bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * РегистрацияПоследно посещение:
Дата и час: 26 Сеп 2022 00:30
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 14 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: КЕЧ
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 22:00 
Offline
Аватар

Регистриран на: 16 Сеп 2007 20:28
Мнения: 232
Местоположение: София
Отбор: Левски (София)
К Е Ч:

Имам честта и невероятното удоволствие само 1 седмица преди най-важното Кеч-събитие за Годината, което се чака с огромен интерес в целият Свят – “КЕЧМАНИЯ-24”, което е най-големият Кеч-Турнир в Света за Годината да стартирам този нов Форум за всички вас, в който ще можем всички ние да коментираме още един безспорно мнооого интересен спорт – КЕЧЪТ.

И така официално давам началото на този нов Форум, който ще се занимава изцяло в областта на КЕЧ спортът.


Терминът "кеч" произлиза от турнирите по борба в САЩ провеждани в началото на 20 век - "Catch as Catch Can", което се превежда "Хвани както можеш". Както се подразбира от името, в играта не е имало забранени хватки. Мачовете са били доста кървави и често пъти са завършвали със смъртта на единият от участниците. Най-великият и най-добър Кечист в Света за Всички времена е Легендата - Именитият български борец Дан Колов, който постига 1 500 спечелени мача в същите тези турнири за периода 1918-1927 и става първият в света борец, който печели два пъти "Диамантен Колан" (Diamond Belt) в тежка категория. И до ден днешен не се е родил друг по-велик кечист от нашият Българин, който да е успял да го надмине в своите постижения на ринга. А освен това Дан Колов е борец, който е участвал в истински кеч мачове в смъртоносни битки. И може да се каже така както в други спортове имат своите величия и крале, така и Дан Колов би трябвало да бъде обявен официално за “Цар на КЕЧА”.

В днешно време Кечът вече се провежда в мнооогобройни различни по стил федерации. Само в САЩ те са повече от 1000 Кеч-Федерации, като има и още мнооого други знайни и незнайни Кеч-Федерации по Света.
В този новосъздаден Форум ще коментираме и говорим за този безспорно невероятно вълнуващ и интересен спорт, който съм сигурен, че има много фенове и в България само за най-популярните и известни Световни Кеч-Федерации, които ще представя специално за вас:


I. Първо ще започна с Американските Кеч-Федерации:

1.WWE (World Wrestling Entertainment) http://www.wwe.com Изображение
Основана през 1952г. World Wrestling Entertainment, Inc. по-известна като WWE е публично търгувана частна компания, чиято дейност е свързана главно с кеч индустрията. Компанията реализира приходи от издаването на филми, музика, лицензни продукти и от директни продажби. Излъчва се в много страни, сред които е и България. Винс Макмеън е мажоритарен собственик и председател на борда на директорите, а неговата съпруга Линда Макмеън заема поста главен изпълнителен директор. Заедно с техните деца, Шейн Макмеън и Стефани Макмеън-Ливеск, семейство Макмеън притежава приблизително 70% от капитала на компанията и 96% от гласовете в съвета. Главната квартира на компанията се намира на 1241 East Main Street в Стамфорд, а международни офиси има в градовете Лос Анджелис, Ню Йорк, Лондон и Торонто.

Дейността на WWE е съсредоточена в професионалния кеч. В момента тя е най-голямата кеч федерация в света и притежава голям видеоархив документиращ значителна част от историята на кеча.

WWE започва като член на NWA , а през 1963 се отделя. В началото федерацията се казва World Wide Wrestling Federation (WWWF). През 1979 се преименува на World Wrestling Federation (WWF). През 2002, след като губи правата над това име от другото WWF, тя става World Wrestling Entertainment (WWE).

В момента WWE има три шоута: RAW, SmackDown! и ECW.

RAW е най-старото шоу, което се излъчва от 1993 година. Шест години по-късно започва излъчването на SmackDown, докато ECW започва през 2001 г. но след известно прекъсване стартира отново през 2006 г.


2.TNA (Total Nonstop Action) http://www.tnawrestling.com Изображение
Втората най-популярна федерация в САЩ и главната федерация в най-стария кеч съюз - NWA (National Wrestling Alliance). Собственост на семейство Carter (собственици на Panda Energy - главна американска електрокомпания - както и още най-разнообразни начинания) и Jeff Jarrett (кечист). Това, което прави TNA различна е така наречената им Х дивизия, която е нещо като леката категория на WWE, но без ограничения в килограмите и с атлети, които изпълняват смразяващи дъха движения и правят страхотен мач, след страхотен мач. Друго тяхно предимство е отборната им дивизия, която е сред най-добрите в бизнеса. В TNA може да срещнете много бивши звезди от WWE, WCW и ЕCW както и разнообразие от млади и многообещаващи звезди. Дори и ринга е различен в TNA, който е шестоъгълен. TNA също нашумяха с някои от специалните си мачове: Ultimate X (На метални стълбове в четири от краищата на ринга има закачени метални кабели, които образуват Х. По средата на Х-а е закачено това, което е заложено в мача и кечистите трябва да го вземат без да използват стълби, а като се катерят по металните кабели!), Six Sides Of Steel Cage (Мач в шестоъгълна клетка!), King Of The Mountain (Това е нещо като обърнат наопаки ladder мач. Целта е да закачиш титлата на въжето, което виси от тавана на залата като се покачиш на стълба. Не всеки има право да закача титлата, а само кечисти, които са туширали друг кечист. Когато си туширан получаваш наказание и те затварят за 2 минути в една стъклена кутия!), Clockwork Orange House Of Fun (Около и над ринга има най-различни предмети, които могат да се използват в мача!) и Monster`s Ball (най-общо казано, мач без правила, който се провежда веднъж в годината и в него участват минимум трима участника).

3.CZW (Combat Zone Wrestling) http://www.czwrestling.com Изображение
Това е третата най-известна кеч-федерация в САЩ и именно тук са най-опасните кеч мачове. Искате ли насилие, искате ли hardcore кеч това е мястото за вас. И именно това е най-бруталната Американска Кеч-Федерация в наши дни, където е пълно с много кървища и брутални сцени и изпълнения, които не могат да се видят никъде другаде. Точно в тази федерация са най-ужасните жестокости и изпълнения в Американския кеч. CZW са популярни с ежегодния си "Турнир на смъртта" (Tournament of Death - поредица от брутални мачове с всевъзможни касапски предмети. Изграден е на принципа на директна елиминация!) както и с ежегодния си турнир "Най-добрият от най-добрите" (Best of the Best - кечисти от леката дивизия се бият по принципа на директна елиминация докато остане само един!). Всяка година Декември месец се състои най-важното шоу на CZW - "Клетка на смъртта" (Cage of Death), на което винаги главния мач е една брутална вариация на мач в клетка, който мач е мачът на мачовете през годината, пълен с най-мнооого брутални сцени и изпълнения от всички други мачове през годината като в много от случаите се стига и до кормене и невероятни жестоки наранявания, които не се препоръчват да се гледат от хора със слаби сърца.

4.ROH (Ring of Honor) http://www.rohwrestling.com Изображение
Четвъртата най-известна федерация в САЩ. За голяма част от феновете ROH е най-добрата федерация в света от гледна точка на техническите умения на кечистите, които участват в тази кеч-федерация. От време на време в ROH се появяват и кеч легенди, но като цяло повечето звезди са млади и са се били преди това по малките независими федерации в Америка. Това, което прави ROH различна е това, че тук кечът се третира повече спрямо техническите спортни умения, отколкото бруталните изпълнения и грубости. За тази цел в ROH има така наречения "Код на честта" (Code of honor), който включва: 1. Състезателите трябва да си стиснат ръцете преди и след мача; 2. Не трябва да има намеси в мачовете; 3. Не трябва да се наранява съдията; 4. Не трябва да се нападат други кечисти от засада; 5. Не трябва да се стига до дисквалификация. ROH също са доста иновативни, когато стане дума за мачове. Техни популярни видове мачове са: Scramble (Maч от минимум четири кечисти или отбори като няма нужда от пляскане на ръцете, за да влезе друг кечист, което пък води до абсолютен хаос на ринга!), Scramble Cage (Като Scramble мач, само че мача се провежда в стоманена клетка!), Ultimate Endurance (Мач, състоящ се от три рунда, при което всеки един от тях е с различно условие!)

5.OVW (Ohio Valley Wrestling) http://www.ovwrestling.com Изображение
Една от федерациите на WWE за млади таланти. Тази кеч федерация е Сателит на WWE и се явява по-скоро нещо като нейна школа, в която се обучават и подготвят бъдещи кечисти, които да захранват WWE с нови звезди. По-голямата част от кечистите тук впоследствие дебютират в WWE и много от днешните звезди са започнали своята кариера и развитие именно през тази кеч-федерация.

6.WSX (Wrestling Society Xtreme) http://www.wsx.mtv.com
Това е една Американска Екстремна Кеч Федерация пълна също с мнооого брутални и груби мачове, които имахте възможността до скоро да наблюдавате по MTV, където се излъчваха нейните мачове. Няма как да не запомним паметните брутални мачове, в които се стигна наистина до екстремни крайности като например бяха използвани истински взривове и тротили с фишеци между противници на ринга и впоследствие гледката не беше мнооого особено приятна, след последния гонг. Не случайно името на Федерацията е Екстремна и се стига в мнооого от нейните мачове до подобни крайности.

7.WEW (Women’s Erotic Wrestling) http://www.wextremew.com
Най-известната женска кеч федерация в САЩ. Смесица между прилични женски кеч мачове и еротика.

II. Втората страна в Света, в която се намират най-известните Световни Кеч-Федерации е Япония:

8.NJPW (New Japan Professional Wrestling) http://www.njpw.co.jp Изображение
Вече четвърто десетилетие това най-голямата японска федерация и една от трите най-заможни кеч компании към момента заедно с TNA & WWE. До 2005 беше собственост на най-голямата японска кеч легенда Antonio Inoki, но сега е притежание на японската компания Yukes. NJPW е известна с двата си ежегодни турнира - Best Of The Super J (турнир, изграден на точкова система и включващ определен брой кечисти от много добрата лека категория на федерацията) и G-1 Climax (японският еквивалент на King Of The Ring, само че този турнир е по-престижен и не е на принципа на директна елиминация, а на точков принцип като всеки се бие срещу всеки. Четиримата с най-много точки отиват на полу-финал, а след това победителите от полу-финала се срещат на финала). Всяка година на 4-ти Януари в Tokyo Dome (тази зала е нещо като японския Madison Square Garden) под егидата на NJPW се провежда японският еквивалент на WrestleMania, най-важното японско кеч шоу за годината, което винаги ни дава едни от най-важните мачове за съответната година. Като цяло стилът на New Japan е доста забавен за гледане, независимо дали става дума за тежката, леката или отборната категории.

9.AJPW (All Japan Professional Wrestling) http://www.all-japan.co.jp Изображение
До ден днешен много хора наричат AJPW през 90-те, периода и федерацията с най-добри кеч мачове от тежката кетегория в историята на кеча. Първоначално федерацията е собственост на една от най-големите японски кеч легенди - Giant Baba. След смъртта на Baba федерацията премина първо в ръцете на жена му (Мotokо), а сега в момента са управлява от Keiji Muto (по-известен на кеч феновете по света като The Great Muta). След отцепването на Misawa от федерацията тя почти фалира. Нещата започнаха да се оправят през 2002, когато The Great Muta, няколко чиновници и още двама кечисти напуснаха NJPW и се присъединиха към AJPW. Към днешна дата федерацията е силно амариканизирана и е доста по-различна като стил от останалите японски федерации. Тук ще видите мнозина стари любимци от WWE. Като цяло, американизираният стил на Keiji Muto превърна AJPW в една доста забавна за гледане федерация.

10.BJPW (Big Japan Professional Wrestling) http://www.bjw.co.jp Изображение
Главната японска hardcore федерация по кеч в момента. В наши дни бруталността, която може да видите тука е по-голяма от всякога. И определено като цяло тази кеч федерация и мачовете в нея не се препоръчват да се гледат от хора със слаби сърца, защото именно тук е мястото, където можете да видите мачове с бодлива тел, експлозии, габърчета, стъкла, огън, кактуси, пирани, скорпиони, крокодили и какви ли още не ужасяващи и крайно брутални изпълнения. Според много хора именно това е най-бруталната федерация в света. Изпълнена с най-големите жестокости, които едвали някога сте виждали в Кеча.

III. А това са 2 от най-известните Федерации в Светът за Истински КЕЧ, в който противниците се смазват до изтощение от побой:

11.EXC (Elite Xtreme Combat) http://www.elitexc.com Изображение
Тука се провеждат истински Екстремни боеве в клетка до размазване на противника. Битките са наистина мнооого жестоки без правила, кечистите са затворени в клетка и се бият докато не се размажат. Целта е да бъде смазан противника, докато не може повече да шава и да се движи. Чак тогава победителят може да напусне клетката.

12.UFC (Ultimate Fighting Championship) http://www.ufc.com Изображение
Основана през 1993. Най-известната Федерация в Светът за Истински Кеч. Тука боят е истински като кечистите се затварят в клетка и започват да се бият и пребиват без правила до скъсване от бой. Жестокостта е невероятна, защото Боят е без правила и целта е да размажеш противника с всякакви средства, така, че да не може да шава повече. Който кечист успее да смаже от бой до припадък противника си, той излиза като победител от клетката.

IV. И накрая няма как да не отдадем нужното внимание на 2-те Велики Американски бивши Световни Кеч-Федерации, които преди да бъдат закрити, бяха на Второ и Трето Място в света по популярност след Американската WWE:

13.ECW (Extreme Championship Wrestling) Изображение
Американска Федерация, която в по-голямата част от съществуването си беше управлявана от кеч гения Paul Heyman и може би федерацията, която има най-голям принос за промяната на американската кеч индустрия през 90-те. Неща, напълно забранени за останалите компании, се раждаха тук и в последствие бяха копирани и от по-големите федерации. Маси, стълби, столове, разголени жени, брутални мачове, заплетени истории, реалистични образи и много кръв - всичко това беше само малка част от това, което правеше ECW една от най-забавните за гледане кеч федерации. Rob Van Dam, Sabu, Taz, Shane Douglas, Raven, Al Snow, Mick Foley, The Sandman, The Dudley Boys, Masato Tanaka, Tommy Dreamer, Terry Funk, Mike Awesome, Too Cold Scorpio, Chris Benoit, The Eliminators, The Pitbulls и още много други кечисти са част от легендите, които са се били в ECW. Ако харесвате hardcore кеч изпълнен с мнооого жестоки мачове - това е вашата федерация.

14.WCW (World Championship Wrestling) Изображение
Американска бивша собственост на медийният магнат Тed Turner. WCW е единствена федерация в историята на кеча, която някога е успявала да надмине WWE по популярност. За периода 1996-1998 WCW беше най-могъщата компания в бизнеса на глобално ниво, а през останалата част от съществуването си винаги е заемала завидната втора позиция в йерархията на кеч федерациите в САЩ. Дали ще е The Dangerous Alliance, The 4 Horseman, The New World Order/nWo, The New Blood, The Natural Born Thrillers, DDP, Sting, Lex Luger, Ric Flair, Hulk Hogan, Rey Mysterio, Eddie Guerrero, Ultimo Dragon, Harlem Heat, The Steiner Brothers, The Giant, или Chris Benoit, WCW постоянно ни предоставяше интересни образи и истории. Именно тука в тази кеч-федерация се появи най-легендарният кечист в наши дни, който също като Дан Колов направи невероятно впечатляваща поредица от победи - над 300 победи и нито една загуба, като дори някои от противниците ги помилаше и помиташе на ринга буквално за секунди. Именно този Легендарен кечист в наши дни накара Светът между 1996 и 1998ма година да изберат да гледат кеч в WCW, вместо WWE, и затова в този период WCW беше най-популярната кеч-федерация в Света. Защото чакаше с интерес да гледа всеки следващ мач на най-Великият Кечист в наши дни – Bill GOLDBERG.
Освен това Леката дивизия, отборната дивизия както и всички останали дивизии винаги са радвали публиката със зрелищни и добри сблъсъци. Мачовете-атракция на WCW също не са за изпускане: War Games (отбори от няколко души се затварят в две клетки. Започват двама кечисти и на всеки две минути влиза нов кечист. Когато всички са в клетките вече може мача да приключи, което става, когато някой се предаде!), World War 3 (3 ринга, 60 кечиста - трябва да остане само един!), Triple Cage (няколко души се бият в една зловеща конструкция - триетажна клетка!) и други. Една от най-важните федерации в историята на кеча.

И така след като ви представих накратко 14-те най-известни Кеч-Федерации в Света време е ние да започнем да коментираме по Темата за Кеча, което се надявам, че мнооого скоро ще се превърне и в отделен Форум за този толкова популярен и много интересен спорт!

_________________
Левски е най-добрият български отбор по Футбол след комунизма, достигнал 1/4 Финал в УЕФА и участвал в Шампионската лига през 2006 година. В България през този период е бил 9 пъти Шампион(1993,1994,1995,2000,2001,2002,2006,2007,2009),4 пъти е правил Дубъл(1994,2000,2002,2007),9 пъти носител на Купата(1991,1992,1994,1998,2000,2002,2003,2005,2007) и 2 пъти носител на СуперКупата(2005и2007).


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 22:55 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Дек 2006 00:48
Мнения: 2540
Местоположение: Курило
КЕЧ=кралски елитни части :roll:

_________________
Изображение
Изображение
Изображение


Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 23:04 
Offline
Аватар

Регистриран на: 08 Авг 2007 14:53
Мнения: 2322
Местоположение: София
Отбор: ЦСКА (София)
трите хикса е номер 1 :8) :8) :lol: :lol:

_________________
Изображение
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 23:24 
Offline
БОЛЯРИ
Аватар

Регистриран на: 01 Ное 2006 16:15
Мнения: 755
Местоположение: Велико Търново
Как може някой над 13 години да го гледа ? :affraid:

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 23:24 
Offline
Аватар

Регистриран на: 24 Окт 2006 21:24
Мнения: 1856
Отбор: Странджа-Металург (Средец)
viko1948 написа:
трите хикса е номер 1 :8) :8) :lol: :lol:


Аз трите гипса маже. :lol:
Да не разводняваме темата. Ако има фенове на този спорт тук, нека пишат.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008 00:41 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 19:58
Мнения: 2144
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
къв спорт е тва :? тва си е чиста доза театър(за тия от wwe и другите подобни говоря)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008 00:43 
Offline
Аватар

Регистриран на: 07 Апр 2007 14:04
Мнения: 4149
Местоположение: РУСЕ
Отбор: Дунав 2010 (Русе)
viko1948 написа:
трите хикса е номер 1 :8) :8) :lol: :lol:


Батиста си е номер 1 :lol:

_________________
ТОЗ , КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА ТОЙ НЕ УМИРА !!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008 01:57 
Offline
жълто-черен
Аватар

Регистриран на: 09 Авг 2007 10:51
Мнения: 1332
Местоположение: тамо негде ...
Отбор: Миньор (Перник)
sex be sex za tiq umrelqci


sry za latinicata


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008 13:26 
Offline
Аватар

Регистриран на: 12 Мар 2007 15:14
Мнения: 780
Местоположение: София/Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
WEW (Women’s Erotic Wrestling) Ooooo да тва е добро.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: КЕЧМАНИЯ-24
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 20:41 
Offline
Аватар

Регистриран на: 16 Сеп 2007 20:28
Мнения: 232
Местоположение: София
Отбор: Левски (София)
Тази Неделя – 30 март, 2008 ще се проведе най-голямото КЕЧ-Събитие на годината! Турнирът – КЕЧМАНИЯ-24 (pay-per-view – WRESTLEMANIA-24). Това е най-важното и най-престижното КЕЧ събитие всяка година. А за Кечист, който участва или победи в един от 2-та главни мача на Турнира за 2-те Световни Титли по Кеч това е безспорно най-големия успех в КЕЧа, който може да се равнява нещо като един Футболен отбор, който стане Световен Шампион. Така и турнира “КЕЧМАНИЯ” всяка година е като Световното Първенство по КЕЧ. Ето затова този турнир е най-важният и най-дългоочакваният Турнир през годината в Света на КЕЧа.

Изображение

И така нека представя за всички най-големи Фенове на Кеча в България 2-та най-важни мача на турнира “КЕЧМАНИЯ-24”, които са нещо като ФИНАЛ на това Световно Първенство по КЕЧ.

1. Главен Мач за “Световната Титла” по КЕЧ в “Първична Сила”:

Randy Orton (WWE Champion) vs. Triple H vs. John CENA


Троен Мач за Световната Титла по КЕЧ в Първична Сила, ще успее ли Ренди Ортън да си защити Световната Титла на КЕЧМАНИЯ или Triple H ще спечели своята 12-та Световна Титла, или пък може би ще видим отново завръщане на трона на Джон Сина, който спечели Световната Титла по Кеч в Първична Сила на 3 поредни КЕЧМАНИИ досега през 2005, 2006 и 2007. Въпросът е ще успее ли за 4-та поредна година Джон Сина да си тръгне от КечМания като Световен Шампион, така както се случи предишните 3 години???

2. Главен Мач за “Световната Титла” по КЕЧ в “Разбиване”:

Edge (World Heavyweight Champion) vs. The UNDERTAKER


Големият Въпрос тук е ще успее ли за втора поредна година Гробаря да стане Световен Шампион на КЕЧМАНИЯ, така както се случи миналата година, когато Гробаря победи Звярът БАТИСТА и стана за 5-ти път Световен Шампион. Ще успее ли и през тази година на КЕЧМАНИЯ-24 Гробарят да победи този път Острието и да стане за втора поредна година Световен Шампион на КЕЧМАНИЯ и общо 6-кратен Световен Шампион по КЕЧ. Освен това Гробаря ще се опита да подобри и собственият си рекорд за най-много победи на турнира КЕЧМАНИЯ, като досега на него е излизал да се бие 15 пъти от всички 23 КЕЧМАНИИ и във всичките 15 мача има 15 победи и нито една загуба, постижение, което никой друг кечист в цялата история не е постигал досега. Ще успее ли Гробарят на КЕЧ-МАНИЯ-24 да стане за втора поредна година Световен Шампион и ще подобри ли рекорда си от общо 16 участия на КЕЧ-МАНИЯ и нито една загуба???

КЕЧМАНИЯ-24: 31 март, 2008(Понеделник). 02.00 часа а.м. Българско Време – през нощта(продължителност на Турнира от 02.00 часа до 06.00 часа сутринта). Домакин на турнира е “CitrusBowl” в Орландо, Флорида. Очакват се да присъстват близо 80 000 зрители, като всички билети за КЕЧМАНИЯ-24 са разпродадени още преди половин година.
Изображение
Изображение

_________________
Левски е най-добрият български отбор по Футбол след комунизма, достигнал 1/4 Финал в УЕФА и участвал в Шампионската лига през 2006 година. В България през този период е бил 9 пъти Шампион(1993,1994,1995,2000,2001,2002,2006,2007,2009),4 пъти е правил Дубъл(1994,2000,2002,2007),9 пъти носител на Купата(1991,1992,1994,1998,2000,2002,2003,2005,2007) и 2 пъти носител на СуперКупата(2005и2007).


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 00:38 
Offline
жълто-черен
Аватар

Регистриран на: 09 Авг 2007 10:51
Мнения: 1332
Местоположение: тамо негде ...
Отбор: Миньор (Перник)
абе кенау оти си не ебаваш капаците а?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: КЕЧ
МнениеПубликувано на: 10 Юни 2008 20:31 
Offline
Аватар

Регистриран на: 06 Апр 2008 21:09
Мнения: 1139
Местоположение: Неизвестно
Хах,кеч не гледам от 3 години ама ще си кажа фаворитите:

:first: Гробаря
:second: Кейн
:third: Трите хикса


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: КЕЧ
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2008 23:46 
Кеану ти на колко си години !? :shock:


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2008 15:19 
Offline
Header Team Member
Аватар

Регистриран на: 09 Апр 2007 00:31
Мнения: 1197
Местоположение: Ботевград
Отбор: Балкан (Ботевград)
Skype: niki.hristov123
Пише, че е на 24г.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 14 мнения ] Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  
cron
Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози