bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 21:23

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 124 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 00:12 
Бригада Враца
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Да както се говореше след баража ..такива глупости че тия Етрополе няма да си извадят лиценз и нз си какво и че трябва да са четен брой отборите и по този начин се обезсмисляше този бараж и след това за кризата на Ташак Плеен , и се говореше че ще идат в Плевенската (селска група) поради разпадане и фалинт на отбора и ние да влезем на тяхно место..Оставаше и пред разтурването на Берое да влезнем директно у А :lol: тфа не ви ли се сака ?!

Макар че на мене ми е се тая как ще влезем важното е да сме там и да си праиме шоуто и да се кефим на макс :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 04:57 

Еми да отговоря че някой пита кой наши са в Криводол Боян Данов капитан на Криводол,Зуека,Пламен Илиев,Кунчев,Росен,Цветко Бистрешки,Боби,Стоянчо,Сашо ... а и по другите отбори колко имаме.. Орлин в Етър,Румен и Иван в Етрополе ,Левашки и Цвети Валериев в Мездра и т .н А някой пък каза футболистите ни дължат много на стадиона ходи този който обича Ботев никой не те задължава да ходиш мислите ли че момчетата не искаха тази победа искаха я повече от всичко не само заради парите но така се получи всички гледахме мача и видяхме 2 отбора равностойни единия с доза късмет спечели и тва за тва предлагам да спрем да говорим глупости всички знаем къде е мястото на Ботев а то определено не е на 5 място в северозападна В група ! Такаче ако сте истинки фенове застанете зад момчетата в трудния момент ! Good Luck ..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 08:56 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
Ходете и подкрепяите любимия отбор . Ние отдавна сме доста зле от към отбор , но това не ни пречи да се забавляваме и подкрепяме . Ето и ние днеска сме почти сигурни на 99%, че ще паднем , но отиваме да се напием , да пеем любимите си футболни песни и да се надяваме на поне 1 гол , че да има изтрелвания по стадиона :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 09:13 
Бригада Враца

ние ше ходим да.. но ше ходим 20 човека агитка до като ако сме в Б .. нещтата ше бъдат мн различни и тръпка има и сичко...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 09:23 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
dreb4y написа:
ние ше ходим да.. но ше ходим 20 човека агитка до като ако сме в Б .. нещтата ше бъдат мн различни и тръпка има и сичко...

Е , това си е ясно , примерно за днеска , като за първи мач , за рамките на наща "В" група ще отидем прилично хора...поне 2 пъти повече от колкото бяхме във Враца (30x2) :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 09:30 
Бригада Враца

е ние вчера в криводол бехме 25.. имаше хора който не дойдоха щото треало да гледаме от моста ... ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 10:43 
Бригада Враца
Аватар

dreb4y написа:
е ние вчера в криводол бехме 25.. имаше хора който не дойдоха щото треало да гледаме от моста ... ;)

Визираш ли някой :lol: :lol: Аз не съм виновен само да кажа :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 12:39 
Аватар

a koi e vinoven tate ha ha ha

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 18:57 
Бригада Враца
Аватар

paveto88 написа:

Има нещо верно в думите ти ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 20:36 
1.3.1.2.
Аватар

koko89 написа:
Еми да отговоря че някой пита кой наши са в Криводол Боян Данов капитан на Криводол,Зуека,Пламен Илиев,Кунчев,Росен,Цветко Бистрешки,Боби,Стоянчо,Сашо ... а и по другите отбори колко имаме.. Орлин в Етър,Румен и Иван в Етрополе ,Левашки и Цвети Валериев в Мездра и т .н А някой пък каза футболистите ни дължат много на стадиона ходи този който обича Ботев никой не те задължава да ходиш мислите ли че момчетата не искаха тази победа искаха я повече от всичко не само заради парите но така се получи всички гледахме мача и видяхме 2 отбора равностойни единия с доза късмет спечели и тва за тва предлагам да спрем да говорим глупости всички знаем къде е мястото на Ботев а то определено не е на 5 място в северозападна В група ! Такаче ако сте истинки фенове застанете зад момчетата в трудния момент ! Good Luck ..

TОва Цветко Иванов ли е?Ако е той преди 2 сезона като бяхме в Б група беше в Ботевград през пролетта,след като го взехме от Мездра и остави доста добри впечетления както на ерена така и извън него ....в компанията на Г.Симеонов няма как другоятче да е.
:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 22:32 

Да самият той е :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 22:35 
Аватар

BotevVratzaForever написа:
paveto88 написа:

Има нещо верно в думите ти ;)

Дееба тоо Ламбо що го не пребиеш един път и да се не разправяш с него повече!?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 22:57 
Аватар

koko89 написа:

Коко въпроса ми беше риторичен. Знам колко наши момчета са в Криводол и другите отбори. Въпроса е защо са там? А защо и ти не си в представителния отбор? Според мен имаш качества! Докога наши юноши ще играят/ и то добре/ в други отбори, а за тях няма да има място при нас? Според мен хора, които са направили първите си стъпки в даден отбор-милеят повече за него. Не случайно казваш, че се надяваш да се върнеш във Ботев! Защото си започнал от тук и милееш за него. Лично аз ти желая успех!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2008 00:22 

Работата покрай мен е сложна просто не говорех с предния трениор Гарев и той не ме бе зел при мъжете а лично според мен заслужавах и за това играех само в старшата и то прилично и така един ден Пепи Берковския след един мач наш мач вика абе що не дойдеш в Берковица кво седиш тука да се ебават с тебе ела и ша играеш и ша зимаш добри пари и така ! Отидех там харесаха ме и така подписах молба и дадох дума че ще играя там после след празниците отивам на стадиона на трен при Сашо Ангелов и дойде Патеров вика ае при мъжете почваш с тях ново ръководство нов трениор и така ама вече бях дума и няма начин.. Жалко е че Ботев се управлява от такива като Панко отивам да си зема бележката за друг клуб и той ми я не дава та трябваше да идва Васко та тоя зе 700лева за мен а през живота той не ми е дал 1ст! Вместо тия пари да дойдат при мен на ръка отидеха на Панко в джоба.. А иначе аз си най милея за Ботев най ми се играе за него но така е в Берковица сме аз,Георги Антонов,Ивчо вратара и Пепи 4момчета от Враца.. в Роман има 3 4 наши момчета просто тука няма ръководство което да знае как води футболен отбор! Пример в Берковица за 6 7 контроли къде сме изиграли съм взел 290лева е така отделно премите по план са си ни 100/200лева а за възловите мачове и повече след всеки мач банкет и т.н !!! Жалко е че такива футболни джуджета се развиват а нашият отбор тъне в забрава.. Botev Vr forever in my heart!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2008 00:28 
Бригада Враца

Go6ko_85 написа:
Koito me iska da podkrepia Botev da ne idva na stadiona, SAMO BOTEV !
Братле всички ние ще продължим да подкрепяме Ботев независимо къде е,та нали се пишем за верни?Не мисля че заслужаваме такава участ с тая В група толко години,но такава е съдбата,нетрябва да свеждаме глави а да продължим да се борим за доброто на отбора.И нали знаете,След бурята изгрява слънце.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2008 01:54 
Аватар

Gopeto написа:
Go6ko_85 написа:
Братле всички ние ще продължим да подкрепяме Ботев независимо къде е,та нали се пишем за верни?Не мисля че заслужаваме такава участ с тая В група толко години,но такава е съдбата,нетрябва да свеждаме глави а да продължим да се борим за доброто на отбора.И нали знаете,След бурята изгрява слънце.

А така Гопе..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2008 12:29 
Добър приятел на сайта
Аватар

koko89 написа:
Работата покрай мен е сложна просто не говорех с предния трениор Гарев и той не ме бе зел при мъжете а лично според мен заслужавах и за това играех само в старшата и то прилично и така един ден Пепи Берковския след един мач наш мач вика абе що не дойдеш в Берковица кво седиш тука да се ебават с тебе ела и ша играеш и ша зимаш добри пари и така ! Отидех там харесаха ме и така подписах молба и дадох дума че ще играя там после след празниците отивам на стадиона на трен при Сашо Ангелов и дойде Патеров вика ае при мъжете почваш с тях ново ръководство нов трениор и така ама вече бях дума и няма начин.. Жалко е че Ботев се управлява от такива като Панко отивам да си зема бележката за друг клуб и той ми я не дава та трябваше да идва Васко та тоя зе 700лева за мен а през живота той не ми е дал 1ст! Вместо тия пари да дойдат при мен на ръка отидеха на Панко в джоба.. А иначе аз си най милея за Ботев най ми се играе за него но така е в Берковица сме аз,Георги Антонов,Ивчо вратара и Пепи 4момчета от Враца.. в Роман има 3 4 наши момчета просто тука няма ръководство което да знае как води футболен отбор! Пример в Берковица за 6 7 контроли къде сме изиграли съм взел 290лева е така отделно премите по план са си ни 100/200лева а за възловите мачове и повече след всеки мач банкет и т.н !!! Жалко е че такива футболни джуджета се развиват а нашият отбор тъне в забрава.. Botev Vr forever in my heart!

Явно проблема в Ботев е че има прекалено много интереси и май въобще не е ясно кой управлява и от кой зависи селекцията. Така ли е?
Ботев е отбор със славно минало и със много бивши легендарни футболисти, които може би искат да помогнат, но ми се струва, че се получава точно обратното. Щом като се получава ситуация като твоята, в която един те недолюбва, друг те кани в отбора, трети не те пуска в друг, значи има разминавания и различни интереси.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2008 18:19 
Бригада Враца
Аватар

k1k0- написа:
Gopeto написа:
Go6ko_85 написа:

А така Гопе..

Еба таа буря чичи :lol:

П.С. Винаги с вас...Винаги с вас...Само Ботев !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2008 18:25 
Добър приятел на сайта
Аватар

Ботев Криводол - Ботев Враца 2:1

Над 1000 зрители наблюдаваха мача извън стадиона

Пред погледа на кметовете на Криводол Николай Иванов и на Враца Тотю Младенов, и на още няколко технически лица, в осмомартенския следобед в Криводол се проведе дербито на северозапада между отборите на водача във временното класиране “Ботев”-Криводол и отбора на “Ботев”- Враца. Пред празните трибуни /поради наказание на криводолчани/ на съдийската бригада от Плевен - гл. съдия Христо Станчев и помощниците Георги Цолов и Пламен Георгиев, с делегат Трендафил Коцев от В. Търново, двата отбора се представиха в следните състави:

“Ботев” Криводол - Боян Данов, Венелин Ангелов /46 мин. Стоян Стоянов/, Пламен Илиев, Венелин Палански, Росен Гановски, Ивайло Кунчев, Борис Петков, Георги Ефремов /46 мин. Милен Заков, 70 мин. Стоян Боновски/, Александър Митков, Александър Александров и Цветко Иванов.

“Ботев”-Враца - Веселин Цветковски, Малин Симеонов /35 мин. Цветан Гарев/, Камен Каменов, Ивайло Зарчев, Емануил Борисов, Милен Маринов /46 мин. Радан Маринов/, Николай Владинов /54 мин. Емил Манолов/, Светослав Валериев, Ивайло Данчев, Ангел Ангелов и Цветан Цветанов.

Срещата започна нервно и с много неточни подавания и от двата отбора. В 3-ата минута Александър Александров - Вош от границата на наказателното поле нанесе силен удар, спасен умело от вратаря на гостите Веселин Цветковски. В 9-ата минута Цветан Цветанов центрира от ляво в наказателното поле и централния нападател на гостите Ивайло Данчев с глава би покрай вратата.
В 15-ата минута след центриране от дясно на Николай Владинов, Ивайло Данчев овладя топката, умело финтира защитника на домакините Венелин Палански и със силен удар отбеляза красив гол за 0:1.
След гола домакините реагираха като ужилени и обсадиха вратата на врачани. В 20-ата мин. след центриране от ляво Росен Гановски красиво с глава насочи кълбото към мрежата, но вратарят на врачани предугади удара и спаси. В 30-ата мин. Александър Александров се разходи между защитниците на гостите, но от близо не намери очертанията на вратата. Отново той със скрит пас изведе нападателя на Криводол Александър Миков в стрелкова позиция, който бе задържан от защитата на “Ботев” и въпреки протестите на домакините свирката на главния съдия остана безмълвна. В 34 мин. след пряк свободен удар Александър Александров нанесе техничен удар, който вратарят на “ботевци” спаси. Възелът пред вратата на врачани все повече се затягаше, за да се стигне до 38-ата мин., когато отново вездесъщият Александър Александров подаде пас в дясно, защитата на домакините изпусна нападателя на домакините Александър Миков, който отблизо изравни резултата 1:1.
През второто полувреме преобладаваше борбата по терена, футболът почти липсваше. Ще се запомни фрапантният пропуск на Емил Манолов, който от малкото наказателно поле на празна врата не можа да отбележи в 54-ата мин. и няколкото пропуска на Стоян Стоянов пред вратата на гостите. Всичко решаващо в това полувреме се случи между 75-ата и 80-ата минута. В 75-ата мин. след центриране в наказателното поле от най-добрия в този мач Александър Александров, се получи невъобразимо меле пред вратата на гостите, които не успяха да изчистят топката, тя попадна в краката на Росен Гановски, който отблизо вкара победния гол 2:1 за “Ботев” Криводол. Врачани нямаха сили да променят мача, още повече, че в 79-ата мин. за втори жълт картон бе отстранен голмайсторът на гостите Ивайло Данчев.
Съдийската бригада от Плевен добре си свърши работата. Главният съдия показа два жълти картона на домакините - на Александър Александров и Стоян Стоянов и 6 жълти картона за гостите - Ангел Ангелов, Ивайло Данчев, Светослав Валериев, Цветан Цветанов, Емануил Борисов и отново Ивайло Данчев, който бе отстранен от мача.
Ето какво казаха двамата треньори след мача:
Емил Маринов: “Според мен се получи повече сблъсък, отколкото мач. Някои от моите възпитаници не оправдаха доверието, особено резервите, на които разчитах да променят мача. Въпреки всичко мачът бе равностоен и загубихме нещастно след колективна грешка в нашата защита.”
Иван Ценов: “Равностоен мач. Нямаше много футбол. Мачът бе нервен с много борба. Дерби мач, който можеш да спечелиш с повече характер, повече мъжество и малко късмет. От показаното на терена не можа да се разбере кой отбор е по-добър”.
Огнян Филипов
Шанс Експрес

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2008 19:00 
Добър приятел на сайта
Аватар

Май и Топспорт нещо се объркаха от нашите думи че в събота са играли Ботев 2 срещу Ботев 1. Дотолкова се объркаха, че така и не разбраха кой е победителя :lol:

Прочетете вниамателно тази статия: http://topsport.ibox.bg/news/id_1683704173

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2008 19:29 

Да така е r.h просто много хора се бъркат там където не им е работата и там където неразбират.. Ето ще дам един пример за бившият капитан на Цска Г.Антонов юноша на Ботев Враца защо трябва да играе в Берковица а не в родната си Враца където живее майка му сестра му племеници почти цялото семейство а трябва някаде другаде моето мнение че той би свършил мн работа на Ботев с опита предобид от годините но той го прави на други място ето вчера на мача с Белене беше един от най-силните на терена включваше се играеше мн правилно помагаше на другите и т.н

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2008 13:21 
Добър приятел на сайта
Аватар

Е, Коко, явно в отборите със славно минало е така. В Пирин например положението е подобно. Отбор със славно минало и много легандарни футболисти. И какво се получава днес. Всеки дърпа чергата към себе си. Ивайло Андонов дори направи собствен Пирин. Стигна се дотам, че има три отбора с това име и всеки претендира за автентичност.
Вече и аз не знам кой е действително автентичният отбор.
В Етър преди също имаше подобен случай със два отбора носещи това име.
Аз не отричам необходимостта отбора да се ръководи от бивши легенди на клуба, дори напротив, задължително трябва да е така. Но трябва да се подберат точните хора и да има строги правила, които всички да спазват в името на Ботев. Защото ние искаме силен Ботев, а такъв ще има само ако всички са обединени в името на общата цел и правят компромиси за нейното постигане.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2008 19:36 

Да така е и в Левски и Цска и навсякъде по светa хора който са играли футбол командват ето в Левски е Наско в Цска Емил Костадинов.. А тука не е така..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2008 22:33 
Аватар

хубавите работи бавно стават.тоя пусти късмет все ни заобикаляше досега.тая година няма шанс за нищо,дано наесен работата потръгне :)

кво се чудите- в бг вс се дели като амебата-2 синода,2 мюфтийства и вс по 2.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 124 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90240 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 206053 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 237017 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 45785 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop