Casual написа:
r.h.....приятелю сега ще ти го кажа , защото ме изнерви много.
Ти като си толкова голям Ботевец на колко мача си ходил на да подкрепиш Ботев през съзнателния ти живот. Мен ми се струва , че само висиш тук и пишеш по форумите и разпитваш хората как е играл Ботев , а колко публика е имало, а кой са взели, а на баража как е било, а ти май мач на живо не си гледал.
Аз съм гледал Ботев и в А група и в Б група , и във В група. И съм тренирал в БОтев при Шалдупов и обичам този отбора колкото ти неможеш да си представиш. И мога да ти изредя футболисти които са минали през ботев от 15 години насам и такива които съм ги познавал. И когато наказаха Ботев срещу Черно море 4:0 за удар на страничния съдя с бутилка съм ходил на всеки мач във Ботевград.
Аз неживея във Враца от 10-11 години. Но се интересувам от този отбор и когато мога ходя да го гледам и на баража бях а ти небеше. Майната му на баража, но искам да знаеш .че ако не обичах Ботев нямаше да ми пука -а аз живея с този отбор и когато разбирам , че Ботев губи от Кроводол с 0:1 това за мен вече е пълна трагедия!!!
Ради Петков, Искрен Александров, Мишо Христов, Илиян Антонов, Генчо Симеонов, В и Н Станчеви, Румен Апостолов( лека му пръст) Валентин Найденов, Гошко Антонов,Галибардов, Борето Страшимиров, Бойко Краев, Емил Маринов, Румен Ненов, Иво Иванов, Васил Конов, Илиян Илиев, Босилков,Тошко Борисов, и много мног други за какво да ги изреждам няма смисъл-искам да ти покажа че обичам Ботев и няма да спра да го обичам
Пич, аз ходя на мачове на Ботев от 89-та година. От 1990 до 1996 ходех на почти всички домакински мачове. Специално от 1997 до 2002 нямам пропуснат нито един домакински мач (аз си знам какво ми е коствало това) В този период съм ходил и на поне 40% от гостуванията на отбора. От 2001 до 2005 по ред причини не съм ходил на всички домакинства, но също ходих на някои гостувания. От 2005 година насам работата не ми позволява да си ходя където искам (нямам намерение да обяснявам защо), но пак намирах пролуки и успявах да ходя и то на не един и два мача.
За 3 дни съм навъртал общо 1 600 км за да гледам гостуване на любимия ми отбор. И не е било само веднъж.
Това достатъчно ли ти е. Не знам ти колко обичаш Ботев, но знам аз колко го обичам. Не съм най-великия фен на отбора, но ти още по-малко си такъв. За всички нас е трагедия домакинската загуба на старта, но никой не е казва, че Ботев е умрял. Ти го казваш. Ти казваш, че вече ще гледаш някакъв друг отбор, който между другото моя любим Ботев неведнъж е правил за смях.
Твое право! Обичай си Ботев по твоя начин, но не прави заключения за другите, защото има хора, за които има
САМО ЕДИН ОТБОР. Повтарям
САМО ЕДИН. И това е
Ботев Враца.