bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 02:24

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 174 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 18:12 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Ще има ли днес контрола със Ботев Кр?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 18:16 
Бригада Враца

r.h. написа:
Ще има ли днес контрола със Ботев Кр?

За пръв път чувам ако има кажете
:?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 18:50 
Добър приятел на сайта
Аватар

Така пише в сайта на ТВ Враца (виж по-горните мнения)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 22:27 
Бригада Враца
Аватар

Абе та има ли някаква контрола с Криф Дол че не разбрах ?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 22:38 
Бригада Враца

В Петък е контролата май...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 23:43 
Аватар

от колко часа.. и Гопе давай направо да ходим ако е след 5 .. часа..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 10:00 
Аватар

r.h. написа:
Статия от сайта на ТВ Враца:

17.07.2007 Ръководството на ОФК „Ботев” Враца проведе отчетно изборно събрание.На мероприятието бе представен тренъорския щаб и новите попълнения в отбора.
От клубното ръководство обявиха,че 27 футболисти ще започнат подготовка с „Ботев” Враца за предстоящия футболен сезон.В състава със сигурност няма да участват вратаря Юлиян Левашки и защитниците Петър Петров и Тихомир Найденов.На този етап новите попълнения в тима са Васил Григоров от „Балкан” Ботевград и Радослав Францов от „Локомотив” София.В групата са включени и трима футболиста от детско-юношеската школа : Емил Тодоров,Милен Маринов и Калоян Недков.Клубното ръководство представи, тренъорския щаб , за старши тренъор на отбора бе определен Тодор Гарев и за негови помощници бяха определени Венцислав Иванов и Бойко Краев.До 31 август заниманията с детско-юношеската школа ще води Петър Каменов,съобщи председателя на клуба Бойко Петков.До края на седмицата врачанските футболистите ще водят двуразови тренировки под ръководството на наставника Тодор Гарев.От тренъорското ръководство съобщиха, че по време на подготвителния период ще се изиграят поредица от контролни срещи : на 18 юли врачани излизат на градския стадион „Христо Ботев” срещу отбора на „Ботев” Криводол.Предвижда се на 28 юли ботевци да изиграят и контрола със тима на „Спартак” Плевен.

и защо пешо каменов ще води ДЮШ до 31 август

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 13:21 

Прочетох всички мнения и според мен не са виновни футболитите ,а ръководството на Ботев,защото с тия 60 лв на месец Пачо и компания немогат да си купят едни аминокиселини да могат да се възстановяват по-бързо от натоварванията!!!Ако ръководството бе купило къде трябва ,сега Ботев щеше да е професионален клуб....Защото в България за жалост честно никъде нищо нестава...И според мен хванати играчи от врачаните няма,защото помислете всеки когато "хваща" играчи първо е вратаря и нападателя,а Вие сами казвате ,че Левашки е извадил отбора,така че етрополци не са малумници и са щели да хванат вратара,защитник и нападател...:)Това си е мое мнение!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 13:33 
Аватар

Тия неща , че задължително трябва да се хване вратаря или нападателя ги говори на друго място.
Пробив в един отбор може да се направи точно по 100 начина и сега няма смисъл да задълбаваме някаква такава тема. Пробива се там където може, ако стеш може и треньора да се пробие и той да обърка тактиката и смените, абсолщтно навсякъде( не е задължително да е вратара)
Само ще ти кажа за мача в Своге. Перфектен Юли Левашки да така е, но какво става пред него.......човека който трябва да гради играта и да подава незнае цял мач къде се намира и на края най-важната дузпа така я бил, все едно муя хвърли с ръце на вратаря, нападателя цял мач се въртеше като пумпал и се забиваше по крилата и до тъч линията , което въобще му не е работа да го прави. Едно друго момче този път в дефанзивната линия , цял мач презкачаше топката и се чудеше от ляво или от дясно да пусне противниковия футболист да мине и накрая го пускаше и от двете страни. Аиде стига толква , че ми става гадно. А че ръководството има вина встествено че има и още как, ако плащаха навреме, ако стимулираха отбора, ако го мотивираха, ако бяха създали перфектната организация или да кажем необходимата нямаше да се стигне до тук.
Всички са виновни!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 15:24 
Добър приятел на сайта
Аватар

Аз не мисля, че всички играчи са получавали по 60 лв на месец. Предполагам, че само при Пачо е така ( не знам каква е причината за това). Нека не се ровим във тези неща, предполагам, че на никого няма да му е приятно други да коментират публично каква заплата получава и т.н. Не мисля, че заплащането е основната причина за слабата игра в баража. Предполагам, че причините са комплексни и във всеки може да се потърси вина.
Мисля, че доста негативно е повлияло несериозното отношение. Доколкото разбирам отбора е пътувал в деня на мача, треньора Гарев няколко часа преди мача е бил още във Враца (той си знае какво е правил). Все неща, които малко или много говорят за подценяване на срещата. А защо?

Надявам се на всички, които работят по някакъв начин за Ботев да стане ясно, че това не е просто работно място, а чест. И то голяма чест. Защото Ботев го обичат хиляди хора (и то във цял свят), за които дори и статия от два реда посветена на любимия отбор е нещо много ценно. Всяка победа е голяма радост, всяка загуба е разочарование.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 16:39 
Аватар

i posledno 6te ima li utre kontrola s onq zvezden otbor?!? i ako ima ot kolko 4asa 6te e :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 22:20 
valentino512 написа:
Pacho ли си не те знам,ама щом си футболист/или се мислиш за такъв/,нямаш право мойто момче да ни обясняваш колко пари си взел и да се оплакваш!!!
Защото станахме за смях пред всички фенове в България.Имаме най-добрата агитка но много слаби футболисти

Абе селянин...мен ме наричат курва и всякакъв там и, че душата ми са парите.....а с това което разкрих колко пари съм получил искам да видят някой хора,че не парите са ми душата...щото ако беше така да съм се махнал мн отдавна!Играех и без пари и с контузий и аз си знам как...само и само да помагам на отбора да влезе.А е такива, като тебе дето се съмнявам,че знаят къде се намира стадиона,могат само да си четат и пишат тука...щото тук всичко е много лесно!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007 10:49 
Аватар

последно ще има ли контрола с криводол

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007 10:51 
DA! OT 18:30 !

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007 12:06 
Аватар

hah super!!! tam sme :) a nqkvi novi mom4eta 6te vzemat li u4astie :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007 13:44 

и последно днес ли ще е тази контрола от 6и30 или кога? и кде?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юли 2007 14:18 
Аватар

какво само футболистите обвинявате.като не върви отбора ,първо трвнера си подава оставката.те да не са луди да продават мача,като могат да играят в б група за повече пари.там ще ги гледат мениджъри,по-добри условия.плюйте треньорския щаб и малоумния кмет,не футболистите.
марица пловдив колко год.продават баража за а група и то се знае от целия град.
ако играят лошо,треньора е виновен.идете вий играйте без пари,да ви ритат разни селяни за гола чест.тия времена са в историята.подпънете кмета на сайта на общината.да не краде от парите за бедствията,ами да дава за спорта-тва го даваха по тв.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юли 2007 15:52 
Добър приятел на сайта
Аватар

Абе не знам какво са давали по телевизията, ама кмета обеща доста сериозен бюджет ако Ботев влязат в Б група. Осигури безплатен транспорт за всички, които искат да гледат баража. Мисля, че каквото се искаше от него го направи. Ти какво искаш? И на терена ли да слезе да играе? Нали за това са футболистите. Те не се справиха във този важен момент и е съвсем нормално да са обект на нападки и да се търси и в тях вината. Не е казано, че само те са виновни, ама пък да кажеш, че не носят грам отговорност за загубата е доста смело изказване.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 00:16 
Аватар

футболистите имат вина за играта,но винаги тренера е виновен.така е в цивилизацията.кмета дава голи обещания преди изборите,които може и да не изпълни след това.а ако не го изберат,някой ще го пита ли кво стана с обещанията?сетила се мара да се побара-цяла година нищо не направи и сега в предизборно време се сети за спорта.стига да има кой да му вярва.отворете си малко очите и недейте спа.тия момчета играят по села и паланки и получават травми за цял живот и накрая са виновни за всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 12:00 
Добър приятел на сайта
Аватар

На мен ми е странно мнението на част от феновете на Ботев тук, а именно, че едва ли не кмета трябвало да хвърля пари наляво и на дясно и да урежда мачове. Дотам ли стигнахме, че да приемаме купуването на мачове не само за нормално, ами за задължително. Аз пък се радвам, че не сме го докарали дотам.
Който и да е кмет през следващия мандат се надявам да продължава да стои зад отбора. Това е много важно. Най-лесно е да дадеш отбора на някой бизнесмен и оттук нататък да не ти пука. Но винаги идва момента, в който на този бизнесмен му хрумва нещо друго и започва да си измива ръцете със заучените термини: "незаинтересованост от страна на обществото", "липса на съдействие от страна на общината" и т.н.
Не са един и два подобни случая, даже вече са страшно много.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 13:33 
Аватар

r.h.,никой не говори за купуване на мачове,а подобрение на базата и редовно изплащане на задълженията.на тази база може да се развива не само футбол,а и други спортове.ако влвзеш от гугъла в икономическия сайт на община враца,ще видиш дневно кмета с колко делегации се среща.тва са комисионни и разни далавери.нека краде,но да прави и нещо за общината.враца е комунистически район и кво да чакаш от комунисти.само част от парите да отиват за спорт пак ще има файда.
а понякога може да се купи даден мач,ние сме в бг.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 14:45 
Добър приятел на сайта
Аватар

Съжалявам, че и ти си на мнение, че да купиш мач е нормално.

Оносно базата, наистина има нужда от сериозни инвестиции. Чувам, че все пак са направили някой подобрения, но като цяло стадион Христо Ботев и тренировъчната база около него не са в добро състояние. Тук си прав. Това е една грешка на кмета и ако той спечели изборите (или който и да го направи) се надявам да насочи средства в това (макар и със закъснение)
Явно предвидения бюджет за спортни дейности беше изразходен най-вече за новата спортна база до ЕГ. Не може да отречеш, че там всичко беше направено както трябва. Пистата за автомоделизъм е най-добрата в БГ, а помещенията в самата сграда се дадоха на няколко спортни клуба, които вече ще се радват на доста по-съвременни условия.
Да не забравяме и терена с изкуствена трева в Сениче. Доколкото си спомням Враца беше един от първите градове, който се уреди с подобно игрище и беше давана за пример в пресата.
Залата за спортна стрелба беше основно ремонтирана и модернизирана.
Много подобрения се направиха и в училищата, където също пооправиха спортните съоръжения. Всичко това явно се е отразило за да не се предприеме реконструкция на на стадион Христо Ботев. Защото ако се прави, трябва да се правни като хората, а повярвай, че основен ремонт на трибуните би глътнал огромни средства.
Същото се отнася и за тренировъчните игрища.
Надявам се обаче следващият кмет (без значение кой ще е) да успее да задели нужните средства, защото такава база не всеки отбор има. Трябва да оценим този факт и да я поддържаме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 18:16 
Аватар

mm nachii otnosno trenirovchanata baza .. prosto .. po julto nemoje da bude.. to tam e seno napravo ujas.. sled po malko ot mesec pochvame podgotovka i nz kfo she e na tiq tereni .. dano pone gi polivat .. taka beshe minalata godina i trevata beshe zelena no sega :S

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 09:28 
Аватар

pumpalov сега нито ги поливат нито ги косат

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 17:28 
Добър приятел на сайта
Аватар

Доколкото разбирам от днешната преса, новия сезон във В група започва на 19-ти август. Отборите ще бъдат 18, като най-новия член на групата ще бъде Литекс-2.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 174 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 258487 24 Дек 2007 18:14
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132815 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения NBA 2006/2007
Форум: Световен баскетбол
Anonymous 54621 28 Сеп 2007 02:29