1912BotevPlovdiv написа:
аз лично мисля че проблема идва от ДЮШ..не трябва да се отбора много да залага на футболисти които са преотстъпени или купени от други отбори,защото те идват в Ботев заради това че са им предложили по-добра заплата от другия отбор който е искал да ги закупи...а това какво означава че те идват да играят за парите а не за Ботев и няма как да играят за Ботев когато той не им е в сърцето...докато при един млад футболист от школата това се възпитава,и когато дойде неговия ред да се доказва той ще излезне със съзнанието че играе не за парите,а 1во за клуба и феновете след това за всичко останало..мисля че Ви са нужни само 1-2 по-опитни футболисти и останалото да са момчета които носят Ботев в сърцето си и при по-добра заплата предложена от "Доко" или друг конкурент те няма да ви предадат
Напълно споделям мнението ти. Искам само да те поправя- проблема не идва от ДЮШ, а от хората които го ръководят/респективно от цялото ръководство на клуба/. В детско юношеската школа има ТАЛАНТИ-казвам го съвсем отговорно. Има деца с голямо бъдеще. Друг е въпросът, че тези деца и юноши няма да играят за Ботев/или вече не играят за него/. Просто са разочаровани. Или са нежелани. А това е бъдащето-деца тръгнали от този клуб, деца които обичат Ботев, деца които ще направят всичко за да бъде Ботев там където му е мястото. Това е мое мнение и не искам да ангажирам другите с него.