bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 00:47

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 257 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Локо (Го) - Ботев (Вр)
МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 17:50 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Колко публика е имало на вчерашния мач в Горна? В този невероятен пек и в безумния начален час 16.00 ч имаше ли поне 200 човека?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Локо (Го) - Ботев (Вр) 0:2 (Стефанов-аг; Рангелов)
МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 20:07 
Аватар

Според новините по кабелната рангелов и Данчев са се спукали да пропускат- след 2- рия гол е имало 5 излизания срещу вратаря на Горна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 20:20 
Аватар

from_VidiN написа:
Hart написа:
но внимавайте, че видинчани играят система 11+3(съдийте). :D

Ми, аз съм от Видин, бях на последния домакински мач на Бдинци, но такова животно съдий, с които играем система, не видях на стадиона. Дали имаш предвид съдии, а? :mrgreen:

Мокър,
точно на 24- ти май ли избра да се покажеш колко си невеж?!
:D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 20:47 
Аватар

Hart написа:
from_VidiN написа:
Hart написа:
но внимавайте, че видинчани играят система 11+3(съдийте). :D

Ми, аз съм от Видин, бях на последния домакински мач на Бдинци, но такова животно съдий, с които играем система, не видях на стадиона. Дали имаш предвид съдии, а? :mrgreen:

Мокър,
точно на 24- ти май ли избра да се покажеш колко си невеж?!
:D

Използвай, ако обичаш, женски род, когато правиш неуспешни опити да ме охарактеризираш, било то и като "мокър"... Може и да съм невежа, но поне зная как се пише думичката съдии - нали те са основните ни "системни" партньори... :razz: Извинявам се за спама - спирам. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2009 21:05 
Аватар

:D Кефиш,
в училище викахме на всички дошли от близките до Дунава села- "Мокрия", за "Мократа" :D не се сещам- нямахме оттам. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2009 00:31 

Враца се връща в големия футбол

Румен Рангелов заби втория гол за Ботев при гостуването на Локомотив (Горна Оряховица)

Ботев нанася първо домакинско поражение на Локомотив след 2:0 в Горна Оряховица

Ботев (Враца) направи решителна стъпка към завръщането си в професионалния футбол след 4 години при аматьорите. Лидерът в Северозападната "В" група удари като гост коравия тим на Локомотив (ГО) с 2:0 и на практика вече е във втора дивизия. С този успех три кръга преди края Ботев има аванс от 7 точки пред втория Бдин. Това пък бе първа домакинска загуба на Локомотив през този сезон.
Домакините от Горна Оряховица бяха равностойни на своя съперник през първите 30 минути и дори можеха да открият резултата. В 22-ата мин обаче вратарят на Ботев Митов спаси опасен удар на Стефан Бакърджиев-Меси. В 34-ата мин десният бек на Локомотив Любомир Стефанов си вкара нелеп автогол при опит да изчисти топката с летящ плонж. Това разстрои играта на домакините, които отстъпиха инициативата в двубоя.
На почивката треньорът на Локомотив Димитър Печикамъков реагира с двойна смяна, но и това не промени събитията на терена. В 50-ата мин Румен Рангелов стреля по диагонала, но топката премина встрани. Само 4 минути по-късно отново той се реабилитира и вкара за 0:2. Разликата можеше да набъбне още по-внушително, ако не бяха добрите намеси на вратаря Лъчезар Попов.
© 7дни СПОРТ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2009 00:45 
Forza Juve

Изображение
Ботев (Враца) на победа от завръщане в професионалния футбол.

Само една победа в оставащите три кръга е нужна на футболистите от Ботев /Враца/ за да узаконят официално завръщането си в професионалния футбол. Това показват сметките след успеха с 2:0 в Горна Оряховица над месния Локомотив от току що завършилия 27-и кръг на Северозападната "В" група.

Въпреки, че с изявите си през настоящия сезон "железничарите" караха съперниците им да се страхуват от тях, лидерът Ботев ги надигра безапелационно и категорично през всичките 90 минути. Врачани превъзхождаха с бързина по целия терен и непробиваема защита. Още след началния съдийски сигнал на Анатоли Дончев футболистите на Ботев взеха инициативата и не позволиха на съперника си да отправи поне един удар към вратата на Христо Митов. Лутащите се безцелно по терена локомотивци дори си вкараха автогол. Негов автор бе защитникът Любомир Стефанов. В 29-ата минута след центриране той опита да избие топката с глава, но вместо над гредата я насочи в мрежата зад своя вратар Лъчезар Попов. Точка на спора сложи бившият нападател на столичния Локомотив – Румен Рангелов с второ попадение за Ботев в 58-ата минута. Той можеше да направи резултата още по-категоричен ако минути по-късно не бе стрелял от малкото наказателно поле над гредата, а във празната врата. В последните 20 минути играчите на Локомотив отпаднаха физически и просто догледаха мача отблизо, а съперникът им явно не пожела да ги унижава.

Северозападна "В" група, XXVII кръг - резултати:
Локомотив /ГО/ - Ботев /Враца/ 0:2
Янтра /Габрово/ - Локомотив /Дряново/ 0:3
Академик /Свищов/ - Чумерна /Елена/ 3:0
Трявна – Ситомир /Никопол/ 2:1
Павликени - Мария Луиза /Лом/ 2:1
Сторгозия /Плевен/ - Левски /Левски/ 2:1
Бдин /Видин/ - Гигант /Белене/ 3:0
Ботев /Димово/ - Бали /Дебелец/ отложен

Класиране:
1. Ботев /Вр/ 84:10 73 т.
2. Бдин 72:21 66
3. Локомотив /Др/ 57:30 53
4. Янтра 48:37 51
5. Локомотив /ГО/ 41:17 48
6. Мария Луиза 42:46 38
7. Гигант 35:37 36
8. Павликени 29:31 33
9. Левски 33:51 33
10. Академик 39:52 32
11. Трявна 27:35 31
12. Сторгозия 35:38 29
13. Бали 45:58 26
14. Ситомир 25:63 24
15. Ботев /Д/ 26:57 20
16. Чумерна 13:68 10

sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2009 09:12 

Ще има ли някакво награждаване ? И кога ще е то ... в смисъл някаква купа нещо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2009 10:02 
Направо ни смачкахте. При нас решаващо се оказа отсъствието на 4 титуляри и контузията на пети. Първите 30 минуните равностойно, но след автогола, пълен хаос до края на мача. Ботев Враца са доста добър отбор. Високи, бързи, подвижни, много си я подавате, а пък на контри - много опасни. За жалост и във Враца и в Горна играхме с много кадрови проблеми и реално този сезон не можахме да направим мач с Ботев като хората.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 25 Май 2009 14:30 
Добър приятел на сайта
Аватар

Радващо е да чуем такива думи за нашият отбор и то при положение, че мача се е играл в 16.00 при августовски температури. Почти всички отбори от А група се оплакваха от началния час 17.00. Нашите момочета обаче явно са показали сериозна издъжливост, за което можем да ги поздравим.
Успех на Локо ГО през следващият сезон. Дано намерите стабилно финансиране и да успеете да се преборите за промоция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2009 16:15 
Аватар

И вечерта в Буркана също показаха доста издръжливост!!! :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2009 17:50 
Аватар

_Becko_ написа:

Е то тука вече ако има ШЛ за това ние ще сме шампиони :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2009 18:02 
Аватар

tsoko1991 написа:
_Becko_ написа:

Е то тука вече ако има ШЛ за това ние ще сме шампиони :first:

Руснаците ще ни бият :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2009 18:07 
Аватар

Нашите са млади още- има да се развиват-

някога какви кръкалци имаше- по цяла нощ яденье и пиенье и
в неделя биеме ЦСКА или Левски или който дойде, ма това преди 20 и повече години. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2009 15:55 
Аватар

значи, не мисля че е нужно някъкви отбори да играя на топка за да можем да се срещнем някъде оговорено. Това е към видинските и горнооряховските.Понеже вече видях, че 1-вите ги е страх, затова предложението остава за 2-рите.Кажете бройка и някой неутрален град и ще се разберем, но да ми говорите че съм някъв пубер ли незнам как се изразявате няма да стане.Мога само да ви кажа че мен ми е през ху* за футбола, ще се радвам Ботев да влезе но не гледам футбол и няма да пиша за това кой как е ритнал топката.Във този спорт има една по-интересна игра и тя е извън стадиона.Така че кажете вие кога и къде.Не се крия и снимка мога да ви покажа но не ми се занимава да ви качвам, но ако много държите ще се постарая...... Другото което искам кажа е към Ицко - Идиот такъв престани да се излагаш знам че ако стане бой ти ще избягаш мноооого надалеч

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2009 19:39 
Аватар

WeisseWut написа:
значи, не мисля че е нужно някъкви отбори да играя на топка за да можем да се срещнем някъде оговорено. Това е към видинските и горнооряховските.Понеже вече видях, че 1-вите ги е страх, затова предложението остава за 2-рите.Кажете бройка и някой неутрален град и ще се разберем, но да ми говорите че съм някъв пубер ли незнам как се изразявате няма да стане.Мога само да ви кажа че мен ми е през ху* за футбола, ще се радвам Ботев да влезе но не гледам футбол и няма да пиша за това кой как е ритнал топката.Във този спорт има една по-интересна игра и тя е извън стадиона.Така че кажете вие кога и къде.Не се крия и снимка мога да ви покажа но не ми се занимава да ви качвам, но ако много държите ще се постарая...... Другото което искам кажа е към Ицко - Идиот такъв престани да се излагаш знам че ако стане бой ти ще избягаш мноооого надалеч

Призовавам модераторите да трият без много колебания подобни мнения. Това е провокация, която дори мога да квалифицирам по някой член от НК, да не говорим за ЗООРПСМ. Ето затова все по-малко хора ходят на мачове, камо ли да гостуват някъде. Не искам Враца да бъде град, известен с хулиганите си, а с добрите си футболисти и отбор. Помислете върху това, особено тези млади момчета, на които им се въртят подобни глупости в главите, като WeisseWut.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Май 2009 20:23 

Ако иска да си организира бой, няма да го спираме...даже съм съгласен с него - ако от ГО са такива мъже да звъннат и да се организира бой в Севлиево например...няма да има нищо общо с футбола и Ботев - да се разбират като мъже, а не да плюят кой го било страх и кой не и как чакали, но недочакали! При тях футболът е причина, а боят следствие...нека футболът остане чист!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Май 2009 20:40 
Аватар

Уебмастер, не мога да се съглася в случая с теб. Кое е първопричината и кое следствието е трудно да се каже, но е факт, че ако не съществуваха отбори като Ботев, Бдин и Локо, нямаше да има за какво да се дразнят помежду си тези момчета, още по-малко да мислят къде и как ще се смлатят.
Още си спомням как преди доста години мой близък приятел беше намушкан с нож, слава богу оправи се впоследствие, от някакви малоумни софийски фенове, които причаквали пловдивчани, прибиращи се от мач в столицата, а отгоре на всичко, човекът нямаше нищо общо с пловдивските фенове, просто се прибирал със същия влак в Пазарджик.
И ти после ми казваш, че няма нищо лошо да се срещнат пичовете и да се млатят за едното нищо, е не го разбирам това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2009 00:12 
Аватар

ей тиквеник ходи си на свиждания на наръгания ти приятел и не ме занимавай с безмислените ти глупости като не искаш да се биеш гледай мачовете по телевизията.ако имаш нещо да ми казваш ела на някой мач на Ботев.снимка да ти давам ли?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2009 01:34 

Тук вече няма как да се съглася с теб...разбирам да има агресия някаква и закачка с други фенове, но ти просто вече излизаш от всички контексти щом искаш да налиташ на феновете на твоя отбор. Това показва, че наистина не ти пука изобщо за Ботев, при което положение нямаш място сред феновете на Ботев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2009 13:04 
Аватар

такива като тоя само пречат не са нужни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2009 14:06 
Бригада Враца

излишни спорове са тва .. нищо лошо няма в тва WeisseWut да иска организиран бой.. който иска отива..който не иска не отива тва е ... така се прави а не 20 човека да налитат на 2-3 както обикновенно правят повечето "хулигани" в България ..
Vratsa sssauron хората ги е страх заради тъпите медий.. те изкарват че на мач като отидеш отиваш на война .. а и не е само това причината виж някой мач от гърция примерно.. там на всяко дерби има двуцифрено число наръгани а често и убити.. а стадионите са пълни нали ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2009 14:09 
Аватар

Явно е фен на Green street.Трябва да намали филмите.Реалността е друга.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2009 14:32 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
WeisseWut написа:
неразбрахтели 4е не му дреме на ху... за футбол, а мисли как да пребие някои или да го пребият него.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2009 14:47 

Ти пък какво се обаждаш...времето е лошо и вместо на гьола си пред компютъра?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 257 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90341 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 206719 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 237497 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Етър-Локо(Мз)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
Anonymous 27656 31 Окт 2006 19:09
от loko_mz
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 45852 01 Ное 2006 02:07
от r.h.