bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 21:04

Етър (Велико Търново) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 72 мнения ]  Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Бенефисен мач на петимата великотърновски национали
МнениеПубликувано на: 31 Май 2008 00:44 
L.D.S.
Аватар

Отбор: Локомотив (Дряново)
Аз бях на мача :) Ако не друго поне се убедих на живо какъв брилянтен футболист е Стоичков, който иначе не ми е от любимците.Според мен съдиите небяха в час :x Неуспяха да направят шоуто.Некви засади глупости :evil: И главния недаде дузпа за Етър към края на мача.2:0 за националите да си беше дал дузпата и мача щеше да си завърши наравно както трябва.Ама както и да е.Да ги оставим съдиите настрана :wink:

Напълни се стадиона за което евала, но очаквах повече от агитката.В смисъл такъв през по0голяма част от мача да викат :wink: Иначе с факлите се получи много добре :) И тоя транспарант, който може би е стра, но аз днес го видях и много си накефих - "За Етър сме родени, за Етър ще умрем" :) Мноо як.

Накрая мога само да ви пожелая да се събират толкова хора и на мачовете от първенството и терена да е в такова отлично състояние :) И разбира се - в близко бъдеще да имате нов шампионски отбор :D

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2008 00:53 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Наистина се провалихме като публика.... и аз много повече очаквах от останалите зрители но уви......за това може би оказа влияние и слабата организация като цяло,тия духови оркестри и мажоретки скапаха хората,то бива бива ама повече от 40 минути хората бяха залъгвани от тях.
Ето и клипове от самото събитие,на които ясно се вижда че не сме нито 5 нито 6 хиляди,а поне 9 000 на стадиона.
http://vbox7.com/play:ed190d97
http://vbox7.com/play:fa989ec2
http://vbox7.com/play:c3d56173

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2008 01:47 
L.D.S.
Аватар

ETARRAS написа:
Наистина се провалихме като публика.... и аз много повече очаквах от останалите зрители но уви......за това може би оказа влияние и слабата организация като цяло,тия духови оркестри и мажоретки скапаха хората,то бива бива ама повече от 40 минути хората бяха залъгвани от тях.
Ето и клипове от самото събитие,на които ясно се вижда че не сме нито 5 нито 6 хиляди,а поне 9 000 на стадиона.
http://vbox7.com/play:ed190d97
http://vbox7.com/play:fa989ec2
http://vbox7.com/play:c3d56173

Аз като си тръгвах се огледах и ми се стори, че има 10-ина хиляди човека за това после се очудих като прочетох ве медиите, че сми били 6000 :?
Ккато каза това с мажоретките и духовите оркестри наистина беше прекалено :evil: Лошо няма, но нбива да се прекалява.

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2008 01:53 
Аватар

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
Аз като слушах и гледах клиповете,то той и диктора май не беше много в час.Яд ме е,че не останах днес във Велико Търново да дойда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2008 14:30 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Като съдя по клиповете се е получило хубаво шоу!
Хайде ще видим утре във Враца на бенефиса на Вальо Станчев дали ще съберем повече публика от вас. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2008 22:06 
БОЛЯРИ
Аватар

r.h. написа:
Като съдя по клиповете се е получило хубаво шоу!
Хайде ще видим утре във Враца на бенефиса на Вальо Станчев дали ще съберем повече публика от вас. :wink:

Баси колко готино звучи това предизвикателство,да се съревновавеме кой по хубав футболен празник ще сътвори и кой повече публика ще събере,от това да се мерим пишките по форумите :0020:
Другото още по радостно е че в Търново,надявам се утре и във Враца ще има в пъти повече хора от колкото на 60- годишнината на ЦСКА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2008 22:24 
Добър приятел на сайта
Аватар

Абе то и това си е един вид мерене на пУшки, но поне в добрия смисъл на думата. :wink:
Утре се надявам на хубаво време и при всички случаи ще се получи грандиозен футболен празник

Наздраве на феновете на Етър. Дано скоро се срещнем по родните стадиони. Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2008 23:03 
Така като гледах клипчетата,поне според мойта преценка има доста хора.Вижда се,че трибуната под козирката е изпалнена почти до край.Etarass,знаеш ли колко зрители събира централната трибуна на ст.Ивайло и като цяло общия му капацитет.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 31 Май 2008 23:19 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
Аз мога едиствено да ви поздравя за подготовката и организацията на този спектакъл. От новините разбрах, че в тази подготовка е участвал и фен клуба на Етър, за което мога да кажа само едно голямо БРАВО!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2008 23:32 
БОЛЯРИ
Аватар

Spartakforever` написа:
Така като гледах клипчетата,поне според мойта преценка има доста хора.Вижда се,че трибуната под козирката е изпалнена почти до край.Etarass,знаеш ли колко зрители събира централната трибуна на ст.Ивайло и като цяло общия му капацитет.

Централната трибуна или сектор А събира 10 хиляди, целият капацитет на стадина беше 17 хиляди,но сега със новите трибуни би трябвало да е 22 000.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юни 2008 09:22 
БОЛЯРИ

Така и не мога да разбра откъде тоя стремеж да се изкарва публиката на Ивайло по-малко отколкото е. Хайде на мачовете от първенството някои казват че гледали продадени билети и тея с картите на ЦБА и гратисчиите не се отчитали. Затова въпреки , че има по 1000-2000 се пише че били 500 или пък 700 и нещо от сорта. Добре де, сега никой не е броил билети, защото нямаше. Всички знаят, козирката събира 6000, а като цяло сектор А 10 000 души. И малките деца като погледнат снимките могат да кажат, че централния сектор е пълен, а имаше хора и по другите сектори. Като не могат да смятат поне да попитат. Или веднъж завинаги да преброят редовете, които са 30. Да преброят и един ред колко седалки има и малко да пишат по-реално вече. Откъде тоя стремеж към омаловажаване? Чак взеха да ме дразнят. Навсякъде тръбят за 5000 човека. Не че е някакъв световен проблем, но взе да става закономерност и вече дразни. Да не говорим за разните села и паланки в Б група дето пишат по 2500-3000 души на мач, а после като видиш стадиона се оказва че нямат и 500!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юни 2008 13:15 
БОЛЯРИ
Аватар

Изображение

:D :D :D :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юни 2008 15:20 
L.D.S.
Аватар

Eltras написа:
Изображение

:D :D :D :D :D :D

Страхотна снимка :D

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юни 2008 19:59 
БОЛЯРИ
Аватар

Изображение Изображение Изображение

Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юни 2008 23:43 
БОЛЯРИ
Аватар

bianconero написа:
Илиян Киряков: Този национален тим няма класа

Не ми се идваше в ЦСКА, затова и не говоря за престоя си на „Армията”, добавя халфът

Изображение
Илиян Киряков с дъщеричката си Елена.

Илиян Киряков бе част от славния национален отбор, който донесе толкова много радост на България през лятото на 94-а. Джобният халф тръгна от Етър (Велико Търново), с който стана шампион през 1991 година, за да направи успешна кариера и в чужбина. Киряков даде интервю за „Топспорт” ден след като в старата българска столица се проведе бенефис между националния отбор на България от 94-а и шампионския състав на Етър от 1991 година.

-Г-н Киряков, пак се събрахте, националите и шампионите от Етър. Зарадва ли ви този бенефис?
-Много се развълнувах, когато пак излязохме на терена толкова много стари съотборници. Бившите играчи на Етър се събираме за първи път, откакто станахме шампиони през 1991 година. Получи се хубаво шоу, дойдоха и много хора да ни гледат. Да ви кажа, малко бях притеснен, най-вече около организацията на срещата. Защото знаете, случват се всякакви гафове, а всичко бяхме планирали и изведнъж нещо да се провали, щеше да е кофти. Времето беше хубаво, имаше музика, всичко беше супер.
-Трябва ли по-често да се събирате националите от САЩ`94?
-След като направихме фурора в Америка няколко пъти ни канеха този състав. Хубаво е да не забравяме успеха, защото не знам скоро дали ще се повтори, да не кажа, че едва ли България ще изживее подобни мигове като отпреди 14 години.
-Заслужено ли станахте шампиони с Етър през 1991 година?
-Да, защото отборът беше добре сработен, имахме колектив. В предишните две години завършихме на трето място. Заслужено стигнахме и до златните медали. Никога няма да забравя мача с Левски през есента на шампионския сезон. Бихме ги с 4:2 и тогава си казах, че наистина имаме сили да завършим на първо място.
-Какво ще кажете за Георги Василев?
-О, аз толкова много съм говорил за него, че ще ми е трудно да кажа нещо ново. Той е изключителен човек. Научи ни на много неща, но най-вече на труд и дисциплина. Бате Жоро е човекът, с когото съм работил най-много време. Бяхме заедно не само в Етър, а и в Анортозис в Кипър. Нямам думи за него. Същото се отнася и за Димитър Пенев. Тях двамата ги поставям най-високо над всички останали треньори.
-Разкажете повече за битката ви с Пол Гаскойн, който бе в Рейнджърс, а вие в Анортозис?
-Това бе през сезон 1995/96. За малко да влезем в групите на Шампионската лига. В Шотландия загубихме с 0:1, а на реванша в Кипър не успяхме да отбележим гол и завършихме 0:0. Мисля, че се справих добре с него.
-Защо почти няма футбол в Етър, след като вие, Балъков, Бончо Генчев и Цанко Цветанов напуснахте Етър?
-След успеха през 1991 година почти всички бяха продадени на други отбори. 2-3 години по-късно парите във Велико Търново свършиха. А знаете, че един клуб, когато не е финансово стабилен всичко умира. Така и до днес, виждате Етър, че крета в средата на класирането на „Б” група. Дано някои ден и то по-скоро нещата да се оправят.
-Изкарахте и един сезон в ЦСКА.
(Прекъсва ме) В много лош период попаднах на „Армията”. Въобще не ми се идваше, но имаше други причини да премина в Борисовата градина. Сега обаче не ми се коментира. Аз и затова не говоря много за престоя ми в ЦСКА. Само казвам, че съм бил
там за малко и това е.
-Защо националният отбор не може да постигне поне малка част от успехите, които имахте вие преди няколко години?
-Сегашните футболисти са глезени, не се държат като мъже в повечето ситуации. В момента в националния отбор има 2-3 футболисти, които играят на по-високо ниво, всичко друго е пълнеж. И треньорите треперят да не се контузят, защото ако стане това, край. През 1994 година отборът наистина имаше класа, не се притеснвахме от никого, вече бяхме свикнали с големите битки.
-Останалите страни ли дръпнаха много напред в развитието си, или ние изостанахме?
-Не се залъгвайте, че в Западна Европа са кой знае колко напред. Просто ние сме много слаби. Виждате, че Англия например не се класира на европейското първенство. В други отбори също има кризи, но те са моментни и после се наваксват. А в нашия случай, все едно сме попаднали в дълбока дупка, от която не знам как ще излезем.
-С какво ще се занимавате, за малко бяхте президент на Етър?
-О, от мен бизнесмен не става, убедих се вече. Ще съм близо до футбола, но още не знам дали ще съм треньор. Имам лиценз „А”, а скоро може би ще добия „Про”.
-Играе ли ви се още, до скоро се подвизавахте в аматьорски тимове в търновския регион?
-Вече отдавна приключих със сериозния футбол. Сега само поддържам форма, просто за удоволствие. Като погледнах на бенефиса и аз, и Туньо, и Емо доста сме поизпълнили фланелките (смее се), но за тези години е нормално. Така че, по-добре е да се оттеглим от терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юни 2008 00:13 
L.D.S.
Аватар

Великата петица възстанови Търново като наша столица

Подвигът в САЩ бе заложен от възхода на региона

Изображение

Трифон Иванов бе с лентата на бенефисния мач преди 4 години с националите ни, изпратени от американските герои на Евро 2004

Вчера във Велико Търново бяха почетени петима футболисти, които не само направиха Етър шампион на България - нещо немислимо в обозримо бъдеще, но и заложиха чудото от САЩ'94. Ако казаното ви звучи несериозно, може отново да обърнете внимание на това откъде тръгнаха за големия футбол Красимир Балъков, който не успя да дойде, Трифон Иванов, Илиян Киряков, Цанко Цветанов и Бончо Генчев, а към тях трябва да прибавим Ивайло Йорданов и вратаря Пламен Николов.
Първите петима възстановиха Велико Търново като столица на България.

Макар и при историческата титла през 1991 г. на Етър под ръководството на Георги Василев-Гочето да не бе с виолетовия екип, Туньо завинаги ще бъде част от местната футболна история. Бала игра само първия полусезон, защото през зимата бе продаден на лисабонския Спортинг, но получи златен медал след победата в София над Левски с 1:0 в последния кръг. Цанко, Илиян и Бончо бяха в гръбнака на „златния" тим. Преди да стане част от Етър Генчев, който е родом от Генерал Тошево, бе играч на Локомотив (Горна Оряховица). Още по-рано във времето пък защитава цветовете на Левски (Лясковец).

Ивайло Йорданов пък може да е роден в Самоков, но проби с фланелката на Локо (Горна Оряховица) през същия сезон 1990/1991. Тогава той стана голмайстор на „А" група. Тъкмо Ивайло се оказа козът на Димитър Пенев в осминафинала срещу Мексико не само защото се справи блестящо с дефанзивните си функции, но и с гениалния пас към Христо Стоичков за 1:0. Както е известно, завършихме 1:1 в редовното време, но при дузпите ликувахме.

Вратарят Пламен Николов пък направи впечатление с екипа на Локо (Дряново), преди да стане част от столичните съименници в началото на 80-те години. Тъкмо Пламен стана единственият вратар, който не допусна гол, на финалите в САЩ. Той пази второто полувреме срещу Швеция, когато замени пусналия 4 гола Борислав Михайлов.

Да, преди вчерашния бенефис имаше и други мачове с участието на търновската гордост, като този по случай 5-ата годишнина от американския подвиг, мача със състава на Италия за 10-те лета, спаринга срещу последния национален тим, класирал се на голямо първенство - този на Пламен Марков преди Евро 2004. Но снощният мач във Велико Търново е генетично заслужената почест за Балъков, Трифон, Илиян, Цанко и Бончо. Друго си е героите да стъпят на тревата на стадион „Ивайло", за да се отлее малко тъгата от липсата на местния футбол от голямата българска сцена днес...

От Иво Тасев, http://topsport.ibox.bg

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2008 16:53 
БОЛЯРИ
Аватар

Браво на всички за този истински празник, дано скоро и аз да мога да го видя на някои запис. Спирам да пиша, че ми стана съвсем тъжно.
САМО ЕТЪР :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юни 2008 17:24 
Добър приятел на сайта
Аватар

ETARRAS написа:
Другото още по радостно е че в Търново,надявам се утре и във Враца ще има в пъти повече хора от колкото на 60- годишнината на ЦСКА.

Е, не знам колко са били на годишнината на ЦСКА, но вчера във Враца бяха около 10 000.

Сектор А+Б:
Изображение

Сектор В:
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юни 2008 19:39 
L.D.S.
Аватар

На ЦСКА бяха около 3 хиляди :lol: То само в Търново имаше 3 пъти повече :D Иначе евала и на хората от Враца :a006: Като гледам снимките добре сте се представили :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юни 2008 23:33 
БОЛЯРИ
Аватар

r.h. написа:
ETARRAS написа:

Е, не знам колко са били на годишнината на ЦСКА, но вчера във Враца бяха около 10 000.

Сектор А+Б:
Изображение

Сектор В:
Изображение

Браво браво,това е... доказахме че където е текло,пак ще тече дано скоро и ние и вие и Дунав и Спартак Пл сме там където ни е мястото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Юни 2008 00:00 
БОЛЯРИ
Аватар

http://www.vbox7.com/play:4047c89b

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2008 16:05 
БОЛЯРИ
Аватар

Цитат:
Четирима от най-големите играчи на „Етър” и националния отбор – Трифон Иванов, Бончо Генчев, Цанко Цветанов и Илиян Киряков, казаха официално „сбогом” на футболната си кариера. Над 8000 зрители събра бенефисният мач в тяхна чест на стадион „Ивайло”. Петият – Красимир Балъков, така и не дойде, като мотивира отсъствието си с ангажименти в своя клуб „Санкт Гален”.

Шоуто започна с естрадни изпълнения на млади таланти и бе подгрявано от два духови оркестъра и два мажоретни състава. Юбилярите влязоха на стадиона с немска каляска от 19-ти век под овациите на публиката. На терена излязоха и двата отбора – шампионският на „Етър” от 1991 г., воден от Георги Василев, и националният от САЩ 94, които получиха възпоменателни плакети. Под звуците на „Мила Родино” и на великотърновския химн „Откак се е мила моя майнольо” футболистките на „Болярки” издигнаха флаговете на България и на община Велико Търново. Стадионът бе сериозно обновен за бенефиса – освежен и изчистен, с ремонтирани тоалетни, на южните трибуни бяха разпънати огромни флагове на България, общината и на „Етър”. Агитката се отчете с великолепно пиротехническо шоу, два кега с общо един тон бира от „Болярка” допълнително вдигаха настроението.

Приветствие към юбилярите поднесе кметът д-р Румен Рашев, който им подари картини на великотърновския художник Сашо Филев. Вие направихте това, което нито една институция не може да направи за България, заяви доктор Рашев. Прочетен бе и поздравителен адрес от председателя на ДАМС Весела Лечева. Сред гостите бе изп. директор на БФС Божидар Попов, но направи впечатление отсъствието на Б. Михайлов, Ст. Костадинова, В. Лечева, В. Михов, както и на доста официално поканени гости… Хит сред многото подаръци бе виолетовото шампанско, подарено на героите от Винпром Лясковец.

Голямата атракция бе присъствието на десетки обичани от феновете футболни звезди. Да уважат съотборниците си от САЩ 94 бяха дошли Христо Стоичков, Емил Костадинов, Златко Янков, Петър Михтарски, Ивайло Андонов, Пламен Николов. Състава допълниха бившите национали Пламен Гетов, Илиян Илиев, Сашо Ангелов, Йордан Петков, Емил Димитров.

За първи път от 17 години се събра шампионкият отбор на „Етър”. Специално за мача от Италия дойде Калоян Чакъров, от Австрия Мирослав Байчев, от Литва Ангел Червенков, от Англия Пламен Проданов. В демонстративния мач националите биха с 2:1, като и трите гола вкараха великотърновци.

Велико Търново се върна към славните си футболни времена, в които на стадион „Ивайло” се подвизаваха най-големите майстори на футболната игра. 8000 зрители видяха „златните” играчи на „Етър” и на националния отбор от началото на 90-те години. Вместо шоумач с реверанси и изкуствено пуснати голове, двата тима се върнаха към футбола в истинския му вид, като заформиха здрав мач с желание да докажат това, което публиката и без друго знае – те наистина са изключителни.

Четиримата юбиляри Трифон, Бончо, Цанко и Илиян започнаха мача с националния екип, който Киряков и Иванов не смениха до края.

Най-атрактивната агитка в публиката бе на Трифон Иванов – 100 човека дойдоха предварително облечени във фланелки с лика на Трифон и заеха цял сектор. „Железният” защитник отново показа майстворството си, когато звездите от терена изритаха топки към публиката и Трифон успя сред 8000 зрители да прати кълбото точно в ръцете на своята агитка.

Още в 3-ата минута Пламен Гетов изведе Стоичков, който намери Киряков, чийто отличен удар бе изваден от Донев. Стоичков раздаваше уникални 40-метрови пасове, които предизвикаха възхищението на публиката. Най-подвижни от всички бяха Бончо Генчев и Киряков и неслучайно те вкараха всички голове. 12-ата минута Генчев центрира към Киряков и той откри за националите. Стоичков можеше да удвои с атрактивен удар с пета. Това стори обаче Бончо, който от чиста позиция се разписа за 2:0. Точно преди почивката можеше да вкара с глава и Цветанов. През втората част Цанко и Бончо облякоха виолетовия екип и играта се изравни, но вратарят Донев не даде шансове на никого, а удар на Ивелин Младенов срещна гредата. Пред вратата на Чакъров пък Трифон Иванов направи няколко пропуска, а едно падане на Стоичков за дузпа бе наказано с жълт картон от строгия рефер Й. Дурчев. В самия край той даде двоен удар в пеналта, при който Бончо Генчев вкара за крайното 1:2.

Публиката се радваше колкото на националите, толкова и на своите любимци от „Етър”, които се събраха за първи път 17 години след шампионския триумф. Като приемници на звездите в мача играха синовете на Бончо Генчев ­ Явор и Любо, племенникът на Краси Балъков ­ Антоний, синът на Вальо Игнатов ­ Йордан. Празникът се получи и възкреси спомените за славното минало. Дано възкреси и надеждата старата столица отново един ден да доближи да доближи някогашната си футболна слава.

Етър-91 – България-94 1:2

Голмайстори: 0:1 Киряков (12), 0:2 Б. Генчев (17), 1:2 Б. Генчев (50)

Етър 1991: Николай Донев, Пламен Проданов, Георги Попиванов, Сашо Христов, Николай Арнаудов, Христо Михайлов, Мирослав Байчев, Георги Георгиев, Адриан Гайдарски, Митко Аргиров, Генчо Генчев (Калоян Чакъров, Ангел Червенков, Сашо Димов, Ивелин Младенов, Любо Генчев, Явор Генчев, Йордан Игнатов, Антоний Балъков, Йордан Грозданов).

България 1994: Пламен Николов, Цанко Цветанов, Трифон Иванов, Йордан Петков, Сашо Ангелов, Златко Янков, Емил Костадинов, Христо Стоичков, Бончо Генчев, Илиян Киряков, Пламен Гетов (Петър Михтарски, Илиан Илиев, Емил Димитров, Ивайло Андонов).

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 72 мнения ]  Предишна  1, 2, 3

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 246131 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 177870 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141307 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132641 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив