bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 19:03

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 63 мнения ]  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Ботев (Враца) - Локомотив (Дряново) 7:1 (14 кръг)
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2007 01:08 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Ботев Вр - Локо Др 7:1

1:0 Цветанов (48)
2:0 Данчев (53)
3:0 Данчев (63)
4:0 Данчев (64)
4:1 Василев
5:1 Цветанов (80)
6:1 Данчев (85)
7:1 Ковачев (87)

Състав:

Цветковски, Каменов, Гарев, Ковачев, Р. Маринов, Е. Борисов, К. Маринов, Ангелов( 81- Сашев), Манолов (66-Младенов), Цветанов, М. Маринов (46-Данчев).

Коментар:

Разгромна победа на ОФК “Ботев”
Отлично представяне на влезлият през второто полувреме Данчев

Пред 150 зрители ОФК победи със 7:1 отбора на “Локомотив” Дряново при студено време и тежък терен.
Мачът премина при две съвсем различни полувремена. През първите 45 минути домакините имаха игрово, териториално, но безплодно преимущество в половината на гостите. Гостите се бяха погрижили да наситят с повече футболисти собствената си половина, като напред бе изнесен Лесев и в редки моменти му асистираха Василев и Симеонов. В отбора на врачани липсваше концентрацията при отиграването и шутирането във вратата на гостите.
През второто полувреме решаваща роля изигра смяната на Мариан Маринов с Ивайло Данчев. Три минути след сигнала на съдията включилият се в дясно Данчев центрира и Цветанов откри резултатът. В 53 минута домакините спечелиха фал и след центриране на Манолов Данчев бе точен за 2:0. В 63 минута отново точен бе Данчев, който хладнокръвно финтира централния защитник на гостите – 3:0. Една минута по-късно, след центриране на Гарев, Данчев постигна хеттрик – 4:0.
В единствената атака на гостите, след корнер капитанът Василев намали на 4:1. В 80 минута Цветанов отбеляза с глава за 5:1. Пет минути по-късно пак бе мигът на Данчев – 6:0. Последният гол падна в 87 минута след триково подаване на Данчев и точен удар на Ковачев. Краен резултат 7:1.
Приятно ме иненада играта в този мач на Данчев и така трябва да продължи, за да може отборът да разчита на него.
Съдийска тройка от Видин: Милен Минков гл.съдия с асистенти Александър Николов и Станислав Груев, деж. делегат Крум Романов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2007 01:24 
Има нещо вярно в думите ти :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2007 13:57 
Бригада Враца

НЕ Коментирам!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2007 15:51 
Аватар

аз също

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2007 20:20 
Аватар

Gopeto написа:
НЕ Коментирам!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2007 23:04 
Бригада Враца
Аватар

До края на сезона мисля да не пиша тука :evil: тия сатфери не заслужават нищо !! Сички при Бубеф !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2007 23:30 
Аватар

в локото има няколко ветерани,бивши звезди,които играя мн навито и създават проблеми. те имат тема в сайта на етър в.търново и там пише мн любопитни неща.

щом и бдин не са ги били там,значи ще има зор

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2007 10:32 
Добър приятел на сайта
Аватар

Бдин не са кой знае какъв отбор, за да бъдат някакъв критерии.
Засега най-големите фаворити се очертават Ком и Ботев Враца 2 (Криводол). Но това е засега! Ще видим пролетния полусезон дали няма да има изненади. :wink:

Надявам се в мача с Дряново да покажем мъжество и да нямаме проблеми с тях. Прогноза 3:0.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2007 23:24 
Аватар

МОЖЕ И ДА СЕ ПО ОЗОРЯТ НАШТЕ.НО ЩЕ ГИ БИЕМ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2007 23:28 
Аватар

Може и с един гол, но победа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2007 13:23 
v kakva popeda se samniavate... vie gledate li ma4ovete na botev i kak se sviri sre6tu nas ... a za ma4 v gara levski dobre 4e ostanaxa jivi igr4ite v taia kasapnica... tolkova razbirate i ot futbol kolko gola ni otmenixa tozi sezon ...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2007 18:16 
Бригада Враца

Спирам да пиша тука поне засега тия .... не заслужават да ги обсъждаме....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2007 20:17 
koi nezaslujava da go obsajdame ? a ?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2007 21:48 
Бригада Враца

Не заслужава да се обсъждат настоящите ожънати успехи в подължение на 5 години а тази дори стигнахме дъното мене ми писна след всеки мач да се ядосвам че не сме били гара Лефски Криводол в Враца Валекс Чумерна и аз вече не помня всички дет ни препънаха с кво да се гордея че не почти неможахме да бием отбор от 1вите 7-8 в класирането но за сметка на това бихме момчетията от Бали с 1-8 с това ли заслужават просто по-голяма част от играчите не са за Ботев дори и да показват желание и такива да са им възможостите не са за нас то и аз може да съм Ботевец и ако ме пуснат да играя да се раздам ма като нямам никакви качества какво да не съм оправдан че защитавам цветовете на Ботев критики и те така всяка жаба да си знае гьола...Колкото и да си казвам че няма да пиша повече винаги като влезна ще се намери нещо да ме подтикне да драсна неко ред така че горния ми пост е неуместен :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2007 23:08 
Аватар

то утре няма зрители за национала,ти се косиш за наште. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2007 14:36 

Vie kakvo iskate ot nas? Bubev 4 godini ma4ka6e otbora kakto si iska...nali ne vqrvahte 4e 6te biem na baraja? Taq godina 9 to4ki sadiite ni vzeha,drugite nie si gi izpusnahme sami! Sega s noviq kmet i t.n. 6te se vidi kakvo e polojenieto! Az sum siguren 4e i s nali4nite futbolisti mojem da vlezem v B, tova 4e vie iskate Zidane i Ronaldinho si e va6a rabota! Pisna mi samo da ni pliuete,osobeno puk tezi koito ostanahme tuk sled kato otbora be6e pred zakrivane! No comment !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2007 15:15 
Бригада Враца

Francesco написа:
Vie kakvo iskate ot nas? Bubev 4 godini ma4ka6e otbora kakto si iska...nali ne vqrvahte 4e 6te biem na baraja? Taq godina 9 to4ki sadiite ni vzeha,drugite nie si gi izpusnahme sami! Sega s noviq kmet i t.n. 6te se vidi kakvo e polojenieto! Az sum siguren 4e i s nali4nite futbolisti mojem da vlezem v B, tova 4e vie iskate Zidane i Ronaldinho si e va6a rabota! Pisna mi samo da ni pliuete,osobeno puk tezi koito ostanahme tuk sled kato otbora be6e pred zakrivane! No comment !!!

я кажи кой ви е плиуел ? я си спомни мача с Искър Роман къв дужд беше и ми кажи колко агитки на отбори от А или Б групите да не говорим за В ше останат да пеят ? ние май го направихме а ? и за кво.. та да пишете декларации с/у нас......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2007 15:35 
Бригада Враца

Francesco написа:
А ти какво искаш е нестига че агитката ви ходеше 5 години по гъза по селата на всички гостувания до този сезон и 5 години търпеше това без да ви освирква ноо всичко си има граници как може в събота да идем на Ботев агитката да подари там шалове и диск на Тотьо и да каже че го подкрепят и да сме недоволни от Бубев и да го псуваме секи мач и вие на другия ден да излезнете с декларация че подкрепяте БУбев кой против кой е ми отговори сега като толко се жалваш....Ние не искаме Зидан и Роналдиньо ние искаме Ботев да бие без значение кой играе вие не може да биете селата значи не ставате за тоя отбор пак казвам по-голяма част от играчите не всички...Айде като може да влезнем с тоя състав го покажете де бихме ли един силен отбор не даже и слабите неможем да бием те това е щом Ботев Криводол Елена Берковица и Видин са с 10-15 точки пред нас значи може да си прави изводи до каде сме стигнали...Ма вие искате да ви подкрепяме не стига че ходим в температура -5 градуса да ви гледам как падате ми недоволствате е кво да коментирам повече...На баража бях сигурен че ще биете а то стана една и с такава публика и пак не бихте еми какво искате догава да сте на 10то място в В група и да ходат 500 човека агитка да ви подкрепят от 1вата до последната минута това ли?Какво ви пречеше да си земем баража агитката ли какво пречеше за 5 години да влезнем в Б група аре отговори ми на тоя въпрос?Както и отговори не те ли е срам да казваш че ти е писнало от това ли ти е писнало агитката да ходи по селата и насекъде в какви то и да е температури немога да те разбера...Поне аз не помня освен след баража и след като се изгаврихте с декларацията за Бубев друг път да сте били освирквани вместо да ви е срам че има агитка в В група ти е писнало ебаси изказването беше товаа....Кой ви е плюел като 4 години се плюеше по кмета а вас агитката ви подкрепяше безотказно! За това....No comment!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2007 17:20 

Awe 4ovek ti vse edno si padnal ot Mars...ay uvajavam vsi4ki fenove na Botev,do edin!!! Izvinqvai ama za taq 6ibana deklaraciq govorihme ve4e ti prodaljava6 s neq,mai nqma kakvo dr da izmisli6,kakto i da e, ne mi puka !!! Samo da ti kaja 4e 20 4oveka ot toq otbor sus sigurnost sme glasuvali za Totiu..awe pove4e nema da govorq,prosto tiq va6ite provokacii mi doidoha do gu6a... Obi4am botev ot maluk i vinagi 6te bude taka!!! Point !!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2007 17:20 

Utre ako ne biem iskam pak da se radvate i da se napiete ot 6tastie ! pfu

PS : BOTEV VRATSA FOREVER !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2007 17:21 
Аватар

Отборът на Общински футболен клуб „Ботев” Враца приема тима на „Локомотив”Дряново в предпоследния кръг от първенството на Северозападната „В” аматьорска футболна група.Двубоят е в неделя от 14 часа на стадион „Христо Ботев” в Враца.
tv.vratsa.bg
Отборът на ОФК „Ботев”-Враца е домакин на дванайсетия в класирането „Локомотив” Дряново в мач от XIV кръг на есенния полусезон на първенството в Северозападната „В” аматьорска група.Двубоят е в неделя от 14.30 часа на стадион „Христо Ботев” във Враца.В състава на врачани единствено е контузен централния нападател Веско Асенов.Старши-треньорът на врачани Тодор Гарев няма да може да разчита единствено на Стойчо Стойчев.Полузащитникът е наказан за осем срещи за получения червен картон в срещата между отборите на „Ботев”Враца и „Академик”Свищов.”Излизаме на терена за победа.Тя ни е необходима, ако искаме да запазим шансове за добро класиране.Надявам се да зарадваме привържениците с добра игра” , коментира за ТВ-Враца тренъора Венцислав Иванов.Така преди мача с „Локомотив”Дряново врачанският „Ботев” заема пето място с актив от 21 точки и голова разлика 28:13.По същото време тима на „Ботев”Криводол гостува на „Локомотив” Горна Оряховица.В състава на криводолци няма наказани и контузени състезатели.Възпитаниците на тренъора Иван Ценов ще се опитат да постигнат поредна победа срещу заемащия осма позиция във временното класиране отбор на „Локомотив” Горна Оряховица.Тимът на „Ботев” Криводол е първи в групата с актив от 33 точки и голова разлика 32:5.Другият отбор от областта „Искър”Роман приема предпоследния в класирането тим от Павликени.В временното класиране възпитаниците на Емил Маринов заемат тринайсето място с 11 спечелени точки и голова разлика 9-47.А ето и останалите срещи: Ситомир Никопол - Мария Луиза Лом Бдин Видин - Ком-Миньор Драганица Гигант Белене - Левски град Левски Валекс Трявна - Академик Свищов и Чумерна Елена - Ботев-Бали Дебелец

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2007 17:29 
Бригада Враца

Ние ако пиехме когато Ботев се дъни щяхме да сме битови алкохолици....Освен декларацията казах и други неща между другото...А така като гледам си настроен да се дъните и с Дряново така ли да разбирам

:oops:

Последна промяна Gopeto на 17 Ное 2007 17:39, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2007 17:35 
Бригада Враца

Francesco написа:
Utre ako ne biem iskam pak da se radvate i da se napiete ot 6tastie ! pfu

PS : BOTEV VRATSA FOREVER !

кога сме се напивали когато Ботев пада ? да може.. но от мъка че сме стигнали дъното....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2007 22:48 

Vie priemate vsi4ko bukvalno !!! Nima ne bqhte 6tastlivi 4e sudiqta ni otmeni 100% gol sre65tu svi6tov? Igrahme bezobrazno,suglasen sum,ama da se radvate v slu4aq be6e...Kakto i da e,ne iskam da obtqgam ´negativni otno6eniq po osta fenove-futbolisti ! Prosto i 2 gubqt ot tova! A kolkoto do utre,az sum 100% siguren 4e sme dale4 po-klasniq otbor,da ne kaja 4e sme nai-stoinostniq otbor v grupata! Tova 4e sadiiski gre6ki i propuskite na napadatelite ni li6iha ot to4ki e dr vupros! Utre oba4e silite sa izravneni,na toq teren, vsi4ki moje da se borqt da se hvurlqt i t.n. no tova nqma da e opravdanie! Izlizame za pobeda!! Az ako sum nastroen da gubim po-dobre da igraq 6ah ili balet,na terena nqma mqsto za strahlivci !! Kolkoto do tova koeto si pisal Gope,4e ne mojem da biem liderite i selata,prav si,suglasen sum 4e e taka,no ne misli6 li 4e v momenta botev si blije ranite i otnasq vsi4ko tova koeto se slu4i za poslednite 5-6 godini ? Kolkoto dali nqkoi stava ili ne za toq otbor,ne moga da ti kaja,ne komentiram kolegite si,ima si treniori,te re6avat! Az igraq za 4estta na Botev,za sebe si,za otbora i za publikata! Kolkoto do baraja,vsi4ko be6e qsno o6te predi ma4a,sam razbirai kakvo imam predvid! Bubev kaza 4e ne iska otbor v B grupa i tova e,nqkoi hora go poslu6aha i napraviha i nevazmojnoto,za da padnem!! Az ne igrah tozi ma4,ne moga da komentiram drugo osven tova koeto kazvam! A drugo pi4,ne obru6tai dumite mi naopaki,da me izkarva6 dqvol! Kazah 4e mi pisna da ni pliuete!! Cqla esen sled ma4a s krivodol o6te po4nahte oi tva oi onova,mi tova e brat4e polojenieto v momenta!!! Ima si vinovni i tova ne sme NIE,igra4ite !!!! Ama nie sme si bulgari nali? Trqbva vse nqkoi da ni e vinoven !! Jivi i zdravi !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2007 23:52 
Бригада Враца

[quote="Francesco"]Vie priemate vsi4ko bukvalno !!! Nima ne bqhte 6tastlivi 4e sudiqta ni otmeni 100% gol sre65tu svi6tov? Igrahme bezobrazno,suglasen sum,ama da se radvate v slu4aq be6e...

Радвахме се просто щото тоя мач бяхме против вас заради декларацията...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 63 мнения ]  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 74470 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90032 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 205426 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07