!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:25 
Аватар

Ммм тука заораваме в една много спорна тема според мен трябва секи да си подкрепя родния тим иначе ако секи е от Левски или ЦСКА какво ще стане какъв е смисъла !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:28 

Аз съм модератор и не модерирах оная стара каруца, дето ме псува ти искаш да модерирам някой, който псува теб! Тази тема е 80% глупости, ако седнем да модерираме, тук ще си осъмнем!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:36 
Аватар

Време е някой да тегли ключа :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:50 
Добър приятел на сайта
Аватар

Рано е! Все пак и утре може да има хора, които да искат да напишат нещо за мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 00:55 
Аватар

Отбор: Тунджа 1915 (Ямбол)
Диков каза няколкократни нахлувания на терена :lol: Иначе честита ви промоция,заслужавате си ! :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 01:08 

YAMBOLLADS написа:
Диков каза няколкократни нахлувания на терена :lol: Иначе честита ви промоция,заслужавате си ! :D

Нахлуването беше еднократно и то при наш гол , без ексцесии със съдия или противникови играчи просто прегръщаха нашите футболисти , по принцип е забранено и е против закона и правилника , но ... :f88: :f88:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 01:38 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Аз съм модератор и не модерирах оная стара каруца, дето ме псува ти искаш да модерирам някой, който псува теб! Тази тема е 80% глупости, ако седнем да модерираме, тук ще си осъмнем!

Е и за това си прав и тука е футболен форум,нормално е да се псува.Имам предвид че админите в повечето секции на форума не трият обидни мнения и псувни,но както и да е.Иначе ако зависи от мене никога не бих затворил тая тема-я гледайте колко е забавно :002: :002:
:0066: :lol!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 03:31 

За забавно, то определено е забавно да се надсмиваш над родната младеж, но е и доста жалко да гледаш колко ниско сме паднали, щом малолетни и непълнолетни псуват като последни селяни. Това показва колко назле отиваме като държава...и всичко тръгва от дома - ако майка ти и баща ти не са се погрижили да те научат как да се държиш към ближните си, то няма как да излезе нормален човек от теб. Един ден ще излезеш на улицата, ще забравиш че това там не е форум и не си анонимен, ще заплюеш някого и ще те намерят в канафката! Мисля именно затова и тези, които лаеха най-много тук млъкнаха като наближи мача - нямаше как да дойдат именно, защото реално не са никакви мъже, а момченца с мляко по брадичката. Трябва да спомена как стоят нещата и в общественото пространство. Не може децата да имат за идоли Азис, Део, Софи Маринова и други тем подобни. Нали ги видяхме в Биг Брадър...ами те се държаха като пълни каруци и логично от тях ще прихванат и младите. В медиите имаме криминални субекти като Ефрем Димитров, които също подстрекават...премиерът използва термини като 'разпищолил се'...пародия на държава, в която след още някое десетилетие ще има само цигани, турци, старци и простаци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 08:45 
Аватар

даже и акт ми писаха :D :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 12:54 

Webmaster Vratza написа:
Догодина тази група ще е много по-тежка с плевенските отбори, новата Янтра, Козлодуй, че ако и Етър изпадне - ще има яка битка!

С Етър ще бъде най-голямато дерби във В групите сигурно. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 13:00 
Бригада Враца

абе Етър се моля да не изпадат .....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2009 13:10 
Аватар

Не се знае нищо за Етър но за плевенчани е сиг. така като гледам ще се заформят здрави дербита ако ме питате мене.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 399 мнения ]  Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 91231 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 209225 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 240444 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 46200 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop